Přitelovi nevydrží stát. Mají na to vliv drogy?

zirafka1818
25. lis 2023

Dobrý den, jdu si pro radu, přitelovi se postaví jenom na chvilku a pak zase nic, jsme spolu teprve měsíc a moc si rozumíme, říká jak jsem hezká atd. Prostě to není mnou to se dá vidět, každopádně on dřív byl závislý na pervitinu a rekreačně hulí, ale už prý 2 měsíce ne, protože si tento problém uvědomuje, myslíte si, že to může být tím? On si to myslí, ale já jsem pořád zoufalá co s tím, samozřejmě to nedávám najevo, uklidňuji ho a tak, zatím jsem ho udělala jenom rukou protože při styku prostě nevydrží stát.
Takže si myslíte, že v tom mají vliv ty drogy ? Co byste dalšího doporučili? Děkuji moc

misha31
25. lis 2023

@zirafka1818 mohou v tom mit vliv drogy urcite. Pokud ne, muze byt skryta sexualni uchylka, nekdo rad treba BDSM apod a pak muze stat jak sutr.
Mozno vyzkouset kvalitni erekcni krouzky pro udrzeni erekce.
Casem mozna vyhledat specialistu 👍

merope
25. lis 2023

Kdysi jsem koukala po statistikách - toto co popisuješ je velmi běžné. Ejakulaci bez erekce má určitě víc jak 10% mužů, jen se o tom moc nemluví.

teenyel
25. lis 2023

Leky (casto antidepresiva apod), drogy, atd ma vliv urcite a problem muze pretrvavat. Muze to byt i nervozitou ze zacatku vztahu, nebo muze byt problem i fyzickeho razu, zdravotni. To by urcil urolog. Ucinne byvaji leky na bazi sildenafilu, ale ty jsou v CR na predpis.

barmil
25. lis 2023

@zirafka1818 od fetaka rychle pryč.. tohle bude nejmenší problém.

tinaprofi
25. lis 2023

Fetak a jeste mu nestoji, horsi uz je snad jen vyhoret 😂😂

zirafka1818
autor
26. lis 2023

@barmil
Už je čistý

pavca1982
26. lis 2023

@zirafka1818 Může se objednat do andrologické poradny tam mu můžeme pomoct.Je to v rámci urologie.

kadz
27. lis 2023

Zkuste vyhledat sexuologa, drogama to byt nemusi. Problemy s erekci maji i uplne "cisti" lidi. My sme ze začátku s partnerem (abstinent, nekouri, nefetuje, nehuli) meli taky hodne podobny problem. A to proto, ze byl ze me hrozne nervozni a hrozne me chtel.. ale brzo se to upravilo a funguje to vic nez skvele..