Vadí vám striptérka na rozlučce se svobodou?
Holky, kamos meho pritele porada rozlucku se svobodou a bude tam stripterka. Vadi mi to. Nelibi se mi to. Jsem opravdu divna?
@jola777 A není to pravidlo, brácha se švagrovou trávili čas odděleně často, a právě zas to stálo za krachem manželství...
@jola777 Myslíš, že spokojený chlap nemá možnost vidět nahou ženu? 😃 I kdyby to nebylo záměrně, tak v dnešní době, kdy ženské chodí v létě prakticky nahé. Kolik já NECHTĚNĚ viděla dámských přirození po posledních 5 let? Každá druhá chodí bez prádla, v sukních a šatech. Pak se na hřišti/ v obchodě neuhlídá a je to. To samé vítr. Ani po tom nemusíš pátrat. Zmíněné sauny, nuda pláže. Děti na koupališti tahají maminky za plavky a nehoda je na světě.
Mnohdy jsou smyslnější různé topy bez podprsenky, krátké kraťasy kde půlka zadku leze. To dává chlapovi prostor k představivosti. I zadaný, spokojený chlap se podívá. Co je na tom? Namlsá se venku a přijde domů. To je hlavní.
@bara88 no,nevěřím,že by na něm seděla jen 10 minut..Po cca takové době musí vstát a jít se projit, že ho bolí záda a vystřeluje bolest do nohy.holt starší chlap a desítky let sportu si vybrali svou daň,jak se říká, ve zdraví i v nemoci,tak to se u nás potvrzuje.
@michaela666 Asi žiju v jiném světě, ale naštěstí jsem vykukující přirození na ulici nepotkala. Do sauny a na nudapláže nechodíme.
Proč by se měl muž kterému se líbí a přitahuje ho jeho žena měl chtít namlsat venku? 🤷♀️
@jola777 Protože všichni chlapi jsou primitivní nadržení prasata 😄
@klokanka31 No to si asi o svých mužích myslí většina žen tady. Naštěstí takového primitiva doma nemám. 😀
@michaela666 no naštěstí ne všichni chlapi jsou úchylný prasata co mají potřebu očumovat cizí ženský.. Fuj, chce se mi blejt z chlapů co maj vedle sebe manželku a slintaj nad jinou ženskou. A že to znám velmi důvěrně. A co je nejhorší, že si na to ty ženský zvykly a tvrdí přesně jako ty, co je na tom.
Namlsá se venku? To je gól 🤦
Ne fakt to není normální. Ne očumovat, kouknout se možná, ale očumovat fakt ne.
@jola777
@leniczka23 Ono to je tak nějak zažitý že chlapi jsou prasata co myslí jen tím jedním, ale není to tak. Třeba u manžela v práci se chlapi nebaví o ženských ale o dětech a pc hrách, a o pauze si neprohlíží nahatiny ale fotky svých dětí 😃
@jola777
@klokanka31
No vidíte a právě proto, že já věřím, že můj manžel není ani primitivní, ani nadržený, neměla bych vůbec žádný problém, kdyby byl pozván někam, kde je i dámský striptýz. 😉
Tedy koukla jsem sem náhodou a nedá mi to. S manželem jsem asi déle než velká část z vás. Rozhodně ho nemám za primitiva, prošli jsme spolu i jednotlivě mnoho svateb i rozluček se svobodou nebo kulatin a někde byl striptýz, ale taky hodně pohřbů jak v rodině tak přátel. Nikdy by mě ani nenapadlo, že by se manžel nepodíval na jinou, ale taky, že by za tím bylo něco jiného. Vím přesně, že opravdu viděl nahé ženy, má koníčka, kdy tráví několik dní v přírodě a jdou s nimi i ženy a dívky a rozhodně se nemohou rozdělit, když se oblékají - nebylo by to bezpečné. Mnohé znám i osobně a můj muž je i viděl nahé. Ale nechápu, co to mění? Jsme spolu v dobrém i zlém, vážíme si sebe navzájem, obdivujeme se a vychováváme děti. A pro nic z toho spolu nemusíme trávit každičký okamžik svého života, o to víc sdílíme pak zážitky u kterých ten druhý nebyl...
@leniczka23 Vidím rozdíl mezi podívat se a očumovat. Podle tebe bych asi taky byla nechutné prase a nenormální, protože když jde kolem hezký chlap nebo dokonce žena, dívám se na ně. Neodvracím pohled a nedívám se jinam. A klidně manželovi řeknu " Viděl jsi ji? To byla krásná holka."
Možná mám jen zdravé sebevědomí a necítím se v těchto situacích ohrožená.
@jola777 taky mi to přijde zvláštní, myšlení některých ženských ..
Nechápu proč by měl ženatý chlap koukat na nahý ženský 🙂
Ještě že mám normálního chlapa co byl před svatbou posedět hospůdce s tátou ,bráchou a naším 10 ti letym synem.. a taky to šlo ,však co by se loučil , jsme si věrni jak teď ,tak i před svatbou.
@terkaterka31 Tak to je přece jasný. Mají doma muže co rádi koukají po ženských, a tak radši řeknou že jim to nevadí a že na tom nic není než aby před ostatními přiznaly že jim to vadí protože to je vůči nim samozřejmě neuctivé a trapné. Když si muž své ženy přece váží tak nebude čumět po jiných.
@jola777 Zakladatelka píše,že jde o rozlučku kamaráda jejího přítele. To ten přítel nemá na rozlučku jít a zdůvodnit to tím,že nechce vidět nahou striptérku,protože koukat chce jen na svou přítelkyní? Myslím,že pokud je vztah kvalitní,tak nahá striptérka je to poslední co by mohlo uškodit😉
@jola777 promin. Tak ja se teda priznam, protoze jsi opravdu mimo. Jsem prasak, ktery se rad podiva nejen po cizich chlapech, ale i zenskych. Svyho chlapa bych v zivote nepodvedla. Ale jaksi mu zakazat cumet jinam by bylo echt pokrytectvi.
@jana_zofie U mě by to pokrytecké nebylo, po jiných nekoukám, nemám tu potřebu protože se mi nejvíc líbí můj manžel. 🙂 Ale naštěstí mu nic zakazovat nemusím, máme na toto stejný názor.
@jola777 Já z vlastní iniciativy bych na pánský striptýz taky nešla,protože mi to nic neříká,ale neměla bych problém se zúčastnit kvůli někomu jinému,jako je to v případě zakladatelky. Je mi jedno,vidět nahého člověka,nijak mě to nepobuřuje ani nefascinuje. Když si vzpomenu na 90leta kdy byla skoro na každé diskotéce u tyče holka nahoře bez,nebo na koupalistich všechny mladé holky v tangach a bez podprdy. Tak to by zdejší uživatelky svoje chlapi asi vůbec nepouštěli z domu😃
Tak holky vcera tam byl 😐 A musim rict, ze se na nej divam jinak nez predtim. Proste mi to vadi a neumim to skousnout.
To mě mrzí. 😐 Chápu tě, taky bych to neskousla.
Myslím, ze to zbytečne dramatizujes. Stalo se, stalo… čím rychleji na to zapomenete, tím lip pro vás oba. Vůbec NIC se nestalo. Pokud mu veris, milujete se, tak se vůbec nic nedeje. Jdete dal a nekoukej na nej “jinak”. Nahé ženy jsou všude a ještě jich spoustu uvidí… pokud si to budes v hlavě pěstovat a nedej bože mu to vyčítat, tak ti příště nic neřekne a to by bylo mnohem horší. Jako soucitim s tebou, chápu, ze ti to není příjemné, ale jsou mnohem, mnohem horší věci… tohle si říkám vždycky, když se deje něco mne…a rychleji to pak prejdu
Zakladatelko myslím,že máš nějakej mindrak a nízké sebevědomí. Měla by jsi s tím něco udělat,protože takových situaci bude v životě ještě x.
@izz76 Ne, nizke sebevedomi rozhodne nemam. Jen mi to prislo lito, neumim to vysvetlit, bohuzel se na nej divam jinak.
Proč se na něj díváš jinak?Protože šel kámošovi na rozlučku,to je snad slušnost ne, jaký tam byl program není jeho vina..
@izz76 Proste se divam jinak. O stripterce vedel, taky dal na ni penize.

@jana_zofie To už by se projevilo, nejsme spolu chvíli. 🙂