Přítel má v batohu dámský parfém. Dárek pro mě?
Ahojky všem ,co byste si pomysleli,kdyby jste našli u přítele v batohu vzorek dámského parfému ? Myslíte že to má být dárek pro mě ,anebo pro jinou ? Nevim jestli do Vánoc vydržím mlčet 🤔 našla jsem ho náhodou když sem sáhla potmě do jeho kapsičky u batohu,svůj mívám poveseny vedle.
Tak obnovení důvěry je dlouhá a složitá cesta 😥 Částečně ji zahojí čas a čászečne odborná pomoc, fakt se nestyď jít k psychologovi, pro sebe. Meli jsme s mužem velkou krizi, netýkala se nevery, ani psaní si s nekym, ale duvera tam hraje obrovskou roli. A i po mnoha sezeních u odborníka na tento typ problémů se.mi v hlave rozbliká kontrolka, kdykoliv se nejaká situace podobá té z doby té krize 😥 Hodne mi pomáhá muz, otevrene o tom mluvíme a kdyz potrebuju, je ochotný mi podat pomocnou ruku a situaci vysvetlit.
Takze mozná by pomohlo, kdybys s muze o tom otevrene promluvila. Presne tak jak to pises tady nám, kdybys to rekla i jemu, s tim, ze bys od nej potrebovala pomoct. Ze si stále nemizes pomoct a kontrolujes ho a ze kdyz jsi masla vzorek parfemu, propomnelo ti to dobu, kdy si psal s kolegyni a ta mu davala drobne darky.
@miryp zrichu se musim autorky zastat, tohle fakt neni snadné a kazdá z nás která nejaky druh podvadeni od partnera zazila vi, jak tezke ke duveru obnovit 😥 Ale souhlasim s odbornou pomocí i s tim, ze pokud na tom nezacne pracovat, muze se vztah rozpadnout, protoze ten tlak partner neustojí. Zároven by k sobe ale meli být upřímní a mela my mu říct narovinu jak na tom je a on jakožto prvopuvodce tohk vseho by ji mel byt ochotny pomoct.
@martinka_33 děkujuu💗
@martinka_33 přesně ,díky za pochopení 💗já mu zatím nic rikat nebudu,až ho bude chtít vyprat,což bude tento týden,a uvidím jestli tam i přesto bude ...ten tlak nechci vyvíjet na něj dál ,vím že to je cesta do pekel
Třeba mu ho dala kolegyně která je prodává nebo prostě ho někde dostal. Takové kraviny řešit tak se zblázním.
@martinka_33 Já si myslím že nikdy nejde získat důvěra zpátky...
@martinka_33 řešila jsem to zhruba po půlroční známosti s manželem - byl v kontaktu s jinou ženou, docházelo i k osobních schůzkám, padla i jedna pusa. Jsme spolu bezmála 23 let jen díky tomu, že jsem za tím udělala tu tlustou čáru a nikdy se k tomu nevracela, nikdy jsem mu to nevyčítala, nikdy jsem to nepoužila jako něco, čím mu ublížit, když mě něčím naštval a nikdy bych se nesnížila k tomu, že bych mu hrabala do věcí, abych ukojila nějakou svou nedůvěru v něj. Prostě mu věřím, že se to nestane, resp. že pokud by k něčemu došlo, tak to budu vědět a nebude mě tahat za fusekli...
Promiň, ale ta tvoje nedůvěra a to jak se chováš není normální a měla by si s tím něco dělat. Nikdy by mě nenapadlo lézt chlapovi do věcí a ani on mě to nedělá. V kabelce nosím lecos včetně různých vzorků které třeba dostanu k nákupu v parfumerii nebo od kamarádek. Partner zase nedávno dostal k nákupu rudá tanga a měl je v autě v přihrádce ☀️😉
@hankapiiisek A k nákupu čeho? 😃
@hankapiiisek No, tak jestli ty nedůvěřuješ zase až moc 😀
Jinak autorko, pochopila bych tvoje podezření, kdybys našla celý parfém, nebo šperk a nedostalo se to k tobě. Ale já nechápu, co chceš vyvěštit ze vzorku parfému? Přece kdyby pro nějakou parfém kupoval, tak ho přece rovnou koupí a netahá si domů vzorečky.
@klokanka31 erotické pomůcky
@irmamala tak zabalené tanga v autě ve kterém jezdím by asi nechal jen blbec 😉
@hankapiiisek To bys koukala jak někteří chlapi jsou úplně blbí...
@klokanka31 někteří možná 😉
@hankapiiisek tyjo ja teda nevim ale darek k nakupu se bali prece do tasky k nakupu. Zvlast co se tyka eroticke pomucky. Moc nechapu proc by erotickou pomucku prinesl domu a tanga si schvalne schoval do prihratky v aute. Taky s podivem ze se o tom nezminil a prisla jsi na to az objevenim kalhotek.
Jak by me nenapadlo resit neco kvuli vzorku vonavky tak cizi kalhotky v aute, na to bych řec zavedla 😀
@budouci_maminka já sem ale nikde nepsala že se o tom nezmínil 😉Holky vy vidíte problém všude.
@budouci_maminka tak to by byl totální infarkt pro mě ,to by asi neokecal,jelikož kde dávají rudy tanga jako dárek to fakt nevím 😏
@irmamala jasný ,ale mě právě udivuje i ten malý pitomý vzoreček, jelikož vím že se fakt cestou nikde nestavuje,nemá obchody rád,casaky nekupuje ,žádný nakupaky taky ani neprochází ,právě oklikou se jim vyhýbá cestou do práce a zpět.Jedine nějaká kolegyně v práci ,jinak to nevidím.
@hankapiiisek Některé zas nevidí problém v ničem...každá jsme jiná...😉
Já ano, nakupujeme tam celkem často a loni sem dostala pánské tanga s chobotem. Děvčata když vás bude chtít podvádět a utajit to tak to udělá i kdyby ste se po .....😉😆
Nemohla mu to dát třeba mamka? Moje mamka objednává z avonu a vždycky dostává vzorečky parfémů. Tak mi taky takhle nějaký šoupne, i pánský...
@klokanka31 přesně tak😉
Zakladatelko promiň, ale ty víš přesně kudy jde a jestli se někde nestaví? Co v obědové pauze
Jak já říkám, důvěřuj, ale prověřuj 😃
@hankapiiisek jo jeho mamka mě taky napadla ,a ač jsme spolu v kontaktu tak se jí samozřejmě ptát nebudu😎ale spíš myslím někdo v práci no.
@klokanka31 nekteří chlapi jedou politiku pod svícnem nejvetší tma 😀 Ale.já.bych tanga u muze v kapse taky.neřešila,.v jeho pripade bych to brala jako kanadský žertík od nejakeho kolegy 😀 a kdybyste vedely co mi jednou provedl ex... on se vetrel k nam domu, kdyz privedl deti.a.naraficil obal od kondomu do postele a cekal az ho jeden z nas najde a bude automaticky podezirat toho druheho ze v te posteli nekoho mel 😲 od te.doby.toho pitomce nenecham u nas doma ani vterinu bez dozoru.
@klokanka31 tak dokud se něco nedozvím tak nic neřeším. Život je kolikrát i tak dost těžký a krátký.
@hankapiiisek jo vím ,přesně 🙂všechno si říkáme ,když jde z prace většinou mi posílá hlasovky,takže vím že letí na bus,nestíhá žádný jiný kokotiny kolem ...jinak bY mu to ujelo a čekat další hodinu to fakt nechces v 7vecer za tmy v Brne
@hankapiiisek v obedove pauze vůbec nemůže z areálu,pracuje v nemocnici a vím že se nevzdaluje nikam dál,to nesmí.

Takže je to přesně tak, jak jsme si tu všechny domyslely - nešlo o žádné hrábnutí omylem, prostě a sprostě jsi mu lustrovala batoh a kdo ví, co dalšího. Podívej se, ten problém máš ale ty, ne on. A rovnou ti říkám, že jestli na sobě nezapracuješ, tak o toho chlapa také můžeš přijít, protože toto není k žití. Pokud s ním chceš být, musíš za tím udělat tlustou čáru a nikdy se k tomu nevracet, nikdy (tj. ani při hádce, frustraci, atd.)...
A co můžeš udělat se sebou? Jak už jsem psala, najdi si buď odbornou pomoc, nebo své sebevědomí řeš alternativně, existují různé, dnes už i on-line, kurzy na posílení sebevědomí a sebelásky, na uzavírání křivd, atd. Dokazuješ sobě i ostatním svou hodnotu z vnějšku, ale potřebuješ řešit vnitřek...