Co pro 14letou k narozeninám?

cajik123
3. zář 2022

Holky dcera bude mít za necelý měsíc narozeniny a já vůbec netuším co ji koupit. Máte nějaké tipy?

codal
3. zář 2022

@cajik123 asi záleží, co ráda dělá.. lístky do kina, poukaz do knihkupectví, lasergame, únikovou hru, poukaz do oblíbeného obchodu s oblečením, první lepší parfém.

zrzeckas
3. zář 2022

Spuhlas s @codal .... A zalezi zda to musi byt darek, jestli to nemuzou byt "jen" penize... Vis, ze by neco chtela, ale je to nad ramec financi, ktere chces/muzes za darek dat. Bud bys to dala jen tak nebo s tim, ze ji pridavas na neco co opravdu chce... Ja ve 14 ocenila spis penize... Skladala jsem si je a pak si poridila, co jsem chtela. Bylo to drazsi a vedela jsem, ze to jen tak nedostanu (treba bezdratova sluchatka dle sveho vyberu) 😁... Nebo jsem pak nase neotravovala s tim, ze chci koupit neco sobe jen tak nebo kamosce k narozkam a podobne.. Ale zalezi jaka je 🙂

cajik123
autor
3. zář 2022

@codal ty lístky do kiny jsou fajn nápad. Oblečení má celou skříň, parfém má.

cajik123
autor
3. zář 2022

@zrzeckas peníze moc dávat nechci, chtěla bych ji něčím překvapit, udělat radost😀 Nejlépe aby to byl nějaký zážitek, ten by ji udělal radost.

konidana
3. zář 2022

@cajik123 ja mam problem s patnactiletou. To poukaz do dm nestaci. Ona chce akorat to, aby s nama na jeji narozeniny nemusela bejt, ze chce jet na silvestra s chlapcem a jeho rodinou🙄😅

petulkadodo
3. zář 2022

@cajik123 Nejlepší zážitek pro 14 letou je dle mě vyrazit s ní shoppovat a koupit jí, cokoli si vybere dle svého vkusu. Nebo třeba lístky na koncert oblíbené kapely nebo na nějaký hudební festival.

martiniquest
3. zář 2022

Poukaz do hadrarny/drogerie

ahyt
3. zář 2022

@cajik123 resim pro vnucku . Mam pro ni poukaz do Decatlonu, ,5x regenerujici masky na vlasy,ma dlouhe,2 tricka,mikinu,5x ponozky,knizku ,od manzela dostane 5000Kc/ dava vsem vnoucatum/,ale jeste bych rada neco.Nekomu se to zda asi dost,ale mne tam porad jeste neco chybi.Je sportovec,zadny sminky,vonavku ma,deodoranty taky.A ja bych ji tolik jeste chtela necim podarovat Ona nic nechce,ptala jsem se milionkrat,je skromna,hodna a tim spis si lamu hlavu.A kytku dostane.

levandule_k
3. zář 2022

@ahyt Já v 18 dostala kvalitní parfém z parfumérie. Probíhalo to tak, že jsme ho vybírali s mamkou spolu, z vyzkoušených vzorků jsem dva vyzkoušela na tělo, šly jsme na kafe a tam si vybrala ten pravý. Pamatuji si to do teď, protože to bylo zážitkové, užily jsme si fajn odpoledne a vybraly jsme skvělou vůni. Možná zkusit takhle vybrat kvalitní spodní prádlo. I když je sportovně založená, je fajn mít skvěle padnoucí podprsenku. Pokud má ráda in line brusle, mrkni na stopskate.cz Je tam elektronicka brzda na brusle, brzdiš jedním stisknutím.

ahyt
3. zář 2022

@levandule_k super,kouknu,diky moc😊

similenka
3. zář 2022

@cajik123 Snažím se dávat knížku, i když dítě není žádný čtenář, ale vždy se trefim. Doporučuji knížky I. BREZINOVE HOLKY NA VODITKU...JMENUJI SE MARTINA JMENUJI SE ALICE, JMENUJI SE ESTER. Podívej se na netu, o jaké knížky jde, i nectenari je rádi čtou. Jinak bych mrkla na nějaký řetízek, náhrdelník...teď se holkám líbí takové tenké , ale už třeba s několika drobnými kuličkami či placickami přímo jako soucastmi toho řetízku. Třeba něco jako na fotce

jirovapa
3. zář 2022

@cajik123 moje sestra třeba v podobném věku ocenila adrenalinové zážitky (skydiving měl třeba velký úspěch) nebo lasergame pro ní a nějaké kamarády. Ale záleží co má vaše dcera ráda 🙂.

barmil
4. zář 2022

@cajik123 dceři bude v listopadu 13.má ráda kosmetiku Florence od svoji oblíbene herečky z Stranger Things. Má ráda knížky, každý rok dostává k narozeninám nebo Vánocům lístky na koncert, letos jsme byly na One Republic a v říjnu jdem na Bena. Má ráda oblečení, doplňky a cestování.
Nedokážu si představit, že bych se ptala cizích lidí na internetu, co jí mám dát k narozeninám. Jsem přeci jeji máma a ta ji má znát nejlépe. Vždyť s ní žiješ, mluvíš, tak přeci víš, co řeší, co se jí líbí atd.

levandule_k
4. zář 2022

@barmil Někdy člověku chybí inspirace, tak hledá kde se dá 🙂 Třeba někdo není zvyklý dávat lístky na koncert, protože se to v jejich rodině nenosí a tak ho to nenapadne. Přitom je to hezký dárek.