icon

Opustil mě těhotnou a odešel za jinou

nikafol
24. zář 2014

Ahoj holky,
jsem 25tt a včera odešel můj manžel, kterému jsem přišla na nevěru. Byli jsme spolu 8let, po čtyřech letech jsme se vzali a plánovali společnou budoucnost. Ještě před ním jsem měla prvního manžela s kterým mám dvě děti, ale byl to alkoholik ...nezodpovědný člověk atd. Ano čtete dobře, čekám své třetí dítě s mužem, který mě opustil v šestém měsíci. Něco jsem tušila a včera na něj uhodila a .....je zamilovaný dva měsíce (podle jeho slov). Snažím se to zvládnout, aby malý nešel předčasně ven nebo něco jiného, ale stojí mě to hodně úsilí a tělu neporučím. Jsem na dně. Proč sem píšu je to, že bych potřebovala znát vaše názory, zkušenosti, rady atd. Manžel mi pořád píše, že nám bude pomáhat, že nás zajistí, že .....takové sliby jsem slyšela už jednou a po pár měsících bylo po slibech. Jak to mám udělat, mám ho nechat pomáhat a jezdit domů, nebo ho ignorovat a zapomenout. Je pravda, že bych ho nejraději do konce života neviděla, ale čekám jeho dítě proboha ☹ Co mi poradíte, mám obavu z toho, že když ho nechám jezdit domů, budu akorát doufat že se vrátí. Máte některá zkušenosti? Doufám, že vás moc nebude, jelikož bych to nepřála ani největšímu nepříteli ☹ ☹

Strana
z2
adinka_k
10. črc 2017

@nikafol jak se tu pise, tak mi chodi upozorneni, tak se jdu podivat, jak to dopadlo? Jsi tu jeste? Verim, ze jsi stastna 😘

zelva1234
30. kvě 2018

Ahoj, nyní se mi stalo něco podobného,tak mě zajímá, jak to u vás dopadlo? Jak to vnímáš s odstupem času? Chtěl se manžel vrátit? Máš jineho přítele? A co děti? Děkuji

hh1980
18. čer 2018

ahoj četla jsem vaší diskuzi..Dneska jsem zjistila,že jsem těhotná,když jsem otěhotněla,a to jsem tedy ještě nevěděla,byli jsme ještě spolu a dítě si plánovali,leč...o pár dní později doslova zdrhl po anglicku.No a o měsíc později,tedy dneska ,jsem zjistila,že jsem těhotná..nemám žádné příznaky,prostě nic,jenže jak se s tou situací smířit? strašně se bojím,jak to zvládnu atd,nechtěla jsem,aby se ke mě ex vrátil,jen aby se tomu postavil čelem jak chlap,jak celou dobu tvrdil:( mám z předešlého vztahu syna kterému je 11,mám svoje zázemí,i když ne dost velké,ale máme střechu nad hlavou a fenku,kterou taky miluju..Jsem strašně neštastná:( tohle jsem od něj nečekala:( že bude dělat mrtvého brouka:( kdybych aspon viděla snahu,ok,bylo by to náročné,ale ted jsem na to doslova sama:( prosim neodcuzujte mě,že jsem si dítě udělala s někym jako je můj ex:( v té době co jsme byli spolu,tak jsme spolu žili,byli zasnoubeni atd:( a víte co je paradox? celý vztah se mi nedařilo s nim otěhotnět a podařilo se to až když jsme měli ve vztahu krizi:(

hh1980
19. čer 2018

ahoj všem,tak mě dneska slušně poslal do hajzlu,prý jsme si dítě plánovali v době klidu,ne rozhádaní,takže to vše hodil na mě,tak ted uvažuju na interupcí:(

letadylkokane
19. čer 2018

@hh1980 miminko si nech. To nemuze za to, ze je jeho otec vul. Pokud je ve tvem nicku to cislo rokem narozeni, tak je ti 38. Mohla bys mit pak treba uz problemy s pocetim. Zvaz to, co je pro tebe priorita...

Drzim palce.

hh1980
19. čer 2018

@letadylkokane ano bude mi 38

hh1980
19. čer 2018

@hh1980 navíc věděl,že když je to mezi námi špatné,proč si třeba nedával pozor,ale byl si vědom toho,že co dělá,dokonce před 14 dnima jak mi volal ze zahraničí tak říkal,že se postará,kdybych byla případně těhotná atd a ted takový obrat,to moje logika nechápe:-O dokonce ani jeho rodiče nejeví zájem:( no ted mi to asi už může být jedno jak se zachoval,musím řešit už jen sama sebe a svoje první dítě atd:(

lenka253
19. čer 2018

@hh1980 Ahoj,
mně se teď stalo něco podobného . . akorát já byla na začátku 6m. Drž se :(

hh1980
20. čer 2018

@lenka253 ahoj a jak to zvládáš? já už z toho uplně šílím,představuju si,jak to dítě bude vypadat atd,jedna moje část to dítě chce ,ale bojim se,že to nezvládnu finančně🙂 moc ti držím palečky at to zvládneš🙂 mám ještě jednoho syna a věř mi,dítko ti to vrátí několikanásobně ,až uvidíš jeho jiskřičky v očích atd🙂

bamak
20. čer 2018

@hh1980 Pokud dite nechtel mel pouzivat antikoncepci. Je jeho a musi se minimalne financne podilet-alimenty, vyzivne pro tebe. Dobre si to rozmysli, spocitej finance, zvaz jestli do porodu nemuzes neco nasetrit, pomoc rodiny....

hh1980
20. čer 2018

tak finančně toho se nebojím,mám rezervu,práci atd,myslím si,že i dobrý plat,toho se opravdu nebojím,pomoc rodiny a přátel taky mám..jen mi chodí i urážky od jeho rodiny,at tomáška do toho netahám a další blbosti,jak kdybych si to vymodlila sama nebo co🙂

hh1980
20. čer 2018

mám i oblečení po prvnim synovi,prakticky vše mám po něm,takže v tomhle směru je to dobré

verusky
20. čer 2018

@hh1980 urazky od rodiny? mam to take za sebou, az ted s odstupem a nadhledem bych jim rekla, ze dite jsme delali oba, neb nejsem panna marie a ze snad vi, ze po urcitem aktu muze prijit dite, nebude-li se chranit ON (ja v tom prsty jako zena nemam, ON ME oplodni, ne ja jeho). tohle bych ujasnila jemu a vsem kolem nej. myslim,ze jim asi navykladal nejake bludy... jak Ty muzes za to, ze jsi tehotna. na tohle je machr muj otec, kteremu ex take porad rikal, jak za to mimino muzu ja a ze ho nechtel 🙂
ja bych si dite take nechala, kdyz jej prijmes a budes milovat, rozhodne jen ziskas... i kdyz samozrejme rodicovstvi neni snadne, to sama vis.

hh1980
21. čer 2018

@verusky no vzhledem k tomu,že on semnou odmítá už kominukovat a dokonce se do toho vložila i jeho přítelkyně,kvůli které zřejmě ode mě odešel ale neměl koule na to,mi říct pravdu,tak jeho považuji za uzavřenou kapitolu🙂

Strana
z2