Vím, jak dál, ale mam strach

6. únor 2021

Nejdu si pro radu, spis se jen vypovidat..
Mam s pritelem rocni dceru, celou dobu tak nejak holdoval alkoholu.. prisel zlom, kdy prestal pít, staral se, chodil v poradku do prace..
Po par mesicich vse na novo a jeste horsi.. Stehovani po pul roce, ja nesouhlasila = rozejdeme se a pujde to soudne. Tak se to opakovalo nez si uvedomil, ze je to kravina. S tchyni za mymi zady resi, jak mi malou vzit ( tchyne z niceho nic u nas skoro kazdy vikend, mne vycita, ze jdu 3x tydne za rodici 20min od baraku), pritom ja se staram, vse kupuju z rodicaku a on zaplati najem a vicemene zbytek propije.. pujci si kde muze, ohani se pravniky, ve 22 letech ma par podminek a skoro ve 20 sel do basy..
Nedavam to psychicky, neumim se smat, umim jen brecet. Dcera udela neco noveho? Brecim radosti a smutkem.. hlavne smutkem..
Posledni dobou je to ' ja chodim do prace, ty ses doma na prdeli, ja platim, ty kupujes picoviny ( veci pro malou, sem tam obleceni pro sebe) ..
Vim, ze ziju s tyranem,alkoholikem.. ale vse je tak strasne tezke.. vim, ze uz kvuli nechozeni do orace a chlastani by mu malou nedali, ale i tak.. porad je tam ta stridava, z ktere mam nejvetsi strach.. dat dite nekomu, kdo ani nevi, co vse ji, co umi a jaky ma rezim..

luhana
6. únor 2021

Tohle co popisujes neni vubec normalni a je to opravdu chlap na ho*no . Dite do pece by mu soud nedal ani omylem, max na par hodin treba o vikendu (pokud vubec s jeho kriminalni minulosti). Seber odvahu a zacni situaci resit s pravnikem at jsi z takoveho jedovateho prostredi rychle pryc. Preji ti hodne stesti.

lv
6. únor 2021

Zajdi na OSPOD, podej žádost o svereni do pece.

maki90
6. únor 2021

Souhlasím s @lv . Chceš, aby v tomhle tvoje dcera vyrůstala? Začni to řešit, dokud je malinká a nezanechá to na ní následky. Přeji hodně štěstí a odvahy.

krupka3
6. únor 2021

Velmi brzy tvoje dcera zacne chapat co se kolem ni deje, a prvni model, ktery se v zivote nauci bude, ze zeny si nechavaji od muzu ublizovat. Opravdu tohle chces? Soud samozrejme nesveri miminko alkoholikovi. Odejdi od nej co nejdriv, neodkladej to! Drzim ti pesti.

keksik002
6. únor 2021

Alkoholikovi nikdy dite nesveri a stridava az se da dokupy. Ja za sebe bych se obratila na OSPOD driv nez on, aby jsi byla ve výhodě. Určitě co nejdriv pryc.
Drzim pesti 🍀

klokanka31
6. únor 2021

Rychle od něj pryč.

veruuu_kubesovic
6. únor 2021

utíkej dokud je čas...střídavou péči nedají alkoholikovi...

bara88
6. únor 2021

@veruuu_kubesovic znám případ kdy bohužel dali ale samozdřejmě to neznamená že si to má paní nechat líbit to ne

apollo20
6. únor 2021

Tady nejde o tebe. Jde o tvou dcerku. Prosím !!!! Odejdi od něj do bezpečí k rodičům, ať v tom nevyrůstá. Je mi dnes 39 a dodnes nejsem v pohodě s tím, že jsem v něčem takovém vyrůstala. Stále se mi vybavují nové vzpomínky a deprese. Prosím, nedělej tohle tvé holčičce s sobě. Obě máte právo ba štěstí. S alkoholem sám nic neudělá, musel by se léčit. Nemá to jiné řešení. Držím pěsti 🙏🙏🍀

sudylichozrout
6. únor 2021

Tak nejak nechapu, cim jsi myslela, kdyz sis s nim porizovala dite. 🤦 Vyber tatinka par excellence.
Odejdi. Ihned, jinak tvoje dcera jernou udela uplne stejnou picovinu jako ty.

gracinka7
6. únor 2021

@sudylichozrout taky mě to napadlo, ale nechtěla jsem být zlá 😀