Uz nemůžu dál ☹️. Jak to řešit?

26. pro 2020

Ahoj holky, nevim jak zacit, snad pochopite. Mam snoubence jiz ctvrtym rokem a porad se opakuje ten samy kolotoc. On potrebuje porad hladit, mazlit, skratka byt neustale se mnou. On mi porad vycita, ze jsem furt na telefonu. Pak se urazi, opije se a zacne radit jako cerna ruka. Rekne mi tolik oskliveho, zacne me uprostred noci vyhadzovat z bytu, hazi do me veci (vcera to byl kufr), malem vyhodil z okna vanocni stromek, ohnal se po me. Kope do dveri od loznice abych nemohla spat.
.....proste ja uz na tohle vubec nereaguju, protoze je to uz po nekolikate. Uz nemam silu, nevim co delat. Smlouva na byt je na moje jmeno, on ale plati najem. Ja zase platim jidlo a veskere jine vydaje.. Mam tu praci, nechci z ni odejit, nevim jak to resit.

autor
26. pro 2020

Abych nezapomela, nemam kam jit, moje rodina zije pres celou republiku.

maaaadlaaaaa
26. pro 2020

Smlouva na byt je na tvé jméno, on musí odejít chtě nechtě, když se rozejdete a hlavně ty pak budeš platit ty rozmlacene dveře atd. co tam všechno způsobil. K tomu se ti jistě hlásit nebude až na to přijde. Neumí nebo nemá rád sám sebe, je závislý na lásce z venčí a jakmile ji nemá je jak malé dítě. Tohle jestli si sám neuvědomí, že je něco špatně v něm, tak se nic nezmění.

palja
26. pro 2020

A jak dlouho si ještě tohle chování chceš nechat líbit? To čekáš až tě začne mlátit? Z takového vztahu rychle pryč. Taky znám jeden pár, u kterých to takhle fungovalo, najednou chlap všechno rozmlatil a ženu zmlatil a nechal ji ležet na chodbě v bezvědomí s rozbitou hlavou a šel si vklidu spát. Proboha prober se!

fandysek_1
26. pro 2020

Najít jiný byt, dát v tomto bytě výpověď a odstěhovat se. Jednoho dne vyhodí z toho okna tebe.

autor
26. pro 2020

Nevim jestli za to nemuzu ja. Mozna se jenom trapi. Nevim ☹️

maaaadlaaaaa
26. pro 2020

Já si vždy říkám 50 na 50, z nějakého důvodu si takového partnera přitáhneme a má nás něco naučit. Třeba i to, že si nemáme nechat všechno. Když už nad tím takto přemýšlíš, že by chyba mohla být i na tvé straně, tak ti to něco dalo a jsi schopná určité sebereflexe. Musíš vědět ty , jestli to za to stojí, ale já bych z toho vztahu odešla, pokud už ti nic nedává a spíše bere. Sama jsem zažila něco podobného, ale to mi bylo 19. Byt byl jeho a já už u něj byla tak nějak zabydlená. Míval podobné záchvaty a snažila jsem se to řešit, ale zbytečně. Tak jsem jednoho dne řekla, že od něj odejdu a skočilo to zamcenym bytem a nasilnym odvleknutim a zavřením na balkoně. 🤣 Teď se tomu už směju, ale tehdy to prdel nebyla. Tak jsem si vyječela vpuštění do bytu a když odjel jednoho dne na služební cestu přes noc, tak jsem svolala kamarádky a odstěhovala se bez něj. Takže i tak to může skončit. 😄 Bacha na to.

veronika9595
26. pro 2020

Ne, za tohle ty nemůžeš, evidentně má nějaké psychické problémy a není to něco co by se dalo moc změnit. Ženy v takovém vztahu mají často problém vidět že už to překročilo hranici bezpečí. Prosím prosím nech si poradit od někoho kdo v takovém prostředí musel vyrůstat a sbal se a vypadni jak rychle to jenom jde, ideálně bez varování aby tě nepřemlouval. Případně ho vyhoď z bytu a vyměň zámky, ikdyž já bych raději volila nový byt a jednoho dne proste přijde domů a ty budeš budeš pryč a on nebude vědět kde bydlíš. Pokud by jsi ho vyhodila ze současného bytu tak musíš počítat i s variantou že tam na tebe bude každý den čekat přede dveřmi, i to znám a není to nic příjemného. Hlavně uteč... tohle bídě jenom horší a když se budeš pokoušet si s ním promluvit tak ti bude sliboval hory doly jak se změní a všichni víme jak tohle funguje ...

b91
26. pro 2020

Utíkej, dokud můžeš 🙏🏼❤️. Mamka mi vždCky říkala: ,,poznej chlapa za všech situací- když je opilej, unavenej, smutnej.,,
Pokud máš práci a zatím s ním nemáš děti, seber se a odejdi, nebo ho vyhoď.

jako_mala_holka
26. pro 2020

Hlavně se neobvinuj a rychle pryč

luhana
26. pro 2020

Na nic necekej a z takoveho vztahu rychle utec!

lacehea
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
fandysek_1
26. pro 2020

Jo můžeš za to, protože mu to trpíš a necháváš si to líbit. Jen mám takový pocit, že podobný dotaz se tu točí stále dokola a až tu skutečně jednou bude někdo potřebovat pomoc a poradit každý se tomu vysměje.

lachtanice86
26. pro 2020

Nechápu proč nějaká ženská dobrovolně snáší takové chování. Si sebe nevazis?

jjasmina
26. pro 2020

@lachtanice86 já asi tohle nikdy nepochopím, ale mám pocit , že to slyším z každé strany..a čím dál víc mám pocit, že všechny ženský se asi zbláznily

jakreb
26. pro 2020

@jjasmina
@lachtanice86 Tiez nechápem kde tie ženy chodia na podobných debilov a este s nimi dobrovolne ziju a dokonca s nimi maju dieta/ti.

tinaprofi
26. pro 2020

Vřele doporucuji vystěhovat a pokračovat se zálibou s telefonem ❤️ mě by taky sralo, kdyby do me furt někdo keroval, že jsem 16 hodin denně na telefonu, držím palečky

levandule_k
26. pro 2020

Takže pije, je agresivní, rozbíjí věci, vyhazuje tě z tvého pronajatého bytu, nadává ti, nenechá tě vyspat, musíš o něj pečovat jak o batole. Co ti t takový vztah dává?

Tipuji, že se ti nadruhej den omluví, říká, že tě miluje a slibuje, že to nikdy neudělá a někdy dokonce přinese kytku nebo čokoládu. Vzhledem k tomu, že píšeš o snoubenci, tak to už tě požádal o ruku...

Nebudu ironická, utíkala bych z takového vztahu jak nejrychleji můžu, i kdybych se měla přestěhovat za rodinou na druhou stranu republiky. Než tohle, radši bych byla sama.

martiniquest
26. pro 2020

A ty jsi nim jeste jsi? Nechapu, nerozumim.

martiniquest
26. pro 2020

Moje matka takove amanta mela taky. Bala se od nej odejit, proto mu tolerovala chlast i agresi. Jednou jsem na nej volala policii. Prisla jsem vecer z kina a nasla ji doma s monoklem. Myslim, ze kdybych na ni neuderila ja, ze bud vypadne z bytu on nebo ja (bylo mi v te dobe 19), je s nim doted (nebo spis na psychiatrii ci na kerchove).

keksik002
26. pro 2020

Sbalte mu veci, vyhodte z bytu, vymenit zamek a kdyby radil zavolat policii.. Cekate kdy prileti prvni facka, nebo do vas kopne..?

katanovobran
26. pro 2020

Tohle jsem měla přes 5 let strašně sem ho milovala ale bytí s nim mě ničilo musela sem si vybrat buďto já nebo on protože by mě psychicky zničil,přesně jako vy byl urážlivý kolikrát sem byla zavřena na balkoně naha sebral mi klice telefon peněženku zakazoval mi se bavit se svými přáteli.Nakonec to dopadlo tak ze mi přišel do života někdo jiný a teď sem spokojena ten odchod byl pro mě ještě těžší tím ze sme byt měli na půl,sama to neuvladnes budeš se muset svěřit někomu z rodiny nebo kamarádům aby ti ho pomohli dostat pryč ale myslím ze ti ještě nepřetekl pohárek protože až ti pretece tak to bude litat já to snasela 5 let .. pak to přetrhli a bylo mi jedno majetek nemajetek vše sem mu tam nechala což ty nedělej,je to tvůj byt takže ho výhod a buď ho prodej a bez za rodinou nevo tam zůstaň a buď v klidu tam sama ale musíš mít někoho za zády kdo ti pomuze protože bude psychovat až se rozejdete,buď rada ze v to. Nejsou děti to by bylo úplně v haji.Vaz si sama sebe měj se rada a pamatuj na to ze život je krátký na to aby si ho promarnila z takovym idiotem.Drzim moc palce

zelenaesmolda
26. pro 2020

Zbav se ho nez te zacne mlatit.Smouva je na tebe tak nehledej vymluvu,ze nemas kam jit protoze jit musi on.

acrobaleno
26. pro 2020

Toto je skoro taky isty pribeh aky bol na SK MK. 😂 Tiez sa chcel, aby ho furt hladkala a maznala a ked nebolo po nej tak ju citovo manipuloval.

zelenaesmolda
26. pro 2020

@acrobaleno tak magoru je spousta

gramar
26. pro 2020

@lacehea Omlouvám se, ale homeopatie na debilitu asi fungovat nebude, kdyby jo, mám v okolí spoustu lidí, co by měli cucat od rána do večera... :/

fandysek_1
26. pro 2020

@acrobaleno vždyť to je jasné, že se zase někdo nudí. Děs fakt

zmrzlinka
26. pro 2020

Na co čekáš?Odtehuj se a hotovo.

lacehea
27. pro 2020

@gramar na debilitu ne, na agresivitu ano, aby mohla v klidu udelat kroky a odejit bez nasili.
Divila by ses co dokaze udelat spravne nasazena kulicka a potence😉

ariadna12
27. pro 2020

Zdrhla bych, ukoncila bych najem a dle moznosti si nasla nove bydleni nebo azylovy dum. Kdyz nechces k rodine pres celou republiku. Zivot s alkoholikem nikdy neprinesl nic dobreho.

gramar
27. pro 2020

@lacehea V tomto jsem přílišný skeptik a kuličky ve mě moc důvěru nebudí, ale věřím na sílu sugesce... ;)