Dá se s 3 dětma vyžít s cca 17 000 Kč na měsíc?
ráda bych znala váš názor. tato otázka spíše směřuje na rodiny, kde jsou 3 děti. dá se v dnešní době vyžít s cca 17.000 kč na měsíc? - s tím, že tyto peníze jdou na jídlo, drogerii, benzín, oblečení - uvažujeme o třetím prckovi a mám strach, aby děti nestrádali. jinak zatím máme dvě holky 9 a 6 let, takže ta mladší dědí po té starší a oblečení na mimčo mám stále schované. prosím o vaše názory. moc děkuji
@verunka1989 ja pri rodicovske taky pracuju a to mi firma nekolik let bezi a pritom je toho pomerne dost, co musim delat. Ale zacinajici firmu na materske a pri vysoke skole, zvladat, dite, domacnost, tomu proste neverim.
@tulikiss vy si asi přijdete hrozné chytrá a duvtipna,ale to je přece něco úplně jiného! Já nemám žádnou fobií 😁
@tulikiss ano,představte si,že mám doma prvnacka.
@tulikiss teprve ji 6bude,co je na tom divnyho jako? Uzijem,děkujeme ☺
@78marcela tak když se dá pracovat z domova,a kdyz se o domácnost se nestarate,tak to jde 🙂
@verunka1989 A ještě tu o Červené Karkulce prosím aneb kecy v kleci, kor jestli si vážně to, co ze sebe děláš. Tohle toti průměrně inteligentní a uvažující člověk z pusy nevypusti. Pokud jsi ovšem pubertacka bavici se na účet zakladatelky, budiž ti odpuštěno, časem se s realitou sama setkas.
@verunka1989 to dítě je asi dokonalé po tobě, jak může být v první třídě když ji bude teprve 6??? Do školy se chodí v 6 letech. Tady je vidět jak lžeš 😀
@mravenecek_pvd chudaci jsou ty děti,které budou sedět doma s rodici,nic nezaziji,nebudou jezdit na vylety a budpu chodit jak hastrosi,protože byli tak nezodpovedni,a udělali si jich tolik.
@tulikiss mužů vědět,v kolika letech by podle vás mělo jako jít dítě do školy? 6 ji bude tento školní rok..co je na tom divného????
@verunka1989 hodnoty muzou byt o ncecem jinem a penize to byt nemusi. Ona krasna dovolena nemusi byt na Maledivach, ale klidne v kempu v okoli.
@verunka1989 treba to, ze dite do skoly berou az kdyz ma sest let. A ne ze je ma v prubehu skolniho roku, to je blbost.
@verunka1989 i s málo penězma se dá dítěti dopřát výlety, stačí nebýt rozmazlený fracek 🙂
@78marcela přesně tak, paní chytrá verunka1989 to nějak nechápe 😀
@verunka1989 boze boze tak koukam ze vy ani nemate deti, protoze kazda matka vi ze dite musi mit 6 let a pak muze do skolky, jinak jen ne vyjimecnych pripadech, coz neni vas pripad jinak by jste to vedela a nedivila se.
@verunka1989 děti chodí k zápisu ve školním roce, kdy jim bude 6let. Výjimečně mohou nastoupit dříve,to povoluje poradna. Někdy jdou děti do školy, když jim 6 bylo teprve v červenci, srpnu nebo září, ale nemůže být v 1 třídě, když jí ještě 6 nebylo. Pokud teda nemáte výjimku.
@mravenecek_pvd ona treba jednou pochopi..akorat si myslim, ze si proste tady z nas nekdo dela srandu
@78marcela asi ano, jinak to snad nemůže být možné aby byl někdo tak hloupý 😀
Škoda mluvit, už jen podle toho, jakým způsobem se verunka 1989 vyjadřuje (píše), je poznat, že moc rozumu nepobrala. Myslím, že je zbytečné na ni reagovat. Chudák zakladatelka diskuze, toto jí tu diskuzi úplně kazí a nic se vlastně nedozví 🙂.
@eny7 První odpovím zakladatelce, které chudákovi utekla diskuze jinam. Já myslím, že se to zá zvládnout. Pokud to dítě chcete, tak myslím, že se 17tisíce dáte všem normální běžný hmotný standard, aby nestrádaly. V budoucnu budou chodit na brigády, já taky chodila a nijak mi to neublížilo, spíš naopak. Myslím, že se to fakt dá a nemyslím, že bude obracet každou korunu. na rozhazování asi nebude, ale na kvalitní život ano🙂
Noa ten zbytek?
@verunka1989
@karlajasmine
@nuonuon
To je příběh o tom, jak si lidská agrese našla cestu kudy ven. Byla tu potřeba jí vyměšovat a stalo se to tady na serveru pro maminky, protože je to asi tak snadno dostupné jako veřejné WC na nejbližším nádraží. Normálně by tam člověk asi nešel, ale když má průjem, tak prostě musí. Žijeme v materiálně-citovém světe a z obojího produkujeme odpad, nic naplat😀 Verunka1989 klidně pište dál, jak jsme hrozné a špatně se staráme o své děti, máte možnost, máte prostor nám to tady všem nandat. Klidně můžete, lepší než v reálném světe, my to tady s holkama pak spláchnem a bude čisto a vám se uleví. Tak prosím, ráda si o sobě přečtu ještě něco peprného. Jen se vypište 😉
To snad nemyslitelné vážně 😁 samozřejmě že je v soukromé škole,proboha.Tak to mě nenapadlo,že to musím zmiňovat,když rikam že ji je 5.. 😁
@tulikiss no tak to se učit bezte,protože máte velké mezery 😂 Je to možné od roku 2010! 😉 tak teď vám to moc nevyšlo.
@tulikiss A já paní i chápu, jednou jsem měla takovou srajdu, že vím jak paní je a při představě, že mám tohle na duši..no pěkně děkuju. Budu tu ještě tak 15 minut pokud nám, nebo mne paní chce napsat, jak jsme hrozné, tak si to ráda přečtu🙂 Takže tak 15minut na to, aby mne mohla zasáhnout jedovatou slinou, pak budu muset už jít a comp si sebou neberu.

@verunka1989 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
jo jdete si do skoly pro to ani ne 6 lete dite tak jo.. uzijte si ty "alpy"