Předstírání orgasmu v manželství: Je to běžné?
Drahé ženy, předstíráte orgasmus??
Mám skvělého manžela, jsme spolu 7 let, máme dvě děti, jsme spokojená rodina. Předtím jsem měla taky pár partnerů.. a tak si nějak říkám, že jsem nikdy vlastně nezažila orgasmus s mužem 🤣. Je to zoufalství? Vždycky jsem měla partnery co hlavně mysleli na sebe. Můj manžel byl v tomhle jiný, čekal nejdříve na mě. Bohužel to by jsme měli asi ten první sex ještě teď 🤣🤣🤣. No a já prostě předstírám, nehraju žádné divadlo ale prostě si to užívám a snažím se tak lehce ukázat, že jsem dovršila cíle... Jednou, dvakrát, třikrát.. a pak až on, mého srdce šampion. I přesto všechno ho moc miluju a styk s ním si i tak užívám ❤️. Ale zajímalo by mě zda to takhle má i někdo další. Mám kolem sebe holky, které naopak partnery, manžele opustili... Neboť jim to neklapalo v posteli. Popravdě mě by to snad ani nenapadlo....
@hadruska ja vím...já se jen ptam kdy je konec 🙂 jakože di zo ti dva řeknou... nebo kdy
@veronicka89 Jako konec sexu?Po jeho poslednim orgasmu 🙂.Nekdo to ukoncit musi 🙂
Zvláštní, všude píšou že až 80% žen nedosahuje orgasmu a tady to je pravý opak. No já za 19 let sexuálního života neměla vaginální orgasmus nikdy v životě s žádným partnerem (bylo jich cca 7) 🤷 sama si to udělat umím, ale musím na to být sama a mít na to klid. Takže ani nehrozí že bych si to udělala před partnerem. Ale jinak mě milování baví, ten orgasmus při styku k tomu nepotřebuju.
@veronicka89 to máš pravdu,každý to má jiný. Jako nahrát se dá asi všechno,krom té vlhkosti no. Pro mě je to nepředstavitelné něco hrát,ale samozřejmě každý to má jinak.😊
@kvetinka1985 nechce se mi tu kde to jazdy čtecí zas až tak rozepisivat...ale většina ženských dosahuje vnejdiho orgasmu casteji... to ale neznamena že ho nemůže mit pri styku ;) prece ...
Zajímavé že orgasmus při styku zrovna nepotrebuji ženske které k nemu při styku nedosahnou....
Jako jasně že se svet nezbori a lepší asi nějaký sex bez orgasmu lepsi než žádny ale jako zas si nemusime tvrdit jak při sexu vůbec orgasmus není potřeba...
To je jako bychom jeli k Mori...nabaleni ... plavky...opalovaky...vidina pisku relaxu a clovek by jel přes různé staty ale k Mori by nedojel a rekl by no jo chtěli jsme sice jet k Mori...ale co no ... na slovensku je taky fajn ...( ano je ale More je lepší a chtěli jsme tam jet 😀
@kvetinka1985 80% nedosahuje orgasmu ? Tak to je teda smutné... a nedosahuji proto ptz tady víc než polovina na ty chlapy hraje Jak nejsou v posteli borci...a pak nám ty chlapy predavate úplně nevyskolene a zmatene 😀
@zanett nahodou..já být chlapem..3x by to někdo předstíral a pak by letela 😀 Hahahaha
Se mu nedivím...
Noo, víte o tom, že jsou dva různé orgasmy? K vaginálnímu, tedy při styku, je cesta složitější a ne každá ho dosáhne, možná to je tak i u tebe a než abys to manželovi natahovala, radši to vzdáš a předstíráš🤔 může ti to třeba dělat rukou, pusou a když mu dáš najevo, co se ti líbí, nebude to trvat dlouho... Můj muž zásadně se vždy nejdřív postará o mě a pak finišuje on stykem. Naopak zkus si sama představit, kdyby jsi zjistila, že orgasmus předstírá on? Asi by tě to ranilo...
@veronicka89 Jakoze sex je pro tebe jako jizda autem k mori? No ty blaho, tak to musi byt velka nadhera 🤣
Ja teda pri styku orgasmu dosahnu, ale beru to jako super bonus, bavi me to i bez nej, takze sice nemusime tvrdit, ze orgasmus neni potreba, ale klidne muzem. 🤷♀️
@ai30 😀 neber to doslova s deckama je jízda kamkoliv delší než 3h peklo 😀
@veronicka89 tak pokud je sex pro tebe jen honba za vyvrcholením, tak to přirovnání asi sedí… Za mě spíš třeba jako jít na příjemnou a dobrou večeři a na konci si dát nebo nedat dezert.
A btw., opravdu ve vztahu neřeším to, jak chlapa vybavím do dalšího vztahu 🤦♀️
Z mýho pohledu se mnohé naprosto dobrovolně okrádáte o neskutečný tělesný i duchovní prožitek, protože jste ochotné smířit se s málem a případně i s ničím. S mužem jsme si v tomto ohledu prošli opravdu dlouhou cestu a nyní v 99% prožíváme opravdu silný společný orgasmus a chystáme se na kurzy tantrického milování. Tohle může zažít každá jedna z vás, jen si dovolit být náročná.
@amazienka Teda, ja nejsem odbornik, ale tantru jsem zkusila s mym byvalym, pod vedenim tantra lektorky, podotykam. A nevim, kde byl zakopany pes, ale za mne se to precenuje. Kdyz jsme byli na tom kurzu, cetli jsme i doporucenou literaturu atd a delali vsechno podle pokynu lektorky, ale stale jsem jen cekala, kdy teda prijde ta tantricka extaze....a stale cekam😀 Bud jsem delala (jsme delali) neco spatne, ale mne to nakonec strasne nudilo. Priznam se, ze ja nejsem moc na spiritualno, coz je asi v tomto pripade docela potreba, ale fakt jsem se snazila. No nakonec jsem byla rada, ze jsem se vratila k 'normalnimu' sexu. Holt pro kazdeho to neni (i kdyz odbornici na tantru vam budou valit srouby do hlavy a rikat, ze jsme to delali spatne, atd atd atd). Nemusim mit v zivote vsechno, zkusila jsem, nebere me to. Nemam pocit, ze bych o neco prichazela. Ja osobne tedy. Ostatni necht delaji, co uznaji za vhodne. Jen jsem se podelila o svou zkusenost.
PS. Jo a dovolit si byt narocna je hezke, proc ne. Neni treba spokojit se s malem. Problem je, kde sehnat protejsek, ktery bude stejne naladeny. Spousta muzu (ne vsichni) chteji jen rychly zasun a nejake souzneni a spiritualno je nebere, mne teda uz taky ne, se priznam. Rikam to jen proto, ze je sice hezke cekat na toho, se kterym si zena muze dovolit byt narocna, ale taky by se ji mohlo stat, ze bude cekat do konce zivota...
Jeste dodam k te tantre; narychlo jsem vyfotila knihy, ktere jsme v prubehu kurzu meli jako doporucenou literaturu (jsou v AJ, protoze jsem tehdy zila v anglicky hovorici zemi) a v tech knihach je krasne do detailu rozepsano, proc je tantra jakoze lepsi, nez klasicky sex. Mne ta teorie ze zacatku docela zaujala, tedy to, ze tam nejde o takovy ten klasicky sex dovnitr-ven-dovnitr-ven, ale postupem casu mi prave tohle zacalo chybet a nakonec jsem se strasne moc rada vratila k tomu normalnimu sexu dovnitr-ven-dovnitr-ven, ktery tantra vice-mene zamita. Holt, kazdy jsme jiny 😉
PS. omlouvam se, ale nejde mi to foto otocit.
@kvetinka1985 že se tak blbě zeptám....nedosáhneš vnitřního orgasmu ani když jsi nahoře a šéfuješ si to podle sebe? Já teda nevím, ale u mě je tohle prostě tutovka...ale přiznám se, že klitoriální mívám mnohem, mnohem silnější....ale musí se to umět no 😁
Mám to stejně a jsem tak spokojená.
@koncita ani takhle ne. A přiznám se, že zrovna tahle poloha mě bere asi ze všeho nejmíň 🙈🙄
@suzanna123 nikde napíšu o honbě ta orgasmus
...miluju cestování ale když jedu m moři chci k nemu dojet 🙂
A nebude tvrdit že ne ...
Pro mě není třeba zase sex dovnitř ven 5min a stačí;)
...
Ale prostě nikdo mi tu nemusí tvrdit že sex bez orgasmu je sex stejně dobrý jako s ...
@koncita u polohy nahore nemám šanci se vůbec udělat
ne nepředstírám, protože ho většinou mám, manžel už za ta léta ví, jak na to....a když to náhodou nejde, tak to prostě oznámím....
@veronicka89 No ale ty sex beres jako cestu autem k mori, tak je jasny,ze kdyz tam nedojedes, tak je to dost blb.y. Dalsi ho berou jako super veceri. A jasne, super vecere s luxusnim dezertem je lepsi, nez bez dezertu. Ale ty jedes k mori jenom kvuli tomu mori. My si uzijem i tu veceri s dezertem nebo bez.
@veronicka89 píšeš. A rozdíl je, že tobě nikdo netvrdí, že se máš obejít bez orgasmu. OK, je pro tebe důležitý, bez něj je to pro tebe ztráta času - beru a super, že si to umíš zařídit.
Jenže stejně, jako jsou lidi, kterým sex celkově nic neříká, nebo tací, kterým stačí jednou týdně, i v tomhle se lidi liší. A jsou tací, pro které je sex bez orgasmu naprosto plnohodnotný. Ale ty máš potřebu tu všem cpát, že to tak není. Asi jako kdybych někomu tlačila, že když nemá sex aspoň třikrát do týdne, tak to je vztah na h...
Připomínáš mi sebe před dětmi, to byla výjimka dosáhnout orgasmu, byl jediný partner, který to dokázal. Po porodech a rozchodu s otcem mých dětí, se moje sexualita otevřela a jsem schopná orgasmu dosáhnout téměř vždy, naučila jsem vnímat více svůj klín, nebojím se uvolnit a volím polohy, kde to jde skoro "samo". Jinak ne, nikdy jsem orgasmus nepředstírala. Zkoušej nové polohy, hledej jaká poloha ti nejlíp promasiruje bod G a třeba nakonec nebudeš muset předstírat.
@ai30 ne já ráda cestuju . Hotovo 😀 a miluju moře...
ne rozdíl je ten že lidi kteří normálně dosahují orgasmu u sexu ( jakoukoliv formou, takže klidně I kombinaci klitorialniho ) by neřekli... no jo já prostě orgasmus u sexu nepotrebuju .
.sice ho dosáhnu..ale vuuuubec ho nemusim mit u většiny sexu ... protože je to super ikdyz ho nemám!!!
To prostě říkají lidi kteří orgasmu u sexu nedosáhnou a místo aby řekli...no jo jako sex je super ale s orgasmem by to bylo víc fajn ,tvrdí jak je je vlastně super i bez něho....
Prostě lidi co mají sex bez orgasmu mají sex a konec je tehdy až se partner udělá,nebo to taky ne ?
Řekněte si ,hej víš co sex byl fajn, teď už to ukončíme? ...
@veronicka89 Normalne dosahnu orgasmu u sexu, ale je to super, i kdyz ho nemam. Tak prosim prestan tvrdit, co by lidi rekli nebo nerekli, kdyz to soudis jen podle sebe a vis o tom prd...

@veronicka89 To je na me?Ja nevim... Proste pokud se to stane,tak to neznamena,ze bych si milovani neuzila.Ani pri tom nesleduji cas...