icon

Přítel má v batohu dámský parfém. Dárek pro mě?

6. lis 2023

Ahojky všem ,co byste si pomysleli,kdyby jste našli u přítele v batohu vzorek dámského parfému ? Myslíte že to má být dárek pro mě ,anebo pro jinou ? Nevim jestli do Vánoc vydržím mlčet 🤔 našla jsem ho náhodou když sem sáhla potmě do jeho kapsičky u batohu,svůj mívám poveseny vedle.

Strana
z8
klokanka31
7. lis 2023

@hankapiiisek Já nechápu tady na koníku že některé mají potřebu si do ostatních kopnout. To máte nějaký problém nebo co? Zakladatelka má nějaké trápení, pro někoho to může být psycho blbost, pro ní to je ale opravdu trápení. A koník je snad od toho abysme si pomohly, poradily, podpořily. A ne ze sebe dělat psychopaty.
Před časem jsem četla článek, že není dobré zlehčovat trápení dětí (např.ztratí kamínek a pláče, dospělý si řekne "no a co, kamenů je všude dost", pro dítě je to v tu chvíli ale opravdu problém). A myslím si že tohle by si lidi měli uvědomit i ve vztahu k dospělým. Pro někoho je tohle hloupost, pro zakladatelku problém. A není dobrý jí nadávat/ponižovat/vysmívat se.

hankapiiisek
7. lis 2023

@klokanka31 ale tady se jí nikdo nesměje. Tak si to přečti jo: najednu stranu řeší vzorek parfému, pak že ji by manžel nikdy nepodvedl atd. Takže mu věří nebo tedy nevěří? Já i jiné holky ji tady psaly ať se obrátí na psychologa což nechce. Pořád kope kolem sebe. Seš si jistá že je tím chudákem u nich ona?

klokanka31
7. lis 2023

@hankapiiisek Nemůžeš soudit když u nich nejsi. On taky nebude svatoušek když tu nedůvěru v ní vybudoval.

hankapiiisek
7. lis 2023

@klokanka31 ona tvrdí že ví na 100% že mu věří že by ji nepodvedl takže proč vlastně řeší ten parfém?

levandule_k
7. lis 2023

@hankapiiisek Autorka to má trochu hozené do extrému na jednu stranu vzorek parfému a naskočilo jí téma nevěra, na druhou stranu říká, že by nezahnul.

Možná jen zazmatkovala, protože za a) blbá osobní zkušenost b) je tady dost holek, co nevěru zažily a vztah se jim rozpadl...

Pro mě je to trochu sci-fi žárlit, podezírat, ale já jsem nežárlivá a nemám s partnerem blbou zkušenost na tohle téma.

Ono je to těžké jít k psychologovi, není to tady úplný standard řešit problémy u terapeuta, i když by to hodně lidem prospělo. Ulevilo by se jim samotným a i okolí. Takže autorka k tomu musí dospět, že se má někam obrátit. Někde to potřebuje ventilovat. Jinak možností je dneska spousta od klasického psychologa přes různé alternativy. Já mám třeba s alternativou dobrou zkušenost.

levandule_k
7. lis 2023

@irmamala Začíná to tu být trochu jako telenovela...

hankapiiisek
7. lis 2023

@levandule_k to chápu, ale urážet není potřeba.

veronicka89
7. lis 2023

. Asi znas zasady chovani na koniku...kdyz uz ti teda slusne chovani nic nerika 😀

Ale to by me teda zajimalo , cim jsem si ten titul zaslouzila ...

petbem
7. lis 2023

Jestli to byl vzorek Chloé, ten jen tak na ulici, v supermarketu nedostane, jako třeba Avon. Chloé a podobné značky dostane na vyžádání v parfumerii, nebo to chodí jako dárek k objednávce z parfumerie, a nebo bývají přibalené u dražších časopisů. Přikláněla bych se k tomu, že si koupil nějaký časopis třeba pro chlapy a měl to u něho, vzorek vzal pro tebe domů a zapomněl na něj.

irmamala
7. lis 2023

@levandule_k No spíš to začíná být úplně mysteriózní. Vyloučily jsme všechny myslitelné varianty, jak by k němu mohl přijít. Tak jak se ten vzoreček proboha mohl dostat do jeho batohu? Cítím v tom čím dál tím víc něco nadpřirozeného.

autor
7. lis 2023

@petbem fotka mi vložit nejde,ale ano byl to Chloé Nomade ,časáky si fakt nekupuje vůbec žádný a nikdy sem ho žádný ani číst neviděla 😁on tak jedině mobil.U něj to vidím jedině že někdo v práci to měl,anebo mamka,jiná možnost fakt není.Objednavku určitě teď žádnou nedělal myslím,když je hluboko do kapsy.Anebo objednal něco úplně jinýho levnyho a tohle dostal jako dárek a já ani žádný Chloé nedostanu😎😁

1pomnenka
7. lis 2023

Tak pokud znáš Chloé a máš ho ráda, tak buď jedině ráda, že ti Ježíšek nepřinese Nomade, je to dost mizerný pokus o další variaci Chloé a fakt nic moc. 😂

veronicka89
7. lis 2023

@irmamala
1. Kolegyne z prace ...
2. Tchyně nebo mamka pri navsteve at to da mi

autor
7. lis 2023

@veronicka89 právě jedna jeho kolegyně byla pro mě před časem zlo, a vlastně ještě teď to ve mě vře,nevěřím ji tu její hru nevinnou..tak doufám že ne ona.Nejhorsi je ze ona má teď v listopadu narozky a muj přítel je hned den po ní,napadlo mě že co kdyz právě pro ni to je,ale to by snad neudělal,..navíc takový drahý kousek...

lvl16
7. lis 2023

Myslela bych si, že asi dostal vzorek ke svému nákupuv parfumerii. Vůbec bych to neřešila. Maximálně bych mu řekla, že sem si ho vzala (kdyby mi voněl) 🤷🏼‍♀️.

veronicka89
7. lis 2023

Ja to myslela spíše ze mu rekla hej divej me to nevoni vem to manzelce ...

Jinak ja to mit jako ty tak se ho normalne zeptam - ten den kdy jsem to nasla ... nez mit v hlavě kino ....

Proste uplne normalne , koukej to jsi mel v batohu kdes to vzal... a muj chlap jelikoz vi ze jsem normalni mi normalne odpovi...

hankapiiisek
7. lis 2023

@veronicka89 já bych teda do batohu nelezla takže bych to ani nenašla. Neumím si představit jak bych mu říkala že mu prohlížím věci.

autor
7. lis 2023

@veronicka89 aby si myslel že mu tam hrabu??? My si do věcí nelezem to za prve,fakt sem to nikdy nedelala,takže nevím co bych řekla .Pravda je ale, že on moji duveru už několikrát zklamal,(nemyslím nevěru)prostě vím že lhal,a toto by to bral jako protahování našeho problemu který sme před nedávnem uzavřeli a já to teď zas vytahovat nechci..řekla sem že mu budu věřit a tak to chci dodržet .Jenže prostě nekdy to nutkání podívat se a zkontrolovat clověk má ,navíc po tom všem...Podle něj se tehdy nic nestalo,ale ta kolegyně mu 2x dala drobný dárek který právě v tom batohu zapomel dycky.Me kdysi tehdy jednoho dne když už sem nevědela kudy kam,napadlo podívat se do batohu a tam sem našla dycky něco .Tudíž teď po třetí i když vlastně tohle dárek není,ale prostě mám strach aby to nemělo spojitost s tou dotyčnou ....

autor
7. lis 2023

@lvl16 když tam nenakupuje ?

l_
7. lis 2023

"aby si myslel že mu tam hrabu??? My si do věcí nelezem"

...."Jenže prostě nekdy to nutkání podívat se a zkontrolovat clověk má ,navíc po tom všem."

.."napadlo podívat se do batohu a tam sem našla dycky něco .Tudíž teď po třetí"

Vtipny ze tohle clovek vytahne z jednoho prispevku 🤣

autor
7. lis 2023

@l_ hahaha no a? Tak sem se mrkla když už nebylo zbytí ,a pořád kecal.Taky by ses podívala kdybys zažila to co já ....aspoň to přiznávam.

autor
7. lis 2023

@l_ chtěla jsem tím říct že původně sem tohle nikdy nedělala ,fakt ne,až okolností posledních měsícícu mě k tomu prostě dohnaly

hankapiiisek
7. lis 2023

Normální člověk nekontroluje a nehrabe do cizích věcí ani do partnerovo. Buď mu věřím nebo ne a jdu od něj. Ponižuješ sama sebe.

autor
7. lis 2023

@hankapiiisek ale prosimtě ,všechno není jen černobílý.Zkus se někdy do podobné situace vžít,až zase začneš kritizovat.

hankapiiisek
7. lis 2023

No panebože do kůže tvého přítele kterého hlídáš se vcítit nechci

veronicka89
7. lis 2023

Ty tady resis 3 dny xx prispevky 5ml vonavky...

Jako kdyz bych ram ten parfem nasla nebo by mi batoh doadl a vypadl a me to lezelo v hlave rak se ho zeptam...
Ja jedu proste ve vztahu otevrenost.

Podle toho poznas i reakci .bud ti to v klidu vysvetli , nebo po tobe vyjede...

Kdyby videl chlap jak mi z kabelky trci pansky cadopis tak se taky normalne asi zepta...a nevidim na tom nic

miryp
7. lis 2023

"Aby si myslel, že mu tam hrabu? My si do věcí nelezem..." "...řekla sem, že mu budu věřit a tak to chci dodržet." Milá zlatá - ty mu tam ale hrabeš, to je prostě holý fakt. Stejně tak jsi nedodržela ani to, že mu budeš věřit, protože mu šacuješ osobní věci ve snaze najít důkaz, že mu věřit nemůžeš... Fakt začni myslet hlavou a něco se sebou dělej. Vždyť ty nejsi upřímná ani sama k sobě a nedokážeš být upřímná ani jako anonym na sociálních sítích... Tvůj problém je větší než si připouštíš a jednou tě to zničí, pokud se sebou nezačneš něco dělat...

autor
7. lis 2023

@miryp abyste se nepo...žádný problem nebesky to zase není ,takze klídek.Jo nacouhla sem mu tam po jaké době no a ...však není to pravidlem.Náhodne prostě .A taky si myslím,že ty určitě máš sama se sebou problém větší,jinak bys tady do mě jen v jednom kuse nekopala.Takže se zamysli ty nad sebou laskavě,milá zlatá boubelatá🙂

veronicka89
7. lis 2023

@miryp mozna ze je to parfem pro nejakou milou prijemnou zenskou 🙈🤣...

hankapiiisek
7. lis 2023

@veronicka89 asi bych mu to i přála

Strana
z8