icon

Těhotná se ženatým

hromka35
19. led 2015

O vztahu se ženáčema a neplánovaných těhotenstvích se tu už něco napsalo..vím že si asi většina z vás pomyslí že jsem hloupá naivka..přesto bych se potřebovala vyžalovat a doufat že mě aspoň někdo neodsoudí...Stalo se mi to, že s kamarádem kterého znám už léta jsme si najednou "všimli" že si spolu hodně rozumíme. Začali jsme se scházet a s údivem zjišťovat jak moc si rozumíme docela v zásadních životních otázkách. Naše náklonnost přerostla v lásku a nešlo to zastavit. Já svobodná a 35 letá, bez dětí, on starší, ženatý s dospělými syny, manželkou která ale už jako manželka nefunguje dobrých 10 let..vím to protože se známe a vím že to tak je. nechtěl se rozvádět jen proto že to nějak vyřešil po svém...sport, práce, čas s dětmi...a manželka doma jako kus nábytku spokojící se stím že muž přinese peníze...ale nežijou spolu přátelsky, sexuálně, partnersky..no a naše zamilování zaskočilo nás oba..a o co víc když selhala antikoncepce..a já zjistila že jsem těhu..děs z odhalení a ostudy mi tlačil do hlavy jen jediné řešení a to jít na interupci. s tím se bil můj věk a to že bych s ním i to děťátko chtěla..navíc by se mi klidně mohlo stát že bych už otěhotnět nemusela..řekla jsem mu to a on reagoval stejně..chce nás oba..ale jako jse čas, vidím že ač má smysl pro odpovědnost, chce se postarat, ale obava z rozbití původní rodiny ho předce jen ochromuje..já ho do ničeho netlačím, ale předtsva že budu osamělá svobodná matka mě strašně děsí..a myslím že bych to sama nedala...moje rodina mě odepsala a stydí se za mě, jsou šíleně konzervativní..mám byt a práci, přesto pochybuju že sama to zvládnu...přítel mě nepochybně má rád, ale když čtu všechny ty příběhy jak to dopadlo v drtivé většině návratem nevěrníka domů i když to nemá doma uplně ok, mě straší že můj případ předce nebude tou zářící výjimkou...ach jo... ☹

Strana
z8
polaks
3. únor 2015

@tulikiss áno,musí mať silný žalúdok,ale ona je slobdná a keď sa zamilovala,tak jej môže byť fakt jedno,že on je ženatý! Ona je slobodná a môže si robiť čo chce! Ak by bol on normálny chlap,tak by to riešil ináč ak nieje spokojný v manželstve,tak sa mal rozviesť a nie podvádzať...ale je to chudák a blbec a ako každý chlap,ktorý ženu podvedie a tvári sa,aký je on vo svojom manželstve nešťastný!! Sú to úbožiaci!!! A to že si chce nejaká slobodná žena užiť,alebo sa zamilovala do nesprávneho,no a?? Ako vravím,ona je slobodná,ona neubližuje,ubližuje iba ON. Rovnako tak,ženy,ktoré majú doma deti a manželov a majú tú drzosť podvádzať a tvrdia svojím milencom,ako im doma manžel ubližuje!!! SAmé hlúposti,ak o svojho partnera nestojím,tak je koniec a nie takéto trápne hrátky druhým za chrbtom!!! Tí čo podvádzajú,majú asi silný žalúdok,keď sú schopný takto ubližovať svojím deťom!!!!

polaks
3. únor 2015

@nonnni A ak sa niekto zamiluje,tak má akože trpieť a dobrovoľne sa svojej lásky vzdať???

tulikiss
3. únor 2015

@polaks no a to je prave asi to v cem se s tebou neshodnu...ja nijak nesnizuju to jak moc je vinnej chlap...ale dle me je proste na vine i ta zenska..je jedno ze je svobodna to ji nedava pravo uzivat si s kazdym, proste zenatej chlap by mel byt tabu. znam jendu takovou ktera to nejdriv zkousela na jednoho zenatyho, ten sice trochu z toho blbnul, ale nakonec odolal a nic s ni nemel a vis co udelala ona, skocila na dalsiho zenatyho co byl po ruce a ten vul se hned rozvedl..bohuzel takove zenske jsou a nechapu jejich bezcharakternost..ja proste byla vzdy vychovavana tak, ze at si najdu ktereho chci, ale zenaty chlap je proste tabu.

nonnni
3. únor 2015

@polaks jiste, pokud je ta laska proti moralce, coz by mela byt, kdyz jde o zenateho cloveka. Kdo ji dava pravo sve trapeni prehodit na manzelku a deti manzela, kteri jsou v tom vsem navic nevinnymi aktery? Halt v zivote nikdo nemuze mit na 100% vzdy to, co chce...jsme celkem vyspelym clankem evoluce, jedna z nasich schopnosti je sebeovladani a schopnost racionalizace. Ridit se pudove neni nic romantickeho, jak by se tu rado prezentovalo. Je jeji problem, ze to nechala takhle daleko zajit, mela to utnout v pocatku...

polaks
3. únor 2015

@tulikiss No vidíš,ten prvý bol chlap,ako sa patrí a odolal a tak by sa mal zachovať každý ženatý chlap. A ten druhý sa rozviedol,aspoň teda nebol taký chudák,že naďalej klamal manželku!!

tulikiss
3. únor 2015

@polaks ale no tak neni nam 15, aby jsme se zamilovavali napotkani, to aby se mi clovek libil to muze prijit hned, ale to aby se clovek skutecne zamiloval, ne jen byl nadrzenej , to trva. a mohl by se mi chlap sebevic libit ale kdyz zjistim ze je zenaty tak ruce pryc dokud nebude volnej...proste takovemu nedam sanci abych se do nej zamilovala

polaks
3. únor 2015

@tulikiss To nieje o veku...Poznám pána,čo sa zamiloval v 60 ale tak,že bol úplne ako pubertiak,pani bolo 55,po dvoj mesačnej známosti sa vzali...

polaks
3. únor 2015

A každý z nás má hranice posunuté niekde inde,každý z nás je jedinečný,to čo by som ja neurobila nikdy,je pre niekoho úplne bežné...

nonnni
3. únor 2015

@polaks kecy v kleci...jestli jde o lasku v pravem slova smyslu muzes posoudit nejdrive po roce vztahu a to jeste mluvime o takovem, kdy se nevidate jen o vikendech...do te doby jde ciste jen o to, jak maka engokrinni system a co, ktera zlaza vyprodukuje a v jakem mnozstvi...jasne, ze je prokazane, ze takovy Dopamin ma stejne ucinky na nervovou soustavu, jako kokain a ovladat se neni nic prijmneho, ale taktez ne nemozneho.

Ono totiz na tom prvotnim oblouzneni neni vubec nic romantickeho, jde o zlazy s vnitrni sekreci a nic vic...a je na kazdem, nakolik jim bude otrokem...

tulikiss
3. únor 2015

@polaks to ano, ale to neznamena ze by spolecnost mela neveru schvalovat... pro nekoho je bezne mlatit deti hlava nehlava, pro nekoho je bezne chlastat a pak ridit a tohle taky spolecnost netoleruje a stejne by to melo byt s neverou..protoze kdyz pujdu do detailu tak si podle zakona slibili vernost a to vse behem svatby, takze vpodstate jde o poruseni tohoto. a na tom se samozrejme podili i ta 3 osoba, protozee tezko muze byt chlap neverny sam se sebou

polaks
3. únor 2015

JA ale netolerujem neveru,to vžiadnom prípade,naopak,ak ste si prečítali moje komentáre,tak je z toho celé jasné,že je na vine ten chlap,ktorý bol neverný!! ONA ,ale žiaden sľub nikomu nedala,nikoho nepodviedla,je hromada žien,ktoré netušia,že ich partner je ženatý,lebo im to nepovie a ak on pochádza z druhej strany republiky a chodí niekam za prácou a tam si nájde milenku,tak je tiež na vine ONA???
Mňa keby manžel podviedol (a tým myslím aj to,že by bol totálne opitý a len by pobozkal nejakú ženu) tak by som ho poslala do pr...e!!! A mňa a deti by viac nevidel!!
Neveru netolerujem v plnom rozsahu,ale vinu dávam len neverníkovi!!
Áno zakladateľka vedela,že je ženatý,pozanala ich rodinnú situáciu,mala si to premyslieť...ale on mal MYSLIEŤ!!

nonnni
3. únor 2015

@polaks ja porad nechapu, proc by zakladatelka mela mit vysadni pravo nemyslet a jit pres mrtvoly...to nema v zivote nikdo, za vse co delame neseme zodpovednost.

polaks
3. únor 2015

No nič,zakladateľka rieši iný problém a zbytočne to tu krútime..Proste mám dosť rozumu na to,aby som v prípade nevery v provom rade hľadala vinu v chlapovi a potom v sebe,lebo ak ma manžel podvedie,tak je problém asi v nás a nie v tom,že mu nejaká iná vytrčí cecky ven a zodvihne sukňu!!
Viac to tu už komentovať nebudem....

tkanicka
3. únor 2015

@polaks je normálně spolupachatelka, kdyby se jednalo o jinou smlouvu než manželství, tak se nad tím nikdo nepozastavuje

polaks
3. únor 2015

@tkanicka síce som napísala,že už to tu komentovať nebudem,ale prepáčte ,manželstvo nieje zmluva!! Ak pre vás áno,tak to mi je ľúto...Pre mňa je manželstvo niečo oveľa viac!!

tulikiss
3. únor 2015

@polaks no z te tvoji vety A mňa a deti by viac nevidel!! mam uplne husi kuzi.....deti prece nemuzou za to ze by jste vy dva jako partneri selhaly. promin ale uplne nesnasim kdyz se do veci dospelych tahaji deti...u nasich sem si prosla rozvodem a neustaly osocovani jedne a druhe strany a zakazy a pomlouvani, detem rozhodne nedela ani trochu dobre.

kvakuska
3. únor 2015

@polaks souhlasím se vším co jsi napsala!!! ... já už to tu píšu několik dní, že hlavní viník je nevěrnej chlap ... konečně někdo, kdo má stejný názor 😎

nonnni
3. únor 2015

@polaks nevim, kde jsi vzala informaci, ze chyba se hleda jen u milenky, to tu nenapsal nikdo...opakovane se tu akorat pise, ze ac hlavnim blbcem teto tragikomedie je manzel, ze milenka neni bez viny, jinak by ted nebyla tehotna...

kvakuska
3. únor 2015

@tulikiss "ale no tak neni nam 15, aby jsme se zamilovavali napotkani" ... no právě proto že už to zamilovávání není tak časté, tak si ho člověk o to víc užívá když příjde 😀

tulikiss
3. únor 2015

@polaks ale no tak moc dobre vis jak to tkanicka myslela...ono vpodstate kdyz se na to divas z pravniho hlediska tak by se manzelstvi dalo prirovnat k smluvnimu vztahu..to nema nic spolecneho s tim proc do neho vstupujeme a proc v nem setrvavame

kvakuska
3. únor 2015

@osra "No, já si myslím, že zakladatelka se v úvodním vypovídání tak trochu stylizovala do pozice - takhle jsem to nechtěla.... ale přitom přesně o tohle šlo." ... no a to je právě to, co nikdo z nás neví .... můžeme si říkat, že možná o tohle šlo ... ale třeba o tohle vůbec nešlo, třeba šlo jen o to mít blízko někoho s kým si rozuměla a s kým jí bylo pěkně 😠

chris_n
3. únor 2015

tady jsou všichni chytří, jak radia koukám 😀. V první řadě chci říct, že za mě nevěra není to, co by se mělo dít. Neschvaluju jí. ALE..... teď všechny ruku na srdce. Situace následující:
Jste svobodné, nezadané, jdete někam pařit nebo něco. Seznámíte se s fajn chlapem, začnete randit. On vám o sobě řekne "všechno", až na tu maličkost, že je ženatý (případně má děti). Takhle to s váma bude tahat nějakou dobu (v řádech měsíců). V tu dobu už je člověk slušně zamilovaný. Najednou se teda přijde na to, že je ženatý a má děti.... KOlik z vás by jako lusknutím prstu bylo schopných se "odmilovat", říct mu nazdar nechci s tebou být. Já osobně si myslím, že bych to takhle lehce nedala.

Tot vše k tomuto tématu

A zakladatelko, přeji ať je mimčo zdravé, ty to s ním zvládeš... ať už vaše "rodinná" situace dopadne jakkoliv 🙂

nonnni
3. únor 2015

@chris_n no zcela uprimne, tohle mi chlap udelat, tak ho na miste pretahnu po hlave a veskera duvera ve vztahu by byla v riti...zamilovanost, nebo ne...ale toto neni pripad zakladatelky, ktera zna celou rodinu tak intimne, ze vi, ze jim to vlastne leta uz neklapalo...

marketa233
3. únor 2015

@chris_n Jestli je nějaká ženská tak blbá, že se tahá (a souloží) s chlapem, o kterém na 100 % neví, jestli je ženatý nebo není, pak k tomu není co dodat.

marketa233
3. únor 2015

Spor dvou skupin, které se tu utvořily by mohl pokračovat dál a dál, ale asi to nemá smysl. Prostě jsme tu my, které si myslíme, že chlap, který opustí manželku je ubožák, stejně jako je ubohá žena, která manžela od rodiny odvede. Pak jsou tu ženy, které věří tomu, že je zcela v pořádku rozbít cizí rodinu, dětem vzít otce, protože za vše může jen ten otec, případně jeho manželka, která je sama vinna tím, že ji manžel podvádí.

Existence té druhé skupiny vysvětluje, proč top má rodina dneska tak těžké. Bezpáteřní *** jdou přes mrtvoly.

chris_n
3. únor 2015

@marketa233 jasně, půjdu hned dělat výzvědnou službu kde co jak proč.... to pak s tím chlapem vůbec nemusím být!
@nonnni ano, máš pravdu že to není situace zakladatelky, ale tady se to už zase zvlčilo ve všeobecnou nevěru. A na to mám ten pohled, jaký mám. Fakt mě dojímá... hele měla by sis o něm nejdřív všechno zjistit a pak s ním až být. K čemu mi to pak je? NO nic. 🙂

nonnni
3. únor 2015

@chris_n tak to ja zase verim, ze pokud clovek padne na totalniho psychopata, tak muze zjistit treba po peti letech vztahu a diteti, ze bobanek ma manzelku a vzdycky mel...pak je ta holka stejna obet, jako manzelka...o tom zadna.

A nemusi to byt tak dlouho, ja sama mam zkusenost s klukem, se kterym jsem mela ulet, jakozto svobodna a pak zjistila (asi po mesici), ze ma pritelkyni. Me malem svihlo...jenze tim take nas ulet skoncil a ani za boha by me nenapadlo v tom pokracovat. Jednak kvuli te holce a jednak kvuli tomu, ze bych mu nemohla verit uz ani nos mezi ocima...a v neposledni rade kvuli sobe, nejsem blba, abych pokracovala ve vztahu s nekym, kdo lze a podvadi.

chris_n
3. únor 2015

@nonnni já mám zkušenost podobnou z mladických let (cca 16), kdy jsem se seznámila s klukem, scházeli jsme se, vše fajn... no a pak se prosáklo, že má na druhým konci republiky přítelkyni, kterou vidí jednou za uherák. No jo, ale rodiny se znají a prostě je to tak. Byla jsem z toho taky dost v pr.... Ne že bych šla přes mrtvoly a nutila ho k něčemu, to ne. Prostě ten vztah stejně nakonec vyšuměl i kvůli jiným věcem, ne jen jeho přítelkyni. Ale po téhle zkušenosti prostě už zásadně neodsuzuju všechny do jednoho pytle.

Pro ty, co vědí o manželství a dětech a jdou do toho stejně, nemám pochopení. Ale pro ty, co to zjistily později a pak už se v tom plácají a potřebují z toho ven, tak trochu jo.

tulikiss
3. únor 2015

@chris_n naprosto narovinu, udelat mi to chlap tak i kdybych sebevic zamilovana a sebevic zoufala, tak leti...jako zacit si vztah a nerict jsme zenatej je pro me jasnej dukaz toho ze je to krivak, ktery vystavel vztah na lzi a to je neco pres co u me nejede vlak...nehlede na to ze by me hluboce ranil fakt ze me z pritelkyne vlastne degradoval na roli pouhe milenky a to je neco co bych nedopustila.

chris_n
3. únor 2015

@tulikiss ja nevim, jak bych se zaschovala, dokud bych v te situaci nebyla... proto ani nebudu tvrdit... takle bych se chovala 🙂

Strana
z8