Žárlím na přítelkyni svého exmanžela.

6. led 2020

Mám takový problém s exmanželem spolu máme 2 děti syn 10 let a dcera 8 let máme je v střídavě péči takže jeden týden sou u mě a druhý u exmanžela. Který si před pár měsíci našel přítelkyní problém je v tom že si štrašne rozumí s mými dětmi že začátku jsem byla ráda že spolu mají dobrý vztah ale poslední dobu hrozně žarlim. Přijde mi že děti mají radši jí něž mě, bere je na různé vyletí, do kina, do divadla, do zoo atd ja na to nemám peníze takže je takle nemůžu brát. Ona se s nima učí jenom že ja na to nemám čaš, děti jí dokonce začali říkat sami od sebe mami když jsem to šlyšela tak jsem byla úplně hotová 😰.

sudylichozrout
6. led 2020

Bud rada, ze VASE (nikoliv tvoje) deti maji u taty pohodu, ze se jim tam venuji a ze i od "macechy" citi lasku. Nebo ty bys snad chtela, aby deti domu chodily zdevastovane, ze je tatova partnerka zla, jeci na ne a chova se odmitave?
Zarleni je jen a pouze o nedostatku vlastniho sebevedomi. Zapracuj na tom.

caverina
6. led 2020

@sudylichozrout mas pravdu,ale je zvlastni,ze tak stare deti rikaji mami i nekomu jinemu nez me...to divne a neprirozene proste je...

autor
6. led 2020

@sudylichozrout ja jsem že začátku byla šťastná že spolu mají tak dobrý vztah ale myslela jsem že děti jí budu brát prostě jakou partnerku exmanžela a jako svojí kamarádku. Ale oni jí berou jakou mámu když jsou u mě tak pořád mluví oni každý den si s ní volali a mě to rozně štve ja se jím snažím věnovat nejlíp jak umím ale prostě mi přijde že jí mají radši.

autor
6. led 2020

@caverina to že jí začali říkat mami mě úplně dostalo navíc jí tak říkájí i přede mnou ptala jsem se na to exmanžela a ten mí řekl že jí tak začali říkat sami, už jsem jednou i myslela že jím to zakažu ale potom jsem to radši neudělala

janule1940
6. led 2020

Nove koště dobre mete😀uvidíte,jak dlouho to bude trvat.ted mohou být proste jen okouzleni,ale časem na ni také najdou chyby.ted to proste prejdete,nechte to být,ono to odezní samo.byla jsem v roli te “nove přítelkyně” a manželům syn mi taky začal říkat mami.casem ale i on na mě našel chyby a brzy to skončilo.ted mame uplne normální vztah.

wendyp
6. led 2020

Manželovi mě mámy říkám většinu života tato i přes to že můj vlastní táta pro mě vždy totiž byl a byl tu pro mě. Zacala sem s tím taky sama a vždy bylo a je to pro mě naprosto přirozené a vůbec ne divné. A ano i sem v životě dítěte a puberťaka měla různé stavy kdy jsme z nevlastními otci tíhla více. Je to skvělý člověk a mám k němu obrovskou úctu ale stejně tak ke svému tátovi. Prostě jsme vašem všichni přijali že tatínky mužů mít dva a já sem na ně oba celý život moc pyšná

autor
6. led 2020

@janule1940 no to jsem si myslela taky ale už je to 9 měsíců a to je podle mě dost

janule1940
6. led 2020

Čím víc na to budete tlačit,tím to víc zhoršite.jinou šanci,než tomu neprikladat váhu a nechat to být,nemate.

caverina
6. led 2020

Mě to prostě nepřirozeně od tak velkých děti přijde, ale zákazem nic nezmuzes

autor
6. led 2020

@wendyp ja jsem na jednu stranu ráda že spolu mají takový vztah ale na druhou stranu mě to jako matku prostě bolí😭 doufala jsem že jí budou brát spíš jako kamarádku a ně jako matku a prostě mi přijde že jí mají radši něž mě 😢

petulejan
6. led 2020

No je to divné a už jen v jejím zájmu by měla trochu myslet hlavou a vysvětlit dětem,že je má sice ráda,ale matku mají jen jednu a jí ať oslovují jménem. Myslím že ji to dělá dobře na váš úkor a to je dost hnusné. Můj přítel má tři holky a se všemi mám dobrý vztah a oslovují mě jménem. Kdyby mi říkaly mami,připadala bych si dost blbě. Skuste si s s bývalým promluvit.

rebe
6. led 2020

Tak buď upřímná a řekni jim to. Že jsi ráda, že spolu mají tak dobrý vztah, ale že tě bolí, když jí před tebou říkají mami, protože máma jsi ty, porodila jsi je, vychovával jsi je celé ty roky... Nejspíš to oni myslí nějak úplně jinak a vysvětlí ti to.

autor
6. led 2020

@petulejan s bývalým jsem mluvila i s tou jeho přítelkyní řekli mi že mě chápou,ta jeho přítelkyně řekla že nebude měnit svoje chování a že k ním bude chovát pořád stejně. Ale že se jím pokusí vysvětlit že je jich máma jsem já tak si s nima promluvila ale oni jí řekli že jí berou jakou mámu a že by nejradši byly pořád s ní a s exmanželem. Už vážně nevím co dělat asi si za to můžu samá .

lv
6. led 2020

Ono je to normální vývoj, ona prochází stupněm "jsem hodná, milá, zábavná teta, výlety jsou super.." následující je "no kazdej víkend program pro děti, zoo, koupaliště, chtěla bych taky vlastní program, ale nevadí, většinou jsou děti roztomilé" pak "neuklizi, odmlouvají, lezou mi na nervy" a pokud je v pohodě, tak pochopí, že pro manžela je to neoddiskutovatelna, trvala, největší laska a když to přijme, bude s nimi mít dobrý vztah. Jasně, ty jsi máma a chceš po nich pravidla, proto je nyní ona oblíbenější.

petulejan
6. led 2020

Tak to mě mrzí 😞

tinaprofi
6. led 2020

Některé ženy jsou přirozeně silně mateřské typy, podle mě to děcka jen intuitivně vycítily. Těžko radit holka zlatá 🙂)) nám můžeš tvrdit jak seš skvělá matka a přitom... 🙂))

autor
6. led 2020

@tinaprofi no ja snažím dětem věnovat jak nejlíp umím a myslím že jsem dobrá matka ale asi jsem nebyla dobrá manželka a teď toho lituju 🙁

autor
6. led 2020

@lv ona po nich chce taky pravidla a děti jí poslouchají poslouchají i mě takže už vážně nevím jak se mám chovat

tinaprofi
6. led 2020

žarlivost je svině, úplně člověku zatemní mozek a uvažování 🙂 když se nad tím zamyslíš, nejvíc kdo je v prdeli jsi ty, nikdo netrpí, všichni jsou šťastní. Seš v tom úplně sama. Uvědomila sis svý chyby a dohnaly tě stíny minulosti. To je prostě bolestivý období, není na to žádná medicína, nedá se to přeskočit. Ty se ale můžeš změnit, máš skvělou příležitost, jak nechat ty lidi, ať jsou šťastní a ty se budeš od nich učit, jak být šťastná, znovu 🙂 Vyber si sama

autor
6. led 2020

@tinaprofi no ja si myslim že jsem se změnila tak nevím co mám ještě dělat ale pravda že nejsem šťastná chybí mi moje děti které říkáli mami mě a ne nějaké cizí ženské snažím se dělat všechno proto aby sme spolu měli takový vztah jaký sme měli ale jsem už zoufalá příští týden jdu za psychologem tak uvidím jestli mi nějak pomůže

tinaprofi
6. led 2020

potřebuješ svoji situaci podrobně probrat s někým, kdo bude umět nezaujatě vyhodnotit, objektivně uvidí tvoje "chyby"...psycholog je určitě super nápad. Nevěřím ti, že tě sere jenom to, že děcka začali říkat tý ženský mami, je to totiž přechodný období a moc dobře to víš. Oni nejsou blbí, vědí moc dobře, kdo je jejich máma.

autor
6. led 2020

@tinaprofi děti vědí že je jich máma jsem já ale te přítelkyní řekli že jí berou jakou mámu a to mě štve😡

tinaprofi
6. led 2020

byla bys raději, aby se nenáviděli navzájem, je mi to jasný, celou situaci by to vyřešilo 🙂

autor
6. led 2020

@tinaprofi ne byla bych nejradši kdyby jí brali jako přítelkyní svého otce a kamarádku a ne jako mámu chtěla bych aby jí měly rádi ale ne radši něž mě. Nezlob se na mne ale jak by bylo tobě kdyby tvoje děti měli radši přítelkyní tvého ex a kdyby jí říkali mami?

tinaprofi
6. led 2020

neobhajuj svoje uvažování otázkou "jak by bylo tobě" ... právě proto, že máš v sobě nezpracovanou závist, která tě může dohnat až k nenávisti je na místě psycholog 🙂

caverina
6. led 2020

@tinaprofi no ale me by taky zajimalo jak by ti bylo?🙂

tinaprofi
6. led 2020

@caverina vzhledem k tvýmu intelektu nemá smysl ti cokoliv bližšího vysvětlovat 🙂))) měla jsem za to, že jsem ti to řekla už minule 🙂))

caverina
6. led 2020

@tinaprofi kak tak koukam ani v novem roce zadna zmena🙂 porad stejna zumpa,ktera se obcas schova za inteligentni clanek z internetu🙂 jeste ze ti to nekdo zere🙂

tinaprofi
6. led 2020

@caverina přesně tak 🙂) i ty jsi pokaždé stejně nasraná, když ti připomenu, jak jsi tupá 🙂) já vím, že to bolí. Hezký Nový Rok, dotatečně...🙂)))

autor
6. led 2020

@tinaprofi ja se neobhaju jenom je opravdu snadné mluvit o tom že jsem zavistiva a jiné je být v takové situaci a řešit to takže by mě vážně zajímalo co by si dělala ty na mém místě?