Útok rodiny

24. led 2022

Ani nevím kde začít, je toho tolik… S manželem jsme se poznali=laska na první pohled. Jeho bohatá trestní minulost zůstala v tajnosti mezi námi. Po svatbě na nás matka dolehala, any jsme ji řekli kolik let odseděl a následně abychom to řekli cele rodině. Nechtěli jsme, protože jsme věděli ze bude vše jinak, ale na nátlak jsme řekli pravdu. Následně postupem času a měsíců se rodina začala šťourat a rýpat, začaly útoky na me a manžela, začali jsme podnikat, místo podpory samé kopance. Máme spolu zdravou dceru. Po oslavě kdy sotva moje rodina promluvila s manželem jsme se rozhodli nic neslavit. Následně se mamce ztratilo zlato, které měla na svém místě několik let a věděla ze půl roku zpátky tam bylo. Podezřívá me a manžela, přitom už děsí domu manžel u tchyně nebyl, jen před domem, nechce tam jezdit, cítí nátlak a útoky a necítí se tam dobře. Navíc ta ostuda kdyby něco ukradl, bylo by jasné ze by ho podezirali. Koupila jsem si nové oblečení a ze strany sestry a matky ze mám zase novou bundu. Následně jsem zjistila, ze si sestra přes kamarády zjišťuje věci o manželovi ohledně trestní minulosti. Na začátku ledna jsem měla nehodu, potřebovali jsme finančně pomoci a nikdo nic. Jen opět samé útoky. S matkou jsem utla veškerý kontakt co se tyče mého života. Zavolá, řekneme si jaké máme počasí a jestli jsme zdravi. Tož vše. Zítra jdu k psychiatrovi, protože už jsem psychicky úplně vyšťavena. Promítne, musela jsem se alespoň vypovídat.

zuzkasim
24. led 2022

Tak pro rodinu to musí být asi docela těžké, přijmou takovou věc, dalo se asi předpokládat, že to všichni plně nezkousnou. Určitě se budete muset spoléhat víc sami na sebe. Důležité je, jestli je důvěra mezi váma dvěma, časem se snad obrousí hrany i dál.

autor
24. led 2022

@zuzkasim zapomněla jsem říct, ze oni to více méně věděli protože jim to mamka vykecala, až pak to řekli my, takže to nebyla vpodstatě žádná novina. Ale něco se hodně zlomilo a poznali jsme to na chování a pohledech a antipatii.

zuzkasim
24. led 2022

Jasně, ale dá se to čekat. Získat si důvěru lidí, pokud člověk nějak zklamal, bude prostě trvat dlouho a dá to dost práce. Je hlavně na tvém muži, aby ukázal, že je vzorným mužem, otcem a vůbec občanem. Asi je fajn mluvit o sobě upřímně, uznat, že člověk v minulosti udělal chybu, ale život jde dál a dá se začít znovu a čistým štítem.

mimco
24. led 2022

Ono je to těžko, nepíšeš za co seděl, ale předpokládám, že když to byly roky, asi to nebylo za řízení v zákazu…
Žij tak jak chceš ty a především tak, aby jste byli soběstační a nemuseli se rodiny prosit o peníze.
A pokud se mamce opravdu ztratilo zlato, měla ohlásit krádež.
Asi bych taky nebyla happy, kdyby si moje milovaná holčička přivedla někoho, kdo roky seděl, matky už to tak mají👍

levandule_k
24. led 2022

Ono je to těžké, píšeš bohatá trestní minulost, já bych také byla na pozoru, kdybych měla někoho takového v příbuzenstvu. Sice jsi si sem přišla pro podporu, ale nevím v čem spočívá jeho bohatá trestní minulost, ale dej si pozor, aby tě v podnikání nenavezl do dluhů a nějakého průseru.

Pokud má sestra potřebuje zjišťovat věci o manželovi, tak ji nech ať pátrá a až se něco dozví, tak se jí zeptej a porovnej si to s příběhem od manžela.

Dospělost se pozná i tak, že je člověk samostatný a dokáže se o sebe finančně postarat. Držím palce, ať se vztahy urovnají a ty ať máš spolehlivého partnera.

avadake
24. led 2022

Jakou bohatou trestní minulost? Holka, já ti nevím, skoro jak si to popsala mi přijde, že rodina má prostě o tebe strach. Určitě třeba znáš i ty příběhy žen kdy si například z manželství kromě dětí odnášely milionové dluhy atd.

veruuu_kubesovic
24. led 2022

Bohatá trestní minulost a ty se ještě diviš??? Ne každý by tohle zkousnul jen tak...treba jako ty...

pampeliska1313
24. led 2022

Spoléhejte na sebe. Když to bude třeba několik let opravdu fungovat, možná už pak rodina bude klidnější, ale asi se prostě bojí, navíc pokud docházelo k recidivě a není to “jen jeden přešlap”.🙂

sudylichozrout
24. led 2022

Ups. Tak nabrnkla sis člověka, který byl asi víc v kriminále než doma, tak se nediv.