icon

Partnerka nemá chuť na sex

walsal
21. lis 2016

Dobry den mile damy.
Predem se omlouvam za text psany bez interpunkce ale pisi to z mobilu a priznavam ze jsem liny prepinat na hacky a carky.
Uz nevim kudy kam, co delat a jak to resit. Snad mi alespon Vy naznacite cestu kterou se vydat.
Je mi 41, jsem rozvedeny a jednou za 14 dni mam na vikend 2 syny. Ziji uz rok a pul s pritelkyni ktera je take rozvedena a ma 4-letou holcicku. Trosku zivejsi 🙂
Ze zacatku cca prvni pulrok bylo vse super. Nehadali jsme se, v sexu bylo vse v poradku. Pritelkyne na me mela chut kazdy den a ona byla tou hlavni iniciatorkou az me to nekdy prekvapovalo, samozrejme mile.
Cca mesic po nasem seznameni si nechala aplikovat Mirenu, ale i pote to vse fungovalo naprosto bez chyby.
Postupne ale zbyvajici rok jeji chut na milovani vzala za sve. Jsem vychovany trochu jinak nez vetsina muzu, takze na partnerku nenaleham...ano, zkusim ji libat nebo se ji intimneji dotykat s cilem se milovat, ale pokud ona nechce tak prestanu. Nejsem ani urazeny, ublizeny ani nastvany. Ano, vnitrne me to mrzi a trapi. Milovani se smrsklo na max. 1x za mesic az mesic a pul. Cca pred tydnem mi rekla ze uz ji vadi i to ze se vzrusim kdyz se k ni vecer pri ulehani ke spanku pritisknu v posteli. Bohuzel s tim moc delat nemuzu pri takove abstinenci. Uz se me ani nedotyka pres den, nelibe me...vse jen proto abych se nevzrusil.
Nez mi prosim zacnete radit, ze ji mam ulevit od povinnosti, pak musim napsat i to ze doma z 95% peru, uklizim a varim ja, a ne, nejsem zzenstily, stale zustavam a zachovavam si pozici muze, ale nesnasim takovy ten styl "macho".... Prave proto aby se citila dobre a nebyla unavena. Straram se o malou jako o vlastni dite, odvadim ji a vyzvedavam ze skolky, delam s ni ve skolce aktivity s rodici, mam ji moc rad a ona mne. Casto se ji stava ze i pres to ze s vlastnim otcem se styka oslovuje mne sama od sebe anz bychom ji k tomu nutili tati, tatko. Partnerce nosim kvetiny jen tak, kdyz prijde z prace ma nachystane jidlo, napustenou vanu, pravidlem byva i masaz a kompletni pece o jeji pohodli. Nekolikrat kdyz jsme nemeli ani jedno z deti a byl vikend volny, nachystal jsem jednouhubky, chlebicky, vinko a svicky, vonavou koupel abychom meli krasny vecer a krasne se pomilovali. Dopadne to vzdy tak ze se naji, cucne vina a jde spat. Z toho postupne vznikaji zbytecne vybuchy nalad na obou stranach. Chybi pocit stesti, pocit toho ze partnerka po me stale touzi....
Co mam tedy delat nebo nedelat aby se ji chut vratila? Uz nevim kudy kam. Nenapada me co jeste udelat aby se citila fajn.
Dekuju moc....uz jsem bezradny....miluju ji

Strana
z4
salenas
22. lis 2016

@walsal je jedno,ze se na ni nesapete,proste stejne vi,ze chcete. Zkuste jit spat driv ..dyl nez ona,nebo jen rict dobrou a hned se otocit. Nevyhledavejte polibeni,pohlazeni,bezte ven,i kduz nebude s kym,zmeni se to

walsal
autor
22. lis 2016

@racerunner
Tak to co tu pisu pravda je. Nemam duvod si tu neco vymyslet, nehledam tu znamost a nemam duvod ani zajem tu ani kohokoliv okokouzlit. Milenku nehledam a nechci. Hledam tu radu protoze jsem ve fazi kdy uz si nevim sam rady kudy kam.
Ano ta nabidka mi take vykouzlila usmev na tvari.....pobavilo me to a zaroven to bylo velice mile.
Dekuji za tenhle tvuj prispevek, trochu me zahral a citim z nej uprimnost. Jak jsm uz dnes psal. Zkusim zmenit nektere veci a uvidim.

racerunner
22. lis 2016

@walsal Děkuju, ono stačí, když se zamyslíme nad tím, proč některé z nás tohle "Tvé téma" zaujalo, že ? Byla jsem také už v obou pozicích - u jednoho partnera odmítající, u dalšího odmítaná ... vím jak moc to druhé dokáže bolet na duši, víc než fyzicky 🙂. Moc držím palce, abys našel sílu i jen k malé změně, protože čím déle tenhle ponižující stav trvá, tím víc se stáváme frustrovaní a cítíme se méněcenně. Díky za milá slova.

abybaby
23. lis 2016

@nevesta2708 velmi vam rozumim.. Pardon ze nepisu k tematu teto diskuze, ale to co pisete je mi natolik blizke az je mi smutno. Jen a tim rzdilem ze mi jiz dva roky dite mame... Jste ve stejnem vekovem rozestupu a i ja bych ocekavala jeho aktivitu a touhu... Achjo

walsal
autor
24. lis 2016

Takze podavam prubezne info o zmenach dle vasich rad.
Domaci cinnosti jsem omezil na zcela nezbytne minimum, coz znamena vicemene se jen postarat o malou aby nemela hlad a vyhovet jejim ostatnim pozadavkum. Vcera rano po nocni jsem neocekavane prijel domu az o dve hodiny dele s vysvetlenim ze znama potrebovala s necim poradit. Zacal jsem se i ven nebo do prace oblekat elegantneji, kosile, polobotky, kabat... A taktez jak znela jedna z rad omezit aktivitu v objeti, polibcich atd na minimum, temer nulu...
Zacala si toho hned vsimat. Hlavne obleceni a i to me neplanovane zdrzeni na ceste z prace. Tak uvidime co bude dal....

fallingstars
24. lis 2016

@walsal Držím palce. A jestli si toho všimla takhle hned, je to podle mě dobré znamení 😉

walsal
autor
24. lis 2016

Doufam...
A jelikoz mam dnes posledni nocni tak zitra rano planuji dalsi zdrzeni z prace...

majaaa82
24. lis 2016

@walsal Ahoja, helejt... ja nevim, nechces to zkusit jinak? Vis... tady na foru jsou sice holky, zeny a damy, co maji zkusenosti, ale ty jsou, jak vime, v drtive vetsine pripadu neprenositelne. Co mohlo fungovat v jednom vztahu, nemusi fungovat v druhem. Aby sis tema radama tady jeste nerozhodil to, co funguje. Zamysli se a najdi si svou vlastni strategii a nechovej se proti sve prirozenosti, protoze takhle, kdyz se to nepovede, budes akorat nastvanej a litovat, zes poslouchal "baby na babskym foru". Tot muj pohled.

walsal
autor
24. lis 2016

@majaaa82
Tak ono je to spis uz zoufale snazeni napravit neco co ocividne ve vztahu trapi jen mne a a resit to chci take jen ja...a pravdou je ze takhle uz to je skoro rok a spis se to jeste zhorsuje...takze je to vlastne zacatek konce.....a ten nechci....dokud nevycerpam vsechny moznosti jak to zkusit zpravit

kackakastanka
24. lis 2016

@walsal cauky, ja jen podotknu, abys to neprehnal, tedy zavadet ty zmeny pozvolna a ne vsechny najednou, a hlavne to neprehanet.... a za sebe jen znovu doporucuji zrusit, treba casem, tu antikoncepci, fakt jako chlap nemas tuseni, jak muze na zenu mit negativni vliv..

msimankova
24. lis 2016

@majaaa82 jak jinak? Náhodou mi zdejší diskuze přijde zajímavá a konstruktivní, ale jiné řešení by mně opravdu zajímalo. Autorův vztah rozhodit nejde, lze ho pročistit a zlepšit, kdyby fungoval, netrápil by se a neptal se.

@walsal palec nahoru za odhodlání ke změnám a práci na vztahu!

msimankova
24. lis 2016

@kackakastanka ony to netuší ani mnohé ženy... A když se to dozví, odmítnou tomu věřit.

8slunicko6
24. lis 2016

@msimankova Je to pravda-brala jsem antikoncepci od 16 let (10 let bez přestávky), a když jsem jí vysadila tak jsem fakt byla mnohem víc "nažhavená" než dřív...už bych jí zpátky nechtěla-nehledě na to že pro tělo to neni nic dobrýho...

shine2015
24. lis 2016

@walsal spis nez dalsi zdrzeni po nocni bych vyzmizla ven v case kdy to zena neceka napr po obede nebo pred veceri vzit auto a prijet za hodku...s tim ze jste jel pro benzin. Aby to nebylo zase kvuli zene - napadne...aby to tzv nebilo do oci....
Drzte se. Fandim Vam. 🙂

pavelo
24. lis 2016

Zena se pta, jestli uverejnite take sve telefonni cislo a email pote, co jsem ji precetl Vas problem.

alemari
24. lis 2016

@pavelo nebo i foto?

kackakastanka
24. lis 2016

@pavelo @alemari jdete oba spinkat, ju?

walsal
autor
24. lis 2016

@pavelo
@alemari
Tak fotku asi radeji ne....jeste by jste se lekly a pakely zle sny....a to si na triko nevezmu.. 😀 😀 😀

A email a cislo sem dam az kdyz to pripadne nevyjde a nepodari se mi nas vztah zachranit....😀 😀 😀

I kdyz...... kdyz tak ctu ty prispevky a zpravy co mi chodi o tom jak funguji vase vztahy a intimita pres vsechny podobne problemy co mate, pochybuju ze nektera by chtela doma takoveho, jak to napsat......hlupaka.....jako jsem ja, ktery tak dlouho doufa a ceka na zazrak a zacinam mit pocit ze se opravdu snazim o neco co nefunguje a fungovat nebude....

Ale zatim to jeste nevzdam....za pokus nic nedam kdyz uz se to tahne tak dlouho

pavelo
25. lis 2016

@walsal S tou fiktivní milenkou to bude fungovat. Včera jsem suverénně prohlašoval, že být tebou, tak si okamžitě hledám milenku a ráno byla ta moje hned nějaká přítulnější 🙂

Jinak přední světoví vědci prý konečně přišli na to, co ženy v manželství vlastně chtějí. Předcházel tomu mnohaletý výzkum na stovkách žen. Ale než stačili výsledku výzkumu vydat, tak si to ty ženy zase rozmyslely.

msimankova
25. lis 2016

@pavelo u chlapu je to snad jinak? 🙂

hany_bany
25. lis 2016

@walsal ale jestli jste tak skaredy, ze zpusobujete zlé sny, tak jestli není zakopaný pes v tomhle 😀

walsal
autor
25. lis 2016

@hany_bany
A jo...to me nenapadlo...objednavam se na plastiku a necham si vymodelovat oblicej z druhe strany nez mam ksicht...😀 😀 😀 😀

Jeste jednou dekuju vsem za pomoc, rady i za prijemne odlehceni tematu....

bunny1978
13. led 2024

@walsal mě by zajímalo, jak Váš příběh dopadl.... Narazila jsem na něj čistě náhodou, kamarádka řeší podobnou situaci.

Strana
z4