Přítel se zamiloval do kolegyně?
Ahoj, mam podezreni, ze se pritel zamiloval do kolegyne z prace a nevim co s tim 😕. Jak mam udelat abych v jeho ocich byla zase ja ta nejlepsi, kterou bude obdivovat?
@kebule123 ja Te chapu... a on ma utlum... a to je taky pochopitelne po dvou letech vztahu... a holt Ty musis skousnout... jak se rika- v lasce vyhrava ten, kdo miluje min... to je prave potreba pochopit a nejak vyvazit. a neboj, cim driv prijde krize, tim driv ji budete mit za sebou! jen vydrzet. a krize jsou proste neodmyslitelnou soucasti vztahu a lasky. nebala bych se- byt Tebou. k jine nepujde, kdyz Ty budes sikovnejsi. tak si zachovej dekorum, nadhled, smrnc... kdyz te mrzi, ze na Tebe "kasle", nekasli na sebe sama a neco si doprej, co te potesi... vsak jsi psala, ze zajmu mas, tak neco, co pohladi Tvou dusi misto jeho slov... ja treba az po detech kreslim mandaly, vyrabim sperky, moc rada ctu a to jsem profesionalni hudebnice, takze plus muzika a ted nemam cas na nic... ale tesim se na to... a tak to musim vydrzet. a navic taky musim vydrzet bez chlapa 🙂 tak se ucim byt stastna i bez nej (nekdy to jde hur..., ale nekdy to jde 🙂)
A na co se ho třeba v těch SMS ptáš, že Ti odepisuje jednoslovně? Mně to pořád nepřipadá tak dramatický, já v běžným provozu taky nevyžaduju reporty o tom, co dělá, apod., po dvou letech asi už tuší, že - plácnu - v úterý máš aerobik a ve středu školu... a jak už tu někdo psal, já taky nemam ráda nějaký prázdný vypisovaní typu "co v práci? Dobrý...co škola...? Dobrý..." 😉 Poslal Ti srdíčko a pak se asi v práci nic zajímavýho nedělo, o Tvym programu asi ví...a kdyby bylo něco extra, určitě si napíšete... zajimalo by mě, jestli jsi tu změnu pozorovala před tím, než jsi pojala podezření vůči jeho velitelce, nebo to jde ruku v ruce a pak by mohlo výt, že už hledáš "důkazy"...?
Jinak mi přijde docela odvážný roky dávat prníte fo baráku, aniž byste si zkusili doolu bydlet...
Tak já nevím, ale zakladatelku chápu. Poradila bych nepsat mu první a uvidíš jestli začne psát tobě.
Zkusila bych taky vydržet a prostě nepsat ten den nikdy první...čekat, dělat se nedobytnou. Je fakt, že po dvou letech už člověk pořád neví, o čem by si jako furt psal, když se nestalo třeba nic zajímavého...já měla jednu dobu (ale to bylo po roce a něco vztahu) taky takový pocit, že si méně píšeme, už nic "žhavého", všechno ochladlo...jsem se mu svěřila, že mi chybí takový ty "romantický kecy" a že by se mi třeba občas líbila nějaká ta zamilovaná básnička nebo tak něco...no na to složil něco tak šíleně krkolomnýho a kýčovitýho, že mě to spíš rozesmálo než rozněžnilo, tak od té doby jsem takový kraviny po to něm prostě přestala chtít a ať mi radši píše svoje krátký jednovětný esemesky "o ničem", ale "od srdce"
My si i po třech letech píšeme zamilované sms celý den a žijeme spolu a máme spolu dítě, těšíme se na sebe a řekla bych, že se milujeme stejně jako na začátku. Nic nevyprchalo. Takže určitě autorku chápu, když nastane změna nečekaně.
Ahoj, taky bych mu nepsala a rozhodně bych se s ní neseznamovala. Práce je "jeho taneční prostor" tam ho nechej samotného. Takže nepiš jako první, když napíše on neodepisuj hned. Nevyčítej mu jeho neozývání se apod. A vůbec, tady to popsal někdo líp 🙂 https://www.prozeny.cz/magazin/sex-a-vztahy/las...
https://psychologie.cz/kdyz-partner-ztrati-zajem/
Tak hodně stěstí
To, ze te s ni seznamil mi prijde zvlastni, protoze kdyby do ni byl zamilovany, asi by to nedelal. Do me se zamiloval kolega z prace a psal maily, sms, whatsup..prvniho pul roku jsem mu jen psala, ze at se radsi stara o rodinu atd. Ona to nejak zjistila a zacala mi psat. Dost me to nastvalo, protoze jsem s tim nemela nic spolecneho. A kdyz to nejakou dobu trvalo, tak jsem se vztekla a sla s nim parkrat ven. Najednou jsem s nim souhlasila, ze to s ni ma tezke, stale mu do vseho lezla. A jednou byla krize, jelikoz si precetla, jak me miluje a chtel by me doma a v noci mluvil o me ze spani, tak mi oba psali na tri txdenni dovolenou a to uz jsem toho mela dost. Myslim, ze ho tim tak trochu k tomu dohnala, ale kdo vi...Ale hlavne nechapu, proc me do toho zatahla. PS: v jednom vztahu jsem zazila stop stav zprav (byla jsem mimo republiku, tak imezena komunikace) a po 14 dnech bylo jasno..
@fallingstars jojo, tak ptam se ho jak se vyspal, co v praci, co dela, jak se ma, co bude delat po praci atd.
Tu zmenu pozoruju tak cca 4mesice
@fallingstars ale zase davat penize do najmu a jeste do baraku by bylo strasne financne narocny, kdyz ja jsem student
@kebule123 Já mu prostě rozumím, že když se ho po dvou letech zeptáš, co dělá v práci, tak že neodpovídá romány...mě se chlap pravidelně ptát, co dělám (v práci, jejíž náplň je mu známá), tak mě to upřímně řečeno spíš otravuje a neměla bych moc chuť mu vypisovat...přijde mi, že moc tlačíš na pilu, jestli ho takhle bombarduješ dotazama, připadá mi to spíš jako výzvědná služba, ale já jsem v tomhle možná jinak nastavená...my si třeba čas od času taky napíšeme hezký zprávy, ale v běžným provozu si třeba kolikrát za celý den nenapíšeme vůbec, prostě víme, že jsme v práci a já nějak nepotřebuju vědět, co konkrétně v ten který moment dělá...
@kebule123 No a kde bydlíte každý teď, to byste se nemohli sestěhovat u jednoho z vás? Já jen z vlastních zkušeností musím říct, že bydlení je úplně o něčem jiným a nejdřív bych si ho vyzkoušela ve variantě, která moc nebude stát...co se týče investic...😉
Tak mne taky bývalý podváděl s kolegyní z práce, zmetek, ale to mne nijak neopravňuje se v současném vztahu chovat jako podezřívavá a žárlivá stíhačka.
@fallingstars s tím souhlasím, upřímně ani nevím, co bych manželovi psala:D ale ono je to i věkem, ve 20ti jsem byla stejná jako zadavatelka, hysterčila jsem, když neodepisoval hodinu a podobně :D nicméně jsem zjistila, že příčina byla jinde, prostě jsem si nevěřila, jemu taky ne, takže jsem hned měla šílené scénáře, co asi tak dělá:D taky jsem na to musela přijít🙂 každému to trvá jinak dlouhou dobu..
@fallingstars jojo jenze on dela kazdy den neco jineho, tak me to proste zajima 😊
No ted bydlime kazdy u rodicu, ja v panelaku ve meste a on v RD na vesnici
@vanea Já právě taky ne, a nechtěla bych to ani po něm 😀 Ale je fakt, že jsem si na to taky musela přijít...i tak nějak celkově na tu sebedůvěru, přesně, jak píšeš, teď by ani nehlo někde zkoumat jeho kolegyně a vymýšlet komploty, jak se s nima seznámit...na to se mam moc ráda a hlavně tím člověk nic neovlivní...
@kebule123 Tak nikdo nedělá každý den naprosto stejnou práci, ale taky nevěřím, že za ty dva roky se jeho náplň práce neopakovala a nemá zhruba podobnou. Jestli jsem to dobře pochopila, je to voják (psala jsi, že ta kolegyně je jeho velitelka), tam je ta náplň sice pestřejší než třeba v kanclu, ale že by to bylo 730. den stále novinky, to taky ne, žila jsem s profesionálním hasičem, tam je to obdobné. Prostě kdyby mi někdo napsal ráno, jak jsem se vyspala, za dvě hodiny, co dělám, za tři hodiny, co budu dělat dělat teď a co po práci, a za další dvě hodiny, jak se mám, tak mě to zcela na rovinu taky moc nebaví...
jinak si myslím, že kdybyste spolu bydleli, tak bys to mohla začít mít podobné, že by tam nebyla ta potřeba si neustále psát, jak se kdo vyspal a jak se kdo má=) byli byste spolu vždycky hned po práci a večer, trávili byste spolu tolik času, že bys mu nepotřebovala psát=) za předpokladu, že je jinak teda všechno v pohodě🙂 kolik vám vůbec je?
@fallingstars
Jojo je vojak
jenze my si tak driv psavali, i on se me ptal co delam ve skole kdyz mam pauzu, co jsem mela na obed, jakou jsem mela prednasku, o cem to bylo, jakou budu mit dalsi, do kolika mam, co pak budu delat atd. a ted proste nic
@fallingstars přesně =) a je fakt, že nám se taky ty smsky opakovaly =D jak ses vyspal, už jsi byl na obědě, už jdeš domů:D samotnou mně to nebavilo, když si to tak zpětně vybavím...no jo...člověk se pořád vyvíjí =))

@kebule123 Vydrž mu nepsat (nebo aspoň ne jako první), a uvidíš. Může se stát toto:
1) Po pár dnech mu začne vrtat hlavou, proč se najednou neozýváš, a začne se zase snažit.
2) Bude mu to šumák a pak je lepší to zjistit dřív, než se spolu sestěhujete a propojíte společnýma finančníma závazkama (v tvém případě to ale vidím jako málo pravděpodobné..)