icon

Žárlím na přítelkyni svého exmanžela.

6. led 2020

Mám takový problém s exmanželem spolu máme 2 děti syn 10 let a dcera 8 let máme je v střídavě péči takže jeden týden sou u mě a druhý u exmanžela. Který si před pár měsíci našel přítelkyní problém je v tom že si štrašne rozumí s mými dětmi že začátku jsem byla ráda že spolu mají dobrý vztah ale poslední dobu hrozně žarlim. Přijde mi že děti mají radši jí něž mě, bere je na různé vyletí, do kina, do divadla, do zoo atd ja na to nemám peníze takže je takle nemůžu brát. Ona se s nima učí jenom že ja na to nemám čaš, děti jí dokonce začali říkat sami od sebe mami když jsem to šlyšela tak jsem byla úplně hotová 😰.

Strana
z8
autor
7. led 2020

@pavca1982 je mladší a děti nemá

autor
7. led 2020

@pathan problém je v tom že dělám od 10 do 18 a někdy do 19

hankaviki
7. led 2020

Takže děti přijdou ve 14 hodin domů a jsou tam do 19 hodin samy, příp. se sousedkou. Nebylo by jim líp u otce, než tohle čekání? A před rozvodem jsi měla taky takhle blbý časový rozvrh?

pavca1982
7. led 2020

Soudit Tě rozhodně nebudu. To že to byla chyba určitě víš sama a nějaké takové moralizování Ti nijak nepomůže. Třeba ta slečna bude chtít mít brzo vlastní dítě a to by pak šly Tvoje děti trochu stranou, což by mohlo být plus pro Tebe do budoucna. Moje rada je asi to nechat být a vydržet to. Čas některé věci vyřeší sám. Snaž se být dobrá máma a věnuj se dětem co to jde. Hodně s nimi o všem mluv. A když to půjde vem je někam na výlet. Vždyť můžete podniknout i výlet, který nebude finančně náročný. Pro děti má cenu hlavně společně prožitý čas a zážitky. Nejde o prachy ,jak si my dospěláci někdy nesmyslně myslíme.😉

autor
7. led 2020

@hankaviki před rozvodem jsem žádný dluh neměla dřív jsem chodila do práce v 6 a vracela jsem se tak 14 potom jsme se rozvedli potom přišel dluh a ja jsem musela změnit práci a bych vydělávala víc.

hankaviki
7. led 2020

Takhle si zkazit život, to je fakt mazec.

autor
7. led 2020

@pavca1982 no je pravda že se s exmanželem zasnobili a šlyšela jsem že prý potom plánují dítě tak uvidím jak to bude pak. Já se svým dětem samozřejmě snažím věnovat jsem rozhodnuta že si snížím ty splátky a budu se jím víc věnovat.

pavca1982
7. led 2020

Za chyby se platí, ale držím Ti palce ať se to zase v dobré obrátí pro Tebe a děti. 🍀🍀🍀

autor
7. led 2020

@hankaviki jo ja vím že jsem si zkazila život a hlavně dětem ale bohužel to už nevrátím.

autor
7. led 2020

Ach jo teď mi děti přišli ze školy a syn řekl mi že chce jít k tátovi a vůbec mi neřekl důvod už jsem úplně zoufalá 😰. Vůbec se mnou nechce mluvit pořád jenom říká že chce jít k tátovi.

lv
7. led 2020

Děti musí od tebe vidět snahu, aby se vratila do vašeho vztahu důvěra. Takže jinou práci, abys mohla být s nimi, hrát hry, tvořit, chodit ven atp. Choďte společně k psychologovi, nebo ty, pro postupy, jak vztah s detmi opravit. Jo a nestačí se ucit s druhakem 1x týdně, chce to denně.

wxkatuska
7. led 2020

Tak ho tam pustte, pokud s tim nema otec problem. Zkuste si se synem promluvit, ze vas to trapi a pracujte na vasem vztahu za pomoci psychologa. V neposledni rade vyreste tu praci v dobe, kdy mate mit deti. Dejte tomu cas....

autor
7. led 2020

@wxkatuska s exmanželem jsem ještě nemluvila hrozně se stydím navíc mám strach že mi je sebere protože jednou řekl že když ke mě nebudu chtít chodít požádá o výhradní péči.

autor
7. led 2020

@lv práci změnit nemůžu nevím jak bych potom žila a nemám čaš se s nimi učit každý den, dcera mi jednou řekla že když nejsem doma vola te exmanželove přítelkyně a ona jím po telefonu pomáhá s úkoly.

lv
7. led 2020

A ty se divis, že chtějí být tam? Kdyz tam pro ně je tata a cizi zenska se k nim chová lip jak vlastní máma? Udelalas botu, ok, stane se a makej, pokud je chces ziskat. Jina prace - hledej. Reš to.

lv
7. led 2020

Delat s detmi denne ukoly a ucit se je úplně normální vec, to nez doslo k tomuto prusvihu ses se synem neucila?

autor
7. led 2020

@lv když jsem byla ještě vdana chodila jsem do práce od 6 do 14 a s dětmi jsem se učila každý den. Potom přišel rozvod a potom ten dluh tak jsem musela změnit práci. A k te jeho přítelkyní ona vlastní cukrárnu a na všechno má lidí takže ona má na rozdíl od de mě čas.

sudylichozrout
7. led 2020

Tak takhle si posrat zivot a rodinu kvuli sexu, to se jen tak nevidi. Co na to rict, no... Nech syna tam, kde je mu lepe a postupne makej na obnobeni duvery. Nechapu, proc sis nezjistila, co je predmetem dedictvi, ty dluhy tam byt musely. A pokud ne, bylo by to na pravnika, protoze jsi o nich nevedela a dedictvi prijala v dobre vire. Prodej vse, co prodat lze a zacni se venovat detem.

autor
7. led 2020

@sudylichozrout ja už jsem prodala garáž a všechny šperky co jsem měla víc toho nemám

trdelnik234
7. led 2020

No teda. Ty si ale..... No radsej to tu ani nejdem pisat. Ked uz si si chcela zas.... s mladym uchom, tak si mala mat aspon stipku zdraveho rozumu a netahat ho k vam domov. Rozpravke o dlhu zo Slovenska neverim. Kludne to moze by tak, ze platis dlh za toho svojho zajacika a nadalej sa s nim stretavas. Hlavne ze nemas cas na deti kvoli praci a podobne kecy.

trdelnik234
7. led 2020

Inak nechavat deti same doma vo veku 8 a 10 rokov je tiez super napad. To nechcu radsej u otca.

trdelnik234
7. led 2020

@sudylichozrout

To je blbost o tom dedicstve zo Slovenska

wxkatuska
7. led 2020

Udelalas zivotni chybu a delas dalsi. Nedivim se ex, ze by chtel deti do sve pece, kdyz i ukoly s nima dela jeho pritelkyne pres telefon. Spolkni sve ego, bolest a nech syna bydlet u otce. Navstevuj ho, venuj se mu a pracuj na vasem vztahu. Udelej to, co je v zajmu deti, bez ohledu na sebe

kristyn.g
7. led 2020

Spíš že trápí vlastní svědomí. Nemáš na ně čas, na výlety je nebereš tak se nemůžeš divit. Určitě jsou i výlety co nestojí mraky peněz

xmele004
Autor odpověď smazal
kristyn.g
7. led 2020

No ty Vado musí volat ex kvůli tomu že se o ně nemáš čas start. Pro ně by bylo lepší aby je měl ex v péči a ty si je brala ve tvém volnu. Stejně s nimi nejsi tak co

autor
7. led 2020

@trdelnik234 tak kdyby věděla že přijdou tak si ho rozhodně nezvu, ten dluh opravdu platím kvůli detedctvi s milencem jsem skončila hned jak přišel dluh a musela jsem změnit práci.

sudylichozrout
7. led 2020

No a manzel uz nechtel slyset o nejakem odpustenina snaze o zachranu manzelstvi?

autor
7. led 2020

@kristyn.g ale ja mám strach že by mě potom nechtěli vidět když jsou u mě tak se jím věnují aspoň 2 hodiny. A navíc nechci aby se s tou ženskou viděli každý den.

autor
7. led 2020

@sudylichozrout ja jsem ho prosila o odpuštění na koleno ale exmanžel nechtěl o záchranné manželství ani šlyšet ja ho vlastně pořád miluju a bolí mě ho teď vidět s cizí ženskou které navíc děti berou jako mámu ale to že si zato můžu samá mi je jasný.

Strana
z8