Tantra masáž - nevím, jak to zpracovat. Co s tím?

adge35
3. čer 2023

Zdravím, potřebuji názory, vlastní zkušenosti.. Cokoliv.. Manžel má narozeniny, domluvili jsme se na poměrně nestandarním dárku. Teda, on o tom něco říkal, s tím, že nečekal, že bych souhlasila. Jednalo se o tantrickou masáž pro něj. Já věděla, že s tím budu mít problém, ale myslela jsem, že to nějak předýchám. Manžel je opravdu skvělý, moc ho miluji a vím, že je hodně konzervativní, tak jsem si říkala, že já nechci být ten důvod, že pak za pár let bude litovat, že si nezažil co chtěl. Že když se odhodlal o něco takového říct, že to je velká věc a já mu to chci dopřát. Několikrát se ptal, jestli to zvládnu, naposledy, v den kdy tam šel. Po každé jsem mu řekla, že vím, že s tím budu mít problém ale že to zvládnu. Vrátil se od tama nadšený, jaký prožitek to byl. Mluvili jsme o tom.. my máme hodně úpřimný vztah, takže ho nenapadlo to nějak upravovat. A já teď ani nechci aby se mě dotknul. Prostě nedokážu překousnout, že měl takový hluboký zážitek s někým jiným jako jsem já, že se ho někdo jiný dotýkal a on ji. Nechci se před ním svlíknout, protože mé tělo po dítěti je o něčem jiném než tělo mladé žabky. Manžel neporovnával, nic nevyčítal, několikrát mi pověděl, že nás neporovná, že já jsem jeho spřízněná duše a že ja jsem ta kterou miluje. Ale prostě mám z toho stejně hrozný stavy. Těžce se mi dýchá, je mi špatně od žaludku.. Manžel chápe, že to musím nějak "rozdýchat" jenže je otázka času než ho mé chování naštve. Protože on se ptal, jestli to zvládnu a ja vím, že by nešel kdybych mu řekla že to nedám. Vím, že je to spíš o mě než o něm, ale nevím co s tím.

lv
3. čer 2023

Běž k psychologovi, jděte do poradny

ele_nka
3. čer 2023

@adge35 je důležité umět říct v životě ne na něco co nám vadí. Pokud to ne nezaznělo opravdu bych to nebrala jako chybu manžela, ale zkusila zapracovat na sobě. Zkusila bych návštěvu psychologa, protože tohle se ti může nabalovat a být horší.

jadadee
3. čer 2023

@adge35 no, ted uz je asi pozde. Resila bych to s psychologem. Ja vim, ze takhle bych to asi nezvladla. S manzelem jsme se domluvili na mnohem drazsi variante kurzu tantricke masaze pro par. Vede ho tez par, jsem zvedava, jake to nakonec bude. Ja uz jsem kdysi na jedne masazi byla coby nezadana. Byt na tvem miste, asi bych zvazovala neco podobneho, klidne do budoucna, ale zas abys nevytloukala klin klinem..verim, ze je to tezke se s tim srovnat.

kakba
3. čer 2023

Uplne me to pripomina film hranice lasky. Udelat pro druheho to, co chce, co by chtel vyzkouset a uplne se to nepovedlo. My s muzem byli, ale byli jsme na parove tantre a musim teda uznat, ze ho uplne chapu. V tuto chvili doporucuju poradnu, vse ze sebe dat ven a ujasnit si to.

izz76
3. čer 2023

@adge35 Kdyby te tvůj manzel znal dobre,tak ti milosrdne zalze a řekne,ze ta masaz byla nic moc.. Každý má hranice jinde, mě by toto nevadilo, není v tom nic osobního, zaplacená služba. Byla tu diskuze,kde dost uživatele psalo, ze jim vadí i to kdyby manzel viděl striptýz. Musíš to v sobě nějak zpracovat a povznes se nad to,stalo se z tvoji vůle, nic už s tím nenadelas. Ty jsi pro manzela nejdůležitější ženská v životě, ne nějaká maserka

g_m
3. čer 2023

Pockej, jak jako ze se manzel dotykal maserky? To je nesmysl, ne? Jde o masaz a jeste k tomu placenou a od toho bych se byt tebou odrazila. Te maserce projde za tyden x chlapu a to je vse. Jinak doporucuju si vecer otevrit klidne dve lahve vina, probrat to a pak si to opile hezky rozdat 😉

nikola38
3. čer 2023

@g_m tak tak. Taky mě to zarazilo. Není vůbec žádný důvod, proč by se on měl dotýkat masérky. Nedělá se to. Není to vůbec ok a ona by to neměla dovolit.

Popravdě, já bych se s tímto nikdy nesrovnala. Vadilo by mi to a hodně.
Chápu, že jsi chtěla splnit muži přání, ale teď jak píšou nade mnou, psycholog, poradna. Protože jestli ti záleží na manželství je potřeba to vyřešit.

marketa1218
3. čer 2023

A varianta, že ty by sis na takovou masáž taky zašla?

pilzzee
3. čer 2023

@adge35 Nevim teda, co se tam dela a nedela, ale i kdyby sel do bordelu, pro ni je to jenom prace a takovych chlapu ji projdou rukama tuny. Vubec bych to neresila. Pokud spolu mate perfektni vztah a on je uzasnej, tak bud proste rada, ze si to uzil 🙂 Ja bych toto chlapovi dovolila, kdyby chtel 🙂 (samozrejme pokud by to nebylo casto a nelezlo to do penez)

amazienka
3. čer 2023

Tantra masáž je o přijímání, tam se nemá co dotýkat masérky.

victress
3. čer 2023

svého manžela miluji a ráda mu dopřeji splnění jeho přání, ale ne takového, o kterém vím, že by ublížilo mně a nerozdýchala bych to...všechna přání se nemusí splnit...teď už je pozdě bycha honit, zajdi si k psycholožce a zpracuj to v sobě, manžel udělal maximum x-krát se tě ptal...

zelenaesmolda
3. čer 2023

Na gyndu chodis?Protoze tam te doktor prohmata I vevnitr a je to zrovna tak sluzba jako u te masaze.

levandule_k
3. čer 2023

Nový nick a hned takové téma.

Zajdi si k psychologovi, začni zpracovávat téma svoje sebevědomí atd.

A přečti si něco o tantře, třeba knížku Tantra pro každého Cesta od sexu k duši a začni prozkoumávat sex i z jiné perspektivy.

ferda90
3. čer 2023

@adge35 ahoj, tohle bych tedy rozhodně nezvládla a už vůbec bych tím přítele neobdarovala i kdyby tohle chtěl. Za mě je taková intimní věc/chvíle jen naše a představa, že se ho dotýká jiná ženská i když je to její práce a projde ji rukama X chlapů mi nedělá vůbec dobře. Je mi to nepříjemný. Myslím si, že ani obráceně by to příteli nebylo příjemný, kdyby se mě dotýkal někdo jiný. Nevím, asi jsem konzerva, ale tomuhle úplně neholduju 🙂 Chápu, že ti to je teď nepříjemný, ale myslím si, že člověk uvnitř prostě ví jaké jsou jeho,, hranice,, co by zkousl a co ne a teď už je docela pozdě na to něco si,, vyčítat,, asi to budeš muset nějak zkousnout nebo si o tom s někým promluvit

andelka
4. čer 2023

Nemůžeš to srovnávat. My jsme byli před pár lety na párové tantra masáži. Ano, je to zážitek, ale mnohé zážitky vás dvou se tomu jistě vyrovnají,nebo ho i zastíní. Pokud ne,tak s tím něco dělejte. Chápu,že se stydíš, já po 3 dětech a s 40 na krku taky nemám sebevědomí jako kdysi. Ale tím si jen skodis.
Nevím kde byl on, ale u nás to rozhodně nebyla žádná mladá žabka, natož aby se jí chlap dotýkal. Já jsem se svého maséra nedotýkala, k tomu není žádný důvod. Zážitek to byl silný, zajímavý,to ano,ale jen jeden z mnoha. Občas holt člověk udělá chybu a neodhadne. Ale ničit si kvůli tomu vztah je blbost. Chlap taky nevěděl,jaké to bude. Příště běžte spolu.

katherine177
4. čer 2023

@nikola38 nikde není ,že se dotýkal masérky ,je tam ,že paní se nemůže po té masáži dotknout manžela ,že má blok ona .

andelka
4. čer 2023

@katherine177 ale je. Píše,že " se ho někdo jiný dotýkal a on jí."
Ale takhle by to být vůbec nemělo. Tato interakce tam nemá být. Pokud byl opravdu na tantra masáži a ne normálně v bord..u.

katherine177
4. čer 2023

@andelka máte pravdu ,přečetla jsem to znovu ,a nenapsala to paní v rozčilení?
Já jsem si to musela najít na internetu , protože vůbec nevím co ta masáž obnáší ,ale jak píšete ten klient se nemá dotýkat ani po masérce něco požadovat .

ferda90
4. čer 2023

@zelenaesmolda promiň, ale musím se smát. Srovnávat gyndu s tantrickou masáží mě prostě přijde směšný. Podle toho co se píše na netu je tantra masáž :masáž má podobu intimního rituálu mezi dávajícím a přijímajícím, ve kterém se spojují prvky starodávných tantricko-taoistických technik a klasické masáže, s osobním přístupem, citlivou pozorností a hlubokými znalostmi práce s energií, které způsobí, že vás tantrická masáž nejen uvolní, ale také naplní vzrušením, něhou i pocitem životní síly a inspirace. Dávající je při ní citlivým průvodcem, který pomáhá přijímajícímu rozvíjet a objevovat vlastní sexualitu atd atd... Jako kontrola na gynde, kde tě třeba kontroluje ženská a jak píšeš prohmatava vevnitř určitě málo kterou ženskou,, rozpálí,, a i kdyby tě prohmatava doktro, tak je to přece rozdíl. Tohle je kontrola u lékaře kde aspoň z mé zkušenosti a zkušenosti z okolí není zrovna příjemná a chodíš na ni, protože bys měla ať jsi v pořádku, ale na takovou masáž jde člověk dobrovolně,protože chce. (na tu gyndu jdeš většinou z povinnosti) Na gynde ti nikdo neudělá masáž intimních partií, která by byla příjemná oproti vyšetření a zároveň která vede třeba k vyvrcholení.

andelka
4. čer 2023

Taky to srovnání s gyndou nechápu. S vaginálním mapováním jo. I když to je taky něco jiného ( ale taky zajímavé, přínosné, uvolňující a emočně silné). Pokud se při masáži dotýkal paní,tak to nebylo správný postup. Že z toho byl na větvi,to úplně chápu. Mnoho lidí to nezazije, nedovolí si to. My jsme byli krátce poté co jsme prošli těžkou zkouškou, náročným obdobím, byla jsem po zákroku, kdy jsem se musela podrobit kde čemu, tak to bylo pro mě takové uzdravující, ale bylo to jiné,než když mě masíruje manžel se zcela jasným cílem.
Každopádně tvrdit,že je něco ok, když není, je špatně. Poslat na takovou věc jen jednoho,je špatně. Vyčítat mu svou chybu a nedostatek komunikace je špatně. Vyčítat mu zážitek,je špatně. Dárek se nepovedl, poucte se a jděte dál. A hlavně zapracujte na tvém sebevědomí.

lauriak
4. čer 2023

Ja vobec nerozumiem naco si ho tam silou mocou posielala ked si vedela, ze to nezvladnes. Radsej jeden krat povedat nie a udrzat si pekny vztah ako mu dovolit nieco co tebe zjavne necha este dlho sramy na dusi a nakonec pokazi aj cely vztah. 🤦🏼‍♀️ Za druhe nechapem, preco si si to od neho este nechala licit co tam vsetko robil ked uz len pri predstave ti bolo spatne.
Skusila by som toho psychologa a este ma napadlo co tak si zjist na tu tantricku masaz spolu ako par? Ci to tiez nedavas?

zelenaesmolda
4. čer 2023

@ferda90
Oboji je to placena sluzba a maserka i doktor te berou pouze jako klienta.

jadadee
4. čer 2023

@zelenaesmolda a byla jsi na takove masazi? To je opravdu jako nebe a dudy.

zelenaesmolda
4. čer 2023

@jadadee
Ale co se tim pro toho chlapa meni?Rozda si to s maserkou?Nebo spolu budou mit pomer?Ja moc nechapu co autorka resi.Sama ho tam poslala a ted breci,ze to nezvladne.
Masaz je sluzba a vztah je maser-klient.Nic vic bych v tom nehledala.Teda kdyz uz mu to schvalila.

martiina_k
4. čer 2023

Já tě chápu, prostě jsi neodhadla, jak moc se tě to dotkne. Bohužel teď už nevrátíš ani čas, ani to co ti manžel vylíčil ☹ teď to budeš muset v sobě zpracovat. Podle mě by návštěva nějakého psychoterapeuta vůbec nebyla od věci.

jadadee
4. čer 2023

@zelenaesmolda v tomhle s tebou souhlasim. Bylo to predem jasne dane, tazatelka mela predstavu, co to zahnuje a tez bych za tim vic nehledala. Byla to sluzba, rozsireni obzoru v oblasti sexuality.

veronicka89
4. čer 2023

To byl kde ze sahal na maserku ... :/ ? To je divne ne?

veronicka89
4. čer 2023

Zajdi si taky ...

zelenaesmolda
4. čer 2023

@veronicka89
nebo at jdou spolu na parovou

terka_37
4. čer 2023

Jen k tomu, že se masérky dotýkal. Těžko říct, jak to bylo myšleno. Nemusí to nutně znamenat, že na ni aktivně sahal. To je i u tantrické masáže rozhodně nepřípustné. Nicméně existuje například druh tantrické masáže, kdy se musí po celou dobu masáže dotýkat první čakra přijímající/ho s druhou čakrou dávající/ho. Při alespoň základní znalosti polohy čaker v lidském těle jsou to polohy vskutku intimní. A rozhodně by se dalo říct, že se masérky dotýkal, aniž by na ni ale "sahal"🤷