icon

Dárek pro manžela k 40. narozeninám. Máte tip?

nika110818
22. čer 2025

Ahoj, hledam inspiraci. 😊 mate tip nebo radu na hezky a nevsedni darek pro manzela k 40.narozeninam? Chtela bych zazitek i nejaky fyzicky darek. 😊 predem dekuji.

palja
23. čer 2025

@nika110818 tak záleží, co má rád. My jsme dávali let balónem.

hennrietta
23. čer 2025

Vím, že mého manžela by by nějaká jízda autem, let balonem nebo střelnice nezaujala.
Tipy pro toho mého:
Líbila by se mu úniková hra, zajít do kvalitního vinařství a vybrat si vína dle chuti, desková hra, hra na PS5, zajít třeba na jídlo do fajn restaurace a strávit večer na kulábrem a pak třeba kvalitní domácí uzeniny. To jen tak z fleku a celkově nesnáším vymýšlení dárků, ať už k narozeninám nebo Vánocům komukoli.😄

kakba
23. čer 2025

To je tezky, nevime co ma rad. Meho muze by zazitek neoslovil. Ale protoze je vasnivy lyzar, zaridila jsem mu extra dovolenou v praci, zaplatila jsem mu hory, kam jel s kamaradama, tam to rovnou oslavili a zaroven na nej tam cekaly nove lyze. Tot muj darek.

levandule_k
23. čer 2025

Někdo má rád lego, pc hry, deskovky. Můj partner by víc ocenil výlet na hrad, wellness než jízdu ve sporťaku.

martulka88
23. čer 2025

@nika110818 Jelikož nejsme s manželem na veledary v desítkách tisíc a zážitky jsou zcela jiná kategorie - možná by se mu líbila jízda tankem (to dostal můj taťka k 60) nebo jízda rychlým autem . Co si pamatuji, dostal dodatek k panství hrůzy, paysafe card, koupil si nové boty na snowboard a domluvila jsem si s našima hlídání a zašli jsme na společnou večeři. A pak dostal drobnosti v podobě dobrot, co má rád a zároveň jsem mu upekla dort (to dělám pro všechny v rodině).

reeeza
23. čer 2025

Já jsem mému koupila jízdu v tanku 😆 a pak diy sadu na výrobu vlastního rumu ( může si sám naložit koření ze sady atp). Nebo sadu na vyřezávání předmětů že dřeva.

lauriak
23. čer 2025

Ja som mojmu na 40 kupila dovolenku v Albansku a ako bonus sme isli bez deti ☺️

tereza90tess
23. čer 2025

Rozhodně společný víkend - krásný hotel, wellness a jen vy dva 🙂

rnika
23. čer 2025

Manžel dostal ruční mlýnek na kávu, konvici na kávu. Deskové hry a pumpičkou na auto.

janabotka
24. čer 2025

Můj bratr teď dostal jízdu v těch rychlých autech, to ho opravdu potěšilo. Předtím měl seskok padákem. To jsem prožívala s ním 😀

drep
24. čer 2025

Jestli za pět let nebudou evropu brázdit ruský tanky a akrobatická letecká skupina Baltic Bees se nestane vojenskými piloty, tak manžel dostane k padesátinám tohle. Protože vím, že za a) miluje letadla a létání, za b) miluje konkrétně tuhle akrobatickou skupinu a za c) miluje pobaltí.