Obtisk řasenky na tričku. Nevěra?

1. led 2023

Holky, potřebuji se někomu svěřit… před Vánoci přišel manžel z práce s obtiskem řasenky na tričku, na hrudníku. On vůbec neměl tušení, že tam něco takového má, a když jsem se ho na to zeptala, tak….. eeee, utěšoval kolegyni, co se rozvádí. Nikdy jsem žádné podezření neměla ale teď to tak všechno zapadá, semtam o pár minutek pozdější příchod z práce (jinak je jak hodinky, spíš dříve) a to jeho schovávání telefonu - poslední rok jsem neviděla, že by někde ležel, pořád ho má u sebe. Já už nevím jestli mi hrabe, nebo co… holky, jak by jste se zachovaly? Mě snad víc bolí to že mi lže, než že by mě podváděl.

barmil
1. led 2023

Otázka je, zda to chceš vědět. Když zjistíš, že záhyba, co udelas? Odejdes? Nebo zůstaneš? Pokud nemáš koule/podmínky na to, abys ho opustila, tak nepatrej.

klokanka31
1. led 2023

Doplnila bych @barmil : ...tak nepátrej, nebo si najdi taky milence.

lencaa11
Autor odpověď smazal
Zobraz
lilian2111
1. led 2023

Taky bych chtěla vědět pravdu, já osobně bych tedy milenku netolerovala

fire85
1. led 2023

Tak to je jasné, schovávaní telefonu tomu bohužel nasvědčuje. Je mi to líto , ale jak je psáno výše, rozmysli si co uděláš když se přizná...

westie
1. led 2023

Chtela bych vedet, na cem jsem - jak se rika v jednom filmu, chtela bych vedet, jestli je to jenom rasenka, nebo sex a rasenka, nebo hur rasenka a laska.

autor
1. led 2023

Nad milencem už jsem také přemýšlela 😀 jen nechci klesnout stejně hluboko jako on. Kdybych odešla, tak bych se o nás zvládla postarat i bez něj, jen by hlídali víc babičky.
Zatím jsem zticha, aspoň ať mají děti hezký svátky a já se to snažím marně vstřebat. Jako táta je uzasnej, ale proste když se teď na něj podívám, tak je mi zle i jenom z té představy, že se vůbec nějaký děvky dotknul a pak mi přijde domu, jako by nic! Asi i kdyby se přiznal, tak už bych nedokázala zpátky věřit a nechci ztratit svoji hrdost a stát se stíhačkou, kdykoliv bude mít minutu zpožděni. Jen potřebuji ještě ty koule, abych to na něj vybalila…
Omlouvám se holky za takový slohovky, potřebuji to ze sebe vylít. 🙂

klokanka31
1. led 2023

Pokud bys s ním zůstala, třeba kvůli dětem, doporučuju toho milence. Lepší než být ta stíhačka.

lencaa11
1. led 2023

No tak lepší asi řešení by bylo pozistit jak to je říct mu to na rovinu a podle toho jak se zachová tak vyřešit děti vše poznají a i to že není něco ok ...tak že ve vztahu bych nebyla skrz děti když už by to nefungovalo v manželství tak je lepší udělat rázný řez a jít si svou cestou uvidíš co se to potvrdi a vše kolem toho držím palce ☘️☘️

irmamala
1. led 2023

Moc se mi libi odpoved
@barmil, on kazdy chce znat pravdu, ale ne kazdy s ni pak umi zit. Dala bych mu na srozumenou, ze si o tom myslis svoje a ze pokud se neco dozvis, bude to litat. Ale nelamala bych z nej priznani a neshanela dukazy.

lilian2111
1. led 2023

@klokanka31 No, já nevím, ale být s někým kdo mě podvádí a ještě o tom vědět? 😬

petulkadodo
1. led 2023

No tak řasenka obvykle teče, když žena brečí. Rtěnka se obtiskne hned, ale řasenka potřebuje vodu/slzy. Takže bych mu věřila, že ho objala/objímal plačící ženu a že za tím není nic víc. No a zdržení z práce v řádu minut a ne hodin, mi taky přijde normální. Pokud nejezdí neobvykle často na služebky a nemá neobvyklé přesčasy, co se asi dá stihnout za pár minut. Já bych se hodila do klidu a max ho víc sledovala. Ale jakékoli šmírování, kontrola telefonu apod. jsou cesta do pekla.

klokanka31
1. led 2023

@lilian2111 Já vím, je to blbý, ale pokud jinak vše klape, a nechce žena bourat rodinu, tak jsou dvě možnosti. Buď naivně věřit chlapovi že už to neudělá (a třeba ještě být stíhačka), a nebo si taky najít milence. Přece nebude sedět doma a užírat se jestli ten její zrovna někde ne**ká s jinou.

klokanka31
1. led 2023

@petulkadodo Víc ho sledovat=šmírování ne? 🙂

lilian2111
1. led 2023

@klokanka31 A to je asi fakt. 🙂

cilkat
1. led 2023

Jediný, co bych uznala jako podezřelý je ten mobil. A sorry, já ten svůj taky mám furt u sebe, protože jsem si prostě zvykla být online. A pokud nepovažujete za nevěru to, že řeším život s kamarádkami, místo toho, abych seděla na gauči a čekala, jestli si muž bude chtít povídat, tak v tom nevěra fakt není.
Že můj muž přijde z práce o hodinu později, je spíš standard, než vyjímka. Že občas jde s koleginí na pivo, nebo utěšuje kolegini, co se rozvádí, je prostě pravda, ne výmluva nebo zástěrka (většinu těch žen znám osobně. Ne, fakt mi s nima nevěrnej není.) ... Po pravdě si myslím, že chlap, který si nevšimne řasenky na triku, si jí nevšimne právě proto, že on opravdu obejmul kolegini "ve vší počestnosti" a tudíž ho vůbec nenapadlo, že by měl zkontrolovat, zda to nenechalo stopy na jeho zevnějšku...
Co bych řešila, je, že jste mu přestala věřit. Protože to je vždycky problém, A ten problém obvykle není v jen na jedné straně. Obvykle je ve špatné komunikaci a nesplněných potřebách. A to je závažný problém. ... který nakonec klidně k tý nevěře vést může.

klokanka31
1. led 2023

@cilkat Jak si můžeš být 100% jistá že ti s nima není nevěrný? Jedině že by byly lesby...

cilkat
1. led 2023

@klokanka31 Protože svému muži věřím.
A pak taky třeba protože s nima čas od času jdu do té hospody taky. Protože s nima jezdím na dovolený. ... Protože znám svého muže i ty ženy... A věřím svému odhadu lidí dost na to, abych nebyla ochotná zvažovat, že při tejdnu pobytu ve stejnym baráku nepoznám, že po něm některá jede...

victress
1. led 2023

mě by teda zajímalo, jak vypadá věrohodný otisk řasenky na tričku, mohlo to být i cokoliv jiného, ale když on se v podstatě "přiznal" že objímal plačící kolegyni..., to je pak těžký...čistě teoreticky kdyby měl milenku, asi by dělali něco jiného než otiskovali řasenku na tričku, jedině že by on to s ní chtěl ukončit a ona mu brečela na hrudi, to pak jo, takže možná bych mu i věřila, ale nelíbilo by se mi ani to nevinné utěšování kolegyně, na to má kamarádky, ne kolegu z práce...
schovávání mobilu je věc jiná...

klokanka31
1. led 2023

@victress Nebo utěšoval milenku která brečela že jí manžel přišel na nevěru 😄 Možností je spousta

levandule_k
1. led 2023

Ale ten telefon také nemusí znamenat nevěru, třeba tráví hodně času na soc. sítí., na diskuzním fóru, twitteru, facebooku, instagramu. Člověk, když tomu propadne, tak pak je pořád přilepený na telefonu.

autor
1. led 2023

Děkuji, holky, za každý názor. Ze svého mládí si pamatuji, že řasenka i slzy tekly i při něčem jiném než při pláči, a že za pár minutek se toho dá stihnout opravdu hodně… což znám hlavně kvůli němu (a dětem)… s tím telefonem nechci, aby to vyznělo, že mi vadí, když je online, ale já ho na tom telefonu ani nevidím, vyndá ho jen když odejdu, jakmile se přiblížím okamžitě ho vypne! Sama jsem hodně v kontaktu s kamarádkami a píšeme si i když leží vedle mě.

zrzinda
2. led 2023

Já bych asi premyslela, proč mu nevěřím.
Jednou jsem přišla domu (to jsme ještě bydleli s přítelem a čtyřmi dalšími spolubydlícími v najmu, bylo to na zacatku). a našla na posteli cizi kalhotky. Tak se ptám, co to je a přítel na mě, ze sundaval prádlo ze susaku a vzal je, protože si myslel, ze jsou moje. Tak jsme se tomu zasmáli a teď je to historka k pobavení. Vůbec mě nenapadlo premyslet nad tím, jestli by to nemohlo byt jinak.
Teď jsme s tímhle kalhotkovym zlodějem už několik let manzele. 😀
A ani teď bych nemela problém uvěřit, ze utesoval kolegyni.
Ale! “Vadi” mi ten telefon.. My známe svoje hesla navzájem, telefony se nám vecne někde vali po bytě. Chtěla jsem si nedávno od muže poslat nějaké fotky, on mi řekl, ať si to pošlu sama, ze se jde koupat. Proste absolutní důvěra.
Takze kdyby si začal nosit telefon do koupelny atd., asi bych taky pojala podezření.
Několik měsíců jsem asi ve dvaceti dělala milenku zenatymu chlapovi. Ten měl tak vymakanej systém.. Furt se kontroloval, nesměla sem používat vonavku, mejkap, rtenku, nic. Aby náhodou. Takze si myslím, ze tvuj muž opravdu s kolegyni nic nemá.
Ale úplně bych si nebyla jista, jestli náhodou nemá někde nějakou kamarádku na psani či něco víc 😕

klokanka31
2. led 2023

@zrzinda A ty si myslíš že každý chlap to má takhle vymakaný? Taky jsem byla v mládí milenkou. A ten chlap to neřešil, jestli jsem navoněná, nebo namalovaná...

klokanka31
2. led 2023

Ale zase je pravda že jak znám jednoduchý myšlení chlapů, tak kdyby byl opravdu nevěrný, začal by si vymýšlet že to není od řasenky,a blablabla. Tady opravdu možná jen utěšoval...

jana_a_jan
2. led 2023

A předtím si věděla ,že se kolegyně rozvádí ?Maji nějaký bližší vztah,znáš ji?Vídáte se ?Kdybych to věděla tak bych i věřila ..Ale pokud ne a najednou vybalí, že se rozvádí tak bych byla nasrana ,co má co objímat cizí kolegyni 🙄

autor
2. led 2023

@klokanka31 taky jsem si tím v mládí prošla, nějaký líčení neřešil vůbec, naopak se mu to líbilo, pak jeho manželka taky našla nějaký flek a bylo to…už ani nevím jak to vyřešil 😄
Jinak jeho kolegyně neznám, co vidím jen na fotkách tak to jsou samé mladé pipiny… vypráví mi o nich, jen když některá něco pose*e, jinak nic. No, asi si zkusíme promluvit trochu vážněji, jinak mi z toho hrábne. Ať už to bylo jakkoliv, nelíbí se mi ani jedna varianta. Děkuju vám holky!

30bar
2. led 2023

A moznost podívat se mu do telefonu mas? Nebo ho ma zaheslovany a navic stale u sebe. Pokud bych chtela vedet pravdu,tak bych se podivala,i kdyz tady se to nenosi.

autor
2. led 2023

@30bar má ho zaheslovaný, nezkoušela jsem se ho zatím zeptat, jestli by mi řekl heslo. Vždycky se všechno děla přes můj a s ním on neumí, je to na něj prý moc chytrý.

vero987nika
2. led 2023

@cilkat noo tak nic z toho co píšeš (krom samotné důvěry protože svého muže znáš) není zárukou toho že by nemohl zahybat 😁 samozřejmě to nemyslím tak že tě podvádí, to říct nechci, ale muzu ti říct, že u nás v práci se dali do kupy dva lidé. Ona měla doma manžela/partnera, on měl doma ženu a několik dětí. Ona byla také rodinná kamarádka, kamoska s jeho ženou, společné grilovačky a dovolenky. táhli to spolu tajně několik let! po firmě se to šuškalo postupně víc a víc až to bylo tak okatý, že už to každý bral jako fakt a vlastně když už se provalilo že už spolu dávno bydlí, tak už to ani nikoho nezajímalo 😅 možný je fakt všechno 🙈