icon

Jak plánovat štědrodenní jídlo s malými dětmi?

marry94
21. pro 2025

Ahoj holky děláte s malými dětmi do4let veceri nebo třeba oběd? Přijde mi,ze jsem jediná ktera děláte Štědrý oběd místo večeře
😅🤣

Strana
z2
lvl16
23. pro 2025

Večeříme ve tři :D.

daisymaminka
23. pro 2025

Nikdy jsme čas nebo program dne malé dceři nijak nepřizpůsobovali. Obědváme 11,30-12,00 hod. Večeře cca 16,30-17,00. Jsem pro dřívější večeři, protože už stejně máme hlad a chuť a já chci, aby si dcera dárky rozbalila co nejdříve a mohla si s nima hrát.

Než jsem se vdala, večeřelo se u nás kolem 16 hod. Mamka dodnes jí i dříve. Večeře třeba v 18h je pro mě nepředstavitelná.

veru181
23. pro 2025

Díky diskuzi jsem poprvé zjistila, že první hvězda vychází tak brzy a mělo by se tedy jíst v 16 hodin 🙂. My celý rok večeříme mezi 17.30-18, takže nám to tak vychází i na Štědrý den. Na dárky je času dost, večerku neřešíme (a i tak to vyjde rozumně 🙂). Obědváme polévku a večeříme jen hlavní chod, protože dvouchodovou večeři bychom asi nikdo nedali 🙂. Podle režimu dětí jsme vždy uzpůsobovali, když bylo potřeba: jeden rok s miminkem jsme měli dárky po obědě, jeden rok byl syn kvůli nemoci unavený a dárky si rozbalil až druhý den ráno…

swan42
23. pro 2025

@marry94 vecerime kolem pul 5 - 5.
Normálně vecerime v 6, takze to zas neni takovy rozdil.
Neobedvame, kazdej si neco uzobne nebo zbytky z predchoziho dne...

lachipie
Včera v 19:26

Večeříme kolem půl 5, už od prvních Vánoc dodnes a to je mu 11. Oběd nevařím, každý si zobne na co má chuť, oběd je brzo, takže to neřešíme.

Strana
z2