Přítel má v batohu dámský parfém. Dárek pro mě?
Ahojky všem ,co byste si pomysleli,kdyby jste našli u přítele v batohu vzorek dámského parfému ? Myslíte že to má být dárek pro mě ,anebo pro jinou ? Nevim jestli do Vánoc vydržím mlčet 🤔 našla jsem ho náhodou když sem sáhla potmě do jeho kapsičky u batohu,svůj mívám poveseny vedle.
On nesmí v obědové pauze mimo areál Nemocnice? Tak to slyším prvně a mám tam známých dost.
Tak kdyz pracuje v nemocnici tak nekdo treba opoustel pokoj a nechal tam vzorek vonavky.. nebo nekdo z pacientu nebo zdravotniku si pridelava prodejem vonavek. Takovych moznosti je..
Kdyby delal nekde vyrobu robotu kam si sebou nesmi vzit do budovy nic a lustrujou je tak asi by to z prace nebylo ale takhle?
@hankapiiisek nevim o tom proč by to dělal,na to je pohodlný az dost.Mam pocit že to tak mají,on je na speciálním oddělení.🙂neříkám že kontroluju kam jde,ale prostě víme o sobě a dokážu si to domyslet ,když je v práci i jinde písem si ,vždycky sme to tak měli,nevim co na tom je špatnýho.
@miryp co se týká never, to nemam v povaze řešit. Horsi je ze muj muz ma jeden problem, a tam u me ta duvera hapruje. Ale nemam ho ani kak hlidat, o takze ho nehlidam, spis kdyz na me prichazi uzkost jsem ráda, ze je mi nápomocny a vysvetli. Nevim teda co budj delat az jednou nebude napomocny a ja bidi vedet ze.v tom zase lítá.... ale ma to chodim k psychologovi a tam to rozebíráme 😀
@hankapiiisek pospíchá vždy za náma,každý den se na nás těší, ještě mi to říká do hlasovky,takže vím že fakt nechce zůstávat dýl.
Takže nevíš že nejde mimo areál..tak to že si to dokážeš představit neznamená přece že to tak je. Mě by to vadilo takto žít, ale každý to máme jinak..
@hankapiiisek vždyť o tom to není 😁můj dotaz zněl úplně jinak
@martinka_33 můžeš mi o tom napsat jestli budeš chtít ,taky sme řešili něco kde nevěra nehraje roli,spíš důvěra.
Ano tvůj dotaz zněl na to pro koho je vzorek a já ti vysvětluji že mohl jít místo oběda se podívat po kramech nebo tak něco.
Hele a sledování polohy už jsi mu nastavila? 🙈
Prostě řešíš blbosti, zaměř se na podstatné věci - na svou psychiku, jinak ho prostě "otrávíš" k smrti. A pokud to nesvedeš a ani nevyhledáš pomoc, tak se s ním prostě rozejdi, protože tohle není zdravé ani pro jednoho z vás. A to nemluvím o tom, jak to poznamená vaše dítě, když v tom musí vyrůstat.
Jinak tedy máme v nemocnicích hned několik příbuzných a rozhodně jim zaměstnavatel nepřikazuje, kde mají trávit obědovou pauzu.
To mi klidne napis do zprávy.
Mně teda Brno nepřišlo v 7 večer nikdy strašidelný ani jako zapadákov, kde bych se unudila, studovala jsem tam.
Buď to hodíš za hlavu, nebo se ho normálně zeptáš, co ten vzorek znamená.
Padly rady na terapii, ať klasickou či odbornou, taky se k tomu přikláním, žít takhle v nervech je strašný opruz. Ještě bych ti doporučila knížku 5 jazyků lásky od G. Chapmana. Každý máme nějaký dominantní jazyk lásky třeba společné zážitky, nebo drobné dárky, a pokud partner nemluví našim jazykem lásky cítíme se nemilování. Takže je fajn, když víš, co potřebuješ a co potřebuje tvůj partner a začnete si to navzájem dávat.
Takže každej víte o každým eshopu, když se chcete překvapit dárkem třeba na Vánoce, narozky? Pěkně blbý, ale dá se platit i hotově dobírkou, takže klid, mohl to dostat v parfumerii, když se byl dívat na nějaký dárek a jak znám chlapy, může tam ležet třeba už od loňska😂 pochybuju, že by milence dával přičichnout vzorek parfému, a pak si zbytek hodil do batohu, snad by jí ho dal rovnou celý, ať otestuje, ne🤦🏼♀️ ještě zkus auto - tam můžou být po milence vlasy atd.😂
Já ten dotaz nechápu. Na jednu stranu hystericky řešíš vzoreček parfému, který se dá dostat asi tisícem zcela nevinných způsobů, na druhou stranu není možné, že by cokoliv dělal v nemocnici? Aha, to asi jenom na našem terciárním áru kámen š*ká cihlu. Vidět holou zadnici kolegy se poštěstilo skoro každému z nás, kdo šel někdy nečekaně n sklad, na dospávák…
@drep Ježíš to si ji neměla psát teď mu dá do trenek kameru😆
@22hanah ano jasné ,vsevedkyne diky za osvětu 👍
@drep to že to je u vás na nějakým dospavaku neznamená že to je všude 😏to mi chceš říct že se v každém špitále šuká,haha .To zas neverim že by byl schopný.
Všude se nešuká, někde i souloží 😉 Ne, nechci se ti smát, je to vlastně porucha a chce to řešit. Ona @drep to myslela tak že nikdy prostě nemůžeš vědět co druhý dělá na 100% pokud nejsi s ním nebo tam nemáš kameru.
@hankapiiisek však to já chápu,ale to že se v nemocnicích souloží si taky myslím že je předsudek jen pro nějaký seriály atd🙃😎
A co teda přesně řešíš? Je 100% vyloučené, že by ti v práci zahýbal, ale zároveň je děsnej problém vzoreček parfému? Proč, když máš 100% jistotu, že nemá žádnou možnost zahejbat?🤦🏻♀️
Tak teď ti vlastně vůbec nerozumím - nevěříš tomu, že by se vyspal s někým v práci, byť jak sama tvrdíš, tak chodí jen trasu dům-práce-dům, ale zároveň tady děláš scénu ze vzorku parfému, který jsi mu našla v batohu, který jsi mu bez jeho souhlasu prolezla? Tak kde jinde, když ho všude stolkuješ, by tedy mělo dojít k té nevěře, když ne v práci? Běž se opravdu léčit, než tu vaši rodinu komplet rozesereš (pardon, to nejde slušně).
@drep jen to byl dotaz,prostě mě to zajimalo nic víc
Věř že i v nemocnici se souloží. Nevěra na pracovišti není nic výjimečného a nejde jen o nemocnice. Nechápu co řešíš. Když by nebyl schopen tak by nebyl schopen a není třeba to řešit. Proč ho hlídáš, ale nechápu.
@hankapiiisek tady je lepší nic asi nezveřejňovat koukam
Sebedůvěra a tak, na tom rozhodně zapracovat ;)
Nicméně k těm vzorkům, tak nám takhle přišlo něco takovýho v balíku z drogerie právě ;)
A taky mě pobavilo, když nám z hračkářství přišel poukaz na slevu na víno ;) Asi ve smyslu, že když objednáváš pro dítě, že to je potřeba ;) To pro odlehčení 🙂
Jestli ti vzorek parfému rozjel možné scénáře o nevěře, že je kupuje milence, ale sex v nemocnici není možný, protože to on by toho nebyl schopný... tak nějak nevím, co na to říct. Za mě teda děsivý mix podezírání a zároveň popírání...
@erchia však ano já vím ,ale byl to jen dotaz a v co se to tady zvrhlo to je šílený🥺....prostě ano kdysi sme měli problém ,ještě z toho nejsem úplně venku a tyhle komentáře že se tam souloží v nemocnicich mě fakt nepomáhají ...ale děkuju Tobě a těm kteří mi rozumí.
Promiň, ale tak máš snad rozum a víš že se nechováš normálně promiň.
Tak dělej něco pro to, abys z toho venku byla, protože to, co dokážeš vybájit ze vzorku parfému, ke kterému jsi navíc přišla cestou, za kterou by ses měla hanbou propadat, je šílené. Prostě nejsi v tomto směru zdravá a měla bys na sobě pracovat, pokud si ten vztah chceš udržet, protože on tohle nikdo nevydrží věčně...

On nechodí na obědy? V sedm večer v Brně sem fungovala i jako žena natož jako muž😉 přijde mi ten váš vztah nezdravý a to sledování kdy kde je tak na to bych neměla ani čas s rodinou.