Poprvé od porodu jsem úplně zmatená z chlapa. Prosím, poradíte mi?

19. zář 2022

Ahoj holky, píšu tu sem hlavně, protože vím, že nás neznáte a takže názor bude opravdu čistě na Vás a nestranný.

S T se známe už asi 8 let, vždycky jsme se bavili, několikrát to na mě zkoušel, ale nikdy to nevyšlo, vždycky jsem měla někoho jiného a naše cesty se vždy rozešli, ale pak sešli. Naposled jsme si psali před 2 roky a viděli před 4.
To z toho důvodu, že jsem měla partnera a pak otěhotněla, takže jsem na něj neměla čas a furt ho odstrkovala.
Teď je to ovšem nové.

Jsem sama s dcerkou (2 roky) jsme spolu sami už rok, partner o nás zájem nemá, tudíž vyrůstá bez otce jen se mnou.
Teď se mi T ozval po tolika letech, začalo to normálně (jak se mám, co dělám a co je nového atd.) mně to bylo úplně ukradené, jak mám dceru, tak absolutně neresim chlapi a jsem s nimi jedna dvě hotová. Teď v neděli se T stavil, řekl na kafe (říkám si ok, na kafe na hodinu proč ne) no byl tu asi od 13 až do 17 hod, takže celkem dlouho, ale neměla jsem potřebu ho vyhazovat😄
Koupil malé bonbóny, mně cokoladu.
K malé se měl teda dost a ona k němu. Než se rozkouká, tak až pak začne mluvit s jde k někomu - ale k němu šla hned už ve dveřích a to ho viděla poprvé. Furt si spolu hráli, furt se ji věnoval, ona byla furt u něj úplně fixovaná.. pak jsme šli na hřiště a on s ní jezdil na klouzačce, piskoviste, fakt fungoval… kočárek chtěl vozit, když mě malá chytla za ruku, tak on chtěl taky.
Normálně ji sám od sebe oblékl, všechno jako normální chlap.
Pak si dělal legraci, že je celá on (přitom spolu nespíme samozřejmě ani nespali😄) pak ji říkal, že co kdyby byl její táta a takový věci, ona řekla “ taky “ a on cože řekla mi tati, říkám že ne!😂 Pak se mě ptal a na takový věci jako “nosíš ještě kruhy?” Říkám, že ne a on “neboj, koupíme” a že jeho sestra má hromadu panenek, že malé vezme a prostě takhle jakoby mluvil.
Vztah nemá, prý dává na moji radu co jsem mu dřív řekla (to nejlepší na tebe čeká, to přijde)
A pak mi ještě řekl, že byl u kartářky, tak jsem se smála, protože jsem tam dřív byla taky a on, že láska a peníze, zdraví vše bude super a co řekla mně o lásce -tak jsem si to ze srandy vymyslela, jsem chtěla vidět, co řekne. “Řekla mi, že mi přijde muž z minulosti asi ve věku jako já a budeme spolu, že spolu budeme šťastný” a on “Jo tohle přesně řekla i mně!” 😀
Takový kraviny, ale prostě z toho mám hlavu v pejru.
Pak odešel a od té doby ticho. Do teď se vůbec neozval, což mi normálně psal a nebo reagoval na příběhy na instagramu a fotkách a teď vůbec nic. A já nechápu co se děje.

Ano teď si absolutně připadám jako v 15 cti když jsem řešila, jestli se mi ozve muj první kluk🤦🏽‍♀️😄 ale tohle se mi strašně dlouho nestalo a nejvíc mě děsí, že jsem máma a řeším takovou slátaninu. Úplně se mi dostal do hlavy.
Poslala jsem mu fotky, protože se s malou vyfotil na můj mobil, tak mi napsal co dělám a že on leží, no o ničem a toť vše.

Já prostě vůbec nevím co si mám myslet. Rozhodně nejsem typ, co by napsal - tak jak to vidíš atd, vždy čekám na chlapa až se vyjádří, pokud necítím, že to má stejně jako já.
Ale teď si vůbec nevím rady.

Jsou dvě řešení asi - buď počkat, jestli se ozve a nechat to být nebo spálit most, je to prostě kamarád z minulosti a nic z toho nebude. Každopádně prostě nevím a strašně mě to trápí.
Nevím co si myslet, co dělat prostě nic. Říkám si, že je možný, že se mi do té hlavy dostal, právě přes malou, kdyby byl nudný a vůbec se ji nevěnoval, tak na to prdím, ale on šel na to takhle a to mě mate.

Prosím co si o tom myslíte vy? Děkuju👍🏻🍀❤️

lv
19. zář 2022

Chlap se k děcku nepouští hned, ale až se ověří, že o vztah s ženskou, co má závazek stojí. Aby ses vrhla do stavu s manipulátorem, je hloupost. A podle mě to manipulace je.

autor
19. zář 2022

@lv No, on se stavil jako kamarád, mám spoustu kamarádů a nikdy jsem na tom nebyla tak jako teď právě.
Myslíš? 😮

kokoska29
19. zář 2022

Takže jste se viděli po několika letech, on malou viděl poprvé a už ji oblékal, vodil za ruku a dělal si srandu že je celá po něm a dokonce si myslel že mu řekla tati? Mě to teda přijde hodně divné a creepy 🙈 Netlač na pilu, prostě uvidíš jak se to bude vyvíjet dál..ale stýkala bych se s ním bez dítěte.. napřed zjisti jestli s ním vůbec chceš být 🤷

domix147
19. zář 2022

Ja som tiez bola s malou sama.... Ale dala by som si velky pozor. Pre chlapa, je zena s dietatom "lahka" korist... Rozdiel bybol, keby sa otvtedy ozyva stale.. Keby ti pisal, leby naozaj bolo tak skvele.. Ale pride mi to hrozne, ze sa malej tak venoval, ona sa tesila, a on sa viac neozve. To sa nerobi.
Nenechaj si zlomit srdce a ber to radsej pomaly
Niektori chlapi, proste vedie ako na to.. Aby to nebolo len o tom, ze sa chxe zabavit...
Teraz v nedelu? Akoze vcera?
Tak to sa ozvate este moze, moze byt v praci...
Ja som myslela, ze sa neozval uz vobec.

zuzkasim
19. zář 2022

Teď v neděli, takže včera? Tak to se nemusí ozývat hned další den, nebo jo? Jako já už dost let s nikým nerandila, tak nevím🙂 Počkala bych. Chápu, že přes děcko tě chlap chytí rychle, ale důležité je, aby byl dobrým partnerem hlavně tobě. Jak píší holky, vídat se hlavně bez dítěte (jestli to jde). Být hooodně opatrná a jít na vše dost pozvolna. Až taková přítulnost k dítěti by mi byla skoro podezřelá.

fire85
19. zář 2022

@lv tak snad to mohl být kamarád ta malá dvouletá to určitě neřeší

autor
19. zář 2022

@zuzkasim Holky dekuju vám! Dám na vás!

lv
19. zář 2022

@fire85 jasně, máma může mít normálně kamarády, stýkat se doma, kde he dítě, ale ty taky zarazím, pokud se začnou chovat jako tenhle..

autor
19. zář 2022

@lv No mně prave nejde do hlavy proč se tak choval🤦🏽‍♀️
Dcera už ani neví ze tu byl určitě, neví ani jak se jmenuje, ale nechápu

martikbertik
Autor odpověď smazal
Zobraz
mysh_me
20. zář 2022

No to chovani mi taky pripada dost divne, jak uz tu psalo vice lidi. Nicmene ty by sis mela pro sebe zhodnotit, jak se k nemu stavis ty, bez ohledu na to co by potencialne chtel nebo nechtel on, tak jaky je tvuj pohled? Beres ho jako kamarada, je v tom nejaka chemie na prilezitostny sex, nebo si ho dokazes predstavit jako partnera? A pri tomhle uvazovani zkus nebrat v potaz dite, ano vim ze s detmi se hleda vztah hur a clovek mysli primarne na ne, ale zkus nejdriv premyslet sama za sebe - chces s tim clovekem byt? Dokazes si ho predstavit jako partnera, citis k nemu neco, mas mu co nabidnout a on tobe? A tim nemyslim ze by pecoval o dite, pomohl s nakupy a platil pulku najmu, to je sice hezky ale az jako bonus, to by nemelo byt soucasti rozhodovani o tom, jestli s timhle clovekem ty chces mit vztah. Az si ujasnis tohle, tak teprve potom muzes resit, jestli on jenom tak placa do vetru, nebo by mel opravdu o tebe zajem. A az v posledni rade se novy partner predstavuje diteti - jasne je jeste mala a nepamatuje si ho, ale nehresila bych na to a nepletla ji zbytecne hlavu...

mmm12345
20. zář 2022

já bych mu napsala, jestli se nechce zase vidět, že bys zařídila hlídání pro malou a mohli jste se projít třeba sami...?

autor
20. zář 2022

@mmm12345 Diky holky, uvidíme no.
V pátek se uvidíme 🙂

mmm12345
21. zář 2022

no, zajímá mě, jak se to bude vyvíjet 🙂

nezadanejmilda
22. zář 2022

Já jako chlap to vidím tak, že ti dává prostor, nechce uhánět, má tě rád a hluboce, tenhle tě nezradí jako ten předešlej, touží po tobě, doufá že o něj projevíš zájem a dáš najevo že chápeš to co předtím ne. On má chemii a vidí v tobě životní lásku, umře pro tebe, bude se obětovat pro tvůj úsměv a nebudeš to tušit. Láska je květina kterou musí zálevat oba. Máš konvičku nebo pochybnosti? Koho vytrvalejšího jsi poznala než je on? Musíš si to jen uvědomit ale nezneužít. 95% ženských ti tu závidí.

autor
22. zář 2022

@nezadanejmilda Napsáno krásně, to je z nějaké knihy?😀❤️

sinicka
22. zář 2022

Paneboze, to uplne jak pres kopirak sedi na kamaradku. Ona se teda s timto davnym “kamaradem” sestehovala, kdyz bylo holcicce 2,5 roku. Najednou se zacaly projevovat ale takove stranky, které predtim nebyly. Uz nechtel vozit kocarek, mala ho obtezovala, chtel tu zenskou jen pro sebe. Hned mu vadilo, ze se na prochazce mala zastavila, ze mu vzala prupisku, jak chodi, jak mluvi. Odmital kamaradce pomahat s vodenim do jesli a odmital se podilet i finance. Takze ona platila pulku najmu, jesle, chuvu (i kdyz on byl doma) a praci prasky, jidlo… protoze ony byly prece 2 a on 1.. chtel tu zenskou zezacatku tak moc, ze hned chtel aby mu mala rikala tati, vymyslel vylety, kupoval drahe hracky, bonbonky atd atd.. jenze pak zjistil, ze ta mala tam proste bude a z neho se stal uplny despota. Utekla s holkou po pul roce souziti zpatky k byvalemu, ktery prozrel a ted jsou stastni. Ona chodi na terapie, protoze male nechala paychicky ublizovat od toho dekla. Mala nesmela od 19:30 z postylky atd atd…. Ona byla strasne pod jeho vlivem.. a ze se nekdo chova k decku hezky kdyz ho vidi poprve a na chvili, to je snad samozrejmost. Ale ne pri kazdodennich strastech. A ze je 2 leta jeste “hodne mimino”… obdobi vzdoru a bude zle.. radsi zkus napravit co mas a zabojuj, nenecj se zblbnout hormonama.

autor
22. zář 2022

@sinicka Uvidíme.
Zase ho znám dost let, nikdy takový nebyl a u tohohle jsem si 100% jistá, že nebude. Znám ho.
Jen jsem byla z tohohle zmatená. Nechávám to plynout a uvidíme. Děkuji za zkušenost kamarádky ať kdyžtak vim na co si dát pozor, kdyby něco z toho případně bylo. 🤗❤️

sinicka
22. zář 2022

No oni se znali od školky a cely zivot se bavili.. i rodice byli pratele atd. Preskocilo mu az par tydnu po sestehovani. Hlavne mysli na to dite! My sme se tehdy dost pohadaly, protoze jsem se ji snazila takzne naznacit, ze toto neni normalni aby se to dilo balo napit na gauci nebo si tam snist piskotky..

autor
22. zář 2022

@sinicka Samozřejmě to se neboj! To radeji budu sama, nez aby šlo o malou. Ta je pro mě celý život…
I kdybych byla sebevic zamilovaná, na prvním místě je ona.
❤️
Měla by být naopak ráda, že má takovou kamarádku.. mám také svoji a vždy mi vše řekne na plnou hubu a nikdy ji to neberu za zlé, vždycky si z toho něco vezmu a poslechnu 🤷🏽‍♀️