icon

Odejít od manžela, jak dál?

ratatooy
26. říj 2016

Ahoj,jelikoz nemam v okoli nikoho kdo by byl rozvedeny tak se obracim sem.Chi odejit od manzela,duvod jednoduchy nemiluji ho,je pro me spis dobry kamarad,navic miluji nekoho jineho,manzel vse vi,chce mi pomozt ale je to tezke.jak jste zacali vy? jak zvladate financne,jsem po rd a nemam jeste ani praci ☹

journals
27. říj 2016

@ratatooy Tak není v tvém zájmu (a samozřejmě i jeho) vaše vzájemné dobré vycházení? Už jen kvůli těm dětem...
Jinak tedy nechápu, že píšeš, že se na všem vždy domluvíte, takže nemůže nastat to, že se budete hádat o děti a o peníze 😔

ratatooy
autor
27. říj 2016

@merope no chlap s kymkoliv kdekoliv hlavne nejlip kdyz u toho budu i ja

trdelnik234
27. říj 2016

@journals

Podla mna jej to pracovne miesto drzia do toho januara, ked mladsi syn bude mat 3 roky. Pravdepodobne do prace este nechodi, takze do vlasov si v praci neskocia.

Inak, cele vymyslene mi to pride. Neverim, ze by niekto toto riesil verejne na nete. Uzurpacia profilu na MK a jeho zneuzitie na vytvorenie tejto temy?

ratatooy
autor
27. říj 2016

@journals mi vychazime dobre,vse si reknem na rovinu co vse jsem si musela priznat a nahlas rict to byl ocistec,to jen tak nekdo zas nedokaze,v poradne na nas koukaji ze teda tohle jeste nevideli aby pri takovym problemu lidi spolu vychazeli bez hadek a porad jako kamaradi

ratatooy
autor
27. říj 2016

@trdelnik234 vse je holej fakt zadny vymysl a lidi odnekud se to dozvedet musi.

journals
27. říj 2016

@trdelnik234 No vzhledem k tomu, že zadavatelku tuto přezdívku používá očividně úplně všude, tak to asi bohužel vymyšlené nebude. O to víc to nechápu. Diskuze na internetu by měly mít nějaké hranice...

trdelnik234
27. říj 2016

@journals

To vazne? ja koncim. Poradit neviem, nic mi to nedava a stracam tu cas.

ratatooy
autor
27. říj 2016

@trdelnik234 do prace chodim,o vikendech s ni se moc nepotkavam,vlastne jsem tam zacla pracovat na jeho popud ze nemuzou najit nikoho schopneho.od ledna tam budu delat asi tezko kdyz je to do noci

aaaaandi
27. říj 2016

@journals ano, bylo to neuvážené a nezodpovědné se za vdat a mir děti, ale stalo se a teď pláče, potřebuje radu, možná psychyckou podporu, ale ne odsuzovat.
Váš svět je tedy ideální, když nemáte v okolí nikoho komu by se vztah rozpadl, já pár lidí znám co měli neuvazene děti a většinou šli od sebe, když jejich vztah nebyl stavěny na pevných bodech. Někteří se to snažili dlouho zachraňovat, ale jsou to jen lidi, tak to nezvládli a jejich syn z toho měl akorát tiky a další problémy. Takže pokud ma to nejsou oba připraveni vztah zachránit, tak ať jdou od sebe a děti zbytečně netrapi.

beisis
27. říj 2016

@journals Mě to přijde až za hranice tedy. Špinit manžela i manželku svého nynějšího přítele. Myslím, že určité soukromí by nemělo přejít hranice....

anelamates
27. říj 2016

@ratatooy Taky máš prázdniny? Holky holky, to je nuda, co?

markiiska
27. říj 2016

@aaaaandi jestli sis četla diskuzi, tak zakladatelka psala, že on ju uháněl a ona se nechala překecat ke svatbě a dětem, co to je proboha? tak at se nedivi, že je ted neštastná...pochybuju, že si někdy myslela, že je to navždy..normální mi to nepřijde, nebo ty znáš někoho, kdo si toho druhyho vzal a měl s ním děti jen tak, že se nechal ukecat? chudák chlap

lucyanek
27. říj 2016

Teda... po přečtení všech komentářů nějak nevím, co si myslet.... Každopádně manžel je náhodou kus 😝 😀

merope
27. říj 2016

@journals Viz co příše autorka později - manžel je i na erotických seznamkách, jinde píše, že mají volný vztah. A hlavně - pokud se o tom navzájem ví, tak to z mého pohledu fakt není podvádění. Slyšela jsem i hezkou zásadu - "nedělej s jinými nic, u čeho si myslíš, že bych chtěl(a) být taky". V rámci rozličných polyamory a podobných forem vztahu to funguje bez problémů nebo případně s problémy, ale problémy jsou všude a v každém vztahu. Podvádění by bylo, kdyby si někdo začal něco s někým a tvrdil, jak je dlouho do noci v práci a podobné kecy. To může vztah narušit opravdu velmi velmi vážně a problematicky, oba se cítí neustále špatně, ve vztahu je nejistota. Nikdo nikdy neví, kde zjistí něco dalšího, co neví. Naopak být k sobě opravdu otevřený občas může bolet, ale dá se to řešit, probrat, upravit.

katgatoo
27. říj 2016

Moje kamarádka vede polyamory vztahy, vypadají v nich všichni spokojeně. Ale tam jde o to, že s tím konceptem musí všichni souhlasit a nemělo by to být tak, že je z toho některý z partnerů nešťastný. Navíc polyamory znamená, že se ti lidé mají vzájemně rádi. A tady to u autorky nefunguje, s manželem je evidentně jen ze sertvačnosti.

merope
27. říj 2016

@katgatoo Právě podle toho, co cítím mezi řádky, mi tam nepřijde, že by byli spolu jen ze setrvačnosti, ale že tam jen není sexuální vztah.

ratatooy
autor
28. říj 2016

@lucyanek hm ja mam vkus jiny,coz je vsude dost casto,me se libi to a to ale doma mam pravej opak.

espada
30. říj 2016

@ratatooy Jako nevím, ale z tech příspěvků jsi mi dost nesympatická. Udělala jsi obrovské chyby - budiž, kdo je nedelá. Ale tobě je jedno, že tim budou trpět druzí. Tvoje děti, manžel a kdoví kdo ještě. Pak chces odejít a ptáš se jak to udělat, když nejsi samostatná. A naplno řekneš, že si můžeš dělat, co chceš. .. no ja bych ti spíš dala facku, než radu. .. Páč takoví lidi jako ty jen negativně poznamenávají ostatní. Chceš jít? Tak si na sebe aspoň vydělej, když už nehledíš napravo nalevo. Takových sobců mám plne zuby. Jsem se rozčílil a kurnik!

lenka5731
30. říj 2016

@espada krasne a výstižnější napsáno, myslím, že předchozích 6 stránek bylo zbytečných, stačil by jen tento příspěvek.

anelamates
30. říj 2016

Ano, výstižné, ovšem já si cením jediné věci - že je zakladatelka aspon upřímná a nežvaní o tom, jak je manžel hrozný a nedává jí lásku a kdovíjaké jiné kydy. prostě zaláskovala se jinde, a protože je ona, ona, ona a její právo na štěstí, tak je rozhodnuto. Ano, je sobecká a kvůli hormonům zničí život svému manželovi i dětem. zasloužila by na zadek a asi by ji měli rodiče trošku proškolit o zodpovědnosti. Ale v dospělosti je už asi pozdě.

jade85
30. říj 2016

Takhle to dopada, kdyz se da dohromady nevyzraly spratek a hodnoucky slaboch. Silena kombinace. Myslim, ze chlap by se mel zacit chovat jako chlap, bouchnout do stolu, prestat tazatelku podporovat v tech nesmyslech, nastavit nejaka pravidla a oba by se meli sebrat a jit k psychoterapeutovi, pripadne sexuologovi a zacit na vztahu pracovat. Kde je vule, tam je cesta. Vsechno nechat a rozbit jen kvuli pofiderni "zamilovanosti" do jineho, ktery ma navic taky partnerku, je vrchol nezodpovednosti a sobeckosti. Nejsem zastance toho, aby se detem obetovalo vse, ale tazatelka neni schopna obetovat vubec nic, jeji manzel k tomu bohuzel svym pristupem "mouchy snezte si me" jen napomaha.

elu
30. říj 2016

souhlasím s tím, že normalní chlap by už brousil nože a nehlidal by děti, aby si mohla jít manželka zašukat 🙂, ja se celkem nedivím, že ho nechce

sweet81
30. říj 2016

Holky, ale zakladelka psala, že si oba dělají co chtějí. Takže on není tak nevinný. A já si tě @ratatooy pamatuji z jiné diskuze, která byla o podvádění a ty si tam psala, že víš, že si manžel odskočí jinam, že ho přitahují starší ženy. Manžel tě má rád i děti a vždy se vrátí, tak to neřešíš. Tak nějak si to psala...
Už je to dost dlouho co si to psala, ale pamatuji si to.

ratatooy
autor
31. říj 2016

@sweet81 jj to je pravda

ratatooy
autor
31. říj 2016

@espada ja nerekla ze nejsem samostatna,to si mysli tedy chlap mozna,ze pokud se o me nepostara ten druhy tak me nikam nepusti.

ratatooy
autor
31. říj 2016

ale vy vsechny co by jste kvuli detem a existenci dokazali zit na hromadce tak pred vama smekam.Po vikendu kdy jsme ti rekly rodicum atd se veci trosku zmnenily.Manzela vic nesnasim ale budiz chtel to,chteji to ostatni takze zatim zustavam,s novym pritelem se osobne nejspis vidat nebudu nacez jsme si slibili ze na sebe pockame,a pokud to vydrzi tak pak pujdu.S manzelem ovsem budu zit z nutnosti.

journals
31. říj 2016

@ratatooy žít na hromádce? Ale to ty nežiješ,jsi vdaná, máš rodinu. Pokud chceš odejít,odejdi, lidi na anonymním fóru tě těžko budou nutit. A žít s manželem z nutnosti? To znamená co? Peníze?

romesak
31. říj 2016

@ratatooy dej si facku

ratatooy
autor
31. říj 2016

@journals ne penize to neznamena znamena to ze to ostatni chteji a ze aby deti meli rodice pohromade

ratatooy
autor
31. říj 2016

to mi reknete ze se to nikdy nikomu nestalo? me jen zajima jak zit dal z hlediska toho ze clovek miluje nekoho a s manzelem neni schopnej nic...a to se ted nevztahuje k tomu ze bych nekoho mela,to ted muzem nechat stranou a divat se na davny problem

Strana