icon

Přítelova nepořádnost a lhostejnost. Jak si poradit?

8. kvě 2024

Ahoj holky, s přítelem jsme spolu 2 roky (dcerku mám z předchozího vztahu 4 roky) ale poslední dobou už mě začíná vytáčet i to, že dýchá.
S prací to není svaté, bud chodí nebo nechodí, doma sežere vše co najde, fakt musím vařit denně, sušenky koupím ráno a druhý den nejsou, jen všude obaly. Ponožky na zemi, neustele si, začal lepit holuby po peřině, protože kapesník asi nezná. Spí teda v obýváku a já s dcerou v ložnici, protože chrápe. Do toho mu strašně smrdí hnáty, už i těch ponožek když je mám prát se štitím, věcně bordel, nedokáže ani umýt nádobí (talíře nedokáže ani odmočit a nechá vše na stole)
Nedávno jsem našla pod stolem šlupku od banánu a už tam lítaly mušky.. vůbec ale vůbec mě to nebaví, už mě hrozně odpuzuje mu dát i pusu. Hajzl je věcně zesraný nebo počůraný, neumí proste ani ruličku vyměnit, umýt po sobě vanu nic..Já si na tohle vše strašně potrpím a dcerka je tak úžasná, že dělá vše se mnou a zvládá to, ale jenom po něm každý den uklizim fakt.. ještě do práce chodím, takže furt dokola.. už toho mám tak plný zuby, fakt mě to už tak nebaví.. nebyl takový dřív, nevim co se změnilo, ale už proste toho mám dost.. Kolikrát si říkám, že mi bude asi lépe bez něj.. jsem z něj už psychicky unavená, věcně je bez nálady a nebo hraje hry na telefonu, úplně o ničem prostě.. já fakt už nevim 😫

Strana
z2
vladenkamaminka
10. kvě 2024

@petaov píše, ze dceru má z předchozího vztahu a má 4 roky, ti dva jsou spolu 2 roky

lichozroutsudy
10. kvě 2024

Ted je to nejake dva, tri dny od te doby, co jsi napsala tenhle dotaz. Tak ja se pram, uz je to prase tvym ex, nebo s nim jeste jsi?

petaov
10. kvě 2024

@vladenkamaminka aha, to jsem přehlédla. No, něco se tam muselo změnit, když dříve takový nebyl. Neviděla bych to tak jednostranně.

te_reza
10. kvě 2024

Já bych ho vrátila. Co s takovýmhle tvorem🤷

autor
10. kvě 2024

@lichozroutsudy No ze dne na den ho vyhodit nemohu, už jen kvůli dceři. Miluje ho a on jí, každopádně jsem přestala uklízet jeho bordel a řekla jsem mu, že pokud se nesrovná a bude to pokračovat, že budeme muset jít od sebe. Hele přesně jak píšeš je to 3 dny a funguje (určitě jenom teď, protože má lufta) ale pokud se to vrátí do starých kolejí, už to ukončím, nejak opatrne kvůli malé. Řekla jsem mu, že dokud bude tohle, že ani pusu nechci a začal docela fungovat, tak uvidíme jak mu to vydrží.

vladenkamaminka
10. kvě 2024

@petaov to by mě právě zajimalo, jaký byl před tím.. tohle mi přijde spíše, ze takový byl vždycky, jen až teď to pisatelku třeba začalo hodně štvát a více si toho všímá.. anebo byl dobrý herec a proste se klasicky ze začátku pretvaroval a jeho práva povaha se projevovala postupně pomalu…

autor
11. kvě 2024

@vladenkamaminka ze začátku takový nebyl, ne takhle extrémní, až po té delší době 😫

vladenkamaminka
11. kvě 2024

Tak to mě mrzí, očividně se dlouho pretvarovat, už to ze jeho máma řekla na to: už zase? Dala bych mu nůž na krk, buď ať se vzpamatuje nebo ať jde…

lennus
11. kvě 2024

@vladenkamaminka Kamarád měl děsně línou nefunkční ženu, budou se rozvádět. On tvrdí, že taková nebyla, a já nevěřím, že se lidi tak zásadně mění. Na druhou stranu děti a stereotyp rodinného života vztahy dost prověří.

autor
11. kvě 2024

@lennus Vše jsem dělala já a on si zvykl, proto už mě to přestalo bavit.. dnes se to vrátilo do starých koleji 😌

klaari
12. kvě 2024

Je vidět žě tě hodně štve. Vyhod ho. Ale prase to asi bylo už na začàtku vztahu, ne? Jen jsi byla omámená.

bbarshaa
28. kvě 2024

Tak ale fuj 🙈.
A věkem to fakt není.
Já mám teď mladšího přítele, predtim jsem měla staršího manžela o 10 let. A celkove je nynější mnohem vyspělejší po vsech stránkách. Je to zajímavý…
A rozhodne to není takový nechutný prase 🙄

veruuu_kubesovic
28. kvě 2024

Ono to má úplně jednoduché řešení, tohle 🐖 vyhodit z bytu, najít pro dite školku a tobě pořádnou práci...
Mě je blivno jen z toho, co si o něm napsala, natož s ním žít 24/7 🤦‍♀️ a ne opravdu s každým kdo se namane zit nemusíš...

Strana
z2