Přítel a jeho kamarádka. Myslíte, že to přeháním?

koulicka55
14. bře 2024

Ahoj holky,
S přítelem jsme spolu 5 let a přítel má kamarádku, poznali se v praci před 2mi lety, obcas zašli na kafe/ oběd.
Ta jeho kamarádka nemá kamarády, takže když jde někam na party a nemá s kým tak řekne memu příteli a ten s ni jde, me nezvou.
Minule byl u ni hráli deskovku, me řekl ze u ni spát nebude, ale spal u ni. Oba mi řekli, ze spolu nic nemají, ze se nepřitahují, ze jsou si jak sourozenci.
Se mnou přítel na party nejde, nechce se mu.
Minule šli na bázen a nerekl to, zatajil mi to, protože se chtěl vyhnout scéně, řekl mi ze si u ni muže spát kdy chce a ze s tím já nic neudělám, minule když mi zatajil ze u ni spal, tak mu radila ať mi dá konec. To je ale kamoska co? Místo aby mu radila ať to se mnou vyřeší..
S přítelem se kvůli ni pořad hádáme, vadi mi ze u ni spí, on to ví a stejně to děla, ze to prý bere jako by spal u kamose.
Zakazovat mu ji nechci, ale vadi mi ze nerespektuje to, ze mi to vadi..
Věřím jemu, ale ji ne. Proste si myslím, ze ji to děla dobře, když se hádáme, když mu rádi aby jsme se rozešli. On to nevidí..
minule si přítel vybíral co vyhraje z tomboly a já seděla vedle ni a on řekl ze by chtěl ten wellness a ona predemnou mu rekla “jestli to vyhrajes tak pojedeš se mnou!”
Já myslela ze budu mít černo před očima.. 😂
Nezarlim na ni, ale zarlim na to jak s ni tráví čas a se mnou ne.
Myslíte že je to jen kamarádka? Ze to prehanim? Jak bych to měla řešit?

elesse
14. bře 2024

😂 myslim, ze se nechavas pritelem podvadet vsem na ocich. A kdyby naaahodou ne, perspektivu bych ve vasem vztahu taky nevidela

hanulka_86
14. bře 2024

Řekla bych, že jsi dost tolerantní. Já sama za sebe bych tohle tolerovat nedokázala. Nehledě na to, že mi to dost zavání... ještě způsob, jakým s tebou jedná, když se ozveš.

gruyerre
14. bře 2024

@koulicka55 málokdo dokáže takhle intenzivně kamarádit s člověkem opačného pohlaví. Většinou aspoň z jedné strany je tam zamilovanost. Tady podle tvého popisu typuji, že z obou stran, a bohužel že tě podvádí. Touhle svojí hrou na pohodovou holku, které nevadí, že přítel tráví víc času s "kamarádkou", spí u ní, lže ti, když s ní někam jde, říká ti, že si bude dělat co chce apod., ze sebe akorát děláš blbku a oni z tebe mají srandu. Promiň, je to drsný, ale fakt si to myslím, podle toho, co jsi psala.
Zbytečně se zahazuješ v nedůstojném partnerství. Hlavně si s ním nepořiď dítě.

koulicka55
autor
14. bře 2024

Víte co je nejvtipnejsi? V mem okolí mi rikaji všichni to stejný, on mi říká se se chovam jako dítě, dělám zbytecny scény a ze jsem zarliva stíhačka 😂 a z jeho okolí to stejný co on a i kamarádi mu rádi ať mi dá konec ze jsem strašně zarliva 😂😂

koulicka55
autor
14. bře 2024

Ale v mým okolí, ze tohle by mu netolerovali taky, ze to není ok

nelly_strokova
14. bře 2024

Být na tvém místě, tak už to dávno není můj přítel. 😂 I kdyby spolu vážně nic neměli (čemuž tedy nevěřím), tak by to na mě bylo fakt moc a nechtěla bych být s člověkem, který je radši s kamarádkou než se mnou. To bohužel nemá budoucnost.

koulicka55
autor
14. bře 2024

@gruyerre ne v pohodě, já to vim, se hádáme furt jen kvůli ni, jsem pripravena na drsný komenty, protože vim jak to vypadá 😃 dítě fakt ne, já budu doma a on s ni pojede někam na party, protože chudinka nebude mít s kym jít 😂

pampelina18
14. bře 2024

@koulicka55 dobře ti nasadili parohy 😂

koulicka55
autor
14. bře 2024

Já ty chlapy nepochopím a takový ženský už vůbec

anniej
14. bře 2024

Zakazovat mu ji nechci? 😅 co to je za argument? mne tohle udelat, ze mi pritel zataji borku jednou jedinkrat, tak leti jeste v trenkach. Natoz, abych jeste trpela, ze u ni spi a nechala si takhle s.at na hlavu. Jakmile se neco taji, tak to hodne blbe smrdi. Promin, ale nebud blba. Posbirej zbytky sebeucty a hrdosti a radsi bez. 🙏🏼🙏🏼

koulicka55
autor
14. bře 2024

@koulicka55 Tyvado tak asi mu nechci zakazovat kamosky

anniej
14. bře 2024

@koulicka55 ty vado a tobe prijde normalni, ze spi u kamosky a lze ti? 🤣 U “kamosky” ktera vas chce rozdelit? A ty jeste sedis s rukama v kline, poslusne cekas, az se vrati domu rano od ni k tobe a argumentujes “nechci mu zakazovat kamosky”? 🤦🏻‍♀️ Jestli tohle neni troll, tak mi je za tebe smutno.

sanyy22
14. bře 2024

@anniej souhlasím.

sorboni30
14. bře 2024

@koulicka55 holka kolik ti je? Asi ti víc jak 20 nebude, protože tohle by fakt žádná netolerovala.. Vykašli se na něho a najdi si pořádnýho chlapa u kterého budeš na prvním místě, nebude ti lhát, bude k tobě mít úctu a hlavně se ti nebude vysmívat a veřejne tě ponižovat!!

erchia
14. bře 2024

O věku to není... Nicméně, drahého přítele bych taky poslala do háje ;) Nicméně tě chápu, člověk na tom vztahu vidí i to dobré a je to pak na vahách, ale tady je možný, že fyzicky nic spolu neměli, ale že spolu tráví čas, hrají deskovky, ona prohlásí, že spolu pojedou na wellness... tak jako to dost zavání minimálně citovou nevěrou.

Ale zas jako jasný, může jí brát jako ségru, ale když si tak vezmu to období, kdy jsme se s někým označovali za sourozence, tak tam většinou nějaký city byly...
Teda samozřejmě v tom věku mladá dospělost. Když jsme to říkali jako prckové, tak to je jasně něco jinýho :D

michaela666
14. bře 2024

Tohle nemá budoucnost, snad máš nějakou hrdost přece!
Ve výsledku zjistíš, že každou přespávačku náhodou "upadl" na kamarádky a celou dobu ti s ní zahýbá. A jeho kamarádi? Ti určitě celou dobu ví, o co mezi nima jde...

janina228
14. bře 2024

No ne, opravdu spolu po večerech deskovky nehrají a kdo z jeho okolí říká že jo, tak ti s největší pravděpodobností lže. Sice vůbec nechápu ten důvod, ale co už. Jinak asi bych věřila scénáři, že až se rozejdete, tak "najednou" začnou být i oficiálně víc než kamarádi.. prostě náhoda jak hrom🙈.. ty si určitě najdeš někoho lepšího, tohle bys stejně moc dlouho vydržet nemohla.

1pomnenka
14. bře 2024

Kolik je ti, 17? Vezmi rozum do hrsti a začni ho řešit jako bývalého přítele.

koulicka55
autor
14. bře 2024

Chtěla bych vidět vás na mym místě, když jste s nekym 5 let vy s těmi chytrym kecy kolik mi je

anniej
14. bře 2024

@koulicka55 🤣🤣 Nas na tvem miste bys videla asi tak, ze bychom panacka poslaly do prdele. A to klidne i po 10 letech. Ze ty si nechas lhat a jsi tak slepa, ze nemas ani sebeuctu a veris nekomu, kdo ti lze a klati jeho “kamaradku”, jo holka, zivot s tebou zamete. Uz jenom to, ze ti nevadi, ze “kamaradka”, KTERA VAS CHCE ROZDELIT, u ktere spi a nevrati se ke sve partnerce kvuli “hrani deskovych her” je dost na pouvazenou. A holky, co se ptaji na vek, maji pravdu. Tebe zivot jeste nenaucil, jinak by te ani nenapadlo tohle nekam psat.

marketa1218
14. bře 2024

@koulicka55 Můj manžel má taky kamarádky z práce se kterými zejde na kafe, ale aby snad u nějaké opakovaně spal a ještě mi lhal? To by měl kufry před barákem a to si o sobě myslím, že jsem tolerantní hodně.

mourovatakocka
14. bře 2024

@koulicka55 Opravdu by mě dost zajímalo, kolik je ti let. Pět let může být dlouhá doba a taky nemusí. Jen pro případ, že bys o tom ještě neslyšela, se rozvádí i lidi, co spolu nechodí pět let, ale žijí jako manželé třeba třicet let. Pět let není argument. Kdyby to bylo pět minut, nechat se takhle tahat za fusekli, je prostě podivné. Jestli je ti líto zahazovat vztah trvající "takhle dlouho", pak jsi vyhrála první cenu v soutěži "Nejtolerantnější žena v celé historii beznadějných vztahů ". A že je těžká konkurence, jak občas čtu ty horor story na netu.

lamiaaa
14. bře 2024

Tak si taky najdi kamaráda, u kterýho budeš přespávat, schválně, jak to se to příteli bude líbit.

pampelina18
14. bře 2024

@koulicka55 sebrala bych se a odešla hned. Není v tom dítě nic

pampelina18
14. bře 2024

@koulicka55 hele kolíčko, tobě nebylo asi ještě ani 18. Jinak mě chlap šel přespat jednou ke kamardce a už měl kufry sbalené. 😂😂

exbordelar
14. bře 2024

Mne se ten dotaz jevi jako takova andromedstina 😃👋🏻

koulicka55
autor
14. bře 2024

@anniej no to víš ze mi to prave nepřijde normální, no to mě ze sebe taky

koulicka55
autor
14. bře 2024
koulicka55
autor
14. bře 2024

@lamiaaa to víš ze se mu to nebude líbit

koulicka55
autor
14. bře 2024

@pampelina18 jak můžete tohle psát ze kolik mi je, hele děti s nim nemám, četla jsem tady mnohem horší věci jak jsou manžele, ona těhotná doma a on má kamosku s kterou chodí po barech a na dovoleny, to je podle myho mnohem horší než moje situace