icon

Zůstat s přítelem nebo ne?

monna13
21. zář 2015

Ahojte holky...jdu si k vám pro radu a trochu se vypovídat.Jak začít?!Ve zkratce to asi nepůjde je toho hodně co mám na srdci :( Nevím zda zůstat s přítelem nebo být radši sama!Už delší domu uvažuji nad tím,že už nemám ani sílu něco napravovat nebo se ujišťovat,že to bude lepší.S přítelem máme 2 děti (1,5 a 4).
- na vychovu a domácnost jsem úplně sama!
-má absolutní volnost ve všem(koníčky,koupě motorky prostě když něco chce tak ho v tom podpořím a mě pak vyčítá když utrácím moc pěněz za jídlo)
-chodí často na pivo a když mu naznačím,že by mohl maličko zbrdit,řekne,že se krotí hodně a že přede mnou pil mnohem víc i po práci chodí často.
-s holkama mi nepomáhá v ničem,ale kritizuje co dělám a nedělám dobře(nekrmí,nekoupe,neuspává,nepřebaluje,nechodím s holkama sám ven prostěě vše dělám já,když příjde z práce jen si s nima zablbne a pak sedne k pc a hraje podotýkám,že když ho u toho holky ,,otravují,je nervózní a hnusnej´´.
-do všeho mi mluví (vaření,domácnost,výchová,ale sám nic nedělá)
-nemám žádnou vlnost a když už si neco vydupu,jako jet za kamarádou na sobotu nebo k rodičům,tak mě přemlouvá ať nejezdím,celou dobu mi to znepříjemňuje.
Po 4 letech hlídal holky po prvé jednu sobotu a hned jak jsem přijela,tak se div nehroutil,že holky zlobily a že se nevyspal a já si užívala
-sex ani nebudu popisovat! Nemá v sobě ani kapku romantiky(šup sem šup tam jednou za měsíc a nazdar)
-k rodičům mě nerad pouští,nechce,aby holky hlídala jakákoliv babička,prostě by byl nejradši kdybych byla jen doma a starala se já.
-nerad jezdí jak k jeho tak k mým rodičům,celkově se nechce zapojovat do rodinných oslav atd...má ke všemu nechuť
-odstěhovala jsem se k němu ještě před tím něž jsem otěhotněla.Jsem tu sama,žádná pořádná kamarádka a já se tu cítím na pytel,hrozně se mi stýská po rodině po rodném městě po mé kamarádce.
-Pořád kritizuje mou rodinu i jeho rodinu
-když je doma jsem pořád ve stresu,když je pryč jsem volná,šťastná nikdo mi nic neritizuje a u našich se cítím prostě krásně a bez stresů
Už nemám ani sílu to s ním zase řešit protože už jsme to několikrát řešili a stejně se to vždy vrátilo do stejných kolejí.Mám pocit,že když jsem s ním nere mi veškerou energii.Už ani nevím zda k němu něco cítím,ale není normální když přemýšlím nad tím,že kdyby si někoho našel,že by mi to ani nevadilo nebo když chce někam jít,tak se prostě těším až půjde a já budu sma s holčičkama a budu v klidu.Delší dobu na sobě pozoruji i to,že mi na něm vadí strašně moc věcí blbůstky( to jak si čistí zuby,chrápání atd...úplně nesnáším když příjde po práci a táhne to z něj,jak ze sudu(že si prý odskočil na dvě).
Podotýkám,že jediné co je na něm super,že chodí do práce a snaží se nás uživit.
Já prostě už k němu nic necítím a myslím si,že jsem s ním jen kvůli dětema ze zvyku.Přemýšlela jsem,že mě by vlastně bylo líto jeho kdybych ho opustila.Jsem blbec!!!! Nechci rozbít rodinu a vzít holkám tátu,ale já nejsem takhle šťastná. :(

Strana
z4
renca_hanych
24. zář 2015

@monna13 ne.z moji zkusenosti jsou to jen kecy na prazdno...za chlapa mluvi ciny ne reci a pokud doted nekonal..nebude ti oporou nikdy...vydrzi to par dni max tydnu a bude zase vse pri starem....samozrejme je mozny ze se pletu..ale...zivot me naucil....

monna13
autor
24. zář 2015

určitě odejdu až čas ukáže co a jak dál...jeho taky nezajímalo,že jsem po nocích brečela a taky mě nelitoval...samozřejmě,že si teď nedokáže představit,jak vše bude zvládat,ale to později přejde....snad! Prý ho teď nebude nic bavit,kdo se o mě postará,vypere :D tak to jsem jen zůstala koukat :D jasný,že si to nedokáže představit když jsem mu doposud vše sypala pod rypák. Uvidíme...každopádně teď cítím úlevu a těším se do nového bytu a jak vše bude jen a jen podle mě a nikdo mi nebude nic zakazovat a určovat co mám nebo nemám dělat.Prostě tomu nechám volný průběh.

janysek21
24. zář 2015

Přesně tohle měla moje kamarádka. Ochlasta sliboval, nikdy to nedokázal dodržet, max. pár dnů. Jednou také odešla, přemluvil jí k návratu a za chvíli to bylo to samé. Nakonec si našel v hospodě jinou a odešel sám.

alen_ka
24. zář 2015

@monna13 Gratuluju, že jsi sebrala odvahu a moc přeju, ať se máš konečně dobře! Jeho citovýma výlevama se v žádném případě nenech odradit!
A jak vše bude zvládat??? Jako každý jiný dospělý chlap 😀 ....to se mi fakt zdá....

monna13
autor
24. zář 2015

:D citové vydírání...hrůůza...cítím se hrozně kvůli holkám 😒

keny123
24. zář 2015

@monna13 gratuluji k rozhodnutí,,bude ti líp,uvidíš...ale chce to čas... ještě že máš oporu v rodičích..

monna13
autor
24. zář 2015

Snad bude lépe...

martinakl
24. zář 2015

@monna13 URCITE bude lepe 🙂

brunetka11
24. zář 2015

@monna13 🙂) čekej vyšší level - třeba přijde nabídka sňatku...
Já si to vyslechla takhle 2 krát 😀 "Tak se teda vezmeme!"
Jsem ráda, že jsme si v obou případech šli každý svou cestou...

monna13
autor
24. zář 2015

No tak nabídka k sňatku snad nepříjde :D Já mu řeknu,že už k němu nic necítím díky tomu,jak se ke mě choval a on mi na to řekne,,tak se teda vezmeme´´ Tak to doufám,že nepříjde :D

victress
24. zář 2015

@monna13 udělala jsi správně a holky ti za to jednou poděkují, že mohly vyrůstat v klidu 🙂 🙂 🙂

monna13
autor
24. zář 2015

@victress Snad ano 😒 nebo mi to taky můžou vyčítat

Strana
z4