icon

Zažíváte partnerský vztah plný manipulace a bolesti? Diskuze.

10. črc 2023

Zdravím nevím jak začít ale zajímá mě jestli v tom jsem sama nebo takový vztah měl ještě někdo? Jak jste to řešily?
S přítelem jsme se snažili dlouho o syna a po porodu nebyl schopný vydržet ani sestinedeli, začal s tím, že si najde jinou na sex a já myslela, že to myslí ze srandy Po sestinedeli jsme spolu opět začali spát, ale já měla bolesti a s malým 24/7 když on jen ležel doma v posteli nebo byl na mobilu (ve dnech volna), nebyla nálada na poradny styk Víceméně jsem s nim spala jen protože to chtěl on a zatínala zuby bolestí Nedávno mě podvedl se svou bývalou a já mu to prominula i když chtěl od nás odejít Řekla jsem mu že sex do testů nebude ale hned druhý den kdy já už více než 24 hodin nespala jsem konečně zvládla usnout a probudilo mě jak do mě proniká Bolest šílená a když jsem mu řekla že nechci tak stejně pokračoval Nechci aby malý vyrůstal bez táty a tak jsem ho nechala a dál s ním spala jak on chtěl Do toho jsem zjistila že jsem znovu těhotná ale chce abych šla na potrat a nezajímá ho že mě to při sexu bolí hluboko uvnitř Po sexu mě asi hodinu ještě bolí podbřišek jako při začátku silné ms a už se mi i stalo že jsem po sexu krvácela
Bohužel když jsem o tom mluvila s kamarádkou tak její přítel se kamarádí s partnerem a hned šel do mě že když bych řekla ne tak to znamená ne a že když bych nechtěla tak to neudělá Stejného názoru jsou všichni v mém okolí a já už si připadám jak blázen a ten nejhorší člověk
Sama jsem s otcem nevyrůstala a bylo to dětství o ničem Nechci aby to potkalo i mého syna a tak doslova skáču jak on pískne
Měla to některá podobně ? Jak jste to řešily ?
Je mi jasné že zním jako pošahaná tak prosím o udržení anonymu a děkuji za jakoukoliv zkušenost nebo radu co dělat K synovi partner nijak extra nepřilnul a to nejhorší na tom je, že ani při kojení mu není nechutné zasunout a uspokojit se Kéž bych si to vymýšlela

Strana
z3
l_
17. črc 2023

@swan42 nepise to, tudiz to neni zjevny ,🙏🏻 nebo mas doma kristalovou kouli? 🤔 Chovas se tak, vse vis i kdyz zadavatelku neznas👌

denny27
17. črc 2023

Ten chlap je teda totální koko.....
To není ani možný...
Pokud si odmitala, téměř by se dalo říci, že tě znásilnil.

orangutan123
17. črc 2023

@swan42 Já se tady s nikým hádat nebudu, ale pokud si zažila něco podobného což asi jo jak píšeš, tak trošku soucitu by neuškodilo. Nebo se raději zdržet komentáře. Se pak ani nevidím že se hromada ženských s něčím takovým nesvěří. Protože se stejně dozví, že si za to může sama a je blbá

madbetka
17. črc 2023

@swan42 Oběť si za to nikdy nemůže sama. Nikdy! Viníkem je vždy jen a pouze agresor.

Každá oběť je v jiném psychickém stavu, má jiné zkušenosti a pochází z jiného prostředí, tudíž reaguje jinak. Jsou bohužel ženy, které pochopí, že je něco špatně, až když už je to velký průser a odejít v takové chvíli je už pak samozřejmě o to těžší. Kvůli takovým, jako jsi ty, se pak často nesvěří, myslí si, že si za to můžou samy a že si to snad dokonce zaslouží, a pak to může skončit velkou tragédií.
Tímhle jí opravdu nepomůžeš, to sis tak maximálně pohonila ego, jak jsi skvělá, že tys to dokázala. Jsi, gratuluju, je to skvělé! Ale místo pomoci tu akorát ubližuješ…

swan42
Autor odpověď smazal
swan42
17. črc 2023

Jasne, takze tu radsi bude 150 litujicich komentaru, ktery stejne nepomuzou 👍

crejzy
17. črc 2023

Pokud si doopravdy přeješ pro své dítě lepší dětství než jsi měla ty, tak se seber a odejdi co nejdřív. Někdy je lepší žádný otec než ten biologický špatný. Z popisu je jasný, že už teď se okolo syna staráš téměř sama, takže to zvládneš. Přeju ať to netrvá dlouho… pokud budeš mít v nemocnici chvilku čas poslechni si podcast Pod Svícnem - o podobném zacházení v sexu tam některé ženy mluvily

orangutan123
17. črc 2023

@swan42 zas až tak litující komentáře tady nejsou. Většinou co čtu tak je sbal se a odejdi, žádné chudinko a blablabla. To ty si paní hned nazvala blbkou která si udělá dítě s kdekým. Já jen poukázala na to, že chlap i ženská se můžou změnit a to dost zásadně

autor
18. črc 2023

@swan42 Chápu jak to myslíš ale ty se mi snad postaráš o malého když za chvíli jdu na operaci a pak rekonvalescence a pak bych ti ho vozila na osm hodin denně abych mohla chodit do práce a bylo o něj postaráno ? Holky já si uvědomuji že to není ideální ale nemám jak ani kam utéct V září nás čeká svatba Malý by byl ve střídavé péči nebo by mi ho sebral úplně I kdybych se vrátila aspoň na částečný úvazek do práce tak bych tam dlouho nevydržela kvůli rizikovému těhotenství Rodinu mám daleko a ještě k tomu rozhádanou Nevolám o pomoc spíše jsem chtěla vědět jestli po změně se dá z toho vymanit nebo jsou ženy které útěkem přišly o děti… Kdybychom neměli syna tak už dávno jdu od něj Není to poprvé a ani naposledy co na mě vytáhnul a vztáhne ruku Ale já nechci přijít o syna protože nebudu mít příjmy dostatečně úměrné potřebám k bydlení Čím si tím pomůžu ? Nebudu mít syna a až porodim tak ani druhé dítě protože ho dají jemu On už jednou podvedl a já mu to odpustila On by si poradil našel by si jinou přítelkyni a zajistil by péči o děti 24/7 Já už žádného chlapa hledat nechci a nechci ani nevlastního otce pro syna Obdivuji všechny ženy samoživitelky A zároveň se ptám Jak jste to sakra zvládly ty 3 roky doma a přitom nepřišly o střechu nad hlavou? 🙏 Rodičák mám na 3 roky takže kolem 8,5 tisíc a to není ani na nájem pro 1+1 v našem městě Jasné jsou dávky ale to bych musela ze začátku stejně zvládnout platit nájem a energie sama a až po cca 3-4 měsících by mi něco od nich přišlo Zvednout rodičák tak už není do tří let a až vyprší tak co se synem? Já už budu muset do práce a nechám ho jen tak v bytě s kamerami? Nebo ho dám v roce do školky když ještě nebude umět ani pořádně mluvit? Ráda bych odešla a i chci Ale ten syn momentálně je taková pomyslná kovadlina připoutaná k mé noze a já vydržím tak dlouho dokud budu moci aby se měl dobře Až půjde do školky tak to bude jiné Já budu v práci a nebude čas se s partnerem hádat

fire85
18. črc 2023

Svatba v září? Ty si budeš brát tohohle kokota, kterej tě psychicky tyra??

kristyn86
18. črc 2023

Ne ze tohle neni idealni,tohle je alarmujici! Svatba? To snad ne. Probud se. On ti ublizuje,ponizuje,podvadi, znasilnuje a ty si ho jeste vezmes? Proooc??? Tim,ze ti vezme syna ti vyhrozuje on? On,kterej neni schopen se o dite starat? Kecy v kleci! Deti ti neseberou kvuli nizkym prijmum. Vis,kolik maminek samozivitelek ma nizky prijem? Navic,jemu by se vymerilo vyzivne. Pak jsou i azylove domy pro matky s detmi. Vim,zadny komfort,ale radsi bych byla s deckem v jedne cimre nez byt znasilnovana u kojeni. Podvadena...A radsi bych pro sve dite nemela zadneho otce nez biologickeho otce debila.
Pak jsou tu socialni davky. Vse jde vyresit. Ale musis se do toho vrhnout. Cim dele v tomto zustanes,bude hur. Zavolej aspon nekam,nasmeruji te na pomoc. To chces takhle zit? Takovy zivot chces pro svy dite? Ktery jednou bude stejne jako fotr nebo ti vse vycte? K cemu ti je? Stejne ti syna nehlida a nepostara se o neho,o tebe,o domacnost. To uz vyjde ta kamera nastejno.
Bohuzel,komu neni rady,tomu neni pomoci. Mas tu na vyber mnoho rad. Treba si nejake vezmes k srdci. Nehledej porad vymluvy a konej,odejdi!

westie
18. črc 2023

Tvoje situace je šíleně těžká, ale to neznamená, že nemá řešení. Ty teď potřebuješ diskusi s někým, kdo zná možnosti, rozumí podobným situacím. Zavolej na Bílý kruh bezpečí - oni ti dokážou otevřít oči i v jiných možnostech, než vidíš ty; poradí ti, jak postupovat, abys o děti nepřišla atd.
Hlavně od nej odejdi, tohle je opravdu extrém a domácí násilí. Vykašli se na nějakou svatbu, k čemu ti to bude? Chlap se nezmění a je to takové hovado, co nechá svoji partnerku opakovaně odvézt zachrankou, jen aby nemusel hnout prstem.

martiina_k
19. črc 2023

ty si ho vezmeš? A jsi ted na rizikovém těhotenství? svatbou se ti vše ještě zkomplikuje 😒

swan42
19. črc 2023

No tak vidite... posledni komentar zadavatelky je docela vserikajici...Neni to poprve, co na ni vztahnul ruku a vezme si ho a ceka s nim dalsi dite 🤷‍♀️

Btw se muzes zeptat i v azylaku a nebo neresit, ze je rodina "rozhadana", poprosit o pomoc a klidne se tam prestehovat. Kluka do vyhradni pece samozrejme nedostane a vsadim se, ze ani stridavka by mu dlouho nevydrzela...

orangutan123
19. črc 2023

Tyhle bláboly ti vtloukl do hlavy on nebo co? A já se tady za tebe tak postavila a udělala ze sebe trubku. Pokud se o malého nepostaral do teď, tak věř, že se nepostará ani potom. Je schopnej ho aspoň nakrmit, přebalit, uspat? Protože z toho všeho co si napsala tak není patrné že by se o něj dokázal postarat. To za prvé...za druhé se ti divím a řeknu to upřímně, že si tvém případě nešla na potrat. A za třetí, ne nezmění se, nepřevychováš ho ani nic podobného. Spíš to bude čím dál horší a doufám že to tvoje dítě přežije ve zdraví a ty vlastně taky

jane46
19. črc 2023

No a me uz to smrdi vic... V kazdem jejim prispevku nova WOW informace, aby se diskuze opet rozjela. Nejdriv zlucnik a zachvaty... ted najednou svatba, rizikove tehotenstvi. Mozna i vlastne jine nez sexualni nasili...

michaela666
19. črc 2023

Jakože nějaký soud sebere dítě matce jen protože nemá dost finančních prostředků a dá ho otci - násilníkovi? Tak to by si měl chlapec vyndat ruku z nočníku když ti tvrdí tyhle srance. 😃
A ještě si ho v pohodě vezmeš? Chlapa co tě bije a znásilňuje?? To si děláš srandu. Vždyť zničíš dětem život 🤦 Aby vám časem sociálka děti nevzala úplně, až se provalí v čem vyrůstají.

Buď troll, tohle je hrozný.

swan42
19. črc 2023

@michaela666 presne, bud troll nebo fakt uplne mimo jako...
a kdyz napisu, ze je blba, tak jsem ta nejhorsi bez spetky soucitu 🤷‍♀️

orangutan123
19. črc 2023

@swan42 Abych byla upřímná, tak furt si stojím za tím že ste to až tak rázně napsat nemusela, ale je fakt že po posledním příspěvku od paní taky uvažuju jestli to není troll.

michaela666
19. črc 2023

@swan42 Šlo to napsat i jinak, protože tvůj příspěvek vyzněl fakt drsně. Nicméně po posledním příspěvku zakladatelky je to velký špatný, pokud v tom opravdu žije.

ele_nka
19. črc 2023

Tvůj příběh je fakt učebnicový...tyran tě odřízne od rodiny, ať nemáš zastání a pak to začne....vyhrožování odebráním dětí je klasika! Ale zakladatelko, tak to opravdu není! On jen přesně ví jak tě držet v kleci! Volala jsi na ten Bílý kruh bezpečí? Jestli ne udělej to! Tohle tam řeší každý den a přesně vědí jak na to! Pro tebe je to možná teď bezvýchodná situace, ale oni vědí jak z toho, jen musíš chtít!

ele_nka
19. črc 2023

@swan42 upřímně zatím zakladatelka nenapsala nic co bych nečekal nebo nepředpokládala. Kdyby ses o to téma zajímala víc (a teď nemyslím jen osobní zkušenost, ale problematiku domácího násilí) nepřekvapilo by tě to taky. Tyran umí oběť perfektně zpracovat aby na něm byla závislá. Je to stejné jako když je člověk na drogách, prostě i když ví, že si ubližuje tu dávku si dát musí. A bez odborné pomoci se z toho dostává opravdu těžko.

tereza0111
19. črc 2023

Pomoc ti bohuzel nedokaze nikdo, dokud nechces ty sama. Brat si ho je naprosty nesmysl, zustavat taky.
Tvuj prispevek dal ale zase jednou hodne me, jakozto matce zatim malych holcicek. Nesmim zapomenout

1. Vychovat je ke zdravemu sebevedomi
2. Naucit je, ze kazda situace ma reseni, kdyz se resi
3. Naucit je, ze nikdy nikdo za zadne situace nema pravo vztahnout na ne ruku
4. Umet si rict o pomoc, kdyz nebudou vedet kudy kam
5. Verit samy sobe. Nenechat si nikdy nakukat nesmysli o tom, ze sebeobrana je o cokoli pripravi

Nikdy jsem nechapala matky, co maji pocit, ze jakykoli otec je pro dite preci lepsi nez zadny otec. Co asi tak da takovyhle debil diteti za vzor? Nebo do zivota. Jen narusenou psychiku...

swan42
19. črc 2023

@ele_nka ale mne ta situace vubec neprekvapila. Ale taky moc dobre vim, ze je to o inteligenci a jak se pise nade mnou-o zdravem sebevedomi 🤷‍♀️
Proste vzdycky je cesta ven. Jen musi vzit clovek rozum do hrsti a chtit.

petrasipkova1
19. črc 2023

ty si vezmeš chlapa co tě znásilňuje ? co ti ubližuje?? co se o tebe nepostará když je ti špatně. a to jako proč ???? pokud je tohle pravda, budiž, je to tvůj život, ty sis to takhle vybrala, ale tvoje dítě ne. Až syn povyroste, ani nechci vidět, jak se k němu ta zrůda bude chovat, pokud si neváží ženy, nebude si vážit ani syna, a tohle nikdy nepochopim, že necháš ubližovat sobě, OK, ale dítěti ?? Co z takového chlapečka, který potřebuje správňáckýho tátu, který jeho maminku miluje a na rukou nosí vyroste ? bohužel další hovado, protože pokud tohle dělá už ted, bude pokračovat dál a hůř a před dětma. A jediný co mi nezbývá je se modlit, aby moje dcera nepotkala takový hovado co vychováte vy dva a pokud ano, aby ho ihned kopla do..., No raději budu věřit, že tohle pravda není, protože se mi začíná chtít zvracet.

swan42
19. črc 2023

@petrasipkova1 presne tak, ja to je napsala naplno ve zkraceny verzi👍

michaela666
19. črc 2023

@petrasipkova1 Souhlas, doufám že z mojí dcery vychovám člověka, který zná svoji cenu a o takového chlapa si neopře ani kolo.
Je mi autorčiných dětí opravdu líto, místo milujícího domova se budou dívat jak otec znásilňuje matku. Snad to další dítě nebude holčička, protože to nechci ani domyslet... 🤮

bubbi
19. črc 2023

Autorko, proboha... sama víš, že je tohle velké špatné, ale radši budeš dobrovolně trpět? Nikdo ti malého nevezme, nenech se krmit blábolama a hlavně si toho člověka neber! Zavolej na ten Bílý kruh, tam ti už řeknou, jak dál, ale takto snad žít do smrti nechceš. Pořád máš strach, že ti vezmou děcka, ale nechat je vyrůstat v tomhle ti nevadí?

lovecanda
21. črc 2023

Rychle od něj pryč, to je hnus tohle.

Strana
z3