icon

Problém s partnerem kvůli sexu

awerel
12. bře 2019

Ahojky holky a zeny. Jdu sem k vam pro radu. Mam pritele, naprosto uzasnyho pritele. Po všech strankach je skvelej. Jediny problém je v sexu. A to taky trochu kecam pač ten je taky skvelej, ale jde o tzv. ,,kapky lasky". Mela jsem jiz par partneru a vim ze to je normalni, ale muj nynejsi pritel to ma docela hodne. Není mi to prijemny. Doslo to az k takovymu zaveru ze představa po kazde soulozi prevlikat postel a jit znovu do vany POKAZDE, je mi tak neprijemna ze jsem si sex tak nejak uplne zprotivila. ☹ Nejsem schopna to ,,prekousnout" a nevim co delat. Jsou nejake leky nebo něco co by ten preejakulat omezilo? Diky

Strana
z2
vendelinka08
13. bře 2019

@awerel asi bych koupila nějakou větší deku... nebo přehoz a chránila tím postel, takže bys nemusela převlékat každý den nebo po milování... nebo velkou osušku.... to mi přijde jako normální řešení, abych neměla pokaždé špinavé prostěradlo....

radullah
13. bře 2019

Když se ti něco nelíbí, řekni to. Snad se to dá říct i citlivěji, než že se ti to "hnusí" nebo že "to nesneseš" . Prostě řekni, Milování se mi s tebou moc líbí, ale je vždycky špinavá celá poste, tak pojďme spolu něco vymyslet. Rozhodně ocení tvou upřímnost a jemné jednání víc, než když by zjistil, že se o tom radíš s cizíma holkama na netu.
Zkus si to vzít opačně. Tvůj přítel pláče na internetu naprosto neznámým lidem, že se mu nelíbí něco co se týká vyloženě tebe v sexu. Brrr.. 100x raději bys to slyšela od něj a ráda bys mu vyšla vstříc

marketa11112
13. bře 2019

asi bych to resila prosivanou dekou, chranicem matrace ci necim podobnym. hodis pres postel, po jen zkopnes na zem a rano vyperes 🙂. mame to take, nastesti ne az v takovem mnozstvi jako ty 🙂.

alesiaps
13. bře 2019

Holky, nechapu tolik kritiky. Nekdo si prijde pro radu a docka se tohohle. Pani se pta konkretne na jednu vec, dokonce je tam otaznik. Proc mate vsechny potrebu rozebirat to, na co se vas nikdo nepta?
@awerel nevim, zda neco existuje, ale zkusila bych si pod sebe dat osusku, jak nekdo zminil. My s manzelem ji pod sebou taky mivame a nejde jen o jeho tekutiny. A ani pro jednoho to neni ponizujici. Proste jen rekni, zlato, muzeme si pod sebe dat rucnik, nebude ti to vadit? Treba mu to bude jedno, a kdyz se zepta proc, tak rekni, ze jako zenska, chces mit postel cistou a ze vsechny ty tekutiny ti proste nejsou prijemny 😉

ariadna12
13. bře 2019

@miba10 mne prijde, ze to zakladatelce fakt hodne vadi, trapi ji to, proto sem napsala, tobe urcite taky neco hodne vadi a jinym treba zrovna to neco ne, kazda jsme jina. Chapu, ze se ji tim sex s partnerem postupne treba zhnusil. A vadi ji to delsi dobu, jak pise, zkousela delat sex v koupelne, premysli, jak to vyresit a neranit partnera, ktery je jinak pro ni skvely. Pro nekoho je hustota a objem spermatu partnera proste bagatelni, pro nekoho je to naopak dulezite tema, zejmena kdyz je toho moc a je to hodne huste a lepkave. Asi bych vyloucila postel, takze hupky dupky na stul, na podlahu, na stojaka, nebo do postele dat nepromokave prosteradlo nebo osusky, vzdycky muze zakladatelka rict, ze osusky dobre sajou pot. Pokud to teda nechce resit primo a rict to partnerovi.

miba10
13. bře 2019

@ariadna12 pořád to ale nic nemění na tom, že to má řešit prvořadě doma s partnerem a ne na internetu 🤦 to asi taky o něčem vypovídá. Za další jestliže je ten "problém" už delší dobu, měla to řešit dávno a ne před porodem.

awerel
autor
13. bře 2019

milá @miba10 no mozna jsem jen chtěla nejake info a rady nez si s nim o tom promluvim, třeba proto aby vedel ze nad tim premyslim a resit to chci. A taky to mozna resim ted protože i přes to ze mi to vadilo celou dobu tak ted když je ta ,,akce" méně casta je problém vetsi a vetsi a vzhledem k tomu ze po porodu bude dlouha pauza a pak to nejspis taky nebude tak slavny tak je mi jasne ze to lepsi vyhledove nebude a nerada bych aby to zaslo nekam dal a nadělalo to vetsi paseku. Diky tem PAR hodnym zenskym tady je sposuta moznosti a napadu jak to citlive vyresit. Co jsem tak nejak chtěla.

saminomimino
13. bře 2019

Já si hlavně myslím že tohle má řešit s partnerem,nebo mu jako my máme zavolat že má jeho žena problém??sex je obvykle záležitostí dvou lidí a je čistě osobní,mě si takto vypisovat muž na webu s cizima lidma,tak ho zabiju a milionkrát milejší by mi bylo kdyby to řešil semnou ,no ne??

ariadna12
13. bře 2019

@miba10 modry konik je tu od toho, aby se svobodne diskutovalo, ne kritizovalo jen za zalozeni diskuse

marketa11112
13. bře 2019

ale preci modry konik slouzi k tomu, aby si zeny a maminky radily v citlivych zalezitostech. ono vzdy neni jednoduche vyresit problem a pritom nekoho nezranit. lepsi se pozeptat, nez neco vyhrknout a tim treba hodne veci pokazit. a zrovna tohle mi nepripada jako kujovina a reknu rovnou, ze by mi to take vadilo. ja treba po padam na pusu unavou a menit pri tom povleceni , by bylo nad me sily. ale spat v takove posteli, bych take nechtela. a pani je navic tehotna a potrebuje svuj klid.
ja bych opravdu rekla na rovinu : milacku, nemam uz silu prevlekat postel, hodime pres ni deku, at pak spime v cistem. asi sam pochopi proc.

miba10
13. bře 2019

@ariadna12 i kritika je druh diskuse. A jestliže musíme jen souhlasit s názorem zakladatelek tak pak nás tady asi polovina nemá co dělat. Tím pádem ta diskuse není asi zase tak svobodná. Navíc prostě říkám, že tohle se má řešit doma a ne na internetu a mělo se to řešit už dávno. To se na mě tady zlobte a nadavejte jak chcete. Za tím si prostě stojím.

miba10
13. bře 2019

@awerel to je sice v pořádku, ale jen mě tak napadá, jestli mu i při té rozmluve řekneš, že sis šla zrovna s tímhle pro radu a přemýšlení sem. A jestliže jsem zlá, protože mám jiný názor tak se tady omlouvám. Za svým si ale stojím. Držím palce ať to vyřešíte ke spokojenosti oběma.

evakaspar
13. bře 2019

A vy se ho štitite? Nestaci se utrit? A na prosteradlo pred soulozi dat treba velky rucnik ktety pote sundate a vyperete? Toto celkem nechapu. Je to jen sperma ne kyselina tak proč úprk do koupelny. 🤔

kajalka
13. bře 2019

@evakaspar Nevím, jak moc je to u autorky, ale u mého bývalého mi tekutina tekla po rukách až k loktům. Ty bys něčím takovým chtěla mít upatlaný ruce a postel?

ttm
Autor odpověď smazal
gabrriel
15. bře 2019

Tak mu dělejte předehru pusou a nemusíte nic prát,...

saminomimino
15. bře 2019

@gabrriel 😂😂

hankaviki
15. bře 2019

@gabrriel a je to vyřešeno

miba10
15. bře 2019

@gabrriel dobře ty 😂👍

sniper787
16. bře 2019

ja myslim ze casem ta jeho zrusivost odezni, chce to jen proste cas