icon

Přítel a jeho kamarádka. Jak bych to měla řešit?

5. srp 2020

Ahoj holky,
S přítelem spolu jsme 3,5 a čekáme dítě. Ale přítel si teď našel kamarádku, zároveň je to i naše sousedka a jeho kolegyně. Musím se přiznat že na ní hodně žárlím,tráví spolu hodně času, píšou si,po večerech spolu chodí do baru. A já se kvůli tomu s přítelem hádám, ale přítel mi říká že mu to zakázat nemůžu. Myslíte že je to jen kamarádka nebo jeho milenka? Jak bych to měla řešit, když se sním teď rozejít ani nemůžu?

Strana
z3
ariadna12
5. srp 2020

A proc to zakazal?

leniczka23
5. srp 2020

Pokud ji už neprcá, tak ji nejspíš prcat bude a nebo by ji minimálně prcat chtěl. Je to jasný jako facka holka. Nebuď blbá, seber se a uteč dokud to jde. Dostanes ale ty jak na dítě tak na sebe a budeš mít rodicak, bude to dobrý a i kdyby to bylo těžký, těžší než s ním, naprostým ignorantem to nebude nikdy.

rnika
5. srp 2020

Pokud by spolu "nic" neměli, myslím, že by neodmítla pozvání na návštěvu ( myslím, že má v sobě maličko slušnosti a je jí blbý lézt ti přímo do bytu a koukat na těhotnou přítelkyni nekoho s kým to táhne. A chlap... Takhle... když je raději venku s ní než s tebou... tak je to celkem jasné. A bude to jen horší, až budete mít doma miminko, které třeba bude plakat, kam bude vyrážet on...? a je přece jasné, že ty budeš s miminkem doma, "přece by se nehodila abys chodila ven". Pokud můžeš opravdu to vyhroť ať víš na čem jsi. Nebo jestli jsi smířená být v životě hozená na druhé koleji, tak se v tom přestaň šťourat a ber to jak to je. Jen bych se připravila i na možnost, že chlap se jednoho dne rozhoupe úplně a odejde.

marti89
5. srp 2020

Tak mu zkus navrhnout, že společně podniknete něco, co je vhodné i pro těhotnou. Že když je to jeho dobrá kamarádka, ráda bys ji tak přijala, abyste spolu měli hezké vztahy. Když i to odmítne, je jasné, že v tom z jeho strany bude něco víc a pak bych šla od něj, upozorni ho, že budeš trvat na výhradní péči a alimenty, když o dítě zájem příliš nejeví.

ariadna12
5. srp 2020

Mne to hrozne rozciluje. Tohle mi rikal expritel taky, diky bohu uz je to za mnou. Jasne, ze mobil neukaze, vi, co tam ma a ver mi, ze by se Ti to nelibilo. Zdrhej, ceka Te v budoucnu nekdo lepsi. Vzdycky to jde zvladnout. On se nezmeni. Nikdy.

zelenaesmolda
5. srp 2020

on ti zakazal s nima chodit ven?chodi s ni do baru po vecerech,na tve namitky ti rekne,ze se s ni bude vidat dal?holka,tady neni co resit,ti dva uz to spolu bud pecou nebo on o ni stoji a to rozhodne vic nez o tebe.

codal
5. srp 2020

Mám kamarádku, která teď zažívá něco podobného. Manžel si našel "kamaradku" v práci, každý den kafíčko po práci, o víkendu jezdí na výlety. Ona sedí doma s dvěma dětmi. Teď musela být pár víkendů v práci a manžel jezdil na ty výlety i s dětmi a s kamarádkou. Pořád tvrdí, že je to jen kamarádka, že s ní hrozně rozumí a bla bla. No ona tomu chce hrozně věřit, protože má strach odejít, ale ničí ji to a v vlastně ví, že to kamarádka není. Každý večer se manžel zavře so pokoje a celý večer si s kamarádkou píše, s manželkou už téměř nesmí. Teď s kamarádkou odjel do Itálie, pořád ji vysvětluje, že je to v pořádku, že přeci může mít kamarádku. Přitom ji vyčítá všechny její koníčky a přátelé, ona má sedět doma s dětmi. Vždycky když ona zmíní rozvod, tak jí koupí kytky, řekne, že to omezí, ona se chytne stébla, těší se, že se to změní a za 14 dní je to stejné. Už je rozhodnutá odejít hned jak jak nastoupí po mateřské do práce,
Což je za půl roku. Chlap ji to vyčítá, že ona chce zničit manželstvím kvůli kamarádce, že je netolerantní a zbytečně žárlí. No debil a sobec non plus ultra. A do toho ta manželka kvůli němu teď shodila hromadu kg, hrozně ji to sluší, vypadá líp jak před svatbou (on ji vyčítal, že po dětech přibrala, přitom baculatou si ji bral). Budiž, shodila 20kg, běhá, jezdí na kole a pro něj je prý pořád nudná, jeho nebaví rodinný život, a ta jeho kamarádka je pěkná samice s 80kg. No co na to říct. Kamarádka má taky manžela a děti, manžela to taky sere, ale prý už rezignoval. Jako tohle se nezmění, sebrat zbytek sebeucty a začít znova, i když to nebude snadno, zvlášť když jsou v tom ty děti. Život je krátký na to, aby ho člověk prožil vedle sobecké ho dementa, který si své ženy neváží.

eeevee
5. srp 2020

@codal to je jako jeden můj bývalý, taky měl kamarádku, se kterou zaručeně nic neměl, jednou je spolu viděla moje kamarádka, když měl být v jiném městě, samozřejmě hned byla za největší drbnu a p*cu...ta holka mu posílala fotky, jaký by chtěla účes a podobné krávoviny 🤦‍♀️ no, když jsem se s ním konečně rozešla, do týdne si spolu začali oficiálně. A cely náš vztah samozřejmě on podezíral z nevěry mě, zakazoval mi kamarádky, nedej bože kamarády...

martt
5. srp 2020

Budu teď opakovat co bylo napsané už několikrát prede mnou. Ale napišu to z pohledu ženy, která má nejlepšího kamaráda. Není to jen kamarádka. Protoze kdyby byla neměla by problém k vam zajít na kavu i když jsi doma ty. A tvůj přítel by neměl problém tě brát sebou. Ja mam nejlepšího kamaráda byl mi za svědka na svatbě. Každý máme svoji rodinu. Když jede za svými rodiči, kteří bydlí vedle nás stavi se na kavu i kdyz je manžel doma. Občas si napíšeme, ale není to pravidelně každý den. Ale třeba jednou za týden, za 14 dni. Takže v tomhle bych viděla problém, že tráví s ní víc času než s tebou.

martt
5. srp 2020

Jeste dodám, že když si kamarád našel nějakou přítelkyni, tak mi ji vždy představil. Právě z toho důvodu, aby nezarlila.

orisek56
5. srp 2020

Jako takhle. Nečetla jsem všechno. Přátelství mezi mužem a ženou existuje. Já jsem toho zářným příkladem. Mám kamaráda, bývalého kolegů z práce, je to úžasný človíček, pro mě brácha, přímo báječně si s ním rozumim... Ale taky vím, kde mám svoje místo a to je u mé lásky manžela. A ač mám kamaráda moc ráda, jako partnera bych ho brzo zabila. A také to hlavní.... Respektuji jeho partnerku a beru je oba jako součást svého života a rada, vlastně rádi s manželem s nimi trávíme čas...s oběma! . Takže přátelství mezi mužem a ženou může byt, vtom bych nebyla tak neúprosná. Ovšem u tebe se opravdu nejedná o tento případ, ale tvůj přítel tě asi opravdu bude podvádět. Protože základem přátelství je respekt k přítelkyni/manželce kamaráda a obráceně. A něco že těhotná někde, že se to nehodí, dostal by po drzce.

journals
5. srp 2020

Ach jo... jako že to kamarádství asi není, to už to je napsáno několikrát. Ale vždycky mě u takového příspěvku napadne jedna a ta samá věc. Proč je to přítel? Proč to není manžel? Jednoduché. Protože svatba je jen cár papíru a takhle se může kdykoliv zvednout a jít o dům dál (tak, jak se aktuálně děje) a nic ho to nebude stát. Jak snadné, že? Já tohle nechápu. Samozřejmě, že odejít může i jako manžel, jen je to už o dost složitější a to se většinou takovým pánům moc nelíbí. A tak proč by to taky dělali, když takhle je to tak jednoduché.

calvac
5. srp 2020

Tohle nechapu. To snad neni mozne. Myslim si, ze I ty urcite tusis, ze spolu maji neco vice. Ja byt tebou, jdu. Tohle nema smysl. Kdybys nebyla tehu, tak by s tebou nebyl. Jsi pro nej vzduch, je mi to lito. Ta jeho situace je tak pruhledna, az to boli. Promin.

95newmommy2020
5. srp 2020

Klidně to muže být fakt jen kamarádka a nic za tím není. Stejně tak zatím něco být muže.
Ono hodně záleží jaký normálně je.
Například můj manžel je takový žensky typ. On má především kamosky, a všechny moje kamosky se staly i jeho kamosky. On opravdu rozumí ženám a věcem co řešíme.
Takže kdyby ten tvůj byl taky takový žensky typ, co má proste jen kamosky, a ty kamosky maj doma normálně chlapy-rodiny.
Tak nevidím na tom vůbec nic špatného

zelenaesmolda
5. srp 2020

@95newmommy2020
kdyby to byla jenom kamaradka tak by autorce nezakazoval jit s nimi ven a ona by nemela problem prijit k nim.

ivule95
5. srp 2020

Seber odvahu a odejdi, dokud je čas... Lepší to nebude, to mi věř. Maximálně tě to zničí. Miminko tě bude potřebovat víc, než tento arogantní sebestředný ha.zlik. Miminko ti tu lásku vrátí, neboj. Budeš potřebovat sílu, hodně odpočívat a hlavně klid, protože mimco z tebe všechno vycítí. Když budeš klidná ty, budeš mít klidné mimčo. Nenech se zničit. Dokud máš sílu, tak jdi, po porodu už to bude horší. Moc to držím palecky. Věř sama v sebe a své dítě. Zvládneš to i sama a určitě líp. On by ti jen vysaval energii, kterou budeš potřebovat pro miminko!!!

martt
5. srp 2020

@95newmommy2020 Souhlasim se zelenaesmolda na víc pokud by to byla jen kamarádka neměl by problém omezit s ní styk pokud to zadavatelce vadí. Ale evidentně dává kamarádce přednost a trávi sní více casu než se svojí přítelkyni. Což si myslím, že úplně ok není. Protoze pokud to je dobre přátelství vydrží ikdyz se nějakou dobu ty osoby nevidí.

mimi1004
5. srp 2020

Sestřenka měla naprosto stejný problém, když její manžel začal takhle kamarádit se stejně starou sousedkou. Jejich dcerce tehdy šlo na první narozeniny. Z jeho strany o nic nešlo, chodil s ní po večerech do baru, vypomáhal ji v jejím bytě s drobnými pracemi, chodil k ni na pokec,... Sestřenku nikdy nepozvali, protože "musela" být přece s malou. Ani se nikdy nestalo, že by on hlídal a na pivo šly ženské spolu. Sousedka prostě šla po jejím manželovi, ačkoli to byl otec malého dítěte 2 roky po svatbě. Nesčetněkrát se spolu kvůli ní pohádali, on se ji smál, že je žárlivá hysterka. A jak to dopadlo? Pro sestřenku naštěstí dobře, protože ona hvězda se ho jednoho večera opravdu pokusila svést a všechna čest, on se nedal, poslal ji do zadele a bylo po kamarádství. A sestřenka přestala být za hysterku. Koupili si domeček a jsou spokojeni... Chlap to může myslet nevinně, ale ta ženská ne. Aspoň já to tak vidím. Přeju ti stejně šťastný konec.

sudylichozrout
5. srp 2020

Kolik ti je? On te evidentne podvadi. Prober se a res to, nenech si srat na hlavu.

klokanka31
5. srp 2020

Proč by ses s ním nemohla rozejít? Nechci tě děsit ale podle mě to milenka bude.

cherie24
5. srp 2020

Můj chlap takovou kamarádku taky měl. To co popisuješ mi nepřijde jako moc v pohodě přátelství. Vždycky si od toho jeden slibuje něco víc a ty teď budeš uvázaná doma s prckem zatímco ona bude free a budou spolu trajdat. Řekla bych, že je to jen otázka času než ho nezadaná, supr kámoška začne zajímat víc než vystresovaná matka od dítěte, která mu tropí doma scény a nikam s ním nemůže. Můj takhle trajdal s kamarádkama a pak si jednu začal tahat do naší postele se slovy, že jsem se změnila a že nedokáže překousnout, že už spolu neděláme to co před dítětem a že už nevěří, že se k tomu zas vrátíme až malá odroste. Teď má tu jinou bábu s kterou obráží hospody a jezdí na výlety a mě je bez něho i jeho kamarádek mnohem líp a dělám to samé co před dítětem jen s někym jiným a i s dítětem. Dá se to zvládnout i bez chlapa a věř mi, že je to opravdu mnohem víc vysilující se doma stresovat s chlapem co stoji za ... než být s prckem sama. Není to jednoduché, ale s dítkem osamělá nebudeš a dá ti to šanci si přitáhnout do života někoho, kdo za to opravdu stojí. Mě se to povedlo a jsem neskutečně ráda za to, že jsem odešla a mohla poznat chlapa, co za to opravdu stojí 😊 Zkus si zjistit na úřadech na co máš všechno právo (alimenty na dítě i na tebe, příspěvek na bydlení, na dítě), začni koukat na byty. Zjisti si nejdřív situaci a zařiď se, ale chlapa nezměníš. Spíš to bude jen horší a horší 😣

kristyn.g
6. srp 2020

Zakázal ti jít a ním , ona nechce k vám , ne to není kamarádka... Regulérní milenka a tebe má na domácí cuchtu

drakenn
6. srp 2020

A z přítele se stal nepřítel!

marketanova
9. srp 2020

To si tak myslím, tak vyzkoušejte něco nového, aby vás začal znovu více chtít a vážit si vás. Třeba i něco v sexu, je toho přece spoustu.

zmrzlinka
9. srp 2020

Tak jak to pokračuje?

autor
12. srp 2020

@zmrzlinka když přišel večer domů opilí, tak se mi přiznal že je do kamarádky zamilovaný. Nic spolu prý neměli, já nevím jestli mu to můžu věřit. Říkal že ho kamarádka nechce zadaného, a přítel říká že mě ma moc rád a že se mnou chce výchovat naše dítě.

sudylichozrout
12. srp 2020

Takze?

autor
12. srp 2020

@sudylichozrout přítel teď bydlí u rodičů, a chce po mě čas aby si všechno promyslel.

hanve
12. srp 2020

Já bych mu dala čas,že by si nestačil ani vzít kartáček na zuby... Jsi těhotná,tak jakypak čas?? Z vlastní zkušenosti,udělá to jednou,udělá to víckrát,dospělí chlapi nejdou "převychovat". Je to nevyzrálý sobecký manipulativni individuum. A ještě má zastání u rodičů,kde teď bydlí,no to je terno...

mimi1004
12. srp 2020

To by byl pro mě konec. Lepit vztah kvul

Strana
z3