Dárek pro manžela k 40. narozeninám. Máte tip?
Ahoj, hledam inspiraci. 😊 mate tip nebo radu na hezky a nevsedni darek pro manzela k 40.narozeninam? Chtela bych zazitek i nejaky fyzicky darek. 😊 predem dekuji.
Vím, že mého manžela by by nějaká jízda autem, let balonem nebo střelnice nezaujala.
Tipy pro toho mého:
Líbila by se mu úniková hra, zajít do kvalitního vinařství a vybrat si vína dle chuti, desková hra, hra na PS5, zajít třeba na jídlo do fajn restaurace a strávit večer na kulábrem a pak třeba kvalitní domácí uzeniny. To jen tak z fleku a celkově nesnáším vymýšlení dárků, ať už k narozeninám nebo Vánocům komukoli.😄
To je tezky, nevime co ma rad. Meho muze by zazitek neoslovil. Ale protoze je vasnivy lyzar, zaridila jsem mu extra dovolenou v praci, zaplatila jsem mu hory, kam jel s kamaradama, tam to rovnou oslavili a zaroven na nej tam cekaly nove lyze. Tot muj darek.
Někdo má rád lego, pc hry, deskovky. Můj partner by víc ocenil výlet na hrad, wellness než jízdu ve sporťaku.
@nika110818 Jelikož nejsme s manželem na veledary v desítkách tisíc a zážitky jsou zcela jiná kategorie - možná by se mu líbila jízda tankem (to dostal můj taťka k 60) nebo jízda rychlým autem . Co si pamatuji, dostal dodatek k panství hrůzy, paysafe card, koupil si nové boty na snowboard a domluvila jsem si s našima hlídání a zašli jsme na společnou večeři. A pak dostal drobnosti v podobě dobrot, co má rád a zároveň jsem mu upekla dort (to dělám pro všechny v rodině).
Já jsem mému koupila jízdu v tanku 😆 a pak diy sadu na výrobu vlastního rumu ( může si sám naložit koření ze sady atp). Nebo sadu na vyřezávání předmětů že dřeva.
Ja som mojmu na 40 kupila dovolenku v Albansku a ako bonus sme isli bez deti ☺️
Rozhodně společný víkend - krásný hotel, wellness a jen vy dva 🙂
Manžel dostal ruční mlýnek na kávu, konvici na kávu. Deskové hry a pumpičkou na auto.
Můj bratr teď dostal jízdu v těch rychlých autech, to ho opravdu potěšilo. Předtím měl seskok padákem. To jsem prožívala s ním 😀
Jestli za pět let nebudou evropu brázdit ruský tanky a akrobatická letecká skupina Baltic Bees se nestane vojenskými piloty, tak manžel dostane k padesátinám tohle. Protože vím, že za a) miluje letadla a létání, za b) miluje konkrétně tuhle akrobatickou skupinu a za c) miluje pobaltí.

@nika110818 tak záleží, co má rád. My jsme dávali let balónem.