Rozchod těsně před porodem. Máte zkušenost?

vanesahudgens
30. srp 2019

Ahoj, zažila jste tady některá rozchod tesne pred porodem? Termín mam za 10 dni a Ja uz jsem nevydrzela ten neustálý nátlak ze strany partnera, ukoncila jsem to. V tehotenstvi se ke me nikdy nechoval hezky porad jen same urážky, narazky, vse jsem delala Ja starala se o byt on ani nehnul prstem a přesto jsem byla nejhorsi Ja. Plus pro mimi jsem vse koupila Ja on nekoupil vubec NIC. Miminko chtel více on přemlouval me nejakou dobu a rikal mi veci Jake to bude jak se o nas postará. O vikendu si budu stehovat veci zpet k mamce na barak, kde mam vse sve jak kuchyn koupelnu obývák a loznici. Vůbec zadna snaha z jeho strany,ze by nas chtel zpet nic clovek zamilovany sam do sebe..

larascont
30. srp 2019
Uživatel larascont je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od larascont.

naštěstí jsem nic podobného nezažila ale na druhou stranu pokud toto dělal už v těhotenství po porodu by to nebylo lepší :( toto vím ze zkušenosti kamarádek které byly tolerantní na tolik až na to dojely a stejně se dříve nebo později s otcem dítěte rozešli :( teď budeš snad aspoň trochu v klidu.

zelenaesmolda
30. srp 2019

@vanesahudgens
hlavne si vyres alimenty at plati

vanesahudgens
autor
30. srp 2019

@larascont v hadkach mi rekl tolik hnusnych veci, ze jsem to vzdycky nejak prominula..ale vcera uz to bylo pres caru nedokazu mu odpustit. Nedelalo mu ani problem po me v tehotenstvi hlasitě křičet, kdyz Ja jsem brecela.

krista25
30. srp 2019

@vanesahudgens podle mě si dobře udělala, myslím si že by to bylo časem ještě horší.

blueyonder
30. srp 2019

Přeji pevné nervy, určitě je to lepší než se nechat terorizovat a později by to odnášelo i dítě. Hlavně, že mte kam jít.

lenourek27
30. srp 2019

@vanesahudgens Držím palce...Máš zázemí a budete se mít s miminkem dobře si myslím ....Určitě líp než s ním... 😘

blondynka400
30. srp 2019

@vanesahudgens já asi budu maličko proti proudu, ale jsi si jistá, že je to správně? Těhotenství je náročné jako pro ženu tak pro muže, věci jsou jinak a občas se s tím obě strany blbě srovnávají a obě se cítí nepochopené. Dle toho co píšeš odejít můžeš vždy. Proč to tak brzy vzdávat.... Jak dlouho jste byli předtím spolu?

vanesahudgens
autor
30. srp 2019

@blondynka400 chtela jsem od neho odejit nekolikrat uz v tehotenstvi nikdy me nenechal vzdycky me násilím drzel, křičel po me zaden soucit ze jsem tehotna aspon kvuli toho maleho..nic, verim, ze to tak bude lepsi urcite mu nebudu zabraňovat maleho videt. Je to jednou jeho otec a vzdy bude umi vydelat penize, ale bohuzel mysli jen na sebe. A to, ze nekoupil ani nic pro nej mrzi dost, kdyz ma na to si kupovat co tyden veci v hodnotě 10tisic a vic🙂

vanesahudgens
autor
30. srp 2019

@krista25 porad jsem doufala a verila, ze to bude lepsi, ale kdyz chlap tehotne babe rekne, ze je fuj hnusna atd..kdybych nebyla tehotna, ze se mnou neni a dost hnusnych veci uz to tak nejde 🙂 nedokazu toto odpustit

merope
30. srp 2019

@vanesahudgens Násilím držel je obrazné nebo reálné? Pokud reálné, tak skoro zdrhat a k sobě leda přes partnerskou poradnu. Napsat do RL a vyřídit alimenty.

blondynka400
30. srp 2019

@vanesahudgens to držení a křičení je špatné... Ale třeba to že nic nekoupil, dost často to tak chlapi neberou,pro ně je miminko dost často něco imaginárního,dokud není na světě.... A před těhotenstvím byl jaký?

katkati
30. srp 2019

@vanesahudgens Konečne žena, ktorá sa nenechá ponizovat. Máš môj obdiv.

marcicek84
30. srp 2019

Protoze mas zazemi a mas kam jit,tak jsi udelala dobre,po poodu budes potrebovat klid,ale on ti ho pted dite nemusi doprat ani tak (zhrzena muzska jesitnost)...no alimenty bych vyridila i pro sebe i pro dite,at plati...
Nicmene si myslim,ze bys mela pockat az se ti uklidni hormony a az se napevno rozhodnout zda odejit ci ne...

areh
30. srp 2019

Moc mě mrzí, že něco takového musíš v těhotenství vůbec řešit. Je super, že máš zázemí u mamky. Teď i po porodu budeš potřebovat klid. Mamka ti třeba s prckem i pomůže, což by partner pravděpodobně neudělal.
Uvidíš jak to bude dál, jestli bude mít o prcka zájem nebo ne. Ale upřimně, kdyby mě někdo urážel v těhotenství, tak bych s ním taky nebyla. To fakt nemá cenu, když si tě chlap neváží, tak co s ním... ☹

anita003
30. srp 2019

Nechápu ženské, co tu píšou, že to měla ještě promyslet... To vám jako přijde ve vztahu v pohodě se nechat ponižovat, nechat na sebe řvát a nemít v partnerovi žádnou oporu (ba právě naopak)? Zejména teda v těhotenství... Od takového vola ruce pryč... Tazatelka se rozhodla jak nejlíp mohla, přeju hodně štěstí ;)

wendyp
30. srp 2019

Jsem v 17.tt a s otcem dítěte už spolu nejsme. Poslal mě na potrat pak naopak sliboval jak se postará ale porad mi to vyčítal. Maminky mazanek až nakonec on vyhodil mě protože dítě nechce a všude mě zablokoval.. Takze to znám

wendyp
30. srp 2019

Říkal mi jak mu bude Hrubě vadit až přiberu,že nechápe jak mi může vše smrdet že to zvelicuju, když sem dostala rizikac řekl mi že nejde že ho to nezajímá a že musím rychle do práce ale u mých rodičů dělal jak se o nás postará a vše zařídí. Haha.. Lhář, hlupák, mamanek. Já mám Teda ještě popel na hlavě jelikož prcek vzniknul po velmi krátkém vztahu.

vanesahudgens
autor
30. srp 2019

@wendyp přesně taky mam rizikove tehotenstvi musela jsem jen lezet nic nedelat a neustále mi opakoval, ze jen lezim nic nedelam a jsem lina 👍🏼Jo a jeste, ze tehotenstvi neni nemoc😀😀 Super chlapi, fakt .

vanesahudgens
autor
30. srp 2019

@wendyp on me do miminka prave naopak přemlouval, on byl ten kdo s tim prisel.. byl nadšený mel radost, chodili jsme spolu na vsechny vysetreni prvni ultrazvuky chodil vsude se mnou ted jdu na kontrolu ani se me nezepta co a jak 🙂

vanesahudgens
autor
30. srp 2019

@areh zacal mi vyhrožovat, ze mi maleho vezme 😀👍🏼

merope
30. srp 2019

@anita003 Tak promyslet to měla určitě, ale přišlo mi, že to už promyslela 🙂

merope
30. srp 2019

@vanesahudgens Tak ten můj taky divně koukal, že jen ležím a nic nezvládám a tak ... ale něco málo mu došlo. Ono pro ty chlapy je to dítě fakt dost imaginární. Teď čeká kamarádka, na kterou dost dá, dvojčata, tak taky doufám, že uvidí, že si kupu věcí nevymýšlím 🙂. Ale u nás to je sice všelijaké, ale s malým dost pomůže, do října budu chodit na jedno dopoledne v týdnu do práce a chlap bude hlídat a tak.

merope
30. srp 2019

@vanesahudgens To ale zase není až tak snadné - může docílit střídavky, to jako jo a zvláště pokud bydlíte poblíž, tak to nemusí být špatné, ale to je asi tak vše. A nikoli u kojence.

caverina
30. srp 2019

@vanesahudgens tohle chlapi casto rikaji,aby zenskou zastrasili...ve vetsine pripade by je to ani nenapadlo udelat...

vanesahudgens
autor
30. srp 2019

@merope Mam to chapat tak, ze i u kojence by dali stridavou peci?

mlynkova85
30. srp 2019

Mě manžel opustil 5 týdnů před porodem. Ale máme spolu ještě 2 starší děti. S tou stridavou péči bych to tak růžově neviděla. Pokud budeš kojit může malé dostat jen na procházky přes den. Pak už je to věc jiná.

luciina
30. srp 2019

@vanesahudgens je fajn, že máš kam jít. Třeba časem k sobě najdete cestu, ale teď je důležitý mít klid, ikdyž vnitřně na to asi myslíš. Hodně štěstí

kiki1912
30. srp 2019

@vanesahudgens dokud malý bude kojeny tak nemá šanci ho dostat do střídavé péče. Záleží zda by se dokázal postarat o malé i pak. Jinak si udělala správně že si odešla. My s chlapem sice máme taky občas Itálii co jsem těhotná ale pochopil jak se věci mají že toho nezastanu tolik apod a dokonce i sám řekne když vidí že sem na tom špatně jdi si lehnout. A to sem v neděli v 19tt. Udělala si dobře a určitě se najde pak chlap co Tebe i prcka bude milovat

kittyy17
30. srp 2019

@vanesahudgens možná si rozmysli, jestli se obejdes bez alimentů, jestli ho napíšeš do rodného listu. Aby ti nedělal ze života peklo přes dítě. Držím palce, buď silná

merope
30. srp 2019

@vanesahudgens Píšu, že nikoli u kojence. Jestli se nemýlím, tak kojení soudy "tolerují" do roka věku dítěte, pak už se můžou cukat. Ale většina chlapů stejně skončí na tom, že péči nedají - zvláště když ho nemají odmalička. Střídavku vidím jako reálnou tak při rozchodu někdy ve 3 a více letech dítěte, kdy chlap už fakt s tím dítětem doma žil a tuší co a jak.