Chodím spát dřív jak manžel, takže je to celkem pravidlem. Většinou už spím, když dorazí do ložnice... Velmi často se stává, že mě v noci budí, osahává mě, je mi to dost, ale opravdu dost nepříjemné. Vadí mi, když během dne kolem mě projde, plácne mi po zadku, nebo když mi jen tak zajede rukou do podprsenky. Nebo, se mi jen tak přijde zakousnout do krku a udělat mi cucáka jako prase. Nějak nesnesu, takové ty úchylné věci. Ale jakmile se uvolním, a mám CHUŤ, tak je vše v pořádku, umím se i pěkně nažhavit. Někdy se ale stane, že povolím i proti mé chuti, jen kvůli manželovi. V takovém případě, je mi během toho sexu vše nepříjemné, věci které mi normálně nevadí, mě v tomto případě až jako vadí. Nedokážu manželovi vysvětlit, že všelijaké dráždění rukou tam dole je pro mě nepříjemné, mnohdy až bolestivé.
Manžel je ve znamení štíra, takže když si s ním o tom chci popovídat, tak to překrouti jak se mu to zrovna hodí. Miluju spát nahá, strašně dobře se mi tak spí. Bohužel jsem se toho musela kvůli manželovi vzdát. Když je na noční, tak si to dopřeji, ale jakmile je doma, musim mít pyžamo, abych ho neprovokovala.
Snad mě někdo pochopí a nebudu jen číst, že nejsem normální. Jsem z toho smutná, nějak nevím co s tím.
@kkryplikk Nejde o to, že muž nemá nárok jakkoliv na ženu sahat. Jde o to, že respektuje, pokud je ženě určitý způsob doteku nepříjemný. Např. mně osobně nevadí bolestivá fyzická interakce v rámci kontaktu s manželem, ale naprosto nesnáším plácání po zadku. Jde o to plácnutí, připadám si jak kus dobytka na tržišti. Tady jde prostě o vzájemný respekt.
Tyjo, nestačím se těm komentářům divit...
Já neříkám že není fajn, když jsou na sebe partneři naladěni a vzájemně se během dne dotýkají a je to oběma příjemné... Ale nechat se ohmatavat chlapem i kdyz mi to příjemné není jen proto, že mi tak dokazuje svoji lásku? Úplně to ve mě evokuje ty ženský, co se nechávají mlátit, protože "on to tak přeci nemysli"...
Mě můj muž dokazuje lásku tak, že mi v obchodě koupi oblíbenou čokoládu, nechá mě s ráno o víkendu dospat a vstane s detma, prikreje mě, když usnu na gauči nebo třeba objedná večeři když ví, že jsem unavená z práce a nemám energii vařit... Pokud má potřebu se mazlit, tak mě obejme, chytne za ruku, pritulí se... Sexuální dotyky jsou něco, na co musí být člověk naladěný a zrovna třeba bouchnuti po zadku já osobně považuji za něco nepříjemnýho co fakt nesnesu - nejsem pruderní, ale mám z mládí fakt trauma, kdy mě takhle pleskal bez dovolení strejda a ještě se tomu s celou rodinou děsně řehtal když jsem se ohradila...
Takže ne, tazatele nemá být ráda, že jí projevuje náklonnost. Nemá mlčet a nechat si to líbit. Není to její vína že se takhle chová a chlap na to nemá nárok... Dotýkat se někoho bez dovolení je proste spatne...
Nenapsala jsi podstatnou věc - řekla jsi mu o svých pocitech? Co ti vadí?
Pokud ano, je to blb. Pokud ne, je vina na tobě, že ses neozvala.
Pak je otázka, zda to dělal dříve či až někdy teď. Nebo sex "nechce se mi, ale udělám to" - opět je to na TVÉM rozhodnutí. A zase jsme tam, zda jsi mu na to něco řekla 😉 Základ vztahu je a vždy bude komunikace a bez ní to nelze.
My s manželem mluvíme o všem. Prostě komunikace. Já miluji, když se přitulí, hřeje mne svým tělem a občas mě u toho chytí za prsa. Nepřijde mi to jako něco úchylného. Občas se stane, že jde okolo a "cvrkne" mě do prsou. Opět mi to nepřijde úchylné. Je to naše forma hry. Občas ho plácnu po zadku - hlavně, když je nahý. Užívám si pohled na něj. Když ale nemáme jeden z nás náladu na naše "pošťuchování", prostě to řekneme.
Ženský, ty některé komentáře tady... to myslíte vážně? Já fakt doufám, že pisatelky některých komentářů tady nemají syny a že plody jejich výchovy nikdy nepotkají moje děti. Ne, není v pořádku, když ve vztahu někdo někoho osahává proti jeho vůli, když spí nebo když výslovně řekne, že se mu to nelíbí! Ne, není v pořádku, že si vynucuje sex proti vůli partnera, není v pořádku, když to vynucování si je natolik intenzivní, že se ho partner bojí. Není to v pořádku a valím bulvy, komu všemu to v pořádku přijde. I kdyby zakladatelka byla frigida nejfrigidovatější (jakože evidentně není), nikomu, opakuji NIKOMU to nedává právo ji osahávat proti její vůli.
@kkryplikk Jsi úplně mimo. To, že ji doslova osahává, že ji tím budí ze spaní, že si proti její vůli vynucuje sex, že vůbec nedbá na to, jak se jí to líbí, to tvl fakt není žádný projev "něžné náklonnosti". Možná tak pro psychopata. Ne, nikdo, ani ve vztahu, nemá nárok si s tvým tělem dělat, co chce, proti své vůli. Uč to své děti, všem se nám pak bude žít lépe.
Ja se vždycky divím, jak je možné, že se některé ženy nechají mlátit a ještě chlapa omlouvají, že je miluje.
A pak narazím na tuhle diskuzi....🤦🤦🤦 Ach jo ženský.....
Já třeba nemám ráda sahání na prsa. Ani při sexu. Není mi to příjemné. Ani líbání na prsa. Partner to respektuje prostě tohle vynechává.
Vztah je prostě o tom, že se vzájemně posloucháme, tolerujeme. Tohle je důkaz lásky. Ne, že strkám ženské ruky do podprsenky, když zrovna myje nádobí.
@tereziezavily Taky koukam, co je stale ve spolecnosti zazito jako normalni. Ale nastesti se to meni (i kdyz pomalu); divala jsem se nedavno s neteri (9 let) na film Kopretiny pro zameckou pani, natoceny nekdy na zacatku 80.let. Ona komentovala vsechno, co ji prislo divne - a bylo toho dost, prece jenom ten film je vic nez 40 let stary. A byla tam scena, kdy jeden hlavnich hrdinu placne po zadku nejakou korpulentni damu v letech. Ona se tomu zasmeje a on rika, ze je to fajn, ze placa zeny po zadku, protoze jim tim dava najevo obdiv a bla bla bla. Na tuhle scenu neter jenom valila oci a nechapala tu pointu - proc je ta zena rada a proc by na to mela byt pysna (ze ji nekdo bez dovoleni saha na zadek). Byla jsem rada, ze si toho vsimla, ona je ta genereace, ktera je vychovavana v tom, v cem moje generace bohuzel vychovana nebyla (ze moje telo je moje a nikdo nema pravo na me bez dovoleni sahat a ze nemusim strpet nic, co mi neni prijemne), takze jsem rada, ze kdyby neter narazila na syna nektere z uzivatelek tady, ktere jsou na placani po zadku pomalu hrde, tak takovyho burana posle nekam!
Jo a mimochodem, abych pridala svou zkusenost; kdysi pred lety jsem mela pritele, ktery me jakoby naznakem kopal do zadku. Doslova. Bylo mi to strasne neprijemne. Ale on to oduvodnoval tak, ze pry je muj zadek jak fotbalovy mic (maly a kulaty), tak ma vzdy chut si kopnout a jeste se tomu blbe smal. Trvalo dlouho, nez jsem se ohradila, mela jsem -nevim proc- takovy pocit studu (i kdyz JA jsem nic spatneho neudelala) a bala jsem se, ze kdyz se ohradim, rozejde se se mnou. Ano, mela jsem sebevedomi na bodu mrazu. Sama jsem to nevyresila, pomohla az psychoterapie. Dnes nechapu, ze jsem ho po prvnim takovem kopnuti nehnala svinskym krokem! Ale holt podepsala se na me vychova (jako na spouste zen me generace), kdy mi bylo vstepovano; hlavne bud mila a hodna a delej mozne i nemozne, aby sis udrzela chlapa (jinymi slovy; jdi mu na ruku a souhlas se vsim, co on rika/dela). Peklo pekel tahle mentalita, diky bohu, ze dnes uz je to jinak.
@tereziezavily Diky za radu ✌️
Koukám jak nás tady polovina odsoudila že si necháme dělat bůh ví co a považujeme.za normální, kdyby na nás někdo sahal proti vůli.. ne . To se šeredně pletete. My jsme napsaly , že jsou doteky které se nám od našich poloviček líbí a nedokážeme si to jinak představit. Že bez toho by to pro nás nebylo to co je.
Hele a co kdyz ten chlap vubec nevi, ze ji to vadi? Vidite jen jednu stranku a hned je to nasilnik.. ne, nezastavam se ho.. ale zadavatelky 'kdyz chci, je to ok, kdyz nechci je to hulvat' se mi jakoze nelibi.. To je takove dosti na 💩..
Jak ma.vedet ze dneska ji placnout pres prdel muze a zejtra za to bude za hulvata? A vi vubec ze dela neco spatne?
Je to o nastaveni hranic, jejich.. to ona musi rict dost.. pokud to udela on i potom, ano je to hulvat..
Ale pokud nevi a voli jen nestastne zpusoby 🤷🏻♀️
A hlavne 'v pondeli jsem.ji kousnul a placnul a byl z toho zhavej sex, hm je patek, mam chut, jdu to zkusit znova'.. a bum, vse spatne 🙈
@l_ ja si dovolim reagovat, ver mi, ze pokud ji v kousnul a placnul, zhavej sex z toho nebude, kdyz je to jen proto, aby byl klid v rodine.
Jinak zakladatelko, ja Te naprosto chapu, dost jsem o tom premyslela. Osobne si myslim, ze treba objeti, laskyplne pohlazeni nevadi, hrabani v podprsence behem beznych cinnosti a pravidelne buzeni v noci by na me taky pusobilo dost divne. Radu nemam, ale asi to chce komunikovat.
@l_ Jako opravdu si myslis, ze chlap nepozna, ze ma sex s nekym, kdo to nechce? Proboha zenske, co to mate doma s prominutim za hovada??
Kdyz ona rika, ze se mu to snazila nekolikrat vysvetlit, mluvit o tom, ze ji ty jeho praktiky boli?! A vy delate jakoze on chudacek netusi a jak to ma asi vedet?
Ja vam napovim. Kdyz vas partner spi, tak je to takovy jakoby malinky nenapadny signal, ze zrovna neni extra nazhaveny na sex.
Taaaak jinak.. zila jsem s hovadem, co kdyz chtel sex, prisel a neptal se.. bylo na me se vymezit.. a hele, slo to, sex proste nebyl.. nezajimalo ho, ze me to boli, ze ted nechci.. on chtel, neptal se, nebral ohled.. ja po case otocila, bylo zle, sex nebyl, uz s nim nejsem..
Tes mam skveleho chlapa ( @ai30 nevim kdes dosla k tomu hovadu 😁).. a mluvime.. a to je zaklad vseho... Rict si co je ok, co neni, zastavit ruku kdyz nekde, kde nechci apod.. a je to absolutne skvely.. ale opet oba musime rict dost, kdyz je to potreba..
A vazne si neumim predstavit fungovat kazdej den absolutne jinak 🤷🏻♀️
@l_ Nezvbudil, jak prazdny a nudny zivot to jen ziju 😨😨 Taky pred nim muzu byt naha, aniz by to byla automaticky blanko karta na sex. Je to fakt nejaky divny u nas, snad jako by muj muz nebyl zvire, ktere nema zadnou kontrolu nad svymi pudy ci co..
Me ale vazne desi, kolik lidi nevidi zadny rozdil mezi tim, ze chtene doteky na intimni mista na tele jsou ok a nechtene nejsou ok. Mne to proste neprijde jako koncept, ktery by byl tak strasne tezko uchopitelny a prijde mi dost hrozive, kolik vas tu argumentuje tim, ze 'muj chlap dela to same a ja to mam rada, takze divna jsi ty'. Je videt, ze jako spolecnost se mame opravdu jeste kam vyvijet, nez se nam bude dobre zit.
@ai30 jenzenty ses drzis toho, ze on je hazjl a pres to nedeje vlak. A vazne muj chlap nedela totez.. pisu o vymezeni se.. ty ctes jen cas co te poburuje a zbytek nic.. a jen soudis ze my s jinym nazorem jsme doma znasilnovany a jeste za to mozna dekujem 🤦🏻♀️
Mince ma vzdy strany.. a vetsina obecne veci je o tom, co my dovolime, aby nam.druzi delali..
@ai30 mě taky naštěstí nikdo nikdy kvůli sexu nevzbudil. Vůbec by mě nenapadlo, že to někdo dělá. 😀
Jako byly doby, kdy jsem prosexovala celý den a noc, ale když spím tak spím. Nedovedu si představit, že by mě chlap vzbudil z hlubokého spánku třeba 2h po usnutí a chtěl sex. To by asi skončil v nemocnici s rozbitou hlavou, protože bych na něho hodila noční stolek. 😀 a mohl by to být klidně Brad Pitt v nejlepších letech. Když spím, tak spím 😀
@me_druhe_ja Presne :D Hlavne i kdyby uz sel do rizika a vzbudil me, tak by stacilo mu rict, jestli ted jo nebo ted ne a hotovo. Predstava, ze ona se boji spat naha, kdyz on je doma a resi se tu 'jak se v tom ma chudak chlapec orientovat' je absurdni.
@1janinka1 Tak polopaticky. Můj muž ví, že je mi příjemný, když mě plácne po zadku.
A) Projde kolem mě a plácne mě po zadku, já se úsměju/dám mu pusu/plácnu ho taky. Buď to tím skončí, nebo máme náladu a ještě laškujeme dál...
B) Projde kolem mě a plácne mě po zadku, ale já nemám náladu, řeknu, že nechci/zakroutim hlavou/zakaboním se... Manžel nepokračuje. 😉
C) Vypůjčím si od @me_druhe_ja, nesnáším dotyky na prsou. Můj muž mi na ně prostě nesahá. A to nikdy! To je ten rozdíl oproti někdy něco chci a jindy ne 😉.
D) Chci orální sex jenom někdy. Manžel by chtěl, tak se mě zeptá, jestli dnes může... Ano? Ne? Respektuje.
PROSÍM O POVŠIMNUTÍ, ani pro jednu situaci nepotřeboval věšteckou kouli 😱.
Pokud někdo nechápe, že to platí i pro mé chování k němu, ráda to přepíšu i v opačném směru 😘.
A k sexu "když se jednomu nechce". Jedna věc je "mám ho ráda/mám ji rád, nemám chuť, ale potěší ho/jí to" a druhá věc je "když nebude sex, bude mi to on/ona vyčítat a bude nepříjemný/nepříjemná, tak to radši přetrpím. UŽ JE ZŘEJMÝ ROZDÍL?
@kkryplikk Přesně tak, jak píšeš. Partnerství ani manželství ti nedává žádný takový nárok. 😉 Pokud on nebude takový vztah chtít, nikdo ho nenutí ho mít. Kde jinde, než ve vztahu, by měl být respekt samozřejmostí.