Přítel má v batohu dámský parfém. Dárek pro mě?
Ahojky všem ,co byste si pomysleli,kdyby jste našli u přítele v batohu vzorek dámského parfému ? Myslíte že to má být dárek pro mě ,anebo pro jinou ? Nevim jestli do Vánoc vydržím mlčet 🤔 našla jsem ho náhodou když sem sáhla potmě do jeho kapsičky u batohu,svůj mívám poveseny vedle.
@veronicka89 já bych se ani nedivila, mít tohle doma, už to má "nůž na krku", že se to začne léčit nebo tomu sbalím kufr a pošupajdí o dům dál. Tohle fakt není k žití...
@miryp Doufám, že si z nás někdo zase dělá jenom blbou srandu. Žít s ženskou, která ví kdy si prdnu, v kolik kde jsem a ještě mi hrabe ve věcech??? To je fakt noční můra a ne partnerství.
Tady od včerejška zuří takováhle super diskuze a já se místo toho věnuju harantům! Ne že se tu do večera přestanete hádat, nebo diskuze zmizí! Až děti usnou, tak tohle nutně musím přelouskat :D
Ahoj! Prvne ti chci rict, aby sis nelamala hlavu nad tim, ze te nekdo vidi jako furii stihacku. Ja si to o tobe treba nemyslim. Vidim tady smutnou zenu, kterou partner nekolikrat zklamal a i kdyz si rekli, ze je to uzavrene, tak to uzavrene v sobe uplne nema. Pouhym slovem se to totiz neda jen tak uzavrit. Musi se pochopit cely smysl toho vseho a musi se jit do hloubky - oba.
Z toho, co pises, je mezi vami stale napeti - napr. “My si do veci nelezem.” Jste partneri, mate spolu domacnost a deti. Proc byste si nemohli vzajemne lozit do veci? Proc je to tedy pro vas tabu? Bojite se, ze byste tam nasli neco podezreleho? Je tedy neduvera na miste? Pokud ano, nemela by se otevrene resit?
Ja bych se ho na rovinu zeptala s odduvodnenim, ze proste to v tobe vyvolalo tyto vzpominky a ze to evidentne v sobe bohuzel nemas vyresene. Jedine on ti muze dat pravdivou odpoved, ne my. A myslim, ze to bude lepsi, kdyz to takhle narovinu rozseknes, nez kdyz si budes delat zbytecne domenky a konspiracni teorie. Treba je to uplna blbost a nebo taky neni. A pak je na miste to zacit hned resit. Zeptej se ho na to. Jeste dnes.
Jinak jeste ad obedy a nemocnice. Jestli je zdravotnik, tak se nemuze v dobe obedove pauzy sebrat a jit si v munduru mimo areal. Je furt v pohotovosti, aby mohl kdykoliv odbehnout od rozjedeneho jidla a resit treba akutni prijem, resuscitaci apod. (Obed v klidu ve zdravotnictvi, hahaha 🤣 ale to je mimo tema 😅).
A pak taky - jo, povida se, ze v nemocnicich kamen suka cihlu, ale nemusi to tak byt vsude a vsichni 😉 (treba u nas, si myslim, ze se zadne orgie neprovozuji).
A nastesti jsem nikdy nikoho nepristihla.
Ale od ted si vzdycky vzpomenu na holou zadnici pokazde, kdyz otevru v praci sklad. Diky @drep 🤣
@mourovatakocka Taky sem si akorát říkala, že se aspoň tady zasměju 😂
@exbordelar tak já ti nevím, ale moje sestra je vrchní sestra a na oběd běžně chodí mimo areál do restaurace přes přechod a vážně ji to nikdo nezakazuje 😆 stejně jako policajt v uniformě jde na oběd do restaurace a kdyby ho někdo nutné sháněl tak prostě se vrátí.
Promiň ale to že mám partnera znamená že si můžeme lézt do soukromí a prohrabat věci? Tak to by mě nenapadlo. Dík za vysvětlení.
@hankapiiisek A co je pro tebe soukromí?
@hankapiiisek tak já třeba taky odejít nemůžu, byť jsme na áru vždycky aspoň tři doktoři a máme neplacený obědový pauzy, tak ti nejodvážnější si troufnou až do jídelny, já ne, průšvih za nás nikdo jinej nevyřeší.
@klokanka31 kabelka, peněženka, mobil, notebook třeba . Jen pro ujasnění notebook mám na heslo které partner zná, ale i tak když na něj jde prtz třeba ho má blíž nebo nechce jít ke svému pc tak mi řekne. Do peněženky by mi nesáhl ani já jemu bez svolení když už a kabelku mi také neprohrabe ani já jemu kapsy u džín ( batoh nenosí )
@drep jasný tak to je vždycky o situaci a oddělení ovšem není to ani náhodou pravidlo.
@hankapiiisek fakt chodi v praci do restaurace na obed. To jsem za tech dvacet let ve zdravotnictvi v zivote nevidela. Nez by se prevlikla do civilu, prosla arealem nemocnice, dosla nekam do restaurace, objednala si a snedla jidlo, sla by zase zpatky a prevlikla se, tak je pulhodinova pauza v cudu ani nevis jak. Nerealne. Chodi na obed urcite do nemocnicni jidelny 😉
Jo, lezem si do veci - za ucelem, ze neco furt hledame - klasika klice od auta, penezenka, mobil, atd. Ale my pred sebou po kapsach nic neskryvame. Jedine, co u nej naleznu, je bordel 😂 Ale do mobilu, uctu a notasu si nelezeme.
@exbordelar nechodí , ale to je jedno. Dělala sem tam před časem na interne tak to vím.
No mě zarazilo že zakladatelka mu leze všude, ví kde je co dělá , kde co platí atd. To prostě není normální promiň.
Ne ze bych mela v mobilu nejake inkriminovane informace, ale zas nemusi vedet, co si napr. pisu na Modrem koniku 🤣
@exbordelar jo tak já to považuji za nevychovanost lézt do mobilu a notebooku. Přítel by se taky divil, hlavně kamarádky co občas píšou 😆😆😆
@hankapiiisek tak to je pro me taky tabu - mobil a notas. A ucet a posta. Tam se proste neleze z principu. Nicmene, kdybych mela duvodne podezreni ohrozujici rodinu, tak bych tu zasadu porusila.
@klokanka31 pro mě to třeba není o pocitu nějakého soukromí, ale o respektování mého a jeho osobního prostoru. Fakt bych měla problém, kdyby se mi manžel bez mého vědomí hrabal v osobních věcech. A ne proto, že bych měla co schovávat, to nemám, jde mi o to narušení mého prostoru. Když mi to ale řekne, že tam něco chce a jde tam s mým vědomím, nemám s tím problém. Prostě je to o tom respektu ke mně. A stejně tak to mám i já vůči němu. Prostě bych mu nikdy nevlezla do osobních věcí, pokud mě k tomu on nevyzve. Je to prostě jeho osobní prostor.
Ale kapsy a batoh? No problem 😀
@exbordelar Tak do kapes ani batohu bych nelezla. To prostě se nedělá a taky mi neleze do kabelky.
@exbordelar děkuju moc že tady je někdo takový ✌️♥️
@hankapiiisek do mobilu nelezu ,PC máme společný,.Za další prostě hele žijeme spolu jakou dobu,vše máme spolecny,a nic sme před sebou nikdy neschovavaly.A když si to tak vybavím,vždyť on mi taky vleze do penezenky ,do batohu strčí to a to,a nějak to nikoho neudivuje .Takže co já to tu řeším na 7stran že🤣fakt sory jsem normální ženská,ale život mě naučil důvěřuj ale proveruj toť vše
A proč by někdo řešil že ti někam leze když to nikde nepíšeš? Promiň, ale normální nejsi. Pa
Já nevím ale vy si myslíte že vám chlap nikdy nikam nevlezl? Kamarádka si taky myslela ne, toho mého by to nikdy nenapadlo. A ono napadlo, mobil, email...😃
@hankapiiisek 😄🤣🤣🤣já jsem naprosto normální , paaaa
@klokanka31 no nevlezl. Proč by to dělal? Co myslíš že by našel v e-mailu?? Konverzace s úřady atd. Já za sebe mohu říct že sem nikdy nelezla mužovi do soukromí typu email,mobil, peněženka atd
@hankapiiisek A dáš ruku do ohně za manžela? Jasně, tobě tam třeba nic nenajde, ale to neznamená že nemůže kouknout.
@klokanka31 dám a jen tak mimochodem proč by to dělal?
@hankapiiisek No proč to lidi asi dělají?
@klokanka31 tak za mého manžela bych dala ruce klidně obě. Něco takového je pod jeho úroveň. On ma zdravé sebevědomí, netrpí žádnými komplexy, které by ho nutily pochybovat o tom, jak si u mě jako chlap stojí.
@klokanka31 aby odhalili nevěru a myslíš že normální osoba si s milencem bude psát email třeba ? Je to pod úroveň a vážně mám v životě jiné starosti než se bát kde mě asi podvádí. Navíc mám natolik férového chlapa že kdyby někoho měl tak vím že to se mnou ukončí.

😂 Šetři dech i ruce, nemůžeš napsat nic, čím bys mě urazila, to jen zase tvé nezpracované trauma a naštvanost z toho, že jsi se nechala nachytat při lhaní a sama sebe usvědčila, tě žene k tomu, že útočíš na druhé, protože ti došly argumenty.
Popíráním skutečnosti ubližuješ jen sama sobě a svému vztahu. Tak to prostě je a jak říkám, když to nebudeš řešit, dojedeš na to.