Tipy na dárky k Vánocům pro malé děti. Co vybrat?
Co budete kupovat svým malým dětem pod stromeček? Nejlépe kolem 2-3 let 😊
@martiniquest neteř i syna baví tahle zmrzlinarna https://www.modroocko.cz/hracka/prodejna-zmrzli...
Babyborn panenka, kuchyňka, kočárek golfky, nějaké nalepkove knížky, navlekaci korálky... To beru jako dárky od celé rodiny
@radkazenklava Muzu se zeptat kam pak vsechny ty veci davate? Opravdu me to zajima, protoze ja jen ctu ten seznam, vynasobim si to trema detma, tohle kazdy rok + narozeniny a svatky a jsem jen z te predstavy cela zpocena 🙄
@grelen zatím máme jedno (druhé je na cestě). Po vyřazení batolecích hraček máme místa dost 😅 Syn má pokoj v patře plus hrací koutek dole v obýváku...
Dcera když měla 2,5 roku, tak určitě nedokázala ještě specifikovat co by chtěla. Respektive chtěla všechno co viděla. A kdybych jí dala pouze jeden větší dárek, tak by podle mě byla zklamaná. Ale také platilo to, co tu zaznělo výše - když je dárků moc, tak jsem své děti přistihla, že už je to nebaví rozbalovat a chtějí si hrát s tím, co už mají.
Tenkrát jsme koupili tak 6-10 dárků typu hrací pianko, nějaké puzzle a pexeso, Duplo, kolotoč s figurkami, knížky atp. Tou dobou už jsme doma panenky a kočárky měli. O rok později dostala Peekaroo, s tím si hraje dodnes. Letos bude mít 4,5 roku a už jí nechám nakreslit co by si od Ježíška přála a nějaké přání jí ráda splním.
Mladší bude mít 2,5 roku letos na Vánoce, je hodně panenková, tak to vidím na nějakou panenku a příslušenství třeba na koupání. Doplním knížkou, nějakým puzzle, možná takovou tou výrobnou bonbónů z plastelíny Play Doh. Nejsem zastánce oblečení k Vánocům v tomto věku (pokud si to dítě vyloženě nepřeje).
Jinak pro mě byly Vánoce vždy kouzelné, naši mi koupili vždy jeden velký dárek, který jsem si přála a k tomu nějaké menší. Byly hodně bohaté a strašně jsme se na ně těšili, zas přes rok jsme toho tolik nedostávali. Stejně bych to chtěla i pro své děti.
@lovemusicsun Tak to naše dvouletá nechce všechno co vidí, doufám že jí to zůstane 😄 taky nejsem zastánce oblečení k Vánocům, ale naše oblečení miluje, když na ní jdem něco kupovat, tak si odnáší plnou tašku. Tak asi bude i nějaký měkký dárek 😊
Na narozky (listopad) se všichni složíme na kočárek pro panenky. K Vánocům nějaké Albi knížky, puzzle, zkusím nějakou deskovku a velkou peřinu, polštář a povlečení s oblíbenou pohádkou.
@merope diky za tip!
@radkazenklava to by mohlo mit uspech 🥳
@klokanka31 v září opravdu ještě neresim.. vždy po Mikulasovi napíšou každá dopis a mají dovoleny určitý počet. Loni to bylo 7 dárku každá. Většinou jdem do hrackarstvi a oni ukazujou nahoru jeziskovi co by měl prinest. Když se otočí, já si to vyfotim. A pak natajno s babickama koupíme a zabalime. U nás jsou Vanoce hlavně pro deti a chci, aby dostali co si opravdu přejí a ne, to co si myslím, ze by bylo rozumné. Ještě sebe jako dítě si pamatuji😀.. a film Pelíšky🤣
@loylii To je super nápad, vzít děti ať si ukáží co chtějí. To taky začnu praktikovat 😊
Asi policejní džíp Bruder a nějaké knížky. Uvidíme, co si bude přát 🙂. Teď touží po policejním vlaku (😂) a majáku k vláčkodráze a žlutém jeřábu. Věci k vláčkodráze dostane teď k svátku a velký žlutý Bruder jeřáb už pro něj mám k narozeninám, které má v listopadu 🙂.
@janicka8496 Že by reklama? 🙂
@lvl16 Taky mi to tak přijde, nějak nechápu jak by malý dítě mohlo ocenit obraz nebo knihu s fotografiemi 🤔
hru Najdi a Hmatej,kuličkodrahu do vany
@vikinkav Panenka My Garden Baby je skvělá volba 🤩👍 #fisherprice
@petuliiik01 popravde jsi me inspirovala, babicka kupuje nositko a my panenku 😄
@vikinkav Máte to dobře vymyšlené 🙂 Mě se moc líbí i to příslušenství. Nelinka ji ráda krmí, potom čistí zoubky a chystá miminku hračku 😉
Ještě by mě moc zajímala ta lezoucí My Garden Baby, ale zase nemůžeme mít všechno, že? 😃 Už tak si říkám, že bychom ty pokojíky potřebovali nafukovací 😊
#fisherprice
@michaela666 tak já to tak neberu,že Ježíšek nosí dárky,který si přeješ a normálně je nedostaneš,já to beru tak že Ježíšek plní přání,ale taky nosí dárky ,které si do dopisu nepíšeš,takže taky mám radost a moje děti taky i z oblečení,dávám i omalovánky ,samolepky,fixy atd.
@klokanka31 Heh, já koukám že jsem asi držgrešle, že neplánuju moc dárků 😀 malý bude mít o Vánocích 2,5 a od nás dostane povlečení s dinosaury, knížku a asi dětský ponk, s babičkami máme domluvu na jednom max dvou dárcích.
Syn bude mít v únoru čtyři a k Vánocům dostane nějaké další knížky k Albi tužce, duplo parní vlak, dráhu hot wheels + autíčka a auto na dálkové ovládání. Jsou to všechny dárky od celé rodiny, maximálně ještě dokoupím nějaké knihy. K narozeninám potom dostane hot wheels garáž a koleje k duplo vlaku + nějaké knížky. Snažím se vždycky dokupovat něco, co už v základu doma máme. Synovec dostane jako hlavní dárek kuchyňku, tak jsem domluvená se švagrovou, že my mu k tomu koupíme sadu nádobí 😉.
@shirilka Proč hned držgrešle? 😃 Je to o každém jak si nastaví tradice...🙂 já ze svého dětství znám jak bylo krásný mít spoustu dárků, tak to chci dopřát i naší malé, ale kdo je zvyklý na míň dárků, proč ne...
@klokanka31 Barborka 2,5 roku. Letos dostane kalendář od Lyonis s magnetky (asi nejdražší dárek) domeček pro panenky s příslušenstvím, kočárek s panenkou, lékařský kufřík prasátko Pepina, výtvarné potřeby, brusle na led a nějaké oblečení.. většinu už máme doma koupeno nebo na cestě 🤭😉
@lucieevita Tak to tiše závidím, my nemáme koupeno ještě nic 😣
@klokanka31 Za mě vlackodraha🙂
A pro větší moc doporučuji Magic Magnetic blocks. Dá se sehnat i na Amazonu a u nás se staví skoro denně.
Ja se priznam,ze letos vubec netusim co koupit.
@janicka8496
no to je uzasny darek pro dite 😅

@klokanka31 syn 3r. letos bude mít cca 10 dárků a nebude přehlceny...loni měl cca stejně a každý dareček rozbalil, všem ukázal ,pohral si a pak šel na další...a tedy až na jeden jsme se trefili a se všim si doteď hraje. Letos dostane velké duplo myčku/garáž, bruder jeřáb, hot wheels garáž, magnetickou stavebnici (connetix), má moc rád binga takže puzzle, knížku a ještě něco s motivem binga. Začíname hrát spol. hry, dostane dětské dobble a ještě nějakou hru. Baví ho play doh tak bude mít i nějakou sadu. Od babiček dostane vlačkodrahu s tunelem a smart max skládací autička.