icon

Přítel má v batohu dámský parfém. Dárek pro mě?

6. lis 2023

Ahojky všem ,co byste si pomysleli,kdyby jste našli u přítele v batohu vzorek dámského parfému ? Myslíte že to má být dárek pro mě ,anebo pro jinou ? Nevim jestli do Vánoc vydržím mlčet 🤔 našla jsem ho náhodou když sem sáhla potmě do jeho kapsičky u batohu,svůj mívám poveseny vedle.

Strana
z8
klokanka31
6. lis 2023

Víte co je blbý? Vy tady o zakladatelce píšete že není zdravá, ale že už za to svým způsobem může její chlap, to nikdo neřeší.

hankapiiisek
6. lis 2023

@klokanka31 já to chápu že ji mohl někdy ublížit, ale tak buď jdu na terapii i sním a zvládnu to nebo od něj odejdu jelikož tohle není dobré pro nikoho a to ani pro děti.

miryp
6. lis 2023

@klokanka31 to já rozhodně nepopírám, ale říkám, že jediná cesta, jak může jejich vztah zdravě fungovat, je za tím udělat tlustou čáru, nikdy se k tomu nevracet, nikdy to proti němu nevytahovat, když je naštvaná a už vůbec ho nestolkovat, nešacovat a nehledat problémy tam, kde nejsou. To je fakt jediná cesta, jak ten vztah může přežít. Pokud toho není schopna bez terapie, musí se léčit, pokud toho nebude schopna ani s terapií, je nejlepší se rozejít, protože tohle není život a není to zdravý vztah dvou lidí, který by mělo sledovat dítě. Vím, o čem mluvím.

autor
6. lis 2023

@klokanka31 děkujuu 💗 💗

autor
6. lis 2023

@miryp pořád to není takova tragédie ,ono se vlastně moc nestalo.,Ale prostě jen ta nedůvěra malinko zaseta byla,i přesto věřím že se milujeme a nas vztah je hezky i nadále.Nikdy to taky vytahovat ani nemíním a útočit na něj ,vím sama ze to je to nejhorsi pohřbení všeho.Jen to nemám vnitřně úplně vstřebáno zatim,a tak mě možná kdejaká pitomost,ktera je pro ostatní kravina dokáže rozhodit a vykolejit a pak přemýšlím ...napíšu si sem pro trochu pochopení nebo aspoň jinýho nadhledu a dozvím se tady jaká jsem blbka,díky za vše .Taky si nemyslím že na mém místě byste všechny tak reagovali,když by vám partner kdysi v minulosti opakovaně lhal...

klokanka31
6. lis 2023

Nejsi blbka. Ono by tady hodně ženským bodlo aby jim chlap lhal, pak by to neviděly tak lehce.

autor
6. lis 2023

@klokanka31 asi tak ,i když nešlo o nic údajně ,ale když ta důvěra to je tak křehká věc,že rozepisovat to tady je asi taky zbytečný ...Kdo nezažil,tak nepochopí .

miryp
6. lis 2023

Kdyby sis dala tu práci a vše přečetla, tak víš, že já ti radím z vlastní zkušenosti - chlap si s tou druhou jen nepsal, scházeli se osobně a padla i pusa. A to, že jsme to zvládli a jsme spolu bezmála 23 let, je dané jen tím, že jsme to rozebrali, já to odPUSTILA, nikdy jsem se k tomu nevracela, nevyčítala, nedusím to v sobě jako nějakou křivdu a důvod k obavám a rozhodně se ze mě nestal stihomam, který by chlapa hlídal na každém kroku, šacoval mu batohy, bundy, kalhoty, prostě jako by se to vůbec nestalo. Pokud toto neuděláš, prostě dříve nebo později půjdete od sebe, protože ho tím jednáním jinak udusíš. To se ti snažím říct.

autor
6. lis 2023

@miryp tohle jsem já četla,a taky nechápu kde si vzala že se tak chovám já.Neutocim na něj,neptám se nehadame se,nesleduju ho.Tohle máme za sebou už.Moje otázka byla jen ohledně toho vzorku parfému,prostě sem se jen zalekla co to je...on ani neví že já to objevila,chtela sem od vás jen nezávislý pohled...

klokanka31
6. lis 2023

@miryp A tebe nikdy nenapadne jestli to nedělá znova?

autor
6. lis 2023

@klokanka31 to mě taky napadlo ...

michaela666
6. lis 2023

Tvůj výstup kvůli vzorku parfému je fakt cesta do pekel. Zapracuj na sobě a zbytečně se nestresuj kravinama. V opačném případě z tebe bude brzo samoživitelka, protože až mu dojde trpělivost sbalí kufry a nazdar.
V tomhle se žít nedá.

hankapiiisek
6. lis 2023

@klokanka31 a k čemu by jí takové myšlenky byli? Celý život se něčím trápit a ničit sebe i okolí ?

miryp
6. lis 2023

Hele, ani za mák nevěřím tomu, že jsi do toho batohu sáhla omylem a troufám si říct, že ti to tu nevěří nikdo. Stejně tak sama přiznáváš, že máš podchycené pohyby na účtu. A z nalezeného vzorku parfému jsi tak hotová, že máš potřebu to rozebírat na sociální síti. Sečteno podtrženo - tvůj problém je větší, než jsi ochotna si připustit a já ti říkám, že ten vztah tu tvoji žárlivost i na to, co neexistuje, dlouhodobě neunese.

hankapiiisek
6. lis 2023

@klokanka31 a to že ji lhal jí dává právo dělat takové věci a vyšilovat? Buď měla odpustit nebo odejít. To prostě nejde takto žít.

miryp
6. lis 2023

@klokanka31 proč by mělo? Já to mám za vykomunikované a uzavřené, fakt nemám potřebu se k tomu jakkoliv vracet. Kdybych mu nevěřila, tak s ním prostě nejsem, tak jednoduché to je.

autor
6. lis 2023

@miryp představ si že nás společný účet vůbec nenavštěvuju tak často jak teď asi může vypadat,pravda je taková že já tam nechodím raději abych neviděla tu hrůzu..Nepatříme zrovna mezi bohaté lidi,kteří neví co s penezma,naopak,vychazime tak tak 🤔.Tudíž o všech výdajích plus mínus vime,takhle to bylo myšleno jestli teda jsem někoho uvedla v omyl.Takze pokud by jeden z nás měl takový nenadálý velký výdaj,tak by o tom ten druhý asi věděl.A jak říkám,já jsem tam ani přesto všechno nenakoukla zatím.Více to hlídá přítel,dá se říct že denně,a byl to taky on,kdo chtěl aby se naše účty spojili v jeden.Ale tohle téma společnýho účtu je asi někde jinde že.Přítele nenapádam,neobviňuju,tak nechápu tvoje verdikty o našem konci

autor
6. lis 2023

@miryp no a taky to ventilovat tady byl asi totální debilni nápad koukám ....jelikož tady se člověk dozví hned ještě takový bonusy že v práci každý s každým souložíb a jebze on je vlastně totální debil a šmírák

klokanka31
6. lis 2023

@miryp No jo ale poprvé jsi mu taky věřila a zklamal tě...Tohle je komplikované...

autor
6. lis 2023

@hankapiiisek však já nevyšiliju,on nic neví ,ptala sem se jen tady nezávisle..ale blbý nápad jak to tak sleduju. My dva mezi sebou sme si všechno řekli už .

klokanka31
6. lis 2023

Já být tebou tak se ho prostě narovinu zeptám.

autor
6. lis 2023

@klokanka31 na ten vzorek se ho mám zeptat ? V pátek mu budu batoh prat,tak uvidím jestli to tam ještě bude nebo ne.Ale jinak on si ho vyprazdnuje sám jestli rozumíš ,takže pokud to schová tak to nemám jak dokázat.Do té doby než se bude prát,tak sem se rozhodla mlčet Jen pokud bych teda potom ten vzorek neviděla nikde u něj na stole, tak nevim co říct jelikož jsem ho oficiálně neviděla že ...

miryp
6. lis 2023

@klokanka31 vztah se může zdravě vyvíjet pouze za předpokladu, že z toho ten zraněný neudělá doživotní roli oběti, dokáže to s druhým vykomunikovat, uzavřít, odPUSTIT a jít dál, aniž by se k minulosti jakkoli vracel. Bez toho to ten vztah prostě nevydrží. A pokud přistoupím na její tvrzení, že její paranoia na partnera nikterak nedopadá (čemuž nevěřím, ale budeme se tak tvářit), tak ji to časem zničí psychosomaticky...

klokanka31
6. lis 2023

Tak mu to řekni narovinu, že jsi našla vzoreček a třeba si vymysli že se ti parfém líbí, jestli to bude dárek pod stromeček...🙂 neútočit na něj, ale mile se ho zeptat...

petulkadodo
6. lis 2023

Já si myslím, že se cestou z práce tajně stavil někde v parfumerii pro ježíška, případně si to nechal poslat jako balíček do práce. Platil hotově, abys to neviděla na účtu, dárek má být překvapení. Vzorek, co k tomu dostal, v batohu zastrčil a pak na něj zapomněl. Víc bych za tím nehledala. Pochybuji, že by ti hlásil, že už ti koupil Ježíška. Klidně se ho na to zeptej. Co čekáš, že se dozvíš jiného?

hankapiiisek
6. lis 2023

@klokanka31 a jak by ho našla jinak než sahanim do jeho batohu?
Něco jako: omylem sem ti sáhla do batohu a našla malý vzoreček 😆😆😆
V podstatě nejde jen o sahání do batohu a vzoreček. Jde o tu kontrolu kterou nad ním musí mít.

autor
6. lis 2023

@klokanka31 to se právě bojím říct,aby nemyslel ze moje podezřívani neskoncilo.Ale ono to nějak dopadne.A všimla sem si dnes u oběda,že mu tam vyskakují v mobilu reklamy na parfémy když sledoval cosi,sedela sem naproti něho takže nešlo nevidět,zeptala sem se jestli objednava parfém a odpověděl neeee.To bylo vše

hankapiiisek
6. lis 2023

Seděla si naproti a viděla mu do mobilu😆😆

autor
6. lis 2023

@hankapiiisek no ano,sledoval něco a nakoukla sem jen co sleduje a vidím reklamy zrovna na parfemy...tot vse víc sem nehledela opravdu ...ale tohle dělá i on že mi tam koukne, takže nevím co na tom je divnýho

hankapiiisek
6. lis 2023

Divné je to že si napsala žes to viděla protože si seděla naproti a to ses teda musela nakouknout celkem dost ne? Čím dál tím víc mám pocit že ho prostě kontroluješ ve všem a věř že je to cesta do pekla.

Strana
z8