Přítel a jeho kamarádka. Jak bych to měla řešit?
Ahoj holky,
S přítelem spolu jsme 3,5 a čekáme dítě. Ale přítel si teď našel kamarádku, zároveň je to i naše sousedka a jeho kolegyně. Musím se přiznat že na ní hodně žárlím,tráví spolu hodně času, píšou si,po večerech spolu chodí do baru. A já se kvůli tomu s přítelem hádám, ale přítel mi říká že mu to zakázat nemůžu. Myslíte že je to jen kamarádka nebo jeho milenka? Jak bych to měla řešit, když se sním teď rozejít ani nemůžu?
To mne mrzí.A Ty chceš ,aby se vrátil?S největší pravděpodobností s ní něco měl...
Ono je asi jedno, jestli s ní něco měl nebo ne.. Podle mě je zamilovanost horší než jednorázový sex.. Jde o Tebe. Ty bys ho chtěla zpět? Dokázala bys mu odpustit a věřit?
@zmrzlinka ja ani pořádně nevím, na jednu stranu jsem na něho naštvaná. Ale na druhou stranu ho mám ráda a čekáme spolu dítě.
@nazka jako teď ho a asi úplně nechci, ale třeba za ně nějaký čas. Odpustit bych mu asi dokázala, a jestli bych mu věřila už záleží na něm.
chápu je to těžké rozhodování....určitě si to pořádně promysli.Drzim palce.Tady fakt těžko radit.Muze se to za 3 měsíce opakovat a nebo taky ne a může přítel šlapat jako hodinky....
Co zajít za kamarádkou? A zeptat se jí, jak to teda mezi sebou mají, třeba ji to trochu rozhodí, když se před ní objeví přítelkyně s břichem...
Tvl, ty sedis tehotna s jeho ditetem doma a nemuzes mu zakazat aby sel se sousedkou do baru? Ale on tobe muze zakazat jit s nimi? Trochu sebeucty zeno!!! Proc nemuzes jit s nimi, kdyz "nedelaji nic spatneho".
Co cekas od chlapa, ktery si te evidentne vubec nevazi a smeje se ti za zady? Vlastne ani ne za zady, smeje se ti do obliceje. Myslis, ze az uvidi, ze po porodu jsi unavena, obcas si nestihnes umyt vlasy, bricho taky nebude jak v 18, ze si te najednou vazit zacne?
Myslis, ze ten odchod bude jednodussi az budes krome sebe balit i miminko? Nebude a muz, kteremu takovehle zachazeni s tehotnou pritelkyni prijde v poradku nebude lepsi. Kdyz si tehotna ma te pozadat o ruky ne vzit do baru sousedku a tobe rict, at pekne sedis doma, ze chteji soukromi...
Chapu, ze je to tezke, ale prestan se chovat jak 14 leta ctenarka cervene literatury. Pritel ti rekl, ze je do ni zamilovany, ale pry spolu nic nemeli a ty nevis jestli mu to muzes verit? Jasneze nemuzes!! Nechce byt s tebou, jen je zbabely ti to naprimo rict, tak ceka, az to konecne udelas ty. Spadne mu v tu chvili kamen ze srdce. Kdyz to neudelas, budete se jeste par let vsichni trapit. On s tebou bude zachazet jak s onuci, abys ho konecne kopla, ty budes premyslet jestli si to nahodou nezaslouzis a tvoje sebevedomi pujde totalne do kopru az se to konecne po par letech rozpadne, ale bude to mnohem horsi nez kdyz to rozseknes hned.
@teeerez
naprosto vystizne receno
Obavam se, ze on Te rad nema. Ma rad sebe a neumi byt sam.
Chlap, který se už během těhotenství partnerky (kdy jí naopak má být oporou) zaláskuje jinde, by měl sbaleno ještě dřív, než by k těm rodičům dojel. Tohle není partner pro život. Až se malé narodí, bude doma blázinec, tak nevěřím tomu, že Tě takový jedinec podrží a pomůže Ti. Naopak to bude ještě horší, a to i pro Tebe. To, že s takovým pablbem čekáš dítě neznamená, že od něj nemůžeš odejít. Naopak.
Zažila jsem to a dlouhé roky se snažila přehlížet fakt, že bývalému manželovi je často přesnější kamarádka než já. Podvědomě jsem cítila, že to není přátelství a že ji miluje, ale nechtěla jsem o něj přijít a tak jsem furt doufala, že se to změní a já konečně budu číslo jedna. Ona ho úplně nechtěla, ale byl to prl ní záchytný bod, když ji bylo smutno, taková zadní vrátka, aby niky nebyla sama, měla ho jak pejska na vodítko, kterého zavolala, když bylo potřeba. Můj přítel pořád tvrdil, že jsou jen přátelé, dokonce mě požádal o ruku a byla velká svatba. Já blbka zamilovaná jsem naivně věřila, že teď to všechno bude jinak, že mě musí milovat, když si mě chce vzít. Ona se taky vdala a plánovala s manželem dítě. Můj manžel rodinu stále odkládat. Stále se vídali, pokud možno bez mé přítomnosti, když jsme měla nějaké povinnosti, nebo si psali, někdy i dost intimně, vždycky jsme se kvůli tomu pohádali, on ze mě udělal paranoidní hysterku, já mu odpustila a jelo se dál. Až jsem jednoho dne prišla domu a bylo jasné, ze se něco stalo. Tam už nebylo kam couvnout, rozešli jsme se, on se mnou, já bych nikdy neodeslal, moje hrdost a sebevědomí už byly v té době úplně na nule. Ona 14 dní po rozchldu otěhotněla, ale nevěděla, jestli s mým nebo svým mužem. A oba chlapi ji tak moc milovali, že čekali celé těhotenství, či to dítě bude, protože ona jim řekla, že bude s tím, či to dítě bude. My jsme se mezi tím rozvedli a já byla úplně na dně. Dítě nakonec bylo jejího manžela, ale můj tehdy už ex tam ještě měsíc po porodu jezdil a vozil kočárek a i když věděl, že není otec, tak doufal, že ona s ním nakonec odejde. Nakonec to vzdal, konečně uznal, že jejich vztah byl zvrácený, ze ona ho měla opravdu jen jako zálohu. A on měl zase jako zálohu mě a já jsem si to nechala deset let líbit. Nestálo to za to. Dneska mám manžela, dvě krásné děti a když si na to vzpomenu, tak nechápu, proč jsem to dopustila, proc jsem se nechala tak dlouho ponizovat a co jsem na něm tak moc milovala. Jemu je dneska 36, teď má teda nějakou slečnu, ale nikam se moc neposunul, děti nemá a prý ho to trápí, prý by rodinu chtěl. Ale to mám jen z doslechu.. Nejlepší kamarádka v tomto podání je největší zlo a jeho s tebou drží jen to, že mu zatím zřejmě nedala. Ve chvíli, kdy podlehne, tak si sbalit svých pět švestek a půjde za ní, stejně jak můj bývalý. On celou dobu čekal jen na to, až ona kývne. Nechtej být ta druhá!
Jsem ten typ,že buď já nebo kámoška. S kámošem ať si chodí, na ženské ať zapomene. Kor z mojí zkušenosti,že přítel má všechny kamarádky ' behny ' a když sem řekla,že mi ti vadí,přestal s nima komunikovat a ja s kamarádama taky. Teda až na jednoho, ale toho jsem po měsíci též odepsala. Bez od něj, rodiče ti určitě pomuzou.
Já myslím, že pokud je ženská rozumná a není to zaslepená zarlivka, tak pozná, jestli je to opravdu kamarádka a nebo něco víc. Tady to bylo jasný a tys to vycítila. Ex měl taky jednu takovou "kamarádku" - ona do něho byla zamilovaná dlouho a po našem rozchodu spolu skončili za nějaký cas. Taky jsem to tenkrát poznala. Já jsem "klučičí' typ - mám spoustu kamarádů, před dítětem jsem s nima chodila pařit, sama. Ted, co jsem po roce v ČR, jsem s nima taky potkala - na kafe, večer na nealko pivo a jídlo..... Přítel o všem ví a když tu byl kdysi se mnou, seznámila jsem ho. Stejně jako on má několik kamarádek a jsem si jistá, že jsou to kamarádky.
Takže opravdu kamarádství existuje, ale zrovna tady bylo zřejmé, že to kamarádství není.
a co kdyby ses k nim jednou vecer pridla a uvidis?
Ahoj, kdyby to někoho zajímalo, tak píšu. S přítelem jsme se rozešli, on se rozešel se mnou. Je teď s tou kamarádkou, jsem na něho naštvaná a celé mě to mrzí.
Ty jo, no dalo se to čekat. Je mi to moc líto a je mi jasný, že se cítíš hodně povedená. Je šílený, že ani miminko pro něj nebylo překážkou, hrozný sobec. Z takových chlapům kteří opustí těhotnou je mi úplně špatně. Drž se! Já jsem to zažila, vím jak to bolí. Já v tom neměla ty děti, tak to bylo snazší, ale umím si to představit! To maličké ti to snad všechno vynahradí ❤️!
☹ ☹ mrzi me jak to dopadlo, ale cekala jsem to. ted mysli jen na miminko a uvidis, ze casem prijde i chlap, ktery si te bude vazit a nebude potrebu mit "kamaradky".
nektere zenske jsou vazne bezpaterni sv.ne, tohle stejne nikdy nepochopim, ze zenske nevadi zacit si s chlapem, ktery ceka s jinou zenskou dite.
Hajzl
Každopádně mas nárok i na alimenty na sebe do 2let dítěte.
Já bych se teď velmi dobře rozmyslela, zda ho zapsat do RL. Na jednu stranu ať se chlapec snaží, platit alimenty na tebe i dítě. Zas to znamená, že tam pořád je ten vztah oficiální a těžko říct, zda bude mít o dítě zájem, nebo jestli si nevzpomene za pár let, atd. Pokud v RL nebude, má prostě smůlu, ale je otázka, zda to ty zvládneš finančně. Za mě teda rada ho tam napsat, ať přijme zodpovědnost za svá rozhodnutí a nevyvlékne se jen tak z povinnosti.
To mě moc mrzí, ale zvládneš to i bez něho 😉 máš dokonce i nárok na to, že se o tebe musí finančně starat i v těhu a pak do 2 let dítěte alimenty na tebe + na dítě samozřejmě. Ať aspoň platí, když už je to takový zmetek. A slečna co odloudí chlapa od těhotné, k tomu snad není co dodat ... Mě se to stalo když malé byly 4 měsíce. Teď mám chlapa, který se s ním nedá absolutně srovnávat, je skvělej a i s malou mi pomůže. Není všem dním konec a i když to teď třeba tak nevypadá bude lépe a budeš šťastnější bez něho. Soustřeď se na sebe, dělej věci, které máš ráda, těš se na miminko a bude dobře. Na úřadech ti taky poradí co a jak, popřípadě i sociálka umí srovnat vzpurné tatínky do latě a vysvětlit jim, kde je jejich místo 🙂

Já bych ho asi té kamarádce s díky přenechala...🙁