icon

Zamilovaná do partnerova šéfa. Je za tím něco víc?

1. pro 2021

Do chlapa, kterého jsem viděla párkrát. Ale je to špatně, jsem zadaná řadu let a nepodvádím.
Prosím jen ty, kteří si chtějí přečíst zpověď bez rypavych, a nebo nesmyslných řečí.

Je to partnerův šéf. Dokonce nový šéf. Partner je jeden z nejvyšších managerů v podniku a ze svého titulu pozval onoho nového šéfa na oběd, dvakrát, k nám domů. Pokaždé přišel, ač tvrdil, že nechce rušit a obtěžovat ( chápu). Ale nám to nevadí, děti nemáme, nechceme žádné výhody a šlo nám jen o to, že měsíc už nebyl doma ( pracovní záležitosti ).
Jenomže, já se asi fakt zabouchla. Líbí se mi jako chlap. Asi budu znít jak nějaká blbka v pubertálním věku, ale párkrát jsem si všimla, že když jdu na skok a před koncem pracovní doby za partnerem, tak se stalo, že šéf mě viděl a ztuhl. ( Vstup do práce mám povolený a ještě pro jistotu se partner ptal, zda to opravdu nevadí - povolil to bývalý šéf a tomu to bylo jedno )
Ztuhl, kouká na mě, já na něj. Oba mlčky, až do doby, než pozdravim já, nebo on. A nebo někdy je to normální, bez nějakého fópá. Stane se to někdy, ne pokaždé. Dokonce naše první setkání bylo takové 🤣🤣🤣 velmi vtipné. Ještě se mi omlouval.
Mimo práci se ty záseky nestávají. Bavíme se normálně, uvolněně. Dokonce mi nabídl místo (to ještě předtím, než mě viděl a přítel s ním o mě mluvil). Ale najednou místo by mělo být v jeho blízkém okruhu ( což si vysvětlují tím, že šéf na prý dobrý instinkt na lidi a dokáže člověka odhadnout ).
První oběd probíhal, tak že přišel, přinesl víno. Druhý oběd přinesl j maličkost i mě a omlouval se, že to neudělal poprvé a dokonce jsem si všimla, že byl navoněny. Když se mnou mluví ( a nevypráví zrovna svoje historky ) tak se usmívá.
Do háje, já neříkám, že mu skočím do postele, budu ho svádět. To se nedělá. Je ženatý. Navíc o paní i dobře mluví 🙂) Ale možná by mě hrálo na srdci a egu ;)že po mě taky jede . Na druhý straně si říkám, že kdyby to tak bylo, tak se mě třeba zeptá na jméno - což neudělal, nikdo nás, ani nepredstavil.líbím se mu. Ale nevím... Zda tam náznak je?

Strana
z3
autor
1. pro 2021

@irmamala Ne, viz příspěvek. Nepočítám to, ale asi 5x jsme se viděli i s pozváním u nás doma.

elin29
1. pro 2021

Ty seš fakt ubožačka..za prvé po tobě vůbec nejede..a to civění v práci znamená jen to, že zjevně není vhodné to tvoje oxidování tam..kdyby tak tvůj přítel věděl co seš zač a toho nadřízeného manželka kdyby věděla.. seš normální hnusná vychcaná pijavice, která se chce nasrat nejen tam do práce ale ještě rozesrat další manželství..je mi z tebe nablití ty blbko..

tinaprofi
1. pro 2021

😬😬😂😂😂😂

autor
1. pro 2021

@elin29 🤣🤣🤣🤣Tak teď se opravdu směji tvým myšlenkovým pochodům. Práce mi byla nabídnuta. A vstup mám povolen, znovu opakuji

camelinka
1. pro 2021

@tinaprofi tu si sednu...🍟🍟🍟

camelinka
1. pro 2021

A musis chodit dovnitr? Radsi bych cekala v aute a nepokousela to...

autor
1. pro 2021

@camelinka Tak ono, když musím čekat třeba hodinu ( že už to fakt nejde víc někde natáhnout a to se souram cestou ), tak ano musím, i si třeba dame s partnerem oběd.

Ale asi má zdejší osazenstvo pravdu, vidím v tom víc, než je, protože se mi zřejmě splašily hormony a to si uvědomuji už po prvním setkání, jen jsem si to nechtěla přiznat. A o tu práci stojím - obzvlášť když mi i sám šéf nabídl, tam výborné místo. Jen je to jen o tom zvládnout přijímací řízení.
A ke mě se chová prostě jen slušně, jako i k druhým

lv
1. pro 2021

Manažer a navoněný, beru jako normální věc, jako mytí třeba. Nebo je to kurevnik a vidi, že pohledy, vyznamnymi naznaky tě dostane na záda..

camelinka
1. pro 2021

Hele ja to i chapu, ono se to splasit muze, ale jestli tu praci chces a i si nechat soucasnyho chlapa, tak musis nohama na zem...Na jeho chovani, mi neprijde nic, co by delal jako nahazovani udicky...Pozornost je fajn a ktere zenske by se nelibila, ale odcad pocad...jeste by o tobe sly drby, jak hazes oci po sefovi...

klokanka31
1. pro 2021

Nemůže to ale vypadat že jsi stíhačka a svého chlapa v práci vlastně hlídáš?

elin29
1. pro 2021

Moje myšlenkové pochody?.. já čtu tvoje myšlenkové pochody.. pochybuji že si se svému příteli svěřila s tím, že se ti líbí jeho nadřízený a že po něm jedeš že?..

autor
1. pro 2021

@klokanka31 Určitě ne. Partner si kolikrát jde po svém a já si třeba v kanceláři čtu a prostě neruším, a nebo případně mu pomůžu s menší administrativou. Navíc šéf ví, že vždycky buď spolu máme nějaké zařizování, a nebo bezime domu - obzvlášť teď v zimě je to o čase a světla. Navíc to, ať přijdu nabídne partner ( a já se snažím ještě sourat cestou přes město ) + jsem tam chodila ještě podstatně dřív, před novým šéfem. Ten předchozí se choval naprosto jinak - pozdravili jsme se a nic víc. Kolegové mě znají, někteří velmi dobře.

autor
1. pro 2021

@elin29 🤣🤣🤣🤣ty kráso, to že se mi někdo líbí ( nejsem první, ani poslední komu se to může stát ) je naprosto jiný s těmi výmysly co tu ptedvadis - že se CPU na místo, že jsem vychcana, a že balím zenace

autor
1. pro 2021

@lv
@camelinka

O tu práci hodně stojím, o partnera přijít nechci a nikomu rozvracet rodinu, a nebo si začínat něco se šéfem. To se nedělá a jde to mimo moje chování, myšlení.

Ohledně té vůně - stalo se to poprvé nebo alespoň poprvé jsem si toho všimla. Ono celkově to první naše setkání bylo divné 😳🤣Bylo tam víc rodinných příslušníků ten den : přišel k partnerovi do kanceláře, ten byl na jednání a já tam seděla. Zírali jsme na sebe jak ...... Blbci. Trvalo to věčnost, než někdo ( už ani nevím, kdo z nás dvou ) pozdravil. A já v tu chvíli něco cítila. A asi teď už po těch pár setkáních vím co.

camelinka
1. pro 2021

Jasny, motyli v brise a v hlave prazdno...Po deseti letech se starym uz to tak neni, to je normalni, zalezi, jestli to stoji za pripadny dusno, protoze jestli po sobe cumite, tak si toho lidi vsimnou a byt tvym chlapem, tak me to proste vadit bude...

autor
1. pro 2021

@camelinka Ten si už všiml. A má z toho legraci a chvástá se tím, že na pěknou přítelkyni. Jenomže, mě už to vtipné nepřijde. Nevím, jak to bere šéf a to je nejhorší. Drby rozhodně nechci. Vyhybam se kontaktu mezi ostatním. Se šéfem se prakticky vidím jen v partnerově kanceláří, ať už všichni, a nebo když jsem tam sama.

me_druhe_ja
1. pro 2021

@elin29 Ty jsi ale zla osoba....

camelinka
1. pro 2021

No, kecy proste budou...vyhybala bych se sefovi a kdyz uz musis byt u chlapa v praci, tak bych delala tak, aby nikdo z zucastnenych nemel k zadnym drbum duvod...

levandule_k
1. pro 2021

Ty jsi zamilovaná až po uši, jestli on, těžko říct. A chceš zůstat se současným manželem nebo bys ráda s manželovým šéfem něco víc?

tinaprofi
1. pro 2021

@camelinka 50 odstínů kanclu

autor
1. pro 2021

@levandule_k Druhá možnost nepřipadá v úvahu. Každý máme svůj život, svoji rodinu, navíc případně budoucí i můj šéf - to nedělá dobrotu.

camelinka
1. pro 2021

@tinaprofi No ja jich tady mam asi 150🤣...ale ti "moji" mistni vobsournici v dupackach, to je uplně jiný level, hlavne si o sobe mysli🤣😎

sylvka
1. pro 2021

Jak si přišla na to,že po tobě jede ???😄to se mi podle tvého popisu nezdá.zakoukala ses no ,pryč z dohledu a přejde to.

autor
1. pro 2021

@sylvka Tak je možné, že si to jen , namlouvám ,. Už na poprvé divně koukal, usmíval se a pokud si vzpomínám dělá to, jen když jsme sami, a nebo si nevšimne partnera. Ale asi máte holky pravdu, já jsem zabouchnuta, on jen slušný a musím zapnout mozek a dostat se z toho.

levandule_k
1. pro 2021

Já když jsem četla tvůj příspěvek, tak mi přišlo jak úryvek z nějakého románu. Já si občas ráda nějakou vztahovku přečtu 🙂 I když víš, že s šéfem nic nechceš, nedává to odpověď na moji první otázku, chceš s manželem zůstat. Píšeš, že nemáte děti. (Jako je mi po tom kulový, každého věc.) Jde o to jestli, nechcete, nemůžete, nebo třeba jenom on nechce a ty podvědomě, a proto reaguješ takto, že jsi poblouzněná z nového šéfa.

bereni
1. pro 2021

Ze ty jsi psala na emimino?😃 Ja si myslim, ze v tom hledas jen to co chces hledat a snazis se to obhajit. Nezapomen, ze je zenaty. To je prvni stopka.

treasurka
1. pro 2021

Zaseky? Treba se mu zrovna chtelo … nevim, prdnout, a drzel to 🤷🏻‍♀️

chumlee71
1. pro 2021

@bereni to víš že je to ona,akorát na emiminu nebyla ještě zamilovaná 😆😆

bereni
1. pro 2021

@chumlee71 Celý to na mě začíná působit, že ona ho děsně chce, děsně se zakoukala a hledá takové ty "důvody" proč si začít s jiným. No zakladatelko, doporučuji ti nezačínat si se ženatým - za 1. budeš chtít chlapa, který začal podvádět svoji ženu, které slíbil věrnost a lásku pozbytek života? 2. Pokud svýho chlapa nemiluješ, tak od něj odejdi a ne že mu začneš zanášet se šéfem.

orisek56
1. pro 2021

Jede, tady je zase zhava diskuze, a já musím s děcka má ven, heeerdek.... Nemazejte to, já si to chci oak pročíst!

Strana
z3