icon

Vyřešili jste společný odvoz k zubaři správně?

8. kvě 2022

Ahoj holky, strašně pitomá otázka, ale jen mě zajímá názor ostatních jestli jsem fakt tak hrozná nebo ne.
V úterý jdeme s dcerkou k zubari, má jet i moje máti a sestra, mati měla mít od přítele auto, abychom tam jely všichni společně, ale nakonec ho mít nebude, protože by se neměl jak dopravit do práce - buď by ho tam máti musela hodit (prý tam ale netrefí) nebo ji nabídl, že tam prespi - to zase zavrhla. Takže mi napsala, ze jedou busem, ze auto mít nebude. Tak jsem řekla mému sousedovi, je to jako děda, udělá pro nás první poslední, řekl ze me a malou tam odveze a když bude chtít i mati se sestrou tak taky. Ok napsala jsem ji to a ona - ze potřebuje hodit sestru do školy .. chci upozornit vek 16 let - škola od zubařky 15 min pěšky, busem 5 min.. tak jsem ji napsala, ze muze jet pak od zubařky busem.. takže se totálně nasrala a já vůbec nevím co jsem udělala špatně? Já jsem takový hrotic.. a tohle mě štve, jestli jsem udělala něco špatně nebo nevím.. ona bude nasrana tak týden určitě a udělá ze mě hyenu, ze jsem ji ani nenabidla auto a ona si musí jet busem.. takto je to pokaždé když není po jejím, ale jako nevím co jsem udělala tak špatného..

Vyřešili jste společný odvoz k zubaři správně?
Strana
z4
autor
8. kvě 2022

@chris_n A ještě největší sranda je, ze na diskotéku a vše okolo ji pustí, no tak chápeš to? Jen si vymysli teď, protože sestra je lina, tak se musíme všichni posrat…

bara88
8. kvě 2022

@chris_n klidně ji ta pravdu dej,puse že k tomu má své důvody, tak ať ji klidně vodí. Syna od známého teď nedávno přepadli a taky ho teď nepustí samotného nikam,jak trapné že

bara88
8. kvě 2022

Proč mi pořád píšeš? mě, tupou jako nůž to nezajímá

chris_n
8. kvě 2022

Prostě jed sama s dcerou a vyprdni se na to celé.

l01991
8. kvě 2022

@bara88 ty se furt ozyvaš🤣🤣🤣 když tě to nezajima tak proč odpovidaš?

autor
8. kvě 2022

@bara88 Tak nevím proč píšeš ty stále, když vidíš, ze jsi to vůbec nepochopila. Důvody k tomu určitě nemá, ještě včera byla na diskotéce a dnes grilujou, ještě mi psala jak to bylo skvělý 😀

autor
8. kvě 2022

@l01991 ❤️❤️❤️

autor
8. kvě 2022

@chris_n Asi to tak udělám.. ale bude mi To dávat luxusne sezrat 😡

eloana
8. kvě 2022

@chris_n jojo ja toto presne znam…. Uz slovo neres to… uplne to slysim😊a je my jasne, jak je to mysleno

chris_n
8. kvě 2022

Nojo, tak se nad to budeš muset povznést

autor
8. kvě 2022

@eloana A pak to bude “mami ale ty jsi mi řekla AT to neresim “ - a ona “ no ale to se asi jenom tak říká ne? Pockej až něco budeš chtít”😳

autor
8. kvě 2022

@chris_n V úterý pisnu, zda jsem se na ni vyprdla nebo to přežila, ale když jsem ji napsala, ze bysme je teda vzali tak mi napsala “super, tak se ještě otocime do lidlu a do města pro léky” nebude to vadit? NEEE NEBUDE!😡😡😡

l01991
8. kvě 2022

No tak to bych se na ni vytento uplně.... však soused neni taxi,kor když ona nechce přispět...

autor
8. kvě 2022

@l01991 Právě a nejlepší je na tom, že malá má rok.. a jako čekat a courat někde s ní, to se mi takt nechce 😏
Ještě ten její lidl, tohle mě fakt štve..

l01991
8. kvě 2022

Kašli na to,vem malou,zajeďte k zubaři a mamka ať si zajede sama....

izzylka
8. kvě 2022

Mě by spíš zajímaly ty její důvody, proč sestru nepustí v 16 letech samotnou 🙈 Hromada 16 letých děcek jezdí třeba na intr přes půl republiky a ještě jsou tam celý týden bez dozoru 😂 to by tvoji máti asi kleplo 😅

tasimia
8. kvě 2022

Kokos a vy jste obe dospělé? 🤣👌

autor
8. kvě 2022

@izzylka Řeknu proč, protože nechce jít pěšky😂

autor
8. kvě 2022

@l01991 vid😏

izzylka
8. kvě 2022

🙈 no, aby ji nožičky neupadly 😂😂uplně bych se na ně vyprdla a přežila bych i pár týdnů naštvanou matku s blbýma kecama 🤣

autor
8. kvě 2022

@izzylka To je des ale😳😂

zelenaesmolda
8. kvě 2022

ja bych se v 16 hanbou propadla kdyby se mnou maminka mela chodit k zubari

autor
8. kvě 2022

@zelenaesmolda Já taky nechápu proč jdou spolu 😏 ale proste my máme jít na kontrolu s malou, tak řekla, ze půjdou i oni.. doufám, ze až nepůjde mala na ockovani, ze nepůjdou taky😂😂😂

evik19
8. kvě 2022

Ty máš panickou ataku, sestra je líná chodit a paní maminka je zrejme vycurana jak díra do sněhu....Promin, ale jste asi fakt povedená rodinka. Být sousedem, tak se na vás příště vykašlu, tohle není využívání situace, ale vyloženě zneužívání dobroty a absolutní nerespekt k hodnotě času někoho cizího. Tvoje mamka je hodně kvalitní manipulatorka a ty ji ustupujes, abys měla klid, i když dopředu víš, jak to dopadne. Jestli mamka není invalidní, tak opravdu nechápu, proč by si na nákup nemohla zajít sama anebo požádat toho svého amanta, ať ji nakoupí cestou z práce. A to, že musíte jít nutně k zubaři jako celej klan dohromady, už vůbec nekomentuju. Zkus jednou vydržet a prostě ji neustoupit. Kdyz uz to nedokážeš kvůli sobě, tak aspoň kvůli ostatním.

zelenaesmolda
8. kvě 2022

@evik19
Presne tak.Jeste chapu,ze soused nabidne pomoc ji s malym ditetem ale vubec nechapu proc by mel delat taxikare pubertacce.

eloana
8. kvě 2022

@evik19 muzu se zeptat, jak jsi prisla na panickou ataku?

autor
8. kvě 2022

@evik19 To máš pravdu, za ataku, ale nemohu, každý má z něčeho strach.. já prostě z autobusu, soused se sám nabídl, samozřejmě mu dám na naftu.
Máma je naprosto zdravá, jen je vyčůraná, venku kape a ta se muze zblaznit, s chlapem prodali byt a mají peněz jako zelez, takže jezdí jen autickem a parfémy atd atd… sestra to okoukala A naučila si ji tak.. ze je lina.
K zubarce mám jít jenom já s dcerou, to ze se přidaly za to nemohu…
Chci ji jednou koupnout, ale vim co se zase bude dít.. jednou jsme se nebavily půl roku, ze dala přednost chlapovi přede mnou, když ji neposlechnu nebo není po jejím, bude se to klidně opakovat..

autor
8. kvě 2022

@eloana To jsem psala já, mám atak když vidim autobus.. nemohu do něj nastoupit, je mi v něm strašně špatně a zvracim.. snažím se opatrne jezdit alespoň jednu zastávku, ale víc proste nedám..😏

evik19
8. kvě 2022

Já to chápu, že ty nemůžeš do autobusu a úplně chápu, že sousedovi nedělá problém ti s malou pomoct, ale teda tvoje mamka se mi zdá fakt vyloženě toxická... Nebylo by ti líp, kdybyste ten kontakt spíš omezily?

zelenaesmolda
8. kvě 2022

Mozna ti pomuze vedet,ze tzv silent treatment je metoda pouzivana psychopaty.

Strana
z4