Proč přítel zůstává v kontaktu po rozchodu?
Ahoj Holky, vím, že je tady hodně diskuzí na tohle téma a kolem nás je spousta takových páru. Nevím co se to děje. Jen prosím jaký máte názor, byli jsme s přítelem 10 let. vše bylo v pořádku do doby než nám nevyšlo těhotenství. Do práce mu přišla nová kolegyně. Věděla jsem, že je do ní zblázněný, ale tvrdil mi že není. Bohužel mi lhal a musela jsem na to dojít sama. Nakonec se se mnou rozešel se slovy že se mnou není šťastný a že v tom jiná není, a že už to nejde. bohužel co se ke mě doneslo a měla jsem možnost vidět, tak ano je.
Stále jsme spolu v kontaktu a spíme spolu. Proč tohle dělá? Když se mnou být nechce?
@drep já si uvědomuji svoje chyby a že to co dělám je špatně. Ale já nevím jak se od toho odprostit
Tyhle věci chtějí čas 😊 Jen utni kontakt, zaměř svoji pozornost na něco jiného a nepřemýšlej co by kdyby.
@mourovatakocka No ono to není chvíli. Táhne se to nějakou dobu.
Nn, je to chvíli a vlastně to ještě ani pořádně nezačalo 🙂 Protože pokud s ním pořád spíš, tak jste to vlastně ani neukončili a ten proces "oproštění se" v podstatě ještě ani nezačal 🙂 Chce to detox 😜
Já myslím, že už ti může být jedno, jak se k tobě bude chovat, když se s ním nevyspíš, když spolu nebydlíte.....nezlob se na mne, ale připadáš mi, že nevíš, co chceš....buď sebevědomá a stůj si za svým. Neponižuj se!!!!!!!! Máš přece svou cenu.
Myslím, že jsi jeho "zadní vrátka". Jak si sama řekla, nová známost je vdaná a evidentně není jisté, zda se vůbec rozvede. Takže jsi jeho pojiska, kdyby to s ní nevyšlo a od manžela neodešla, ať se má ke komu vrátit. Na takového blba se vys.. . To ti jako nevadí, že spí s váma oběma. 🙈 A ona možná jak s ním, tak se svým manželem? Já bych se bála, že něco chytnu. Posbírej kousky své sebeúcty a pošli ho tam, kde ani slunce nesvítí.
Proč tohle dělá? Jednoduchá odpověď. Protože tě má jistou. Dobře ví, že ho neodmítneš, takže, proč by to nezkusil. Někteří borci bohužel uvažují ve stylu: když si můžu užít, proč bych si neužil. Kdysi dávno jsem měla takového přítele, který mě podváděl a já jsem opravdu nechápala proč to dělá. Kdysi jsem pak slyšela jeho rozhovor s kamarádem, kdy říkal: jo mám tu a mám ji rád, ale když si můžu užít, proč bych si neužil. Pro muže je sex hodně; když mají více žen, které jsou jim ho ochotné poskytnout, tak neváhají. Takže proč zahodil těch 10 let, asi tě opravdu nemiloval, jenom nechtěl být sám a potřeboval mít sex s nějakou ženou, nejen si dělat dobře vlastní rukou nebo sexuální hračkou, na něco potřebuješ živého člověka 😕 Vykašli se na něj, ptž tě jen využívá jako matračku a nemá to budoucnost.
No myslím ze ty si s nim zahazovala 10 let života … vykašli se na nej a zacni nový život bez nej.. nebo se v tom budeš motat ještě dlouho a zjistis ze si dvojka a vrátka k nové rodině se zavřeli
Pošli ho někam. Vždycky ho to k ní už bude táhnout. Chlap s tebou spí, protože pro chlapy sex nic neznamená (většinou), klidně se s tebou vyspí, když k tobě nic necítí. Přeci s ním nechceš miminko a on si bude odskakovat jinam... Nepřestane s tím, bohužel. Je to smutné, a chce to čas, ale definitivně bych se od něj odstřihla.
@lucka662006 ale proč byl 10let věrný ? Nebo aspoň to říkal a nikdy nebylo nic poznat … až teď
@janule0123 nechápu co to je za člověka. Když děla tohle nové lásce. Mám 100chuti ji ro říct. Ale v tomhle se neponizim. Už tak se ponižující tím co dělám
Protoze nemel prilezitost? Protoze nemel duvod? Asi na nej padla mozna krize, poznal mladou kost, zamiloval se a tebe podvedl. Ale zrejme se zase az tak nezamiloval, jen to s ni bylo fajn a s tebou vlastne taky, a ted sedi jednim zadkem na dvou zidlich. Bude si ale muset vybrat 🤷♀️ Nebo chces zit porad v takove nejistote? Ze vas ma obe a pendluje mezi vami podle aktualni nalady? A myslis, ze kdybys ted otehotnela, tak ze bude rad a vrati se k tobe? Myslis, ze by to bxl dobry tata i partner?
Nemá význam ji to říkat … byla bys nakonec za bl*ku ty… protože by ji to nějak vysvětlil, jakoze si se s tím nevyrovnala a kopes kolem sebe, proste si ujasni svou cenu … protože dokud to neudelas, budou se kolem tebe motat cca stejný typy jako ten “tvuj” aktuální …je fajn ze si to uvědomuješ, tak podle toho jedinej a ukončí s nim styky.. co ti měl dat už ti dal, nic dobryho už z toho vašeho “vztahu” nebude
Takova pisnicka ze (tveho) zivota 😀 Trochu na odlehceni a zlepseni nalady 😀❤️
A proč je pro tebe tak důležité vědět, proč to dělá? Vždyť je to jedno. Chová se k tobě jak ke kusu hadru a na tom nic nezmění, proč.
@exbordelar ta je dobraaaaa 🙈😄
@exbordelar ano. On s ni hlavně funguje tak nějak napůl. Protože je vdaná
@janule0123 já vím. Je to tak. Proste je konec a nic to nevrátí. :(
Kdyby nebyla vdaná je s ní.....Ale protože nemá tolik času pro něj, tak si zajde k tobě. Utni to a vůbec s ním nekomunikuj, protože jinak se z toho nevyhrabeš. Je to hajzlík a sobec.
@jizanka2423 Tak on taky jak s ní chce moc chce být a ona s ním. Ano, motám se v tom pěkně :(

Proč s tebou spí? Protože sex bez práce je príma, zašu*á a nikdo ho neotravuje se špinavejma fuseklema na špatným místě a pocitama a stěhováním babičky nebo nedělním úklidem. Proč by se toho vzdával, když stačí natáhnou ruku? Fakt nemáš vůbec žádnou sebeúctu?