icon

Vadí vám, když vás muž před dětma pleskne po zadku?

22. únor 2021

Ahoj, vadilo by vám tohle nebo ne?

nanyh
22. únor 2021

Mne to nepřijde divný. 🤗

mamikry
22. únor 2021

Ne

pabka
22. únor 2021

Nevadilo.

martiniquest
22. únor 2021

Pred detma doma ne. Ale strasne mi to vadi pred cizimi lidmi. Udelal to jednou a po me reakci uz to asi nezopakuje. A to ani nebylo plesknuti, ale sahnuti na zadek. Proste nektere veci patri domu

zelenaesmolda
22. únor 2021

@sudylichozrout dalsi troll detected

petrasipkova1
22. únor 2021

ne, proč by mělo ?

krtcice
22. únor 2021

Ne nevadí, ani před dětmi, ani před rodinou a kamarády, ani na veřejnosti.

pe_tu_ss_ka
22. únor 2021

Nevadí, občas taky jdu a plácnu ho, pohladím, dáme si pusu. Přijde mi to úplně normální.

luca_34
22. únor 2021

Nevadí, aspoň děti vidí, že se máme pořád rádi 🙂

malenka3
22. únor 2021

Jako můj muž? Nebo cizí muž? 😂

kevi1
22. únor 2021

@malenka3 cizi muz vadi najma pred tvojim muzom, u detoch zalezi na tom, ake su stare a kolko toho vedia povedat

sticker
malenka3
22. únor 2021

@kevi1 pravdu díš 😂

sticker
gracinka7
22. únor 2021

Vůbec 😁

verunkanatalka
22. únor 2021

Ne nevadí a nevím proč by mělo...já ho taky klidně po zadku poplácám i na veřejnosti...😀

klokanka31
22. únor 2021

Nevadí, naši to taky dělali, nikdy mi to nepřišlo divný.

peginka1999
15. bře 2021

Já mám doma dva milující rodiče celý život nám ukazovali jak se mají rádi příklad táta přišel z práce sotva sundal bundu a hned lipnul mámě pusu nebo jen tak koukali na zprávy a on ji z ničeho nic pohladil a to jsou spolu 48 let 😊 nevím ale vždycky když se bavím se sourozencema tak se shodneme na tom že chceme mít vztah jako naši protože je to krásný a přála bych si aby můj syn se takhle choval ke své ženě protože co si budeme povídat jsou chlapy co nedokáží říct miluju tě ,nedají nic najevo ,chovají se k ženský jako ke kusu hadru a trpí tím žena a zároveň to dítě protože vidí mámu nešťastnou . Děti aspoň vidí co je to láska a jak má vypadat do budoucna ❤️😊

herbinaaa
30. bře 2021

podle mně je to pohodě, ale taky by bylo dobré, kdyby tem zbytek pokračoval v ložnici a deti to neviděli 🙂