Přítel moc nechce sex, je starší. Máte zkušenost?

maky1212
9. lis 2019

Mám problém v sexu. Přítel je o 13 let starší a moc nechce sex. Dřív říkal že jak spolu Budem bydlet bude to lepší ale teď bydlíme a je to ještě horší než to bylo. Spát s ním jen jednou za měsíc je pro mě málo. Povídali jsme si o tom ale nic se nezměnilo. Už jsem přemýšlela i o milenci i když ho moc miluji. Je možné že přejde ta doba,, půstu" a bude zase chtít? Nebo starším mužům to už prostě nechybí? Máte někdo zkušenosti? Jsme spolu teprve 4 roky

vitezove
9. lis 2019

@maky1212 A kolik je tobě??? Myslím si, že libido u chlapů se snižuje až tak... nevím, 60,70... jak u koho. Doporučila bych zkusit sexuologickou poradnu. Ta by mohla pomoci odhalit problém. Jinak pokud už teď, ze začátku, vidíš takto velký problém - a nemáte spolu děti - tak bych si asi našla jiného. Tohle se bude spíš zhoršovat než obráceně.

klea81
9. lis 2019

Kolik mu je? Třeba pomůže John Gray "Mars a Venuše v ložnici" 😉

codal
9. lis 2019

@maky1212 pokud už teď máte problémy v takhle důležité oblasti a ani po rozhovoru se nic nezměnilo a pokud to partner nechce dál řešit ( sexuolog, nějaké podpůrné věci atd.), tak bych to viděla na rozchod. Milenec nic nevyřeší, jen vám to nabourá důvěru, protože tohle se dlouhodobě jen těžko ututlá a stejně to k tomu rozchodu dřív nebo později dospěje. Jako jedině se na tom s partnerem domluvit, že mu to nebude vadit, že budete mít volný vztah a ty si tohle budeš řešit jinde.Ale podle mě je to hodně tenký led a z hlediska budoucnosti, případně dětí, pokud byste chtěli, je to nevhodné řešení.

kiki1912
9. lis 2019

@maky1212 určitě bych to neřešila nevěrou. Za prvé bys měla černý svědomí a za druhé by se to dozvěděl. Dva roky zpět sem měla přítele (teď už ex) který si našel druhou práci a chodil pít s kamarády a kamarádkami a neměl na mě čas. Tudíž ani po té sexuální části skoro nic nebylo. A pak sem poznala v té době kolegu z práce (teď už muže) a začala sem s ním spát v té době mu bylo 40 let a pak jsme se spolu v půlce prosince dali dohromady ale nikdo o tom nevěděl bylo to naše tajemství. A jak šel čas tak za mnou kolega chodil v práci a já za ním protože jsme se střídali na 12ctkach a nakonec sme se s bývalým tak odcizili že jednou se na to přišlo a byla sem ta špatná já. Až pak co jsem to ukončila s ex a dala si do vztahu mého nynějšího( milionoveho muže ) sem zjistila že mě v opilosti bývalý asi dvakrát podvedl s jeho kamarádkou, ale v té době už mi to bylo jedno. Tudíž bych Ti jen chtěla poradit mluvte spolu a mluvte nic jiného nepomůže. A k tomu sexu u mě a u muže než jsme počali naše malé zlatíčko tak jsme se byli schopní milovat i dvakrát denně ale čím víc se blíží termín porodu a nutno říct že jsou aji nějaké komplikace tak toho sexu taky už je jen sporadicky. A spíš funguje jen mazlení dokud nebudu moct. A jinak spolu 15.12 už budeme s mužem 2 roky
Zkus se zamyslet jestli třeba nemá přítel nějaký problém ať už zdravotní nebo v práci. Hlavně to neřeš nevěrou trápila bys sebe i jeho.

maky1212
autor
10. lis 2019

Příteli je 42. Je skvělý muž, nikd, by mi neublížil a nepodvedl. Asi sem sobec ale chybí mi to

jituli84
10. lis 2019

@maky1212 říkáte, že je skvělý muž, který by vám nikdy neublížil a vy uvažujete o bokovce?? Já bych šla asi s pravdouven a narovinu bych řekla nespokojenost. Ale partnera i ted mam mladšího, ono pokud si člověk najde věkově staršího partnera je asi jasné , že můžete mít jinej sexualní apetit. Pro rýpaly ano, ne všichni na tom budou stejně v jeho věku..

martiniquest
10. lis 2019

@maky1212 Mela jsem to same. S tim rozdilem, ze mne bylo 21 a mu 27. Byli jsme spolu 6 let a nikdy ti mezi nami uplne nejiskrilo. Ovsem kdyz se vratil po pul roce z pracovni zahranicni cesty a zacali jsme spolu bydlet, frekvence klesla na jednou mesicne. Resila jsem to milenci. Nedoporucuju to. U me to bylo i o tom, ze byl vztah vyzily, ani jeden z nas s tim nemel chut neco dlouhodobe delat a zaroven jsme nemeli koule se rozejit. Takhle jsme se placali dalsich skoro 6 let. Nastesti jsem pak odletela do zahranici ja a rozhodla se to utnout. Mela jsem to udelat uz davno.
Takze za me, najit si myslence = zacatek konce vztahu. Pokud jste jinak spokojeni a jedinym problemem je postel, pak pomuze jedine otevrena komunikace a z vlastni zkusenosti doporucuji i nejaky retreat pro pary. Napriklad u manzelu Komedovych. Jsou to lide, kteri maji tusim 3 deti a vztah zkomiral. Rozhodli se to zmenit, prekopali svuj zivot a sve poznani uz nekolik let predavaji dal. Jsou uzasni

kiki1912
10. lis 2019

@maky1212 a kolik je Tobě? Mému mužovi bylo v září taky 42. A sám říkal já než sem Tě poznal tak mi to stačilo to mít 1x za 6 týdnů a to Ti říkám že praktikovat jen krátký úlety nikdy neměl vážnější vztah na rok nebo víc a neměl ani děti ani manželku. A od toho co jsme spolu se vlastně vše změnilo a nutno říct že mě a muže dělí 20 let protože mě za měsíc a 9 dní bude 22 let

maky1212
autor
10. lis 2019

@kiki1912 mě je 29. Zvláštní je že si honí každý den ale do sexu se mu nechce, i když se snažíme o mimino a říkám že jednou z toho nic nebude. Jsem často z toho nepříjemná a ví že je to tím.

mourovatakocka
10. lis 2019

@maky1212 No hlavně že on si pomůže ručně a s tebou spát nechce. Tady asi poradna nepomůže. Mám dojem, že tam by problém mohl být někde úplně jinde a materiál na fungující vztah a rodinu to moc není.

zuzkasim
10. lis 2019

@maky1212 Zaprvé, počítat s tím, že cokoliv bude lepší "až spolu budem bydlet" je pěkná hloupost. Pokud něco nefunguje teď, nebude to lepší ani potom. To už jsem též dávno pochopila. Kdo se o to miminko u vás snaží? On o nějaké dítě opravdu stojí? Nebo dítě chceš ty a on tak nějak jakože kývl, protože ví, že jinak nedáš pokoj? Myslíš, že budeš s tímto chlapem spokojená i za pár let s malým děckem u zadku, od kterého se nebudeš moct hnout a přítel bude sice hodný, ale stejně nečinný jako doposud? Dobře si to promysli, ať tu za pár let neradíme ženské, která tu bude psát, že se s otcem svého dítěte rozešla, protože spolu už dávno nespali, vše je doma jen na ní, o malé se chlap taky moc nestaral, tak proč by s ním měla být... Tvůj příspěvek na mě nepůsobí jako byste byli pár, který chce založit rodinu.

klea81
10. lis 2019

@maky1212 tak evidentně zdravý je a potřebu sexu má. Je otázka proč volí jen tuhle variantu bez tebe. Nechtěl by třeba změnu polohy nebo tak? Když jste si o tom povídali, co ses dozvěděla?Načasování takového rozhovoru je také velmi důležité a hlavně nesmíš začít vycitkami... To se chlap sekne a hotovo.

kiki1912
10. lis 2019

@klea81 tak tak máš pravdu v tom posledním

klea81
10. lis 2019

@kiki1912 vždy se má stavět v sexu na tom, co funguje a pak nastínit svoji další představu, ale pokud začne, že on dělá vše blbě a ona si najde milence, tak to nedopadne.

klea81
10. lis 2019

Co se k němu přidat, když masturbuje? To se taky doporučuje 😇může to prolomit počáteční bariéry.. Hlavně nevycitat, spíš chápat, že se tak chová z nějakého důvodu, který je potřeba postupně odhalit a vyřešit.

kiki1912
10. lis 2019

@maky1212 zkus se ho zeptat jestli miminko vůbec chce nebo jestli má jiný problém ve vztahu s Tebou. Tím že bys na něj křičela nebo zvyšovala hlas ničeho nedosáhneš. Nebo zkus udělat romantickou večeři a svést ho. A nebo jak radí @klea81 masturbovat s ním a nebo přebrat iniciativu ty a udělat mu to ty

maky1212
autor
10. lis 2019

Vždycky sem měla chlapy kteří byli aktivní a chtěli pořád. Teď nějak asi nevím jak na to

kiki1912
10. lis 2019

@maky1212 a jak dlouho spolu jste? Případně jak dlouho se snažíte o miminko?

vitezove
10. lis 2019

@maky1212 pokud masturbuje a s tebou nechce spát, tak to je fakt zle. Opravdu doporučuji sexuologickou poradnu. Někde je prostě velká chyba a musíte na to přijít brzy. Tohle nemůže dopadnout dobře, pokud to necháte vyhnít. A najít si milence taky k ničemu nepomůže. TO se můžete rozejít rovnou přeci.

lenka_tom
10. lis 2019

@maky1212 S něčím podobným jsem se prala taky. S tenkrát ještě přítelem jsme měli poměrně divoké sexuální začátky. Po pár měsících za mnou přišel, ať se k němu nastěhuju, já souhlasila a pak jako když utne. Jednou týdně se u nás stalo standardem a po nějakým mým výlevu proč už mě nechce, se frekvence ještě prodloužila. Bavila jsem se s ním o tom a nebyl schopný mi říct, co se děje. Do poradny bych ho nedostala ani párem volů. Já jen věděla, že jsem na toho chlapa čekala celý život a nechtěla jsem o něj přijít. Časem jsem se naučila, že nemůžu čekat a naznačovat a že já musím být ta iniciativní. Funguje to a občas je iniciativní i on. Co se plánování rodiny týče, když byl ten správný čas, prostě jsem mu to ráno oznámila a večer na to vlítnul sám od sebe. Nakonec jsme počali paradoxně z jeho vlastního popudu v době, kdy jsem na to ani neměla myšlenky. Teď mám už přes měsíc od gynekologa zákaz sexu a manžel tím evidentně trpí. Počítám, že až mi víc naroste břicho, tak zas nebude chtít, ale za to se na něj nemůžu zlobit. Takže tak za mě.

codal
10. lis 2019

Jestli masturbuje a nespí s tebou, je to průšvih..buď závislost na masturbaci nebo je prostě líný.. jako masturbace sama o sobě je v pořádku, ale nesmí narušovat sexuální život těch dvou, že ten jeden si rychle uleví na záchodě a ten druhý má smůlu.. chlapi to mají často jen jako uvolněněji energie a když to dělají moc často, zjistí, že je to vlastně rychlejší a pohodlnější a už se jim do normálního sexu nechce nebo už jim to třeba ani nejde.. je potřeba to opravdu řešit, případně poradnu atd. Tohle jinak nedopadne dobře..

kiki1912
10. lis 2019

@lenka_tom řeknu Ti já kdybych od 27+5tt neměla zákaz velké fyzické aktivity a tudíž asi i potažmo sexu z důvodu čípku na hranici (2,5 cm hraniční nález) tak s mužem spíme furt protože mu v tom 29tt a s bříškem přijdu strašně sexy

lenka_tom
10. lis 2019

@kiki1912 neříkám, že to tak bude 🙂 jen že pro to mám v tomhle období pochopení. Ani si nemyslím, že bych mu nepřipadala sexy, ale že bude mít strach o to malý. A ano, vím, že v případě zdravýho těhotenství je to blbost 🙂

lilian2111
10. lis 2019

A není to spis tím že úplně není rozhodnutý pro to mimino?

maky1212
autor
10. lis 2019

@lilian2111 sám s tím přišel takže ne. Asi se opravdu budu muset překonat a začít sama

lenka_tom
10. lis 2019

@maky1212 to není nic tak strašnýho 🙂 Jestli bude stačit jen tohle, tak je to v pohodě. Mimochodem my si na začátku hodně psali, kolikrát fakt strašný čuňárny, že se při tý představě červenám ještě teď. A to bys koukala, jak to fungovalo.

maky1212
autor
10. lis 2019

Děkuji za povzbuzení a rady🙂

kesurka
10. lis 2019

@maky1212 to vypadá na závislost na pornu..sleduje?

maky1212
autor
10. lis 2019

Porno právě nesleduje, jen nějaké obrázky. Spíš ta závislost na masturbaci ale to priznal už dávno. Jen mě mrzí že to potom asi má vliv na sex

kiki1912
10. lis 2019

@maky1212 tak pak nezbývá než převzít iniciativu nazhavit ho a svést ho. Třeba chce taky občas v posteli dračici co ho překvapí a když to řeknu vtipně znásilní 😀😀