Partner je na mňa podráždený a nervózny, zlý
ahojte,pred pár mesiacmi,bola moja diskusia adminom uzatvorena,tak som sa rozhodla založiť dalsiu. dala som na Vaše rady,ktoré ste mi radili,ale bohuzial," nazivanie " vydrzalo len dva tri týždne,opat sa to vratilo do starych znamych kolaji, zase vecne upozornovanie za to,co robim "zle",zase mentorovanie,a pod. zase pekne vidno,ako mu idem na nervy..bol par týždnov normalny,ze sa snazil svoju zurivost potlacat,aspon v suvislostiso mnou, ale nevydrzalo mu to ani mesiac. dohodli sme sa na jasnych pravidlach, že on ma nebude upozornovať, za všetko,čo robím, a ked tak milou formou,nie nas*aty a tak,že ja na oplatku,nebudem kricať po nom,ani tolko riešiť,na tomto sme sa dohodli asi mesiac dozadu,vravim nevydržal to ani mesiac,zase začal rypat do mna,ked som bola unho.zase je podrazdeny a zase sa nechová zrovna najlepšie.ja v priebehu toho mesiaca,som dostala novy pausal,kde mam neobmedzene free sms do kazdej siete aj volania,tak prve viete ako,co mi napada,je napisat mu sms aj tri cez den,proste ma to láka,jeho to otravuje,na niektoré mi ani neodpíse,a dokonca ked sme sa minule pochytili a pisala som mu v noci sms,ani na nu neragoval,uplne ignoroval ma,tak " ako sa patri "...a povedal mi,ze som sibnutá,že co furt vypisujem,že prenho to neni problém,co sa deje.no pre mna ano.stále je nervozny,vkuse podrazdeny,raz jeden týžden mi rozpráva mile veci,aka som krásna,uplne vyzera ze je zo mna namakko,a potom príde týžden,kedy ma ani vobec netuzi vidieť,ani nič,nechce sa mu ani len odpísať na moje sms,alebo zavolať mi..stále to iste dokola,az som sa nastvala,a somprijala pozvanie na kavu od chalana,co ma cele roky chce,je do mna poblazenny,ale mne onho vobec nejde,no usekla som to,nema to zmysel,ja som zalubena do svojho, lenže tym,ako sa hnusne chová,tak si ma od seba odhána..začal rozprvať,že nech schudnem a neviem čo,zase,že som detinska a tak,a zase tie jeho cistotnosti a poriadky a neviem čo..zase to jeho klasicke upozornovanie a ked sa nanho za to hnevám,povie mi,že som smiešna,že čo je na tom,a zase hrešil,povedal do krista a boh(a)..ked som m uto vytykala,ze ci mi uz nic nemoze pvedat,no moze,ale akym sposobom...on nerozumie,ze mne ide o sposob,akym to hovorí, takym razantnym..ja nechapem,kde sa ta prisnost a razantnost v nom berie..stále nerozumiem..ale všimla som si,že len ku mne je taky k nikomu inemu..a hlavna vec,ze mne rozpráva,nech sa ja kontrolujem vo svojich prejavoch..ale on sa nevie..aj ked ho o to prosím,a ani ked nanho naziapem,aby to spravil,tak ja nechapem,kd furt je chyba.
@pokmon no nevoj sa,on sa nespletie, on mi nadáva iba v sukromi,nie na verejnosti...to by si nikdy nedovolil..
ale tak tituloval ma v sukromi viacerymi tutilmi,okrem inžinierky ktorú am už som aj sprosta a jebla hysterka a tak ...počas hádok,si toho vypočujem 🙂))))
Mne toto robil keď v opitosti spravil blbosť ktorá vie že by ma zranila.. dosť.. kebyže o tom viem. Rok to tajil a bol neznesiteľný, ale len pri mne, pri ostatných nie, lebo asi ma videl a hento mal pred očami.. ale bol naštvaný na seba keď mne nadával a diktoval čo mám robiť. A priznal sa až pred pár dňami, som zvedavá ako to pojde ďalej.. z oboch strán..
@alicam nechapem teraz celkom..o čo sa jedná :/ máš podobný vzťah,či ?
moj si to aj priznal,ale nič z toho...robí to dalej
ano, čítala som zatiaľ len úvodný príspevok, ale akoby som videla mojeho.. jak mal to tajomstvo predo mnou, tak podvedome robil všetko preto, aby som ho nemala rada.. alebo ako to vysvetliť..
@alicam ake tajomstvo mal ?konkretne ?
Konkrétne nepoviem, ale vedel že je to vec ktorú mu budem najhoršie odpúšťať a najviac ma zraní . Každý je iný, správa sa inak, inak veci chápe, iné si prežil, iného sa bojí..
Musíte si všetko vydiskutovať medzi sebou, najlepšie bez emócií (ale to vačšinou nejde) a prerušovania, vo vhodný okamih, so snahou pochopiť jeden druhého. Ono sa ťažko vysvetľuje ako náš vzťah vnímame keď mi niekto neustále skáče do reči, obviňuje ma že som zlá, nepríjemná, nerobím hento a toto a ja pritom myslím na to že by som mala urobiť ten obed lebo zase zostanem hladná alebo o suchom rožku. Ale keď viem že mám čas, som v pohode, nič nemusím a viem že ma ten druhý vypočuje a až potom povie svoju stranu príbehu, hneď je to o niečom inom, že?
A ešte poradím - hovorte konkrétne, muž nechápe náznaky a žena má veľkú predstavivosť. Aspoň u nás..
@alicam lenže ten môj sa nechce rozprávať, vôbec o ničom,ked ja začnem aj vo vhodnej chvílke aj švetko rozoorávať pri poháriku vina,bez emoci,kludne,a neviem čo,tak bud je ticho a ignouje ma,zavrie oči a nepčuva ma,akoze spi,alebo začne niečo ine robiť,alebo ma nepocuva,ale absolútne nevníma a nereaguje na to,čo hovorím,jemu sa nic nehcce riešiť,on nepotrebuje nič riešiť,je to zbytočne prenho riešenie a tak...enchce proste nič riešiť.chce mať vegetík,doma pohodlnú poslušnú večne usmievavu ženusku,ktora mu hned obed uvarí nachystá a ktorá ho miluje,a vždy je slušná,a on ked jej aj do pic vynada,tak ona nič na to ,prikyvne a usmeje sa a odíde,on si to tkato predstavuje...co je veeelmi smutné,ale s ním sa nedá diskutovať normalne a nikdy sa nedalo,on to berie bud ako zartik,ako srandicky alebo ironizuje (to v 90%) alebo ma nepočuva vobec,alebo sa začne hádať,ale on sa konstruktivne nevie rozprávať,hoci ja snahu mam,bdu zlahcuje uplne diskusiu,alebo sa smeje,alebo ironizuje,ze co furt tiešim,ze ci nemam malo a podobnemale nikdy nič skutočne nechcel riešiť,nikdy v živote ON za mnou neprišiel ,že vieš čo,chcem sa porozoorávať,vyriešme si to navzajom medzi sebu,co nas trápi,NIKDY ....ja som prve roky,teda neriešila nič,kedže proste som videla,ze nema zaujem,ale potom som začala riešiť,a je to zle,už som zlááááá,strašne zla
Tak potom neriešiť, keď chce, nech to má..
Skús to vydržať, aspoň mesiac, dva, robiť si svoje a jeho dať stranou. Škola, knihy, prechádzky, čokoľvek len aby si nemusela mysleť na to že chceš niečo riešiť. A keď ste spolu, baviť sa o "blbostiach", ako za mlada, nie o tom ako sa zmenil a je zlý. On vie čo od neho chceš, keď ťa má rád tak to časom spraví.. ľudia neradi robia čo sa im dennodenne otĺka o hlavu. Keď nie, tak nie.. Ale skús to vydržať aspoň ten mesiac.
A prečítaj knihu od Gary Chapmana, Pět jazyků lásky, mne pomáha.. 🙂
@lautiruska On ví, že ty se s nim nikdy nerozejdes, proto se chova čim dal hůř, protože mu to vlastně prochází. Holka utíkej, nebo za chvíli bude i něco horšího než jen "slovni" útoky. A ver, že se opravdu nezmění. 😒
Četla jesm celou diskuzi,a když to tak shrnu, zakladatelka přítele miluje, vlastně i s chybami,rozejít se s ním nechce,on s ní asi taky ne,tak není co řešit.Rad tu padlo nespočet.Ted už je na ní,jestli si z toho něco vezme.Přeji hodně štěstí v životě 😉 .
@lautiruska No to se nedivím, že odchází, protože ty to rozebíráš furt. Jestli to děláš tak vytrvale, jako zde, tak na jeho místě domů chodím se špuntama v uších. Protože to musí být šílené, stále dokola. Jako když tu neustále jako kolovrátek opakuješ - on ma nazval a to sa nerobí, on ma lúbi, ja ho lúbim, len keby sa zmenil - bud ho miluješ a pak není důvod, aby se měnil, nebo chceš, aby se změnil a pak ho nemiluješ dost. Hotovo. Prostě všichni tu jedeme jako kolovrátky - ty s tím tvým on je takový a já maková, a my všichni kolem - rozejděte se, bude to lepší pro oba. To je fakt na nic, tohle. Ale jinak, klidně piš, aspon se člověk občas zasmějě. Tady píšeš, že máš inkousta, to bych předpokládala i logické myšlení, ale jak se zdá, to tě obešlo obloukem.
@konoupek Ano, milují se, jenom jsou poněkud spolu neštastní a nemohou spolu být. I to může být.
Ty jo...Přečetla jsem celou diskuzi včetně té předchozí, trvalo mi to několik hodin a teď si říkám, že možná stačilo přečíst jen první a poslední stránku, protože je to pořád dokolečka dokola. Říkáš, že jste spolu 7 let - To jste na tom po 7mi letech vztahu tak zle, že si ani nedokážete spolu v klidu sednout a promluvit si? Když ho vážně požádáš, že s ním potřebuješ mluvit, v klidu, bez zbytečných emocionálních výlevů, tak Tě jako pošle do háje? Tak v tom případě bych ho taky poslala, když by třeba chtěl sex, s tím, že dokud se to mezi námi nevyřeší, nedokážu s ním spát. Píšeš, že plánujete společné bydlení a svatbu - jak to jako plánujete - dokážete se vůbec na něčem v klidu domluvit nebo řešíte prkotiny a k samotné akci se tímpádem doberete za X let? Já prostě z toho, co jsi napsala, nejsem absolutně schopná pochopit, jak ten váš vztah ,,funguje" - On s Tebou o ničem nechce mluvit, je na Tebe protivný, všechno mu na Tobě vadí, Tobě zas vadí všechno, co udělá on, jsi nadměrně vztahovačná a přecitlivělá...nejste schopni se bez hádky domluvit ani na tom, co budete vařit na oběd nebo kdo za kým pojede v době Tvé nemoci a chcete spolu žít, mít rodinu? Podle mě máte teda dost těžkou krizi a potom nerozumím tomu, proč plánujete svatbu. Podívej, já s přítelem taky plánovala svatbu, měli jsme se brát letos v červnu, jsme spolu přes 5 let a máme 2letého syna, ale protože těsně po našem zasnoubení jsme taky měli krizi a já si potřebovala jisté věci srovnat v hlavě, tak jsem vše zrušila s tím, že až se to mezi námi urovná, můžeme se vzít prakticky kdykoliv, ale až se jednou vezmeme, chci si být jistá, že to tak skutečně chci a ne, že to udělám jenom proto, že to čeká okolí, a za půl roku budu sepisovat žádost o rozvod. Podle mě je váš vztah ,,přechozený", což už tu ostatně někdo psal - za 7 let jste se prakticky nikam neposunuli. Pokud jste si OBA jistí, že v tom vztahu chcete pokračovat dál a plánujete společnou budoucnost, tak podle mě jediné, co vám může pomoct, je partnerská poradna. Pokud si nedokážete sednout vy dva spolu doma a vše probrat, tak potom jedině s prostředníkem - psychologem, který vám v tom pomůže. Jinak už tu bylo asi vše řečeno. Jen by mě docela zajímalo, co na sobě navzájem milujete, když podle Tvých příspěvků to spíš vypadá, že snad kromě sexu není nic, co by Tebe či Tvého přítele v tom vztahu těšilo. Neustále rozebíráš drobnosti a zbytečně vše rozpitváváš - zkus prostě občas nad některými věcmi jen tak mávnout rukou a říct si ,,Však kvůli tomuhle se svět nezboří, nebudeme si kazit den." Zkus se na přítele dívat z pohledu toho, že je to Tvůj přítel a ne nepřítel - podle mě všechno co (ne)udělá a (ne)řekne obracíš až nepochopitelně proti sobě a tím se sama trýzníš a ubližuješ tím i jemu. Jak tu holky už psaly - občas zvolni, najdi si nějaké koníčky, přátele, prostě nějak vyplň svůj volný čas a nedus tolik toho chlapa - každý přece potřebuje být chvíli sám (i ve smyslu toho, že nechce pořád kontrolovat mobil či počítač jestli mu jeho drahá náhodou nevolala a když to okamžitě nezvedne nebo neodepíše, tak z toho bude hádka na týden). A v neposlední řadě, ještě jednou si pořádně pročti, co Ti tu holky radily - ony Ti radí dobře, zkus se nad tím vším zamyslet a podívat se i na sebe trošku z jiného pohledu, nejenom ,,já jsem dobrá, já se snažím, já, já já...a on za všechno může", ale zkus si taky položit otázky: ,,Nepřeháním to někdy trochu?" ,,Čím jsem pro přítele v poslední době atraktivní a co na mě miluje, když do něho neustále ryju, všechno mi vadí, pořád jenom brečím a lituju se?" ,,Co můžu pro náš vztah udělat JÁ? Co můžu JÁ udělat pro svého přítele, aby byl se mnou šťastný?" Podle toho, co jsi tu o sobě napsala, jsi totiž přehnaně egoistická a to by jsi měla změnit. Nejsi jenom Ty a Tvoje potřeby, ale je i on a jeho potřeby - i on má právo na to všechno, co jsi tu napsala, že chceš Ty...
@rituska88 hezky jsi vše co zaznělo v obou diskuzich shrnula....
@rituska88 zhrnúť som si to vedela,aj sama...ale vdaaka,ale nijaká nová rada ani podnet..
ja som schopna sa s nim normalne rozprávať, a veer mi,ze len o sexe to neni .je to ovela viac,i ked aj to je dolezite pre nas.
na toto som prilis slaba,aby ked on povedal,ze nebude rozprávať,tak ja sa budem drzat mesiac stranou v intmnej oblasti..proste nie...nedokážem to,prilis ho mam rada,asi ..alebo čo,neviem.
už svadbu neplanujeme a jeho nikdy nedostanem k psychologicke,to uz viem dávno.
a este jedna vec - my akoze sa dokazeme rozpravat aj o nas dvoch,ale on je uz na to allergicky,akoze vzdy ja sa rozplacem a tak,ja som starsne citliva a tak,tak proste ma to vezme,alebo on je znechuteny,alebo ma neberie do uvahy,co hovorím,povie mi,ze ja som toho uz povravela a tak...takze ma neberie vazne proste nijako...a on v prvom rae NEVIDI ziadne problemy,ani krizu,ani nic,ze mame, on je ako slepy,alebo nevnimavy,tiez je inzinier,a tak,ale proste- v tomto je uplne neinteligentny,on nevidi nič,ze mame problemy,zaidne,neregistruje,alebo to tak zlahcuje ?proste neviem,toto neviem rozlisiť,ale jednoducho on tvrdi,ze nemame ziadnu krizu a nic sa v podstate nedeje zle medzi nami,ked som minule nadhodila diskusiu,popiera všetko,aj ked ja tvrdim,ze mame krizu,tak tvrdi,ze prehanam,a potom neviem,co je toto akoze.
@brokovich už neviem,čo može byt horšie,ako jeho slovne utoky...ešte aby ma zacal akoze otlkat ?:D no to by teda uz bolo fakt..
@anelamates, dik opat za ironiu a urazky..už sem asi vazne prestanem chodiť pisat..neoplatí sa to.mam logicke zmyslanie,inak by som asi nedosiahla to,co som v zivote už dosiahla,ale na city a na vzathy ako take a lasku,asi nemam vytvorený zmysel.alebo co
asi tu logika chyba proste
ja riešim iba vtedy,ked ma nieco nasere a totalne nastve,ked nieco blb spravi on...proste nedokazem sa tvarit,ze som umrela,a nepocujem nic a nevidim,co robi,co hovori,nie som akoze babika na hranie,
😖 😖
@lautiruska parkrat jsem sem nakoukla, ale nekomentovala...ale ted uz musim...
@rituska88 ti polovinu sve zpravy dava dobre rady, snazi se ti pomoct, poradit v tom, co bys mela delat...a ty na to reknes ze zadna nova rada, zadny podnet? Jako co chces slyset? Ze ty jsi nejlepsi a on nejhorsi? Jako odpoved na jeji napomocnou zpravu ctu od tebe jenom, co on,on on, on za vsechno muze...
Ty jsi fakt pripad...a tvuj chlap musi byt andel, ze s tebou vydrzi, ja bych na to nemela nervy.
A že už se na tu trollindu tady nevyprdnete?! Komu není rady, tomu není pomoci. Všechny v dobrém přispívající oceňuji a smekám! Rozumím i těm, co je krutihlav nad touto osobou dovedl k napsání něčeho peprnějšího. Ale už to fakt nemá cenu! Nereagujte. Don't feed the troll! (Ztrácíte tím čas, nejen Váš...)Ani v její další diskuzi, která bude případně založena, aby se nepřipravila o šťourání se ve svých bobkách. Pěkný víkend, čaj
@lautiruska Děvče, co vlastně čekáš od teto diskuse? Že ti tu někdo řekne, proc se k tobě tvůj chlap chova hnusne a jak to změnit, nebo co je vlastně dotaz, který tu pokládás? Bylo toho řečeno mnoho, i konstruktivního, ale zatím to asi pro tebe (podle toho, co pises) )nepřineslo žádnou odpoved/reseni.
Holky, to už vážně nemá smysl. Mně už to taky připadá, že si někdo dělá srandu a náramně se baví. Tohle snad už ani není možné. Pokud je to všechno pravda a ten chlap to opravdu vydržel 7 let, tak nezbývá než mu popřát hodně štěstí do dalších let a slečně taky. Nic víc už tady asi nevymyslíme, tak pojďme trávit čas raději něčím smysluplnějším 😉
@lautiruska
"už neviem,čo može byt horšie,ako jeho slovne utoky..."
Tvoje slovní útoky na něj.
@rituska88 však som ti normálne odpovedala na tvoj komentár, čo sa ti nepáči ?nechápem...
@baysha až na to,že ja žiadne slovné útoky nanho nemám....
a nie,nebavím sa,táto diskusia,je reál,nechápem,prečo to stále omielate dookola jak kolovratky,čo si mam vymyslať ,ci co ?prisla som po radu..
@brokovich ano,mozno pre taku radu som sem prisla,prečo sa tak naramne zmenil a podobne...prípadne ci ma s tým niekto skusenosti..
a okrem toho,povedala som tu už asi milionkrát, že on NIKAM nepjde do žiadnej poradne,ja nemám problém,ale on by nešiel,tak nviem,načo vobec také rady, akože dkaujem za ne,ale..sú totálne zbytočné,on enchce nič riešiť,on nevidí problémy,lebo ja vkuse iba prehánam,aj vtedy,ked mi nadáva,tak povie,že prehánam,že on to tak nemyslí,tak potom prečo nadáva ?ale to je už iná kapitola,proste nechce nič riešiť,nikam nechce ísť, nič nechce spraviť s tým,aký je...čo dalej,ale pýtam sa ?rozchod zatiaľ ešte nechcem...dávam tomu ešte šancu,lebo niekedy sa správa celkom normálne a slušne a zaľúbene,tieto výkyvy sa stávajú občasne..
želám si však a túžim po tomaby taký nebol,a chcem odhaliť prapríčinu mnohých vecí..neradte mi ani také,že rozísť sa na chvílku,ani do poradne..to nepomôže...skúšala som...a poradnu odmieta.takže iné navrhy 🙂)
@lautiruska
"až na to,že ja žiadne slovné útoky nanho nemám...."
Takže to všechno, co tu píšeš, jak jsi mu "vypucovala žaludek", pohádala se s ním, otravovala ho SMSkami o půlnoci a pak hysterčila, že hned neodepsal atd. atd., to se vlastně vůbec nestalo?
Mimochodem, napsala jsi, že on to sprosté slovo vůči tobě použije "prakticky každý měsíc". Samozřejmě jsem u toho nebyla a nevím, jak je to doopravdy, ale z tvého popisu to na mě působí dojmem, že jemu jednou za čas něco "ulítne" a ty z toho pak měsíc v kuse děláš kovbojku, pořád dokola to rozmazáváš, nutíš ho ke "komunikaci" v momentech, kdy to absolutně nemá smysl, rýpeš do něj. Nezlob se, ale ze tvé strany tohle nejsou ani útoky, to je regulérní psychický teror. Nedivím se, že mu občas rupnou nervy.
@lautiruska 7 let je velký kus života a v průběhu 7 let se člověk prostě změní ... někdo víc, někdo míň, ale nikdo není po sedmi letech stále stejný ... je to normální, na člověka působí nově nabyté zkušenosti, vztahy s okolím, potkává nové lidi, zažívá nové situace, bylo by divné, kdyby po sedmi letech byl stále stejný ... ty ses určitě během těch let také změnila a i když si to možná sama neuvědomuješ, tak tvé okolí to jistě vidí... navíc ty vedeš život studentský, on pracovní, to je další věc, která vás v tuto chvíli jen rozděluje ... takže je možné, že před sedmi lety byl váš vztah o lásce, ale zřejmě jste se během let vyvíjeli každý jiným směrem a dnes spolu máte málo společného, jste spolu spíš ze setrvačnosti ... ono také vidět se celé ty roky sotva 20 hodin týdně, to je pořád vlastně jen takové randění ... dokázali byste spolu žít denně třeba 14 dní? Tolerovat vzájemně své nálady? Asi ne, když spolu bez problému nevydržíte ani těch 20 hodin. Na jedné straně tě chápu, spojuje tě s ním 7 let vzpomínek, 7 let mělas pocit že "něco" buduješ, jistě v dobré víře, a teď bys o to všechno měla přijít? Na druhé straně si polož otázku, zda si umíš představit, že spolu budete třeba za 5 let, budete spolu vést normální život, budete spolu denně, budete řešit spolu různé rodinné problémy. Umíš si představit mít s ním děti a vychovávat je s ním? Shodli byste se na výchově?
Mimochodem psalas že chceš ve studiu dál pokračovat, takže za jak dlouho vlastně budete mít možnost být opravdu spolu?
Myslím že zrušení plánování svatby byl dobrý krok, možná první krok tím správným směrem 😉
@kvakuska dakujem🙂 za komentár..no viem si to s ním predstaviť v spoločnej domácnosti,pokiaľ sa správa slušne,prečo nie ?🙂 je pravda,ze sme sa asi obaja niekam posunuliu za tie roky,ale asi k horsiemu skor,lebo ja som viac vybusnejšia a vztekla a on je viac neslusnejsi a vulgarnejsi,takze neviem..:(inokedy to naozaj bolo iba o laske a tak cisto...
no my spolu viac byt nemozeme zatiaľ..mozno ja kedskoncim skolu o tri styri roky tak ano,ale zatial spolu nemozeme byvat ..je to zle,celé zle,vazne..lebo by som si to rada vyskusala s nim,napríklad ale teraz planujem na cele leto ist k nemu byvat..tak potom asi uvidím.
@baysha ja to neberiema ko psychicky teror,ani nič podobne, proste napisem mu sms,ked nieco spravi,a ja sa ozvem..neberiemt o ako nieco velmi zle. pre mna sms su normalne veci...a to ze mu v nich nieco vycitam ?neviem sama...ako to on berie.
nemalo by mu ale vylietat take hnusne slova na mna,,ake pouziva.p...a jebla a podobne..to by sa mal kontrolovat .....a vylietavaju mu dost casto ..alebo v suvoslosti so mnou pouziva velmi casto do pi ,kde si toto a tamto dala,a co to ma znamenat a pdobne,to sa mi nezda celkom koser jednanie..ja som sa tak v zivote nechovala.
ked sa chova skaredo ku mne,tak max jeden den je taky zly,ze to riesim a potom stichnem...to je cele....netlačím nanho,aby to viac neopakoval a bla bla,lebo to nema zmysel,kedze viem,ze z neho moc nedostanem...
ale tak psychiky teror,je preto,ako si to ty nazvala,lebo on nie je schopny sa ani len ospravedlniť,za to,co urobil,povedal,alebo pripadne nedokaze povedat,ze viac sa to nezoapkuje,a ani nevidim na nom,ze by ho to mrzelo,ked som ju ja kedysi povedala,ze je jebly,alebo tak v hadke,tak potom ma to mrzelo este tri dni a ospravedlnovala som sa,on nič..
@lautiruska
Ty to nebereš jako psychický teror, on evidentně ano. A nejen on. Uvědom si, kolik lidí ti v téhle diskuzi psalo, že nechápeme, proč s tebou ještě je - to jsme mluvili přesně o tomhle.
Že ti vadí sprostá slova, to úplně chápu. Ale ubližovat druhému se dá i ve vší slušnosti. Což je to, co zase děláš děláš ty. Dokud si tohle neuvědomíš a nezapracuješ na tom, tak se nikam nepohnete.
A že partner "vypadá, že mu to není líto"... to je přece úplně normální, zvlášť u chlapů. Mně by tedy jako omluva úplně stačilo to, co jsi tu psala - že vysvětlil, že ti takhle říct nechtěl, jen mu to ulítlo. Dobrý, nechtěl, stalo se, není třeba to dál rozmazávat. Takhle chlapi prostě komunikujou. Jestli chceš dlouhosáhlé omluvy po následujících několik týdnů, tak to chlapi obvykle nedělají, to je typické pro ženské (a ještě spíš pro ty hysterické typy - bez urážky).
Jak říkám - nevím, jak mezi vámi ta komunikace v reálu skutečně funguje. Můžu vycházet jen z toho, co tu píšeš ty. A já tam prostě vidím hlavně obrovský psychický nátlak ze tvé strany, který mu nehorázně leze na nervy a nejspíš i proto se chová, jak se chová. Čímž neříkám, že je svatej, to nejsme nikdo. Jen že vina rozhodně není jen na jeho straně.

@gepe ja som s dverami netrieskala, absolútne, zavrela som sa normálne v kupelni,lenze tam bol pokazeny stary zamok,tak sa zasekli...takze vinna som nebola..a predsa ma nazval takto lichotivo..mne to veľmi ublížilo,lebo toto akože nečakám na takuto malichernosť od svojho frajera,aby mi povedal,že som pi....krásne si o mne myslí naozaj ..kebyže to povie v afekte v hádke nejakej,ked ma daký hyste.zachvat a nani nevie,co hovorí,tak potom by som bola schopna to možno brať,každemu niekedy niečo vyletí,ak prirodzene každyý den hrešímedzi kolegami a tak, ale nie toto...v kludnej atmosfere ..ale jeho to proste nasralo do nepricetna,ze som sa zabuchla v kucpelni :DDD
@brokovich dakujem za radu,ale niekedy sa proste s ním nedá vychádzať, ja mám rada na nom aj tie jeho chyby...ale zrovna nadávať by mi nemusel a byť stale podrazdeny proste ..a neviem prečo stale...hneva ho všetko,akoby ..u zaj to,ze som po jeho boku a dýcham :(:(z jeho strany asi nejde o lásku ...ja nechápem..už ničomu vobec.a neviem vlastne načo,to robí,že je so mnou,ked mu vadím,pytala som sa ho viackrat kludne,neodpovedal....ale s láskou to asi nič nemá spoločne,a este mi dokonca povedal,ze on ma ma rad a lubi ma,ale ze ked furt ja ho riešim a jeho chovanie,tak ma menej lubi,no tak na to som mu povedala,ze ok,ale spravaj sa aspon slušne..ale ani to nedokážeš a na to už nemal co povedať ..
@dindonka naši nevedia nič o mojom trápení, oni ho moc nemusia,tak enchcem prilievať olej do ohna,oni by ho zabili asi,keby vedeli,co ja prežívam.a ja byvam u rodicov,ale na striedacku,lebo zijem vacsinou na intráku,kde študujem..a on býva sám už pol roka cca...