icon

Nevzal si manžel na služební cestu žádné věci?

12. lis 2023

Jdu s dotazem. Můj muž dnes odjel pracovně na 10 dnů pryč. Překvapilo mě že si nevzal vůbec žádné věci. Myslíte že je to normální?

Strana
z3
jane46
12. lis 2023

Tak je nekolik moznost:
1. Vse nafasuje
2. Musi prezit v tom co ma
3. Najednou je z nej blb a cune
4. Lhal
Ale tohle se mas Ty ptat jeho... Co my vime. Zavolej k nemu do prace, ze si manzel nevzal ponozky 😆

autor
12. lis 2023

@jane46 ptala sem se jestli to přijde i vám divné. Rýpání si nechte.

hanahana
12. lis 2023

Muže s tebou na cviku komunikovat?

autor
12. lis 2023

@hanahana prý se ozve až to půjde.

jane46
12. lis 2023

@jane46 Ja nerypu... Uprimne tohle udelat muj chlap, tak volam do jeho prace (tedy v mem vztahu nejdriv otevru pusu a ptam se jestli mu nehrablo a nejde za milenkou do USA ci mu zavolala) a sehrala divadlo, ze mam nemocne deti, manzel babicku ci v komine je zlodej a chlap si nevzal nabijecku a hrozim se toho, ze v nouzi nevezme telefon...

autor
12. lis 2023

@jane46 samozřejmě sem se ptala proč jede tak nalehko, odpověď: nic tam nepotřebuju a jídlo si koupím. Volat do prace mu nebudu a vymýšlet si nic také nebudu.

pavca1982
12. lis 2023

Odpověď: Ne myslím, že to není normální. Tak ale co teď s tím?

autor
12. lis 2023

@pavca1982 nic. Chtěla sem názor ostatních. Uvidím co bude dál.

kristyn86
13. lis 2023

Nechapu,proc se ptas tady a ne jeho. Sto lidi,sto nazoru...Nikdo to tu nemuze vedet lip,nez tvuj manzel.

kristyn86
13. lis 2023

A zeptala ses ho konkretne jestli nepotrebuje ciste trenky a fusky? Ostatni bych pochopila,ze vyfasuje...Vim,ze vojaci fasuji i ty fusky...Ale trenky? Nevim...

autor
13. lis 2023

@kristyn86 ano ptala a ne nikdy nic nefasoval z hygieny třeba. Mají normální školení s výcvikem. Nejedou někam mimo civilizaci.

miryp
13. lis 2023

Když ti jeho odpověď, že nic nepotřebuje a jídlo si koupí, nestačila, měla ses důrazněji divit v jeho přítomnosti a ventilovat mu své obavy, že by snad mohl někde někoho mít (kdyby ses toho neobávala, tak to tady nerozmazáváš).
Mně osobně by to u vojáka nikterak nepřekvapilo. Oblečení vyfasuje, hygienu si koupí/ půjčí nebo bude za prasáka a jídlo si koupí. Při odjezdu na cvičení bych fakt nečekala, že povleče cestovní kufr.

autor
13. lis 2023

@miryp jezdí takto 12 let a nikdy nejel bez ničeho, nikde nepíšu že čekám že poveze kufr.

aedoss
13. lis 2023

Ja bych to nehrotila. Po 12 letech zivota s vojakem se nedivim nicemu. 😁 Hygienicke veci muze mit normalne ve skrince v praci, stejne tak tam muze mit i nabijecku navic. Jestli nemas jeho ciste spodary a ponozky prepocitane, tak si jich treba par vzal ani nevis. Nebo ma nejake navic v praci. Jednou jsme vezli na cviceni manzela (potrebovala jsem, aby mi auto zustalo doma) nejak ve ctyri rano i s batolatkem, ktere nemohlo zustat doma samo. Takze se nedivim ani brzkemu odjezdu. Jeste drivejsi odjezdy mel do ciziny na skoleni, ale to ho vetsinou nekdo bral. Pokud je nekde mimo signal, v ucebnach nebo v terenu, tak se mu nedovolas, ani kdyby slo o zivot. Vzdy se ozyval muz me, protoze jsem nikdy nevedela, kdy bude mit cas. A jidlo si nebral nikdy. Ale tak pises, ze uz jste spolu nejakou chvili a pocitam, ze to neni prvni cviceni, tak to asi znas. 😉

miryp
13. lis 2023

Ale čekáš, že bude mít zavazadlo, je jedno, jestli kufr, tašku, nebo igelitku... Já ti prostě píšu, že po tolika letech ten člověk ví, co bude a nebude potřebovat a s čím se tedy tahat musí a nemusí, navíc řadu věcí už bude mít natahaných v práci. Pokud ty jsi z jeho minimalismu na nervy, měla jsi to s ním dostatečně vykomunikovat, než tady spekulovat kam a za kým jel.
Za mě je to prostě cajk. Když letěl můj manžel s kamarádem do Dubaje na formule a zůstával tam 14 dní, neměl toho s sebou o moc víc, než v čem odjel. Je zvyklý si věci přeprat, když je to třeba, hygienu a jídlo si kupovali na místě.

veruuu_kubesovic
13. lis 2023

Normální to není a co my s tím...

klokanka31
13. lis 2023

Já osobně bych se bála aby nechtěl udělat nějakou blbost.

erchia
13. lis 2023

Nemám zkušenost, jen mě napadá, jestli si tam ty věci nenanosil třeba v poslední době. Co já vím, třeba mají nějaké nové nařízení, že mají mít vše pohotově, pro případ rychlého výjezdu, ve skříňce. A on prostě vyhodnotil, že mu to na školení stačí 🙂

gdpr
13. lis 2023

Pokiaľ je vojak tak by som tomu verila ze moze mat všetko v práci veľa v civile určite nebude chodiť 🤣

veronicka89
13. lis 2023

Holky nevite jestli ma muj chlap ted hlad?

klokanka31
13. lis 2023

@veronicka89 Teď už ne

emillyhk
13. lis 2023

@klokanka31 🙈😂😂😂

lvl16
13. lis 2023

Přijde mi to divné. Řekla bych, že prostě zdrhnul od rodiny.

klokanka31
13. lis 2023

@lvl16 Bez věcí? To by si právě sbalil kufry

miryp
13. lis 2023

@veronicka89 a proč se ptáš? Nechce se ti dělat večeři a tak testuješ, kolik chlapů má v tuto dobu hlad, nebo nevypadá hladově a ty se bojíš, že jedl jinde a tobě to tají, nebo jsi ten místní troll, co nemá do čeho, tak tady svým trollením dělá z koníka čtvrtou cenovou? 🙊

lvl16
13. lis 2023

@klokanka31 Tak jestli už má někde druhou rodinu 🤷🏼‍♀️. Třeba chce prostě úplně zmizet. Takových bylo, co si šli pro cigára a rodina je pak už nikdy neviděla…

lucka662006
13. lis 2023

Je to divné. Možná ale, jediná možnost, může voják mít něco tajného v práci? O čem nemůže mluvit...? Asi bych mu zavolala a zeptala se ho. To je snad normální rozhovor mezi manžely, ne? Uvidíš. Že by si nebral nic čistého, spodní prádlo a hygienu, kdyby jel za milenkou, to pochybuju.....

veronicka89
13. lis 2023

1. Kdyby mel chlap druhou rodinu musel by mit tak vysperkovane alibi ze by ti poslal i skoro mamku vycvikoveho tabora...

2. Kdybys o nej mela strach - a neozval se ti volej do prace -> policii

3. To se chystal 1h ze hste nemeli cas mluvit...jako fakt tenhle dotaz nechapu

veronicka89
13. lis 2023

* mapku

eviicka
13. lis 2023

No u některých chlapů by mi to normální i přišlo 😀 jestli ten tvůj patří mezi ně netuším. Každopádně komunikace asi u vás nebude úplně ok.

Strana
z3