Přítelova nálada zničila den Sv. Valentýna. Jak se s tím srovnat?
Ahojky dnešek kdyby radši nebyl ...Ráno jsem letěla ještě schválne honem pro nějaký sladký dárek než se přítel probudí. To mi sice vyšlo, ale on se vzbudil s nějakou hnusnou podrážděnou náladou..neměla jsem chuť mu ani nic dávat..Pak jsem teda po nějaké době až přišla s tím vším a on mi to div nehodil na hlavu se slovy že nic nemá, že to co chtěl neměli nebo co, že měl něco vybraného, nepochopila sem, a že tyhle debilni svátky blabla..Řekla jsem na to jen že jsem se na to asi měla vykašlat, přitakal že jo, že jsem měla, a že jsem měla radši šetřit. Jsme spolu 7 rokem, nikdy jsme si neřekli že tento svátek neslavime, i když vím že úplně na větvi z něj není, ale o dárek mi nešlo vůbec. Odešla jsem do ložnice, kam mi to po chvíli donesl řekl že to je krásný ale on to nechce protože nic nemá. Nevadilo mě že nemá ale to chování ...Hrozně moc mě to zabolelo. Pak usnul a spal doteď, před chvílí odešel do práce na noční, ani ahoj ani promiň, nic 🙄 jsem z toho totálně smutná celý den, nechci radu ani nic podobného jen jsem si říkala že se z toho vypíšu a třeba mi to pomůže..
Ty šla koupit ráno něco sladkého a on se choval jakoby mu koupila letenky za xxx tisíc? O co jde, tak to měl koupit poukázku online, do eshopu, to má za minutu..
@michaela666 presneeeeee. 😀
Valentýn hrůzy vypadá opravdu jinak. Rozchod, odhalení nevěry, smrt v rodině, autonehoda... To by byla hrůza.
Asi bych si našla koníčka... řešíš blbosti... svatek hruzy vypada jinak: rozchod, smrt blizkeho, nehoda, odvoz RZ, vazna nemoc....
Nejlepší je to neslavit 😃 vsadím se, ze většina "valentýnské" planety netuší, kde se ten svátek vzal a proč (že Itálie, kněz, atd.) a jen se nechají masírovat marketingem obchodníků, hotelieru, atd..., protože přece něco mezi Vánoci a Velikonocemi musi prodat 😃
@felis zmiňovala jsem to že mi nejde o ten dárek, ale o to chování co následovalo
Chápu, že tě to mrzí, ale pokud to byla výjimečná situace a běžně se takhle partner nechová, tak bych to hodila za hlavu. Nejspíš se v tu chvíli cítil trapně, že pro tebe nic nemá a zareagoval takhle nevhodně.
Vážně Valentýn hrůzy? :D Ne promiň, to nebyl Valentýn hrůzy, jen ten tvůj byl protivný a odtentila jsi to ty. Na druhou stranu mohl být velmi zklamaný, že nesehnal co chtěl. My nijak nehrotíme Valentýn, ale vždy si nějakou dobrotu dáme. No a co dnes? Ráno jsem vařila, syn zaměstnal manžela tak, že byl rád, že spěchal do práce, avmby si koupil pečivo na odpolední. Odpoledne mu volám, že v pondělí to budeme mít našlapané kvůli doktorům a v meziřeči mu říkám "hezkého Valentýna". Já si na něj vzpomněla, než šel do práce, tak jsem to nehrotila. A on na něj myslel celý včerejšek a dnes zapomněl 🤣 Mám v taštičce pro něj dobroty na večer a věřím, že mi něco přinese taky (veškeré dárky schovává ve sklepě 🤣). A i kdybych nic nedostala, nevadí mi to. Takto se nám ještě nepodařilo zazdít Valentýn 🤣 Vuď v klidu, očividně se blbě vzbudil. Ale co by mě naštvalo, kdyby mi přišel vrátit dárek - to by na mne spíš působilo jako "vem si to, nic nechci a nechci slavit tento svátek ani s tebou".
Ten přístup by mě také zamrzel. Jde spíš o princip než o Valentýna. Jinak jste spolu v pohodě? Tohle asi nebude jen o Valentýnu.
Ja zapominam a i vyroci svatby 🤣🤣🤣 Jednou i na manzelovy narozeniny, darek jsem mela, ale nejak mi v tom fofru nedoslo, ze jako uz 😁 Doteď se tomu smejeme.
Jasne, chovani a jeho reakce člověka nastve, to chapu. Ale o nic nejde. A rada na rychlo koupe poukazky, aby jakoze aspon neco rychle dal, mi prijde hodne vtipna. To radeji nic😁 Mne by stacila pusa, poradny sex a "miluju te", materialno neni treba, byt potesi. Stejne usmevne mi prijde, kdyz si nekdo stezoval, ze nedostl nic jako "porodne" 🙈
@cassidyc ano jsme spolu v pohodě . Včera večer přijel z práce nějaký nalomený že na něho něco leze , tak sem ho nechala vyspat a dnes ráno jeho jeho nálada pokračovala no. On je psychicky labilní, vím to, akorát si myslím že jsou snad situace kdy se to dá ovládat. A nebýt hnusná na člověka co ti dává dárek přece 🙄
Tak mě udivuje, že by tohle bylo poprvé, když říkáš sama, že je labilní. Jako logiku to nemá, ale to se asi ani nedá očekávat. Můžeš o tom s ním zkusit promluvit, ale pak bych to hodila za hlavu a nekazila si den. Tu dobrotu bych možná i sežrala sama. 😃
@cassidyc spapaly to z části děti 😁já to chtěla vyhodit , jelikož jsem to nemohla už vidět
Ti řeknu co je Valentýn hrůzy ..sedět s 2 dětma pod 2 roky celej den v autě 🤣🤣
@michaela666
@me_druhe_ja ja to nechapu s tim benzinem...? 😇
Člověk to otevírá se zastaveným dechem, čeká nějakou životní pohromu a on jen chlap zapomněl na Valentýna a v zahanbení zareagoval jinak, než bylo očekáváno. Šťastná to žena, která nepoznala pravé problémy... Příští rok mu prostě pár dní před opakuj, že to slavit chceš a očekáváš kytku/restauraci/dárek a jistě předejdeš takové "pohromě"...
Mila autorko, kde jsem ve svém komentu zmínila slovo dárek? 😃
@felis tenhle svatek je obchodni majsterstyk :D Deti se dneska bavili chvili tim, ze koukali z okna a hlasili, ze vsichni chlapi na chodniku jdou s kytkou nebo rychle bezi sehnat nejakou do Tesca - sla jsem koukat s nim a - mely pravdu!
(k diskuzi nic nemam, jen jsem si prisla precist komentare)
@tereza0111 přesně 😃 pěkně se nechají lidi zblbnout
Já jsem tak šťastná, že jsem dospělá😅
@ines76 to je popich na jednu diskuzi anonymni a resi se tam ze nema benzin nebo co..je tu na to i odkaz. Cely jsem to necetla ale anonym tam blekotal cosi o benzinu kdo kdy tankuje či co...asi je to ta sama osoba jako autor tohoto
@hanka_12345 narazi to na tuto diskuzi, asi od strjne autorky https://www.modrykonik.cz/forum/rodinne-problemy/jsem-precitlivela-nebo-jde-o-respekt-ve-vztahu/
@ines76 ano ano uz jsem na to take prisla a tim padem zpravu upravila :D
@ines76 fakt nejsem ta samá 😄😆 já mám úplně jiny život
No TVL bravicko hadr🙈 jako chápu, že každý máme ten práh ublizenosti někde jinde, ale tohle je vyloženě fnuk fnuk nikdo mě nemá rád nikdo si se mnou nechce hrát🙈 já bych ho tou krabici j3bla do palice a ať si trhne, konec. Hel3 žensky to že to tak prožívate vy ještě neznamená že to tak má druhý...pak jste z toho totálně na prášky.
Jako vážně někdo, kdo tvrdí, že má doma děti, považuje tohle za den hrůzy? 😀 U nás jedno dítě zvrací, druhé má zánět ucha a partner má utržený prsní sval a on ještě dneska absolvoval pohřeb sousedky. Takže nasraný a přetažený chlap, co neocenil bonboniéru a šel přes den spát, to mi přijde naprosto v pohodě. 😉 Tak mu řeknu, ať si ty bonbóny a svou náladu strčí někam. Jestli mu není dobře, tak nemusí šířit špatnou náladu i na ostatní a jede se dál. Ale neocenit bonbóny na komerční a v ČR nepůvodní svátek není žádná hrůza, to je hloupé podlehnutí mediální masáži a dělání z komára velblouda.
Já jsem slyšela už několikrát. Já Valentýn neřeším, ale kytku koupím.... Nechápu

A benzínu v nádrži bylo dost?