Dárky od vašich mužů-pochlubte se a podělte se o zážitky
Když jsem tu viděla všechny ty diskuze na téma, co koupit dětem, manželům/partnerům nebo rodičům, tak mě napadlo založit tuto spíše drbací a zábavnou diskuzi. Jaké dárky dostáváte od svých mužů k Vánocům? Říkáte jim na rovinu, co byste chtěly, jemně naznačujete, nebo to necháváte zcela na nich? Pokud si říkáte, poslechnou, nebo vyberou něco úplně jiného. A pokud neříkáte, trefí se výběrem do vašeho vkusu? A jaký nejzajímavější (nebo nejlepší, nejvtipnější), nebo i naopak nejhorší dárek jste od nich dostaly?
Já třeba příteli říkám, co by mi udělalo radost, ale neposlouchá, protože tvrdí, že to musí být překvapení, takže je to obvykle takový dárek, který nenadchne ani neurazí a často ani nevím, k čemu mi to vlastně bude. Většinou nějaká kosmetika nebo parfém. Třeba když jsem si řekla o knížku, kterou jsem fakt chtěla, tak jsem místo toho dostala prstýnek (ale ne zásnubní, prostě jen obyč. šperk) s tím, že knížka mu nepřišla jako dárek vhodná.
Taky to mám tak, že něco chci, naznačuji, ale jako by schválně chtěl vymyslet něco lepšího nebo praktičtějšího, tak málokdy dostanu, co opravdu chci. Protože moje přání se mu zdají prostě kraviny. K promocím jsem chtěla pandoru a dostala tablet. Byla jsem opravdu zklamaná, protože tablet se za pár let rozbije a nic mi nezůstane (na památku). Ale tohle chlapi asi nevidí. Tyto vánoce jsem dostala elektrický kartáček a přitom mám půl roku rozbité hodinky. No takže tak 😀 Chlapa kopni, aby pochopil.
ten muj nikdy nevi, kde prestat 🙂 zaprvy je to blazen do elektroniky, takze jsem postupne nasla pod stromeckem ipad, e-reader, .. i ten el. zubni kartacek (ktery je mimochodem skvely 🙂 ) .. a pak se i dost vyzna v kosmetice, pamatuju na prvni spolecne vanoce, kdy jsem mela pocit, ze vyloupil douglas 😀 prodavacky pry neverili, ze tohle je vsechno jen pro jednu zenu 😀 ... trefi se vzdycky, ma jedinou zasadu - nikdy nedava nic, co potrebuju.
@cerlada jj kopat. Já dostala krasnou sadu sperku, jenze chtel byt original a misto bileho kovu, v kterem mam vsechny sperky a hodinky koupil ruzovy. Absolutne mi tahle barva nejde a co ted? Ze pry mi chtel dat neco jineho nez uz mam 😁 Hmmm tak mam neco co bude lezet ve skrini.
Manžel mě na vánoce opravdu hodně překvapil a nechal nám udělat foto obraz do ložnice, který jsem chtěla už asi dva roky. Vybral i naprosto dokonalou fotku a tohle naprosto zastínilo všechny ostatní dárky 🙂
@bassetlady Koukám, že něco pravdy na tom, že jsou chlapi stejní, přece jen bude 😀
Můj manžel mi asi po letošních Vánocích přestane dárky dávat 😅 První společné Vánoce mi koupil pyžamo - kraťásky ok, tílko asi o 2čísla větší. Letošní Vánoce mi koupil mikinu Nike, to, že vzal růžovou bych ještě zkousla, sice si na ní nepotrpím, ale přežiju ji, ale to, ž ji vzal pomalu o 2čísla menší než bych potřebovala, grr 😀 Hlavně, že ho před Vánoci varuji, ať mi nekupuje měkké dárky, nikdy moji velikost neuměl odhadnout, věčně mi předhazuje váhu a já mu řekla, že malé mě urazí, že mi i pod stromkem naznačuje, abych zhubla a velký zase, že si myslí, že jsem až takovej mamut, no nedal si říct 😀 No a pak k tomu koupil voňavku, většinou se trefil, ale letos se asi přečuchal, jelikož je to sladká vůně a to není můj vkus tedy, mám raději svěží 🙂 za rok se snad poučí a dopadne to lépe 🙂
Tak já dostala tyčový mixér s barevné edice v té barvě co miluju a vůbec se nehodí do kuchyně, pak žehličku na vlasy, nestála asi málo a pak si klekl a požádal o ruku, prstýnek nádherný. Takže ty nejkrásnější vánoce. Ty minule jsem dostala milion dárků též od něj. Je pravda, že ale dostávám každý týden jen tak něco i kytky, takže i kdybych nedostala nic vím, že mě miluje. 😀😊
@oriell Já jsem nechávala dělat fotohodiny na tiskni-online.cz a byl to pro mou mamku prý ten nejlepší dárek 🙂 a já jsme dostala uzasny parfém, novou varnou konvici a nové povlečení 🙂
@olcavyskov To fakt zamrzí. Já to měla s býv. přítelem stejně a přesně vím, jak moc to mrzí právě na ty Vánoce. I když na narozeniny to taky pěkně zabolí.
Ano, přesně takhle v Kauflandu společně s nákupem potravin jsem si měla vybrat dárek a skoro jsem ho tam vzteky roztrhla - teda jen jsem potichu doutnala.
Dárky si jinak ten můj ex kupoval vlastně pro sebe a dával je mně jako společné, to je teda taky hnusné.
Moc držím palce. Mně tehdy pomáhalo, že jsem si něco koupila sama pro sebe 🙂
Já se pochlubím 🙂. Výkonný mlýnek na kávu a kabelku zvučné pařížské značky a ještě stěrku do kuchyně 😀. Prostě si všímá, pamatuje si 🙂. Miluju ho... 😵 Dokáže potěšit právě tím, že koupí to, co potřebuju a není to nějaká priorita, kterou si musím koupit sama. Může to být věc za stovku, pointa je v tom zájmu 🙂.
Dostala jsem peněženku, kterou jsem si vybrala, a k tomu svícen s trochu klimtovskými motivy a knížku. Takže jsem byla překvapená, i když jsem to nečekala.
Tak se pochlubím co mi manžel letos nadělil, dostala jsem přesně to po čem jsem celý rok pokukovala a nebo jsem se o tom zmínila. Takže hlavní radost mi udělala retro lampa do obýváku, knížka Slavné vily, kožené peněženka, přívěšek ve tvaru srdce PANDORA, bavlněný župan, pyžamové kalhoty, jelikož jsem těhotná tak pro malou metalové body s kočkou, pro mě femibion a krém na bříško. Papuče, které jsem si původně objednala sama, ale on mě předběhl 🙂
Letos jsme měli skromnější Vánoce. Meli jsme od jara permanentní výdaje, rekonstrukce domu. Manžel je praktik, takže jsem dostala nové nože do kuchyně, nový hrnec, pač porad nadavam ze nemam poradny hrnec 🙂) CD Adele, které jsem si moc přála.
Dopředu jsem mu řekla, že nic nečekám, což jsem myslela upřímně. Raději dárky dávam, než dostávám. Věci jako kosmetiku a nějake serepetičky si kupuji sama. Vím, že by byl z toho lítání po obchodech akorát nestastny.
A jelikož mame jednu kasu, prostě dopředu řeknu, že si beru nějake usetrene peníze a udělám si radost.
Tak ja na darky vubec nejsem. A uprimne po nicem netouzim. Kdyz neco chci koupim si to. Takze jsme si dali jen po jedne drobnustce. Zbytek patril Male🙂
No popravdě já vánoce dělám hlavně kvůli malé. Je super vidět její rozzářené oči a ten nadšený výraz nad dárkem. Jinak my jsme si s manželem nadělili super kávovar. No a pak jsme si navzájem řekli, co chceme a pak ještě každý vymyslel 1 překvapení. Takže já jsem dala manželovi tepláky o které si řekl a pak dostal předplatné svého oblíbeného časopisu. Já dostala kufřík na cennosti, o ten jsem si řekla a pak manžel vybral super knížku. Já jsem s dárky vždy spokojená, i když si na ně musím občas počkat trochu déle. Třeba jako loni nechal nákup dárků na poslední chvíli a bohužel mu dárky před vánoci nestihly přijít a tak jsem dostala pouze obálky s fotkama a omluvou, že to ježíšek nestihl no a v dubnu jsem se o dárky připomínala 😀 😀 😀
S manželem jsme se rozhodli pro společný dárek, foťák a vozík za kolo. Jenže pod stromečkem jsem objevila i dárek navíc určen mě. Od něho jsem dostala do mé osobní výbavy venušiny kuličky, před rokem robertka. Pečlivě se stará, abych měla nějaké to potěšení.
@bmichelle me hned v pondeli prisel objednany kocarek.sice je to pro nas oba,ale bylo mi receny:no tak vidis,prece na tebe jezisek nezapomel...v tom vytahu jse
V tomhle se mi líbil i nelíbil přístup mého táty. Mamina si něco vysnila, tak jí dal peníze..., nebo to nějak koupili. No a pak přišla řada na mne (když jsem tedy na Ježíška nevěřila, to je jasné...),- hele mami už Ježíška má, ale chtěl bych ještě něco, tak na.... a kup to 😀 a co jako tati? To je jedno, prostě jí něco kup, tady máš, prostě jí něco vyber, já ti věřim..... 😀
Me manzel se svym pristupem docela stve. Musim mu presne rict co bych chtela. Neni schopen nic vybrat sam. Jednou se o to pokusil a byla to hruza. Pritom mu porad ukazuju co se mi libi, ale pousti to jednim uchem tam druhym ven. A ja mam tak rada prekvapeni.
@misi78 mam to uplne stejne, cely rok mu davam ruzne tipy, jelikoz jsem zenska tak je toho dost 😀 stejne ale vzdycky zkoncime v drogerce u parfemu, kde si musim vybrat a hrozne me to mrzi. Ja mu pokazde plnim prani, nasloucham co by tak chtel protoze je to pro me dulezite a jemu je to jedno. . .kazde Vanoce pak v noci bulim
ako chlap by som rad takisto napisal svoj postreh. Ak zena povie, ze chce iba napr.knizku a chlap jej tu knizku kupi, tak je potom aj tak sklamana, lebo ocakavala este nieco navyse. Bohuzial chlap absolutne netusi, co ma kupit. Zevraj dostava cely rok rozne signaly, takze by aj rad nieco kupil, ale vobec nema tusenie. Potom zo zufalstva kupi napr. ten prsten alebo nejaku kosmetiku, ale ako vieme, je to len docasne riesenie. Aj ked to nie je romanicke, vacsina chlapov by potrebovala nejaky zoznam 20-30 tipov a z toho by sme uz potom vybrali. Inac je to uplne na nahodu. Samozrejme viem, ze pekne auto by manzelku potesilo, ale moju penazenku asi moc nie 🙂 Takze tato diskusia by sa mohla otocit skor na to, ako pomoct chlapom vybrat ten spravny darcek.
@lastom tak přesně takto jsme to zavedli u nás. každý udělal seznam s několika nápady a přáními, různé cenové relace, praktické i nepraktické, s odkazy, velikostí, obrázky...cokoliv, co pomůže tomu druhému se co nejvíce trefit a nemuset pak vše po svátcích měnit. bylo na každém z nás kolik z toho pořídí a co přesně. takže ač člověk tuší, protože ví, co tam napsal, tak neví, co přesně partner vybrala aspoň částečné překvapení se koná 🙂 ono je to skoro stejné, jako ty signály během roku. jako já jsem asi chlap, ale já tomu svému taky sama dárek koupit nedokážu ☹ on skoro nikdy nic nechce, když něco, tak něco, co já sama prostě nevyberu, protože tomu nerozumím. po obchodech nebo kolem výloh se fakt neprocházíváme, takže ani moc nemáme ty příležitosti ukazovat, co ano a co ne. oba jsme spíše praktici, ale ač víme, že ten druhý potřebuje např. nové boty, tak pokud prostě partner neujíždí léta na jednom typu jedné značky, tak to prostě od oka koupit nelze 😅 překvapení je krásná věc, taky bych byla ráda překvapena, ale sama vím, jak je pro mě těžké překvapit chlapa, teda pozitivně, trefit se...tak nemohu vyčítat jemu, že se mu to také nechce riskovat nebo se mu to nepodaří.
Když něco vyloženě chci, tak mu poradím. A on mě naopak také. 🙂 Tak třeba naposledy jsem mu naznačila, že bych hrozně moc chtěla jeden vzdělávací kurz od VímVíc a pak jsem pod stromečkem našla poukaz. 🙂 Ale samozřejmě se i překvapujeme - dostávám kytičky, předměty v levandulovém stylu, které se mi moc líbí a tak 🙂

Ja na darky nejsem...nepotrebuji je, co potrebuji si proste koupim...na Jeziska uz nejaky ten patek neverim,takze nejak celat co dostanu...no nevim no..