icon

Tchýně a problémy s nimi. Že nejsem jediná? Přidej se.

dludli
29. led 2007

Zdravim všechny,
sice se mi kapanek prici, zakladat toto tema v sekci rodina, no ale kde jinde, ze? Je tedy jasne ze se svou tchyni nemam dobre vztahy a tak trochu doufam (ale nikomu to nepreju) ze na tom nejsem tak sama a ze se nekdo najde s kym bych mohla o tomto zivocisnem druhu 🙂 pohovorit.
Dneska me zase nastvala a potrebovala jsem to ze sebe dostat, no takze to zase "odnesl" konik 🙂

Tak co kocky, je tu nekdo kdo take s tchyni nevychazi? Jak to resite? Jelikoz u tchyne s manzelem bydlime, tak to resit musime :-/

hupcza
13. dub 2009

no ..mě plno lidí přesvědčovalo, že jí mám bráýta taková jaká je a že mámmít pochopení, že je stará atd.
rady ustaly vždy poté, co ji poznali osobně + přišla omluva, že netušili, že ta ženská je mnohem horší než popisuju, že s tpouhle se vyjít nedá ....

je to asi tak - já mám jediný blbý vztah k ní ..jinak s lidmi vycházím
ona hluboké a srdečnévztahy nemá s nikým - ani svými dětmi,sourozenci apod.

sisstin
13. dub 2009

hupcza: no holt někdo takový je..neumí vytváře sociální vazby 😉 ale za to může podle mě opět jen to, že ten, kdo ho vychovával..mu je neuměl předat 😉

asanaa
Odpověď byla odstraněná
sisstin
13. dub 2009

asi: a není brácha náhodou mladší? 😉

asanaa
Odpověď byla odstraněná
adajar
13. dub 2009

Ahojky holky ,uzu se pridat ja mam teda fajn tchyni docela, ale stejnej problem jedna vychova a muj manzel je uzasnej a jeho sestra bes a hruza. Ikdyz ted se to zlepsilo.

sisstin
13. dub 2009

asanna: no co mám odpozorováno, tak ty nejmladší dět bývají dost často hodně rozmazlené oproti prvním..a neváží si rodičů jako ty první děti 😉 ..třeba MP je nejstarší ze čtyř dětí (35) a nejmladšímu bratrovi je 20...a to je nebe a dudy vůči vztahu a úctě k matce 😉

asanaa
Odpověď byla odstraněná
sisstin
13. dub 2009

asanaa: jo..je to tak... 😉 třeba byt, který celý sponzoruje Mp..je stejně psaný na nejmladšího, kterýmu to je úplně u prdele..no comment..ale už to MP neříkám, bo on je pak uraženej 😉

asanaa
Odpověď byla odstraněná
adajar
13. dub 2009

asana no hodne ublizuje lidem, ale ani si to neuvedomuje a je zavisla na tchyni az je mi obcas to blbe mami kup tohle tamto. Proste je uplne jina ucta k lidem neni takova oni teda neumi davat city najevo anijeden nebo manza neumel, ale aspon se to naucil. 😀 Jinak co pises to znam vsechno mame ze sveho. No u nas byl nejvetsi problem loni kdyz ja jsem potratila a svagrove se narodila 2 dcera. Ono to bylo divne i to co nam rekla teda tchyni. No rodina semnou moc nemluvila abych o nasem diteti nahodou nechtela mluvit ja.

sisstin
13. dub 2009

asana:jj..to samý.. 😒

adajar
13. dub 2009

siss no je to rodina u nas to same kdyz neco reknu proti svagrove jak vsechny vyuvala ted nevim neresim ji uz tak bylo doma husto. ale sponzorske dary jsem zrusila a rychle.

sisstin
13. dub 2009

adajar: já mám vůči MP rodině negativní pohled..i když jedna MP sestra mi dává různé věci i pro malého..ale stejně v tom vidim jakési pokrytectví 😒 prostě jeho rodinu ráda nemám..a nikdy mít nebudu 😒

asanaa
Odpověď byla odstraněná
adajar
13. dub 2009

sis no ja tchyni mam docela rada, ale vidim ji tak jednou za 3 mesice. A se svagrovou jsem se smirila nema cenu delat dusno. Jsem blba ja vim, ale je to jeho rodina a bohuzel to tak musime brat.

asana no ono ji je 26 let a ma 2 deti na mame neni zavisla jen by nemela na cigara ted nevim jestli kouri, ale driv ano.

sisstin
13. dub 2009

asanaa: čéče..já mám s našima super vztah..ale mám tě rád, nebo objímání se u nás taky nevede 😕 😝

adajar
13. dub 2009

sis no u manzela se nevedlo ani hadky radsi spolu 14 dni nemluvili.

sisstin
13. dub 2009

adajar: no MP se s matkou fackuje 😲 to je pro mě taky šílený 😝

adajar
13. dub 2009

sis no tak to je taky drsne. nato mam moc velkou uctu k rodicum abych ji flakla facku. 😔

sisstin
13. dub 2009

adajar: no ona je na jednu stranu taky drsná na něj..že mu v 35vytasí facku..a on jí to vrátí 😅

adajar
13. dub 2009

sis no jako jsem rada ze uz jsem pryc od rodicu mam je rada, ale jako obcas je jich dost.

sisstin
13. dub 2009

adajar: tak to já od rodičů nejsem 😔 ale žádnej problém...já jsem spokojená 😔

adajar
13. dub 2009

sis no u nas byl taky trosku problem no. Ale co jsem se odstehovala je to ok vetsinou. Oni ty vztahy jsou slozite no.

sisstin
13. dub 2009

adajar: všechno má své pro a proti...já mám sice s rodičema mega super vztah..ale zas jsem neschopná žít sama 😉

adajar
13. dub 2009

sis no to rikam vsude je chleba o dvouch kurkach a neco je ok a neco ne a clovek kdyz to citi je to fajn.

sisstin
13. dub 2009

adajar: já si zas připadám pořád jako puberták..ne jako dospělá ženská, která vychovává dítě 😝

adajar
13. dub 2009

sis a kolik ti je???

sisstin
13. dub 2009

adajar: ted mi bylo 25 😉

adajar
13. dub 2009

sis no tak to mas obcas narok hele me bylo ted 24 let no.

Strana