icon

Přítel se zamiloval do kolegyně?

kebule123
7. bře 2017

Ahoj, mam podezreni, ze se pritel zamiloval do kolegyne z prace a nevim co s tim 😕. Jak mam udelat abych v jeho ocich byla zase ja ta nejlepsi, kterou bude obdivovat?

Strana
z5
vanea
8. bře 2017

@kebule123 já myslím že určitě 🙂 oni ti chlapi na ty smsky moc nejsou...přetrpí to v začátku, ale jak už tu bylo psáno..jak se to opakuje furt dokolečka, tak už to nebaví nikoho =) mohlo by ho překvapit, kdybys ty sama začala psát míň, ale myslím, že jako není cílem závodit o to, kdo toho kolik napíše a jak je to stylisticky dokonalé =) vztah je o něčem jiném přeci =)

fallingstars
8. bře 2017

@kebule123 To je přirozenej vývoj. My si taky dřív psávali úplně vzletný věci, pár e-mailů od něj mám schovaných, protože to jsou fakt umělecký díla 🙂, která když porovnám s dnešním "Já vyrážím domů, pro pečivo se stavím, chceš něco speciálního?" tak by to mohlo být tristní 😀 Ale zase jsme už někde jinde, prošli jsme si spoustou krásných i dramatických věcí a víme, že se na sebe můžeme spolehnout. A pořád mě umí překvapit, třeba vloni dárkem k narozeninám, s kterým si dal fakt záležet, nebo i maličkostma, že mi teď z nákupu vždycky přinese nějakou sladkost (i když za to ho vlastně nesnáším 😀). Vztah SMSky ani jejich frekvence nedělají 😉 Zkus se oprostit od kolegyně, jsi s ním jinak šťastná? Když pomineš to, že si už nepíšete jako v začátcích, máš z něj pocit, že Tě má rád, že se těší, až spolu budete bydlet?

kebule123
autor
8. bře 2017

@vanea jo to mas pravdu, jasny ze vztah neni o tom jestli jsme si napsali 150 nebo 5 sms za den, jen se proste citim takova odstrcena, to je cele.
Zkusim mu tedy tak moc nepsat a uvidim jestli si toho vsimne a bude mu to vadit.

vanea
8. bře 2017

@fallingstars aspoň ti píše celé věty, manžel mi kolikrát do smsky napíše jen "chleba?" :D :D

kebule123
autor
8. bře 2017

@fallingstars Ano jsem s nim jinak stastna, je to bezva chlap, hodnej, nikdy mi nijak neoblizil, az na jednu takovou malou hloupost. Jako ja doufam, ze me ma rad, my jsme si slibili, ze pokud se neco bude dit, cokoli, tak ze to jeden druhemu rekneme s nebudeme se vodit za nos, tak doufam, ze to porad plati.
Jinak mi rikava, ze uz se mnou chce bydlet a ze chce mi takovou tu pohodu, kdy spolu budem doma, at uz kazdy v jine mistnosti, ale doma...... ze ho uz nebavi porad za mnou jezdit a prespavat u sebe navzajem.
Ze chce se mnou bydlet a zalozit rodinu.

fallingstars
8. bře 2017

@vanea 😀 😀 😀 Ale v obojím se ta romantika každopádně hledá těžko 😀

fallingstars
8. bře 2017

@kebule123 Tak si to užívej, podle toho, co píšeš, to má v hlavě srovnaný, protože musím říct, že jestli mě něco nebavilo, tak pořád řešit, u koho budeme, kdo kam přijede, balit se a vybalovat...😉

vanea
8. bře 2017

@fallingstars nááhodou :D :D má strach, abysme neumřeli hlady :D to je romantika!:D

fallingstars
8. bře 2017

@vanea To je fakt, je to jen o úhlu pohledu 😀

vanea
8. bře 2017

@kebule123 to zní moc hezky 🙂 tak si ten vztah užívejte a na nějakou kolegyni a smsky prď🙂 zkuste si začít něco plánovat, ono vás to přivede na nové myšlenky, budete mít společný projekt a na tady ty pitominky budeš moct zapomenout=)

kebule123
autor
8. bře 2017

Tyjo holky, asi to zacalo fungovat 😂 To je rychlost teda

zabudnutaanezdrava
8. bře 2017

ale mam predsa len pocit,ze tysi nanho nezdravo nafixovana...:/ zivot sa nemoze tocit iba kolo chlapa...
a je nezdrave pisat si vkuse sms cez den..to by aj kona unavovalo, musis zvolniť...a uvidis

kebule123
autor
9. bře 2017

@guinea netrvalo to ani den a uz mu to vrta hlavou a mysli si, ze nekoho mam 😀, protoze jsem se trosku vyparadila... tak se hned ptal 😀, jestli nekoho nemam, jestli si s nekym nepisu a tak 🙂

netopejr
9. bře 2017

Hmm. Tak ja neznám normalnih chlapa v 27, kterej je vodvazanej z toho, ze ma - navíc po starším chlapovi
1) nadřízenou ženskou
2) je o dost mladso (a ma vyšší pozici)
3) nadřízeným je třiadvacetiletý žabec

A není normální, ze k ni muz obdivně vzhlizi, fakt ne.
To rozhodne neníjen pracovní, a til obdivem to začíná. Pak staci aby jeden hledal nebo byl proste volnej, druhej mel doma složitější období, staci slaba chvilka a/nebo příležitost,nemusí za tim byt plan a zly úmysl, nikod nemusel nic takového chtít, ale co teprv kdyz chce. Velky obdiv kolegy ke kolegyni nebo kolegyně ke kolegovi partner pozná dost přesně, i když je nikdy neviděl.
Ted spolu nejspíš vůbec nic nemají, ale byla bych opatrná. Nejde jen o tělo, ale proste i o to spolu, kamarádské,psychické, byt pro sebe první a významní, ne az po lidech z práce přece.

Se zvolněním sms souhlasím, to samo o sobe nic, taky bychom nevěděli, co si furt psát o praci a o snidani, navíc často není cas,pouze určitá skupina lidi je v praci neustále na mobilu,online na nějakým typu messengeru,nebo smolí jeden soukromý mail za druhým,to v pořádku není.

guinea
9. bře 2017

@kebule123 Tak super! To jsem ráda 🙂 Teď hlavně nepolevit! A nepřiznat se, co za tím je! Když se zeptá, proč jsi se vyparádila, tak řekni něco neurčitýho, když se tě zeptá, jestli někoho máš, tak se zasměj, jakože to je vtip. Buď dál milá, ale pokračuj! Tedy nepsat jako první, nevolat jako první, naopak konverzace jako první ukončit. Tak bude přemýšlet o tom, co vlastně děláš, a na nějakou kolegyni si ani nevzpomene.
A jinak ohledně těch sms, opravdu to neber tak tragicky, chlap se nejdřív snaží, ale pak postupem času to vypisování přirozeně upadá. Jak už tu psaly holky výše, je to normální. Ještě ti dám příklad - já v práci, když jsem chtěla jít na oběd s kolegyní z jiného patra, napsala jsem jí ryhlou poštou nebo sms "Ahoj Jani, nemáš už náhodou hlad? Docela bych zašla na oběd, tak dej prosím vědět, jestli se ti to hodí teď nebo třeba za půl hodiny"? To jsme my, ženy.
No a kolega - muž - ten samý vzkaz pojal takto: "O.?"

kebule123
autor
9. bře 2017

@netopejr nojo, ale jak byt opatrna?

kebule123
autor
9. bře 2017

@guinea docela to funguje 🙂, dnes uz se me asi 5x ptal co delam a co budu delat, jak se mam atd. a odepisuje mi hned do minuty, co mu napisu ja 😀, ale js odepisuju nejdriv za pul hodiny, ikdyz bych mohla hned odepsat..

valkyra222
9. bře 2017

Jen to moc nepřehánějte nebuďte odtazita nebo tajemná mohl by to pojmout jinak ze už vás ztrácí nebo by si vážně myslel ze mate někoho jiného takže už by mu vlastně nic nebranilo v tom pozvat třeba nadřízenou na kávu....

kebule123
autor
9. bře 2017

@valkyra222 Dekuji 🙂, snazim se byt porad stejna- co se chovani tyce, jen se mu snazim nepsat tak casto a hned, at se i on trochu snazi

guinea
9. bře 2017

@valkyra222
@kebule123 Naopak, trochu tajemna není na škodu! Chlap si prostě nesmí myslet, že vždy přesně do puntíku ví, co jeho milá právě dělá a na co myslí... To už není vzrušující, není potřeba "lovit"... 🙂

katgatoo
10. bře 2017

Tak kdyby se mě můj muž zeptal, jestli někoho mám, tak už by byl u nás konec. Já normálně chodím ven s kamarády a on zase s třeba s kolegyněmi. Hned na začátku vztahu jsme si řekli, že podvádění nikdy a tím je to pro nás vyřízené.

guinea
10. bře 2017

@katgatoo Ty jsi asi nečetla celou diskuzi, zakladatelka tu řeší jiný problém, než vzájemné omezování se partnery...

absintka19
10. bře 2017

@valkyra222 proc by nemohl nadrizenou pozvat na kavu?

guinea
10. bře 2017

@absintka19 Myslím že nejsou nějaká obecně platná pravidla, co se ve vztahu smí, a co už ne 🙂 Hlavní je, aby to měli v páru nastaveno oba stejně. Např. pokud on zve kamarádky a kolegyně na kávičky a večeře a jí je to šumák, tak OK, pokud jí to ale užírá, v pořádku to není. Nebo další případ - pokud on má kamarádky na sex, a jeho manželka taktéž kamarády na sex a jsou oba spokojení, tak taky OK (taková slečna/paní tady na koníkovi také je 🙂 ).

(Osobně jsem ale byla už mnohokrát svědkem toho, jak takováhle "tolerance" vedla přímo do pekla. A to z obou stran pohledu. Jednak kolegyně tak dlouho zvala kolegu na kávičky, až její přítel jako poslední zjistil, že je paroháč. A kamarádka se tak dlouho tvářila jako hrdinka, že jí neva, že její manžel chodí na kávičky s bývalou přítelkyní, až pak taky "splakala nad vejdělkem").

Tolerance je pěkná věc, ale "vocaď-pocaď" 😀

kebule123
autor
10. bře 2017

My si rekli, ze nebudeme delat veci, ktere by nam vadily, kdyby je delal ten druhy.
Ale ono taky rict je jedna vec a duverovat tomu, ze nic takoveho nedela je vec druha.
Ale doufam, ze to byl pouze muj blby pocit a s kolegyni nic nema. Ptala jsem se ho a rekl, ze s ni nic nema, tak mi nezbyva nic jineho nez mu verit.

absintka19
10. bře 2017

@kebule123 presne, vztah je o duvere. Pokud ma vydrzet vydrzi, kdyz ne tak s tym clovek stejne nic neudela. Uzivej si zivota.

espada
13. bře 2017

@fallingstars Tak mi exmanžel vyprávěl o sve kolegyni taky. Byl to zastiraci manevr. Podvadel me s ni a opustil me kvuli ni. Takze tak....

espada
13. bře 2017

@guinea Přesně...

fallingstars
13. bře 2017

@espada Tak jasně, že to může být i jinak, ale většina chlapů bude, myslím, zatloukat...

guinea
22. bře 2017

@kebule123 Tak jak pokračuješ 🙂

Strana
z5