• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Užívání tvrdých drog pár měsíců před otěhotněním

25. května 2011 
Ahoj, má nevlastní dcera před rokem krátce užívala pervitin.... Nyní už tak pět měsíců nic nebere. Nyní je ve 12tt. Myslíte si, že drogy budou mít nějaký vliv na vývoj miminka?
24. kvě 2011 ve 20:15  • Odpověz  • To se mi líbí
to já si myslím že už ne...říká se že se takovej sajrat drží v těle 1-3 měsíce....takže si myslím že tohle už bude v pohodě,ovšem za předpokladu jestli už je OPRAVDU aspon tech 5 měsíců čistá!přejeme hodně štěstí :slight_smile:
24. kvě 2011 ve 20:18  • Odpověz  • To se mi líbí (1)
Na tohle neumím odpovědět - a myslím, že ani nikdo jinej tady, kdo nemá zkušenost, nebo není lékař... Určitě by to chtělo konzultovat s gynekologem, případně i jiným specialistou a ROZHODNĚ absolovovat veškeré genetické testy.
24. kvě 2011 ve 20:18  • Odpověz  • To se mi líbí
Nevím, co to je "krátce" a jak ho užívala... ale osobně si myslím, že po 5 měsících by to mělo být v pořádku, vzhledem k tomu, že v moči nebo krvi je pervitin zjistitelný v řádu dnů. Zkuste se ale primárně zeptat třeba tady http://www.os-semiramis.cz/poradna/page-4 nebo v některém centru pomáhajícímu závislým, pokud se dcera nechce hned svěřovat svému lékaři. Držím palce, ať je vše OK.
24. kvě 2011 ve 20:24  • Odpověz  • To se mi líbí
Tak před rokem nebo před 5 měsíci brala? Já vím, že tady neodpovíš, ale feťákům se nedá nic věřit, jen teda na potrat už je skoro pozdě.. :rolling_eyes:
24. kvě 2011 ve 23:04  • Odpověz  • To se mi líbí (1)
Vliv mit muze..podobne jako silny antibiotika nebo treba spatny zivotni rezim.. To nereste. Muze se cokoli stat z techto nebo jinych duvodu. Muzete jen doufat, stejne jako my, co nic nebraly, to mate uz ted jedno.
24. kvě 2011 ve 23:12  • Odpověz  • To se mi líbí
Pokud je pět měsíců čistá a je ve 12. týdnu, tak otěhotněla cca po dvou měsících, kdy byla ,,čistá"?
Já bych radila zeptat se v nějakém centru u vás. Ale podle mě bude největší problém ,,hormonální" bouře - aby ji nepřepadla znova chuť to při nějakým problému znovu vzít..
Vliv na vývoj? Pokud opravdu nebere, tak už podle mě velký nebude.. Ale pokud ještě stále bere, tak jsou to častější vrozené vady, odlučování placenty, předčasně narozené, nižší porodní váha, atd. Aspoň tak nás to učili.. Ale to samé učí i u dětech kuřaček, co kouří i v těhu...
Těžko se radí, když nikdo z nás není ve vaší kůži. Asi nic nevyčítat, dohlídnout event. doprovodit na kontroly, neodhánět.
25. kvě 2011 v 07:32  • Odpověz  • To se mi líbí
Pervitin, kokain zůstane v těle až 6 měsíců od poslední dávky např.- ve vlasech apod. ale v min. množství. každopádně doporučuji nechat udělat genetiku.
nicméně ted už se s tím nedá nic dělat tak jen věřit že to bude ok.. :wink:
25. kvě 2011 v 07:38  • Odpověz  • To se mi líbí
Tvůj příspěvek