icon

Vím, jak dál, ale mam strach

6. únor 2021

Nejdu si pro radu, spis se jen vypovidat..
Mam s pritelem rocni dceru, celou dobu tak nejak holdoval alkoholu.. prisel zlom, kdy prestal pít, staral se, chodil v poradku do prace..
Po par mesicich vse na novo a jeste horsi.. Stehovani po pul roce, ja nesouhlasila = rozejdeme se a pujde to soudne. Tak se to opakovalo nez si uvedomil, ze je to kravina. S tchyni za mymi zady resi, jak mi malou vzit ( tchyne z niceho nic u nas skoro kazdy vikend, mne vycita, ze jdu 3x tydne za rodici 20min od baraku), pritom ja se staram, vse kupuju z rodicaku a on zaplati najem a vicemene zbytek propije.. pujci si kde muze, ohani se pravniky, ve 22 letech ma par podminek a skoro ve 20 sel do basy..
Nedavam to psychicky, neumim se smat, umim jen brecet. Dcera udela neco noveho? Brecim radosti a smutkem.. hlavne smutkem..
Posledni dobou je to ' ja chodim do prace, ty ses doma na prdeli, ja platim, ty kupujes picoviny ( veci pro malou, sem tam obleceni pro sebe) ..
Vim, ze ziju s tyranem,alkoholikem.. ale vse je tak strasne tezke.. vim, ze uz kvuli nechozeni do orace a chlastani by mu malou nedali, ale i tak.. porad je tam ta stridava, z ktere mam nejvetsi strach.. dat dite nekomu, kdo ani nevi, co vse ji, co umi a jaky ma rezim..

luhana
•
6. únor 2021

Tohle co popisujes neni vubec normalni a je to opravdu chlap na ho*no . Dite do pece by mu soud nedal ani omylem, max na par hodin treba o vikendu (pokud vubec s jeho kriminalni minulosti). Seber odvahu a zacni situaci resit s pravnikem at jsi z takoveho jedovateho prostredi rychle pryc. Preji ti hodne stesti.

lv
•
6. únor 2021

Zajdi na OSPOD, podej žádost o svereni do pece.

maki90
•
6. únor 2021

Souhlasím s @lv . Chceš, aby v tomhle tvoje dcera vyrůstala? Začni to řešit, dokud je malinká a nezanechá to na ní následky. Přeji hodně štěstí a odvahy.

krupka3
•
6. únor 2021

Velmi brzy tvoje dcera zacne chapat co se kolem ni deje, a prvni model, ktery se v zivote nauci bude, ze zeny si nechavaji od muzu ublizovat. Opravdu tohle chces? Soud samozrejme nesveri miminko alkoholikovi. Odejdi od nej co nejdriv, neodkladej to! Drzim ti pesti.

keksik002
•
6. únor 2021

Alkoholikovi nikdy dite nesveri a stridava az se da dokupy. Ja za sebe bych se obratila na OSPOD driv nez on, aby jsi byla ve výhodě. Určitě co nejdriv pryc.
Drzim pesti 🍀

klokanka31
•
6. únor 2021

Rychle od něj pryč.

veruuu_kubesovic
•
6. únor 2021

utíkej dokud je čas...střídavou péči nedají alkoholikovi...

bara88
•
6. únor 2021

@veruuu_kubesovic znám případ kdy bohužel dali ale samozdřejmě to neznamená že si to má paní nechat líbit to ne

apollo20
•
6. únor 2021

Tady nejde o tebe. Jde o tvou dcerku. Prosím !!!! Odejdi od něj do bezpečí k rodičům, ať v tom nevyrůstá. Je mi dnes 39 a dodnes nejsem v pohodě s tím, že jsem v něčem takovém vyrůstala. Stále se mi vybavují nové vzpomínky a deprese. Prosím, nedělej tohle tvé holčičce s sobě. Obě máte právo ba štěstí. S alkoholem sám nic neudělá, musel by se léčit. Nemá to jiné řešení. Držím pěsti 🙏🙏🍀

sudylichozrout
•
6. únor 2021

Tak nejak nechapu, cim jsi myslela, kdyz sis s nim porizovala dite. 🤦 Vyber tatinka par excellence.
Odejdi. Ihned, jinak tvoje dcera jernou udela uplne stejnou picovinu jako ty.

gracinka7
•
6. únor 2021

@sudylichozrout taky mě to napadlo, ale nechtěla jsem být zlá 😀