icon

Přítel má v batohu dámský parfém. Dárek pro mě?

6. lis 2023

Ahojky všem ,co byste si pomysleli,kdyby jste našli u přítele v batohu vzorek dámského parfému ? Myslíte že to má být dárek pro mě ,anebo pro jinou ? Nevim jestli do Vánoc vydržím mlčet 🤔 našla jsem ho náhodou když sem sáhla potmě do jeho kapsičky u batohu,svůj mívám poveseny vedle.

Strana
z8
miryp
6. lis 2023

Nečil se, já přece nemůžu za to, co tu z tebe leze za perly. Pokud se ti tvůj obraz nelíbí, tak s tím prostě něco dělej 😉

miryp
6. lis 2023

@hankapiiisek buď ho fakt hlídá úplně na každém kroku, nebo si tu z nás dělá celý den někdo prdel. Možná by bylo lepší, kdyby to byla ta prdel, protože tím alespoň nikomu neubližuje.

autor
6. lis 2023

@hankapiiisek ale prdlajs ,vždyť sem ten mobil jeho měla temer přímo pred očima,nic neskrýval přece.Kdyby jo tak by se odvratil nebo tak.Pak ty reklamy nabíhaly znova a on je vykrizkovaval už .Takže si myslím že pokud neobjednal zatím,tak minimálně se na to urcite díval.

klokanka31
6. lis 2023

Tak jedině čekej do Vánoc jestli ti přistane parfém pod stromečkem...

autor
6. lis 2023

@klokanka31 já vím že nic jinýho me nezbyde.Ale uvidím co v ten pátek při praní 😎

hankapiiisek
6. lis 2023

Prosím tě když sedíš naproti tak asi nevidíš do jeho tel ne? Hele to je tvá věc nakonec. Začínáš mi připadat jak blazen jak pořád píšeš o tom praní.

autor
6. lis 2023

@hankapiiisek jakože ne,ty asi nemáš moc velkou představivost vid.A blázen budeš ty sama

hankapiiisek
6. lis 2023

Ano já denně prohledávám přítelovi batoh, kontroluju účet za co utrácí, koukám mu do mobilu, píšu kde je když jde z práce a čichám k boxerkám jestli neucítím jiné pižmo. Odhalila si mě. Přiznávám se

hankapiiisek
6. lis 2023

@miryp taky doufám že je to trol

autor
6. lis 2023

@hankapiiisek tak vidíš,já ani jedno z toho nedělám ,a fakt nikdy sem teda něčichala jestli neucitim něco jinýho 😁

autor
6. lis 2023

@hankapiiisek ne já žiju 🤣🤣🤣🤣😘😘

miryp
6. lis 2023

@hankapiiisek očuchávání trenek 😂😂😂 Ta představa mě úplně zbořila 😂

klokanka31
6. lis 2023

@miryp U večeře nic moc 🤮

miryp
6. lis 2023

@klokanka31 u večeře se máš věnovat jídlu, protože pouze jídlo snědené v klidu bez vnějších stimulů, dostatečně rozžvýkané a prosliněné, má hojivý efekt pro tělo 👍

klokanka31
6. lis 2023

@miryp Ty běž dělat cvokařku 😄

miryp
6. lis 2023

@klokanka31 to nemůžu, nemám na to potřebnou školu 🙊😂

trdelnik234
7. lis 2023

@miryp

🤣🤣🤣
To je story takto rano...

trdelnik234
7. lis 2023

Ahoj, a on vie,ze aky parfem pouzivas pripadne by si chcela od Jeziska?
Trafil sa aspon do tvojho vkusu?

levandule_k
7. lis 2023

Docela by mě zajímalo jak tohle dopadne...

irmamala
7. lis 2023

Tak já už jsem z celé diskuze úplně jelen.... Takže jsme došly k tomu, že je naprosto vyloučené, že by měl ženskou. Nemá na to čas, soukromí, ani povahu..........................................................Tak co tu ku*va už 5 stran řešíme? 😀

budouci_maminka
7. lis 2023

To ze mu vyskakujou reklamy na parfem muze byt i tim ze jsi sama to slovo nekolikrat zminila tady v diskuzi a mate spolecnou síť doma..just saying..

erchia
7. lis 2023

Autorko, narušená důvěra je prostě sv*ně, co si budeme povídat ;) Tak snad se povede situaci srovnat.
Nicméně s reklamama na netu stačí jen, když na něco myslíš a už ti to vyskakuje. Prý je to nějaký algoritmus, ale i tak mi přijde podezřelý, že člověk někde jen zahlédne na ulici billboard a pak mu najednou vyskočí reklama... Ale to není asi úplně předmětem diskuze :D

veronicka89
7. lis 2023

@klokanka31 proc by pri dpolecnem konte nemohl koupit parfem milence 🙂

autor
Autor odpověď smazal
veronicka89
7. lis 2023

😆 aha

hankapiiisek
Odpověď byla odstraněná
autor
Odpověď byla odstraněná
hankapiiisek
7. lis 2023

Přesně tak. Jenže já se za to aspoň nestydím😉 to si mi připomněla že musím napsat partnerovi co dělá a zkontrolovat kde je.

klokanka31
7. lis 2023

@hankapiiisek Hele už přeháníš ne?

hankapiiisek
7. lis 2023

@klokanka31 myslíš? Tak je potřeba číst vše. Stejně to je trol co se nudí.

Strana
z8