icon

Přítelova známá mě vyvádí z míry. Co dělat?

arielka86
14. črc 2024

Som s priatelom 8mes. Vcera som bol a nim na jeho futbalovom zapase, mal pauzu tak sme sedeli spolu dvaja ako hrdlicky u stolu. Zrazu vidim, ako sa od zadu od chrbta k nemu blizi zena, prisla blizsie nahla sa k nemu zboku a zacala koketnyn tonom...ahoooj, rada te vidiiiim blabla. On ma jej hned predstavil. A pak ona na mna "jeeej o tobe jsem hoodne slysela..ty musis byt udajne supeeer" "sednu si k Vam a budeme spolu povzbudzovat tveho Honzu". Ja som ostala ako obarena, zaseknuta..nezmohla som sa na nic len na "hm.."..a koukala na neho. On pohled na mne a rovno rekl: "on ze hm, tak asi ne spolu ma povzbudzovat nebudete".. ona pak odesla bez slova.

Povedala som mu, ze mi bolo neprijemne ako prisla k nemu od zadu (dalo se i normalne), koketne ho pozdravila a bez opytania sa chcela votriet medzi nas. Rovno mi rekl, ze se mu nelibi, a nikdy s nic nemel. A podle nej to od ni nebylo hezke, byla to podle nej asi provokace.
Pak jsem se ptala odkial toho o mne slysela, pak z neho vyslo, ze mu nedavno psala na instagramu, ze slysela od kamosa, ze ten muj ma mne, ze udajne jsem hezka blabla. A ja ze proc, mi nerekl, ze mu kamoska pise o mne spravy. On, ze nevedel, ze mi musi vse hlasit a ze zpravy od ni zmazal. No a na mna to hodilo podezrenie..preco sa tak chovala, preco mi nepovedal o jej spravach a preco ich zmazal. Jeho odpoved: on nevi, a spravy na insta maze, lebo jeho EX nemala dopisovani rada a prudila ho za instac.

lenickakl
14. črc 2024

Resis pitchoviny. Snad 86 neni tvuj rocnik narozeni.

llluckaaa
14. črc 2024

Nechápu problém - poslal jí před tebou do háje, vše je vyřešené. Některý ženský takový jsou a je fajn, že tvůj chlap je umí poslat do patřičných mezí. Ty zníš, jako by ti bylo 15 nebo jako starší žárlivá stíhačka.

arielka86
autor
14. črc 2024

Riesite, ze som ziarliva stihacka. Chcela by som vidiet, ako by Vam bolo ak by vam Vas drahy povedal, ze si pise so znamou ale maze spravy. Pak ho ona provokacne pozdravi ked ste spolu..

jaja01k
14. črc 2024

Chodíte spolu 8 měsíců a ona mu nedávno napsala, že slyšela, že jste spolu. Takže evidentně nejsou blízcí přátelé, nejsou nijak intenzivně v kontaktu, je to prostě známá.
Při tom setkání ji odpálkoval a dal ti za pravdu, že její chování nebylo ok.
Nechápu, v čem je problém.

llluckaaa
14. črc 2024

A ty jsi z toho teda vyvodila, že ti lže, něco skrývá a něco spolu mají? Zbytečně za tím hledáš něco, co tam být nemusí. Pro mě by bylo důležité, že ji usadil, sdělila bych mu svůj názor na to, že mi byla ta situace nepříjemná a ať od ní drží přiměřený odstup.
Tak to si vyhodnoť sama, jestli žárlíš/přehnaně žárlíš/nežárlíš a jestli dáváš partnerovi prostor, aby uznal za vhodné, o čem tě má nebo nemá informovat, nebo jestli ti musí dávat reporty o tom, co mu o tobě kdo napsal 🙂 Jen jsem napsala, jak tvůj příběh působí na mě.

zanett
14. črc 2024

@arielka86 A ja te docela chapu. Kdyz jsem zacala chodit s manzelem a rozkriklo se po jeho znamych, ze ma me, tak najednou se vyrojila spousta jeho bejvalek, ktery s nim znovu chtely navazovat kontakt, znovu ho zadaly o pratelstvi na FB atd. Proste chlap, ktery je zadany, je evidentne pritazlivejsi nez chlap, ktery je sam. Ale v tve situaci by me to taky sralo, i kdyz presne nevim, co konkretne - znas takovej ten pocit, ze neco neni uplne, jak ma byt, ale nevis presne co. Protoze, jak ti tu pripomnely ostatni; odpalkoval znamou, kdyz za vami prisla. Takze vlastne udelal vsechno spravne, ale presto z te situace citim jakousi pachut a na tvem miste bych byla taky obezretna, i kdyz ted nedokazu pojmenovat, proc presne.

arielka86
autor
14. črc 2024

@zanett presne ten pocit..neviem to pomenovat, ze preco presne.

xxx3d
14. črc 2024

podle mě seš nasraná na sebe, že ses v tu chvíli na nic nezmohla a tak si vztek přehodila na něj, i když on se zachoval fantasticky
a to, že maže zprávy ti taky vysvětlit, špatná zkušenost z minula.
takže co? chceš být jeho další ex?

arielka86
autor
14. črc 2024

@xxx3d ano som, to je pravda. Vycitam, si ze som zamrzla nez mluvila..

xxx3d
14. črc 2024

@arielka86 hele, dobrá rada, hoď to za hlavu
na sobě můžeš pracovat, trochu se "ošvihat", ale ztratit takovýho kluka, z toho mála, co jsi o něm napsala, byla by škoda.

llluckaaa
14. črc 2024

@arielka86 To, co píše @zanett, je trefný, taky chápu, že taková fuchtle, která mi oblejzá v mé přítomnosti chlapa, dokáže pěkně zvednout mandle. Ale chlap to zmáknul, takže 👍 pro něj, a nenechte si mezi sebe vrážet klín.

sorboni30
Autor odpověď smazal
sorboni30
14. črc 2024

@zanett napsala jsi přesně to co bych napsala i já..takže souhlasím..

tasimia
14. črc 2024

@arielka86, řešíš kraviny. Zbytečně..a taky nevidím důvod, proč by ti měl hlásit, co si s kým píše.
A pokud už si ted tak žárlivá, tak se nedivím, ze zprávy maže.
Vydechni..

kakamila12
14. črc 2024

Buď jsi troll nebo máš problém se sebedůvěrou. Podobná témata tady řešíš opakovaně https://www.modrykonik.cz/forum/rodinne-problemy/jak-se-vyrovnat-s-pritelem-ktery-se-na-verejnosti-diva-po-jinych/

reeeza
14. črc 2024

On tě představil. Měl se k tobě. Neudělal nic špatně.
Věř mu a některé toxické věci ve svém životě se prostě nauč filtrovat. A posiluj svoje sevevědomí. Bude se ti lépe žít 🙂. Ta holka ať se jde třeba víš co ;)

veroniqess
14. črc 2024

Řešíš strašný pitomosti.

adelisss
15. črc 2024

Přijde mi, že máš přehnané reakce. Však ta holka hned ze začátku řekla, že si myslí, že budeš super... No tak to je otázka :D
Však se s tvým přítelem nelíbala. Já i můj muž máme třeba pár kamarádů opačného pohlaví, které při setkání obejmeme. A co jako. A samozřejmě se obejmeme i s některými kamarády stejného pohlaví :D Někdo je prostě víc kontaktní...

adelisss
15. črc 2024

Mně tato žena podle chování připomněla kamarádku mého ex. Jak jsem později zjistila, znali se už od dětství a ona byla navíc i zadaná. Hned jsme se spolu skamarádily. Byla to fajn holka. Hned mě chtěla poznat, nebavila se jenom s ex.

tulipdona
15. črc 2024

Pardon, ale ty jsi paranoidní mešuge. Několikátá diskuze, kdy řešíš podobnou krávovinu. Dojdi si na terapii a zapracuj na sobě, jinak tě brzo kopne do zadku.