icon

Těhotná se ženatým

hromka35
19. led 2015

O vztahu se ženáčema a neplánovaných těhotenstvích se tu už něco napsalo..vím že si asi většina z vás pomyslí že jsem hloupá naivka..přesto bych se potřebovala vyžalovat a doufat že mě aspoň někdo neodsoudí...Stalo se mi to, že s kamarádem kterého znám už léta jsme si najednou "všimli" že si spolu hodně rozumíme. Začali jsme se scházet a s údivem zjišťovat jak moc si rozumíme docela v zásadních životních otázkách. Naše náklonnost přerostla v lásku a nešlo to zastavit. Já svobodná a 35 letá, bez dětí, on starší, ženatý s dospělými syny, manželkou která ale už jako manželka nefunguje dobrých 10 let..vím to protože se známe a vím že to tak je. nechtěl se rozvádět jen proto že to nějak vyřešil po svém...sport, práce, čas s dětmi...a manželka doma jako kus nábytku spokojící se stím že muž přinese peníze...ale nežijou spolu přátelsky, sexuálně, partnersky..no a naše zamilování zaskočilo nás oba..a o co víc když selhala antikoncepce..a já zjistila že jsem těhu..děs z odhalení a ostudy mi tlačil do hlavy jen jediné řešení a to jít na interupci. s tím se bil můj věk a to že bych s ním i to děťátko chtěla..navíc by se mi klidně mohlo stát že bych už otěhotnět nemusela..řekla jsem mu to a on reagoval stejně..chce nás oba..ale jako jse čas, vidím že ač má smysl pro odpovědnost, chce se postarat, ale obava z rozbití původní rodiny ho předce jen ochromuje..já ho do ničeho netlačím, ale předtsva že budu osamělá svobodná matka mě strašně děsí..a myslím že bych to sama nedala...moje rodina mě odepsala a stydí se za mě, jsou šíleně konzervativní..mám byt a práci, přesto pochybuju že sama to zvládnu...přítel mě nepochybně má rád, ale když čtu všechny ty příběhy jak to dopadlo v drtivé většině návratem nevěrníka domů i když to nemá doma uplně ok, mě straší že můj případ předce nebude tou zářící výjimkou...ach jo... ☹

Strana
z8
suzix
2. únor 2015

@marketa233 - pro tebe můj předchozí příspěvek platí zřejmě dvojnásob 😉

espada
2. únor 2015

@suzix Pokud už s ním manželka nebyla, když jste se dali dohromady, je to úplně jiná situace. O papírovém manželství se tady nebavíme a není to ani případ zakladatelky, tak proč se o tom zmiňuješ?

nonnni
2. únor 2015

@suzix manzelka odesla od neho a presto se rozvedl az rok a pul na to?

suzix
2. únor 2015

@nonnni ano, neb se nerozešli v úplně zlém... takže si dořešili všechny věci okolo jako bydlení, společné jmění manželů a pak se v poklidu rozvedli...

espada
2. únor 2015

@suzix Proč jsi tady přispěla, když se to vlastně tématu netýká?

kvakuska
2. únor 2015

@espada ach jo, my dvě se fakt úplně míjíme ... já si nedělala srandu z dopadu rozvodu na rodinu a děti ... nám jen přišlo vtipné to, že za vše si můžou samy opuštěné manželky, protože si vybraly špatného chlapa ... ale chápu že ty jako opuštěná manželka to asi vidíš jinak 😔

suzix
2. únor 2015

@espada prosim tebe, zřejmě ze stejného důvodu jako ty. Jinak nevím jaké máš zkušenosti ty v této oblasti, ale také jsem si prošla pohrdáním okolí, plačící rodiče atd...

marsrutka
2. únor 2015

@hromka35 dopadla dobře, díky ženáči bude mít dítě a nestráví své poslední zbytky mládí jen čekáním na něho odchodem od rodinné večeře za ní, taky to mohla dopracovat jako osamocená 50sátka, co se otočí za svým životem a uvidí NULA, takže je štěstí, že život jí přinesl dítě

nonnni
2. únor 2015

@suzix ale to pak je uplne jina situace, kde se v manzelstvi resi jen logisticke veci a ne city...pochybuji, ze manzelka zakladatelcina milence to bude vnimat stejne...to, co popisujes neni pravy, mimomanzelsky vztah.

blato3
2. únor 2015

@marsrutka
kdyby cítila, že dopadla dobře, asi bychom tady četly něco ve stylu....holky potkala jsem bezva chlapa, je sice ženatý, ale já s ním čekám dítě a jsem ŠŤASTNÁ, protože tak jsem to chtěla!!!!.....možná čtu špatně....ale toto jsem jaksi nepostřehla.

marsrutka
2. únor 2015

@blato3 ono dneska to tak nevidí, ale s odstupem času, když se to tak vezme - roky se s ním tahá a život jí utíká mezi prsty, aspoň něco v životě bude mít svého - jeho dítě, když o přítele se dělí s jeho manželkou, nechtěla bych takhle poztrácet své roky v životě se zadaným chlapem, schovávat se, nemít ho, když ho potřebuji, vánoce trávit sama

blato3
2. únor 2015

@marsrutka
dopadla dobře, díky ženáči bude mít dítě a nestráví své poslední zbytky mládí jen čekáním na něho odchodem od rodinné večeře za ní, taky to mohla dopracovat jako osamocená 50sátka, co se otočí za svým životem a uvidí NULA, takže je štěstí, že život jí přinesl dítě

aha, takže svobodná, bezdětná, bez mimomanželského vztahu...znamená, prožitý život k ničemu? NULA? Vzpamatuj se!

blato3
2. únor 2015

@marsrutka

nechtěla bych takhle poztrácet své roky v životě se zadaným chlapem, schovávat se, nemít ho, když ho potřebuji, vánoce trávit sama

a tak bude vánoce trávit sama s jeho dítětem....

marsrutka
2. únor 2015

@blato3 tak nevím jak ty, ale já bylo ve třiceti sama, bez dítěte a vztahu a život na nic, když mám lásku, kde jsme sami pro sebe a já šťastná, tak vidím, že to bylo o ničem a NIKDY bych se nechtěla do toho vrátit zpět, aspoň bude mít pro co žít než doposud 😖 , možná pro tebe je to ideální stav, pro mne ne

marsrutka
2. únor 2015

ve 35 být sama, bez rodiny, čekající milenka v koutě a nemít partnera, který je pro tebe připraven žít je podle tebe v pohodě? tak to se pak vzpamatuj ty

blato3
2. únor 2015

@marsrutka
no a já byla sama, bez dítěte a smysluplného vztahu ještě ve 33. ALE. ne s životem na nic, protože mám přátele, koníčky a hlavně Lásku v sobě k sobě. A nikdy!!!! nikdy bych toto žádné ženě neudělala a nepřála. A měla jsem příležitost. Svobodná je totiž pro lovce magnet. A je jedno jestli je krásná a štíhlá nebo ošklivá a tlustá. A POKUD NEJSI ŠŤASTNÁ SAMA SE SEBOU TAK DÍTĚ TĚ ŠŤASTNOU NEUČINÍ!!!!!

blato3
2. únor 2015

@marsrutka

ve 35 být sama, bez rodiny, čekající milenka v koutě a nemít partnera, který je pro tebe připraven žít je podle tebe v pohodě? tak to se pak vzpamatuj ty

až na tu čekající milenku v koutě, na výše uvedeném neshledávám nic špatného.
No a přesně asi uvažuješ jako zakladatelka mám 35, nemám nikoho tak ten pán co se v manželství nudí by mi mohl vyplnit čas, který mi utíká mezi prsty a já si s tím nevím rady. JEN NEBÝT SAMA, protože co si lidé jako ty Marsrutko pomyslí. Jen nebýt v 35 sama to je oč tu běží, to je trochu slabý začátek vztahu.

marsrutka
2. únor 2015

prosím tě, koníčky můžeš mít kolik chceš, ale večer přijdeš do pustého bytu, když ti je špatně nikdo ti nepodá hadr, neobejme, o tom mluvím, o sdílení a lásce s druhým, to ti nikdy žádné přátelství nenahradí, prostě je to přežívání
o tom se nemusíme bavit, já bych to taky žádné ženě nikdy neudělala a není podle mne žádná, která nezažila tyhle nálety ženatých, je to o MORÁLCE
můžeš mi prosím tě říct, jak se prakticky prožívá štěstí sám se sebou, přijde mi to jako fráze, když je člověk sám, co mu zbývá, ale když to trvá dlouho, to je pak svízel..

marsrutka
2. únor 2015

@blato3 tak já bych tak prázdný život nechtěla prožít viz

ve 35 být sama, bez rodiny, čekající milenka v koutě a nemít partnera, který je pro tebe připraven žít je podle tebe v pohodě?

blato3
2. únor 2015

@marsrutka
nemůžu ti to říct, protože pokud ten úsměv v srdci nemáš tak ti to nikdo nevysvětlí. Máme jiný pohled na svět, přežívání to rozhodně není. Ale to už jsme v debatě jen my dvě🙂

marsrutka
2. únor 2015

@blato3 to jsou pro mne kecy, nezlob se, každý touží po lásce a když to trvá dlouho, že jí nemá, každého to poznamená vnitřně smutkem i přes vnitřní úsměv...a tím končím tuhle debatu, nemá smysl

kvakuska
2. únor 2015

@blato3 A POKUD NEJSI ŠŤASTNÁ SAMA SE SEBOU TAK DÍTĚ TĚ ŠŤASTNOU NEUČINÍ!!!!! ............... ale učiní 🙂

marsrutka
2. únor 2015

@kvakuska souhlasím

espada
2. únor 2015

@suzix Možná kdyby sis přečetla diskuzi, věděla bys, o čem se tady bavíme a proč a jaké zkušenosti mám. Vlítla jsi sem s příspěvkem, který se vůbec netýká toho, co tady řešíme. Proto jsem se ptala.

Ale já z teto diskuze odcházím, nedělá mi to dobře, takže se mnou už zabývat nemusíš.

sasi2222
2. únor 2015

@kvakuska Nezlob se na mě, ale jak ty víš, jestli já jsem opuštěná manželka? Kritizuješ za nevhodnost příspěvku a sama napíšeš takovou blbost několika ženám, aniž bys o nich cokoliv věděla. Já kritizovala fakt, že měla vztah se ženatým, což sama potvrdila, tak mi to přijde furt míň hrozné než se do někoho navážet na základě nějakách tvých dojmů. Mě nevěra nepřijde jako věc, kterou by měla společnost tolerovat a omlouvat. Nemůžu a ani nechci podporovat něco takového. Přispívá to jen k tomu, aby se tenhle trend ještě víc rozšířil. Naše děti budou mít nevlastní sourozence, manželství bude na dobu určitou. Ne o tohle já v životě nestojím, proto jsem napsala to, co jsem napsala. Nenapsala jsem tam nic špatného, jen svůj názor. Diskuze je právě od předávání názorů a ne od přikyvování. Nevěru jsem nezažila ani ze své, ani z manželové strany a jsem za to ráda a budu si za tím vždycky stát. Může se stát, že manželství nevyjde, to ano, ale pak se ten dotyčný má rozvést, když to neklape. A ne si najit milenku, postěžovat si jak je to doma hrozné a pak vlastně zjistit, že nééé, že to bylo jen chvilkové a že vlastně přeháněl a neodejde. Nemůžou si ženy stěžovat, že jsou nešťastné, když dobrovolně jdou do takových vztahů. Víc se k tomu nechci vyjadřovat. Hezký den 🙂

kvakuska
2. únor 2015

@sasi2222 ve tvém příspěvku obecně shrnulas, co si myslíš o nevěře, nevěrných mužích a milenkách těch ženatých mužů ... já jsem ve svém příspěvku shrnula o co šlo zakladatelce a jen jsem na konec připsala, že to že si sem opuštěné manželky přišly na zakladatelce vylévat zlost je dost ubohé ... rozhodně jsem nenapsala, že ty jsi opuštěná manželka ... i tobě přeji pěkný večer 🙂

osra
3. únor 2015

No, já si myslím, že zakladatelka se v úvodním vypovídání tak trochu stylizovala do pozice - takhle jsem to nechtěla.... ale přitom přesně o tohle šlo. Chce, abychom ji utěšovali, abychom jí popřáli hodně štěstí a tak. Rodinu dle mého jednoznačně rozvrací (to druhé dítě má před maturitou - pravděpodobně) a je prokázáno, že starším dětem to kolikrát nadělá v životě mnohem větší paseku než mladším. A kecy - moje žena mi nerozumí a nespí se mnou - no kterej by to neříkal? 😀 😀

polaks
3. únor 2015

@osra ona rodinu neozvracia,tú rozvracia snáď ten chlap čo podvádza svoju ženy u ubližuje tým deťom!!!!

tulikiss
3. únor 2015

@polaks to mate sice pravdu ze hlavne ten chlap neco slibil manzelce, ale na druhou stranu kdyby nebyly takove jako zakladatelka a nelehly by do postele se zenatym chlapem, tak by ten chlap nemel s kym rozvracet.... nejvic co mi vadi na zakladatelce je fakt ze sama pise ze rodinu dlouho zna i manzelku...takze predpokladam ze je to nejaka "rodina znama" a i presto ze tu rodinu zna tak ma zaludek na to vyspat se s nim i kdyz vi komu konkretne tim ublizuje.

nonnni
3. únor 2015

@polaks k cemuz mu ona dela nadsenou roztleskavacku....pokud jsem si vedoma, tak i ramci trestniho zakona, kdyz se na trestnim cinu podilim tim, ze k nemu druheho podporuji, ci motivuji je brano, jako trestni cin s urcitou sazbou... a tohle je to same. Ac muze nest mensi zodpovednost, tak to neznamena, ze nenese zadnou...

Strana
z8